nekem 4.5évig amd athlon 2800+om volt.hát a mai játékokhoz nem tudok mérni.volt intel e5200am is.jo volt😃.most intel quad procim van.ez is jó.ha összeeresztenénk egy egy kétmagos 3000mhz-s amd-t és egy ugyanilyen intelt,az intel győzne.
épp ez az. az ár/érték arány. amd 32.000 ft-ért 4 magos procit kínál, az intel 34-ért 2 magosat. egyebet nem tudok hozzáfűzni, mert amióta az eszemet tudom, mindig intelem volt, az amd-t nem ismerem.
Intel a most a legjobb és ez tény ezt senki nem mondhatja h nem igaz! De viszont ár/érték ben az amd szerintem jobb! Én is amd -s vok és az is maradok mert nem vagyok milliomos. 😀
Valaki meg tudja mondani mekkora az ideális OC az én procimnál?
Mert én eddig 10%-ot tettem rá, de a hőérzékelők a procin meg gyárilag szarok, ezért nem tudom nézni a hőmérsékletét.
2700-ról 2970-re húztam most...
Én az Intel-re szavazok. Az első gépemtől kezdve az van. Nekem jól bevált. AMD-t nem igazán ismerem.
1 kérdés: Havernak AMD Athon X2 6000+ os proci-ja van 1Gb Ram Hd2600XT 512MB. Mért lehet az hogy az Unreal Tournament 1 illetve Painkiller full grafikai beállítással gyorsított felvétel a játék? De nagyon!!!
Hogy egy kicsit fokozzam a hangulatot itt egy videó:
http://www.youtube.com/watch?v=XgOmMAasqto
ezt már énis hallottam egy inteles gyerrektől egy másik fórumban h ő azért használ intelt mert az AMD-ben nincs hűtővédelem😆:Ð
ez egy nagyon nagy hülyeség sztem
B)AMDB)
ScooterRicsi írta:
Szerintem mindenki így van ezzel 😃 Az Intel is jó, de szerintem azoknak lett kitalálva akik ezt meg tudják fizetni, aki nem, azoké az AMD és amúgy sincs sok teljesítmény különbség😃:Ð
A teljesítményt-re vonatkozóan egyetértek de ma már az AMD procikban is van hővédelem így azt sem lehet megsütni.
Szerintem mindenki így van ezzel 😃 Az Intel is jó, de szerintem azoknak lett kitalálva akik ezt meg tudják fizetni, aki nem, azoké az AMD és amúgy sincs sok teljesítmény különbség😃:Ð
Skinny írta:
szerintem AMD ,azt használom, jólműködik és olcsóbb ugyanolyan teljesítményü AMD mint egy intel.
de azé egy Core i7 965 is jólenneB)😉
de most nekem az AMD a nyerő😉
Skinny írta:
szerintem AMD ,azt használom, jólműködik és olcsóbb ugyanolyan teljesítményü AMD mint egy intel.
Szerintem ez is játékfüggű,bár az tény hogy sokkal több játékot gyártanak Nvidia vs Intelre így elvileg azokon a konfigokon jobban fut, de pont ezt próbálja az AMDvs Ati kompenzálni, nem is rossz mutatókkal😀
Prociban Intel valóban előbbre jár,(ez árban is látható) de videókariban jelenlegi állás szerint inkább Ati.
Lizard írta:
Sziasztok!
egy 4850 es karit kéne rendesen kihasználni, ti melyik procihoz nyúlnátok?
AMD phenom x4 9850
Intel Core2dou E8400
Intel core2 Quad q8200
főleg játékhoz kéne:
köszi
Javasolnám ebben az esetben a AMD 9850-et de csakis egy hozzávaló chipsetü alaplappal.( DE a felsorolt procik bármelyike képes kihajtani egész jól)
No nekem is az AMD volt a legszimpatikusabb, úgyhogy akkor ez el is dőlt.
viszont tudnál nekem ajánlani hozzá alaplapot is mert ahoz egyáltalán nme értek😞ja és persze nem valami fullos lapra gondoltam, csak amivel tökéletesen működne.
Ha játékra kell és az árt is figyelembe veszed akkor amd ha viszont a pénz az nem lényeges akkor intel.
Nekem amd van. És nálam bevált ezelött is amd volt!!
az attól függ 😀
game-re inkább AMD a jobb! én azt tudom ajánlani, ha arra kéne, inkább Phenom! persze nehogy mi döntsünk helyetted, de így legalább 2 vélemény van, 2 oldal felé 😀
hello én nem tudok dönteni hogy melyik a jobb a amd 4 magosakról sok rossz teszteket olvastam
AMD Phenom X4 9850 2.5 ghz 34000ft
Intel Core 2 Duo E8400 2x 3.00GHz 34000ft
Szerintem ez mára már teljesen szuverén dolog! Kinek melyik tetszik, mi felel meg! Mindegyik családnak van előnye és hétránya! Én AMD párti vagyok az ár/érték arány miatt!
intelből nehezen találsz 4magosat 40ezer forinton alul😜
És ezért is jobb az AMD.😆
nekem is volt amd-m de mostmár nem cserélném le rá a procimat!
mért nem?
A 478-as P4 3Ghz-s proci az nagyon hőtermelő??
Szerintetek jó procim van?
Amd Phenom X3 8450
De jó ám!
Mert én eddig 10%-ot tettem rá, de a hőérzékelők a procin meg gyárilag szarok, ezért nem tudom nézni a hőmérsékletét.
2700-ról 2970-re húztam most...
1 kérdés: Havernak AMD Athon X2 6000+ os proci-ja van 1Gb Ram Hd2600XT 512MB. Mért lehet az hogy az Unreal Tournament 1 illetve Painkiller full grafikai beállítással gyorsított felvétel a játék? De nagyon!!!
Hogy egy kicsit fokozzam a hangulatot itt egy videó:
http://www.youtube.com/watch?v=XgOmMAasqto
ez egy nagyon nagy hülyeség sztem
B)AMDB)
A teljesítményt-re vonatkozóan egyetértek de ma már az AMD procikban is van hővédelem így azt sem lehet megsütni.
intel core 2 duo forever!!!!!!!!!!!!!!😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Látom van egy elszánt Inteles rajongónk 😃😃😃😃:Ð
Na ez a beszéd 😃
kössz😆
😆
Minek válaszolsz egy 😆-vel? Nem leugatni akarlak de máskor írj legalább néhány szót, hogy: ez jó, Sirály! Ilyesmi.
Na ez a beszéd 😃
Prociban Intel valóban előbbre jár,(ez árban is látható) de videókariban jelenlegi állás szerint inkább Ati.
Sziasztok!
AMD phenom x4 9850
Intel Core2dou E8400
Intel core2 Quad q8200
főleg játékhoz kéne:
köszi
Javasolnám ebben az esetben a AMD 9850-et de csakis egy hozzávaló chipsetü alaplappal.( DE a felsorolt procik bármelyike képes kihajtani egész jól)
No nekem is az AMD volt a legszimpatikusabb, úgyhogy akkor ez el is dőlt.
viszont tudnál nekem ajánlani hozzá alaplapot is mert ahoz egyáltalán nme értek😞ja és persze nem valami fullos lapra gondoltam, csak amivel tökéletesen működne.
Sziasztok!
AMD phenom x4 9850
Intel Core2dou E8400
Intel core2 Quad q8200
főleg játékhoz kéne:
köszi
AMD phenom x4 9850
Intel Core2dou E8400
Intel core2 Quad q8200
főleg játékhoz kéne:
köszi
vegyél intelből 4 magosat.. ha jó emlékszek 2.4 GHZ 4magos intel olyan 24 000ft körül mozog.. Én Intelt ajánlok.
Na ezze nem értek egyet! A legocslóbb c2q az ez :NTEL Core2 Quad Q8200 2.33GHz 775 BOX 41ezer! És olcsó helyen!
Nekem amd van. És nálam bevált ezelött is amd volt!!
nekem bejött mind2
mddani- te hol láttál 4 magos intelt 24kér?😃 sztm inkább 44 az a 24 nem?😲
game-re inkább AMD a jobb! én azt tudom ajánlani, ha arra kéne, inkább Phenom! persze nehogy mi döntsünk helyetted, de így legalább 2 vélemény van, 2 oldal felé 😀
AMD Phenom X4 9850 2.5 ghz 34000ft
Intel Core 2 Duo E8400 2x 3.00GHz 34000ft
És még szerintem az ATI jobb, mint az nvidia