Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szeretnem kerdezni h fx 8320 mellé rossz a hd 7850 oc ?
Mért lenne rossz ? Jó szolgálatot tenne az a kártya olyan processzor mellett!
Biostar N68S3+ az alaplapom neve
nekem ugyanilyen karim van és vibralt az uncsim 1680 vanas felbontasnal 21 monitora van nem dvi vel volt bekotve a kartya, ahogy hazavittem dvi kabelel kötöttem össze a gépet 23 moncsimal es 1 vibralas nem volt és az is baj volt ha csak atalakitoval kötöttem össze, semmi baja nem volt nalam utana...
Biostar N68S3+ az alaplapom neve
Ment PÜ
Hello. Sajnos a játék közbeni vibrálás még nem szünt meg. De érdekes hogy némelyik játéknál jobban vibrál. Lehet hogy kevés már az 560-as táp a gépnek?
Milyen alaplapod van?mert lehet az lesz a gond.De csak tipp még.És melyik drivert raktad fel a catalystból?
Szerk.: Egyébként, ha HD3000-rel szerelt lenne akkor is inkább azt mint a GT620M-es verziót?
De ne felejtsük már el, hogy GT620Mről van szó nem GT 620-ról. Mellesleg meg nem kevéssel jobb GT 620M egyes játékokban. Van ahol 70 százalékkal jobb stb de tény, hogy egyik sem szuper de ha abból indulok ki h GT 520M is viszi az ACIII-t ami ugye gyengébb mint GT 520M és a HD 4000-nél meg rinyálnak akkor egyértelmű melyik a jobb és GT620M tuti h erősebb. Szerintem😃
Igen-igen a mobil változatról van szó 😃 Viszont még mindig nemtudom hogy egy Intel Core i3-2310M procival szereltetet (HD4000-rel) vagy a GT620M-eset vegyem Pentium B970-nel.(Tudom ajánlottak már másik témában másik notikat, de ezek közül kell választani 😕 )
Szerintem inkább az i-3 procis. Ígyi s úgyis szarul mennek majd játékok de proci az már nem annyira mind1 mert b970 procin szerintem már egy durvább weboldal is kifogna😃 baromi gyenge lehet az a proci. Szóval inkább az i-3 mert az legalább helyt fog állni netezés filmezés közben vagy konvertálás stb meg gyors is és játékok úgyis proci limites felbontásban lesznek majd mert a kártya nem elég nagy felbontásokra. szóval szerintem i-3 és HD 4000 kombó😃
Szóval akkor i3 (bármilyen is) Hd4000-rel inkább mint B970 a gt620m-mel igaz? 😃
Hát azért nem bármilyen. Legalább második generációs i3 legyen DE ugye HD 4000-ről beszélünk ami csak harmadik generációs ban lehet szóval ha te 2310M-et veszel abban nem lesz HD 4000 hanem abban HD 3000 lesz. Szóval akkor mindenképp harmadik generációs legyen.
Hogy csináljam hogy működjön? Vagy várni kellett volna még?
De ne felejtsük már el, hogy GT620Mről van szó nem GT 620-ról. Mellesleg meg nem kevéssel jobb GT 620M egyes játékokban. Van ahol 70 százalékkal jobb stb de tény, hogy egyik sem szuper de ha abból indulok ki h GT 520M is viszi az ACIII-t ami ugye gyengébb mint GT 520M és a HD 4000-nél meg rinyálnak akkor egyértelmű melyik a jobb és GT620M tuti h erősebb. Szerintem😃
Igen-igen a mobil változatról van szó 😃 Viszont még mindig nemtudom hogy egy Intel Core i3-2310M procival szereltetet (HD4000-rel) vagy a GT620M-eset vegyem Pentium B970-nel.(Tudom ajánlottak már másik témában másik notikat, de ezek közül kell választani 😕 )
Szerintem inkább az i-3 procis. Ígyi s úgyis szarul mennek majd játékok de proci az már nem annyira mind1 mert b970 procin szerintem már egy durvább weboldal is kifogna😃 baromi gyenge lehet az a proci. Szóval inkább az i-3 mert az legalább helyt fog állni netezés filmezés közben vagy konvertálás stb meg gyors is és játékok úgyis proci limites felbontásban lesznek majd mert a kártya nem elég nagy felbontásokra. szóval szerintem i-3 és HD 4000 kombó😃
Szóval akkor i3 (bármilyen is) Hd4000-rel inkább mint B970 a gt620m-mel igaz? 😃 Ahogy néztem gameplay-eket elég bika ahhoz képest hogy csak egy integrált cucc 😃
Egyiknek sem jó😃 HD 7770-t vegyél szerintem. Nem annyival erősebb a GTX 650 Ti nála mint amennyivel drágább.
És ez az ATI HD7770 miért jobb mint a gtx?
Erről a VGA rol valaki valami véleményt tudna mondani?
Sapphire Radeon HD7950 Boost Vapor-X HD 3GB DDR5 384-bit
Intel Hd4000 vs nVidia GT620 (1gb) -ról tud valaki véleményt mondani? Melyik jobb és miért stb. 😃
Teljesítményben nincs jelentősebb különbség, fogyasztásban valamivel jobb az előbbi, viszont a HD4000 a rendszermemóriából zabál, a GT620 a sajátjából. Egyik sem játékra való megoldás.
Ha amiatt kérdezed, hogy érdemes-e egy GT620-at venni egy HD4000-et tartalmazó proci mellé, akkor a válaszom, nem. Felesleges pénzkidobás lenne, inkább gyűjts egy komolyabbra (újonnan minimum 7750/GTX650), addig kiszolgál az Intel is.
Szerk.: Ja már látom a másik témában, miért kérded.
nankacu: lehet, hogy szerinted jó, ed hasonló árban vannak erősebbek. 😀
Minden mai cuccot visz mediumon.
Mondjuk én ma kellemesen csalódtam.. 😃 A futárcég kihozta a csomagokat, MA, vasárnap már csak be kellene szerelni.. 😀
Valaki elmagyarázná hogy hogyan is lehet összekötni két videó kártyát????
Először is olyan alaplap kell,amelyiken 2db PCIex16 (min x8,de inkább x16 mindkettő),másodszor AMD(ati) crossfire-t,illetve Nvidia SLI-t támogató videokártya kell(a lényeg,hogy azonos tipusú kártyák legyenek - amikhez jár az összekötőkábel is) + egy jó táp meg jól szellőző kuckó és már mehet is 😆
melyik a jobb? egy ATi Radeon HD 7770 vagy egy ATi Radeon HD 5750 crossfire páros?
Elméletben az 5750CF erősebb, de inkább a 7770-et válaszd.