Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GTX 660 kártyánál nagy hátrány, hogy csak 192 bites, míg a HD 7850 256 ? Melyik érné meg jobban ??
Az, hogy HKC esetünkben elég. Nekem ez a tippem. Próbáld ki MSI Afterburner Kombustor progija alatt is, hogy akkor is lefagy-e a gép s ha igen akkor valószínűleg nem kap elég áramot a gép a táptól nagy terhelésnél. 2 éve? Akkor valószínűleg a táp. Ezekből 4 év alatt hármat is el lehet "használni". Szóval kéne egy tápcsere ha tényleg a táp a gond.
egy linket kérhetnék hogy biztos jó progit töltsek le
[LINK]
tápfeszt nem kellett neki bekötni mert GT 640 nem igényel plusz külső áramforrást.
mind 2 progit inditsam el és ugy kezdjek el játszani
vlóban ugyan azt reagálta a progik alatt is lefagyot és kilépet
Az, hogy HKC esetünkben elég. Nekem ez a tippem. Próbáld ki MSI Afterburner Kombustor progija alatt is, hogy akkor is lefagy-e a gép s ha igen akkor valószínűleg nem kap elég áramot a gép a táptól nagy terhelésnél. 2 éve? Akkor valószínűleg a táp. Ezekből 4 év alatt hármat is el lehet "használni". Szóval kéne egy tápcsere ha tényleg a táp a gond.
[LINK]
tápfeszt nem kellett neki bekötni mert GT 640 nem igényel plusz külső áramforrást.
Nem hülyének nézlek, de rendesen bekötötted a tápfeszeket?
Tedd fel a drivert amit a CD-n adtak..
egy számitásteknikai üzletbe rakták bele és töltötem le friss drivert is de semmi egyébként a videkártyánál nem látok a tápba való csatlakozásra semmi lehetöséget szoval nicns rá kötve a tápra
Tedd fel a drivert amit a CD-n adtak..
Az egy dolog😃 Márka, típus?
egy HKC 550W de többet nem tudok róla 2 éve vettem kb 9k -ért
Milyen táp van alatta?😃 Bár szégyen, hogy ezt meg kell kérdezni egy kb 65 Wattot fogyasztó kártyánál😃
egy 550W
a napokban vettem egy új videókártyát (Gf 640gt dddr3 2gb)
4db játékal probáltam ki és mind a 4 játéknál ugyan azzal a problémával 5-10perc mulva lefagy. új driver ... új windowst- is raktam de semmi változás számtalan probátt tettem de mindig ugyan az a vége 5 perc után nvdiára hivatkozva befagy és kilép..
Geforce GT 610
Az jó fajta VGA?
sajnos elég gyenge vga. 😀
A GT 610 egy nagy kalap kaki lett, ezért az nvidia pár hónap alatt dobta kifele a gt 620, 630-at. Majd kicsit később a 640-et.. 😃
Gt 630 már sztem egy korrekt kis kártya.
Geforce GT 610
Az jó fajta VGA?
sajnos elég gyenge vga. 😀
Az jó fajta VGA?
Köszönöm szépen a segítségedet! 😀
nagyon szívesen! 😀
Honnan tudnám azt leszedni?
parancsolj : http://www.nvidia.com/object/win8-win7-winvista-32bit-314.07-whql-driver.html
Nekem az lenne a problémám hogy videó kártyát cseréltem Club 3D 9600GT és azóta a Bad Company 2-ben nagyon sok a grafikai bug!Úgy hallottam hogy valami képkezelő kell hozzá!HELP.Sűrgős!
Üdv! Van egy Sapphire HD 6850-em (850/1100) óra jelekkel meg éri leváltani egy HD 7770-re?
Nem, a 6850 sokkal erősebb, mint a 7770.
nem jobb. 7770 a driverek miatt erősebb, de elhanyagolhatóan.
+1 ez így van
Üdv! Van egy Sapphire HD 6850-em (850/1100) óra jelekkel meg éri leváltani egy HD 7770-re?
nem jobb. 7770 a driverek miatt erősebb, de elhanyagolhatóan.
27k köszönöm ez lesz az😀
Nem milyen kiadások vannak 😕
128bit GDDR5-ös legyen.
20-25 ezer körül tudtok ajánlani videókártyát???
Kinek van tapasztalata az ATi Radeon HD 7770-nel?
Pontosan melyik kiadás? 😕
Sziasztok Szerintetek egy ( 1 éves) GIGABYTE Ati radeon HD 6770 meddig lesz életképes a mai játékmezőnyben? vagy általában meddig fogja birni a manapság megjelenő játékokat/programokat? És ha nem bírná milyet ajánlotok ebben az árkategóriában 25-35e? Köszi😀
nézőpont kérdése mit nézünk csúcsnak 😃 1 vagy 2 gpu
titan 1 gpu-s, így felesleges 2 gpu-sal összehasonlítani.
7970 ghz-el már van értelme, kemény 10-15%-ot rá is ver, cserébe mennyivel is drágább?
Kb 20%-al gyorsabb mint a 7970 vagy a GTX680 az ára pedig kereken a duplája. Valóban nem lesz ár/érték arány bajnok... 😀
titan 1 gpu-s, így felesleges 2 gpu-sal összehasonlítani.
7970 ghz-el már van értelme, kemény 10-15%-ot rá is ver, cserébe mennyivel is drágább?
ti mit szóltok az új Nvidia GeForce GTX Titan-hoz?😃
nem éri meg. csak arra volt jó h az nvidia legyen újra a hírekbe
Tegnap ota folyton maxterhelésen megy a videokártyám valamiért:S
Nem tudok vele játszani sem mert minden játék akad :S
jah és folyton 60 fokos:S de ugye ez a terheléstől lehet gondolom igy tudja lehüteni de miért?:S
itt egy teszt igaz ez vapor-x de azért linkeltem mert a 6770 is fel van tüntetve a tesztben ami ugye ugyanaz mint a 5770 így látod a különbséget.
msi-nél a bios kuka. a hűtés rosszul van rajta megcsinálva. (TF2)
asus ref. hűtős változatban az opencl nem elérhető a gpu-z szerint, de amd sdk appal elővarázsolható (szóval itt csak szoftveres)
És HD 7770-esre megérné? Ezt már újonnan venném.
asus ref. hűtős változatban az opencl nem elérhető a gpu-z szerint, de amd sdk appal elővarázsolható (szóval itt csak szoftveres)
sztem meg
Van amúgy ennek valami szériahibája az 5850-eseknek?