Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
SamHill írta:
Helo,lenne egy problemam egy GeForce 8500Gt-vel.Az lenne a baj h nem mutatja a kepet rendesen ,hanem valami "hieroglifa" szerusegu akarmik jonnek be es semmit sem latok a desktopot.Meleklek egy kepet is hogy lasatok mirol beszelek[LINK]

VGA-d memóriájának annyi. Csere 😞
0
0
0
0
no avatar
Helo,lenne egy problemam egy GeForce 8500Gt-vel.Az lenne a baj h nem mutatja a kepet rendesen ,hanem valami "hieroglifa" szerusegu akarmik jonnek be es semmit sem latok a desktopot.Meleklek egy kepet is hogy lasatok mirol beszelek[LINK]
0
0
0
0
niteforce avatar
igen, rakd újra, de ha nem ragaszkodsz hozzá akkor feltehetsz mást is, te döntésed 😀
0
0
0
0
Rolando avatar
6.0-n van töröljem le és rakjam újra?
0
0
0
0
magyarlovag01 avatar
Frissítsd Google Chrome-ra 😃
Sokkal jobb
0
0
0
0
niteforce avatar
volt egy időszak amikor nekem ezt csinálta, de a legjabbal nem csinálja ezt, frissítsd 6.0-ra, azzal nincs gond 😀
0
0
0
0
Rolando avatar
sziasztok mi a baj a firefoxal?mikor kilépek belöle a folyamatokban mindig bennemarad és csak úgy tudom újranyitni ha leállítom a folyamatot?
0
0
0
0
magyarlovag01 avatar
Közben megnéztem a gépét, és láttam h 50%-os OC van a kártyán 😲
Ez a bibi 😃
0
0
0
0
matyosowski avatar
szerintem alapon van. Ha van pénzed akkor vidd be valamilyen szervízbe ott megmondják hogy mi a baja de szerintem a VRAM a hibás ahogy írtam, és ha tényleg az a baj akkor sajna VGA-t kell venned :S 😕😢
0
0
0
0
magyarlovag01 avatar
Nincs a kártyán OC?
Ha kicsit lejjebb veszed a Clockokat, az szerintem megoldhatja 😀
0
0
0
0
Titan Killer avatar
ez grafikus kártya hiba nekem is ez volt ki kell cserélni

Robi1995
0
0
0
0
Titan Killer avatar
ez grafikus kártya hiba nekem is ez volt ki kell cserélni
0
0
0
0
Robi1995 avatar
köszönöm a válaszokat😀 én is ezekre a gondokra gondoltam csak hát nem tudom melyik lehet...garancia már rég nincs rajta kölcsön vga-t meg nem tudok szerezni csak olyat amit rá kell kötni tápegységre és mivel nekem nincs a tápomon pci csatlakozó nem tudom megnézni....majd este egy furmarkot lefuttatok rajta és megnézem hogy viselekdik. amúgy 85 fokra melegszik fel cs közbe ami szerintem normális mivel volt már 100 fokon is és azt is bírta...esetleg az befolyásolhatja hogy visszaraktam az xp-t? mert eddig win7 volt rajta és csak simán lefagyott de pixelhibák nem voltak benne és xp-vel már pixelhibák is voltak....bocs hogy kicsit sokat írtam
0
0
0
0
BRUgamer avatar
sziasztok az lene a problemam hogy haver lehozta a gta iv-t fel instalalva a stickjen es amikor megprobalom elinfitani a setup.exe-t (hogy tegye fel a tobi szukseges fajlt) aszt irja ki hogy nincs jogosultsagom elinditani mi lehet a problema
?

szerk: haver mar el ment igy hat nincs meg a setup mivel hogy azt se engedte hogy feltegyem ugyhogy nem tudtok valami hejet vagy nemtudjatok nekem felteni valahova a setup-ot hogy vegre jatszhasam a ***ot jatekot ? ? ?? ? ?kosz

NOTE:igen tudom hk ugyanezt a komentet irtam a gta iov gepigenyehez is de mar nagyon ideges es turelmetlen vagyok es mar nagyon jatszanam szoval bocs
0
0
0
0
matyosowski avatar
tudtommal amikor ilyet csinál a VGA hogy pixelez akkor a VRAM a hibás a kártyán, de nem vagyok szakértő csak az esetek többségében az a bűnös. Esetleg ha garis akkor vidd be a boltba hogy nézzék meg vagy kölcsön VGA hátha azzal jó. Ha azzal jó akkor a VGA a rossz.
0
0
0
0
akos328 avatar
6 év alatt én viszont még 1x nem láttam iylet, de mivel egyszerű Dust mapon is ez van, ráadásul nem szabályos minták vagy vmi, csak néhol 1-1 folt, sztem VGA gond van. Vhogy tesztelned kéne a VGA-t Furmarkkal mennyire melegszik, nem hiszem, de akár feszültség gondja is lehet. vagy a PCi sínbe nem illeszkedik renesen. tehát 3 lehetséges hibás alkatrészt soroltam fel. VGA táp, de azt nem hinném, de előfordulhat, illetve az alaplap.
0
0
0
0
niteforce avatar
minden pályán ez van?
mert én már láttam ilyen pályát ami direkt ilyen 😀
0
0
0
0
Robi1995 avatar
Sziasztok! nekem a következő lenne a problémám:cs közbe furcsa szines foltok sokasodnak a mapon....ezt pár percig csinálja majd utána lefagy az egész gép...mitől lehet?
itt van pár kép is:

[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
ceni98 avatar
sziasztok

a DS3mal gond van
telepítettem a reloadedet crackeltem és ezt írjahttps://www.kephost.com/images4/2011/8/15/3hfhqf6vxqng4r2rl0oe.jpg
légyszíves segítsetek naon fontos lenne nekem😞
0
0
0
0
hassi avatar
adam990304 írta:
Everestben megtudom nézni,hogy milyen a hanghártyám?
Amugy köszi

Természetesen 😀
0
0
0
0
no avatar
Everestben megtudom nézni,hogy milyen a hanghártyám?
Amugy köszi
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
adam990304 írta:
Hello!2 pröblémám lenne.1.,feltettem a RocketDockot,tetszik meg minden de amikor megnyitom pl. modzillát ott marad és írni sem lehet tőle nem lehetne eltűntetni,amikor megnyitok valamit?

2.A CoD 4Game of The Year Edition van meg nekem feltettem,és működik,azonban a multi folyton leáll...csakúgy kidob az elejénél,hogy iw3mp.eye működése leáll.Win 7 32 bitem van,Drivert frissítettem,1.5 ig van frissítve és magyarítás is van rajta,ugyanez a helyzet a Kane and Lynch 2,vel is.Nincs rajta semmi patch mert nem találtam,és a CoD 4-is meg ez is elindult kb.50próbálkozásből egyszer :S Előre is köszi.
1.Beállításoknál kell a viselkedés fület beállítani, hogy mindig alul(a legalsó program, csak akkor látszik tisztán, ha az asztalon vagy, vagy mindig felül legyen.
2.Ha Realtek integrált hangkártyád van, akkor a rögzítőeszközöknél engedélyezd a stereo mixet, vagy dugj be egy mikrofont, egyébként 1.7 a legfrissebb patch. Kane and Lynch 2vel kapcsolatban nem tudok segíteni.
0
0
0
0
no avatar
Hello!2 pröblémám lenne.1.,feltettem a RocketDockot,tetszik meg minden de amikor megnyitom pl. modzillát ott marad és írni sem lehet tőle nem lehetne eltűntetni,amikor megnyitok valamit?

2.A CoD 4Game of The Year Edition van meg nekem feltettem,és működik,azonban a multi folyton leáll...csakúgy kidob az elejénél,hogy iw3mp.eye működése leáll.Win 7 32 bitem van,Drivert frissítettem,1.5 ig van frissítve és magyarítás is van rajta,ugyanez a helyzet a Kane and Lynch 2,vel is.Nincs rajta semmi patch mert nem találtam,és a CoD 4-is meg ez is elindult kb.50próbálkozásből egyszer :S Előre is köszi.
0
0
0
0
niteforce avatar
igen, úgy tűnik ez bevált 😀 😀

mondjuk a multy bevezető kisfilmje iszonyatosan lagol, de legalább játék közben nem 😃😃
0
0
0
0
matyosowski avatar
akkor csak a driver volt a ludas 😃 többi game megy rendesen?😆
0
0
0
0
niteforce avatar
Na gyerekek megoldódott a hot pursuit lag! a 11.8-as catalyst az nagyon jó hozzá! semmi lag!
0
0
0
0
niteforce avatar
nox urano. még nem hallottam arról a tápról... na mindegy, lehet hogy én vagyok csak lemaradva 😃😃

amúgy ha szar táp akkor szerintem az is lehet, hogy alulfeszel alkatrészeket, és azért instabil a rendszer, attól laggolhat a játék.
0
0
0
0
matyosowski avatar
driver frissítés esetleg a táp odak*rt valaminek ésd azért szaggatsz :S ha nem jó driver frissítéssel akkor esetleg Windows Reisntall. Ha így sem jó akkor fogalmam sincs sorry 😞
0
0
0
0
niteforce avatar
Tesla GoD írta:
niteforce írta:
de hogy modernizálták? régen ezzel a patchel, ment tök jól. MW-vel sem volt probléma. most igen. mindegy ugyanúgy van, mint akkor amikor ment jól.
Vagy a gépeddel lett valami, vagy idő közben a VGA driverben módosítottak valamit, amit a játék nem szeret. Például CoD 1et is több verzión keresztül nem lehetett elindítani, aztán fagyott, aztán laggolt, aztán zoomnál laggolt, stb...

akkor frissítek drivert.
0
0
0
0
sachme avatar
hali vki help miota elromlott a tápom és vettem 1 sokkal jobbat minen játék szaggat 5 másodpercenkánt mi lehet az oka???
0
0
0
0
emberallat avatar
foxbet-et csak én nem értem?
0
0
0
0
foxbet avatar
torrent oldalakon olvasni kéne néha a hozzászólásokat és ha sok baj van vele akkor biztos hogy az nem jó verzió azt nem kell letölteni. én csak azokat töltöm ami RELADONED jelző van.
Úgy szokják hogy mondjuk egy másik verzióba bele akarnak dobni valami újdonságot és azt a grafikus motor nehéz lenne megoldani akkor átálnak másikra mert, azzal egyszerű.
A legjobb a cry engine 3 és az ID tech 5.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
niteforce írta:
de hogy modernizálták? régen ezzel a patchel, ment tök jól. MW-vel sem volt probléma. most igen. mindegy ugyanúgy van, mint akkor amikor ment jól.
Vagy a gépeddel lett valami, vagy idő közben a VGA driverben módosítottak valamit, amit a játék nem szeret. Például CoD 1et is több verzión keresztül nem lehetett elindítani, aztán fagyott, aztán laggolt, aztán zoomnál laggolt, stb...
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
foxbet avatar
niteforce írta:
de eddig minden ilyen futott tök jól. már megjelent, meg több éves játékokban módosítják a grafikus motrot?

Előfordulhat ha modernizálják. De az is van hogy Nvidiával írták meg és ATI-t használsz akkor is szokot hasonló dolgokat produkálni.
Crysis nál is így volt meg volt az elöző verzió csak a grafikus motort meg a pályát és a figurákat módosították és feldolgozták egy modernebb modellezőben.
Tehát nem a 0-áról kezdték.
0
0
0
0
niteforce avatar
de eddig minden ilyen futott tök jól. már megjelent, meg több éves játékokban módosítják a grafikus motrot?
0
0
0
0
foxbet avatar
niteforce írta:
hát kösz, multizni is szeretnék, need for speedet szeretem ennyivel szeretném őket támogatni 😀

a most wanted is lagol pedig az torrentes.
valami most van MINDEN NFS-el.

Azért mert idáig normális agya volt a játéknak és most átáltak valami **ar-ra ahelyett hogy a cry engine 3-at vagy valamelyik verzióját használták volna lásd Crysis2.
0
0
0
0
niteforce avatar
hát kösz, multizni is szeretnék, need for speedet szeretem ennyivel szeretném őket támogatni 😀

a most wanted is lagol pedig az torrentes.
valami most van MINDEN NFS-el.
0
0
0
0
foxbet avatar
niteforce írta:
tibeee írta:
Sztem sehogy😕
Le kell törölni a játékot, majd újrarakni😕

azta k..va.... ma reggel tettem újra a játékot.....
amikor rakom, mindig írni kell az EA-nak hogy érvényesítsék a kódot, amit VETTEM.
szörnyű hogy én mit baxakodtam ezzel a játékkal esküszöm ennyit nem ér.
na mindegy, csak remélni tudom, hogy lesz patch erre a lagra, mert valami minden NFS-ben elbaxodott, de az U2 is lagol.

na mindegy azért kösz a választ 😀

Ezért kell torrentről letölteni mindent.
Én soha nem vettem játokt legaláb is olyat ami ilyen EA meg Ubisoft-stb nagy gyártok által kiadott cucc.
0
0
0
0
no avatar
Az ug2 nekem is laggolt😆
Am a hp meg még jó, h laggolt, mert nem 1 erős gépem van...😶
0
0
0
0
niteforce avatar
tibeee írta:
Sztem sehogy😕

azta k..va.... ma reggel tettem újra a játékot.....
amikor rakom, mindig írni kell az EA-nak hogy érvényesítsék a kódot, amit VETTEM.
szörnyű hogy én mit baxakodtam ezzel a játékkal esküszöm ennyit nem ér.
na mindegy, csak remélni tudom, hogy lesz patch erre a lagra, mert valami minden NFS-ben elbaxodott, de az U2 is lagol.

na mindegy azért kösz a választ 😀
0
0
0
0
foxbet avatar
valamelyik haverodnak ha megvan ez a játék akkor elkéred töle azt az exe fájlt és bemásolod majd felülírod és menni fog.
0
0
0
0
lacsitos avatar
http://kepfeltoltes.hu/view/110809/hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ezt a hibát irja ki nekem mikor inditani akarom kérlek segitsetek választokat üzibe ha kérhetem 😀 köszönöm elöre is
0
0
0
0
no avatar
Sztem sehogy😕
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!

Hogy kell a need For speed hot pursuitról letörölni a patchet?
szóval hogy ne legyen rajta patch, mert szerintem attól lagol. inkább legyen benne 2 bug, mint hogy laggoljon
0
0
0
0
no avatar
spleenszuru: Értem😕
Nos akk majd újrahúzom a win7-et,és meglátjuk mi lesz😜
0
0
0
0
spleenszuru avatar
tibeee már jártam úgy iylen aktiválós cuccokkal, hogy ugye lejárt a 30 nap, és akkor vége van, de mikor újratelepítettem, nem tudtam tovább használni, mert emlékezett rá hogy nem volt aktiválva..
bár autocadnél kitudja..
0
0
0
0
matyosowski avatar
hy all!

Nekem egy olyan problémám lenne hogy le szeretnék tiltani egy weboldalt böngészővel, úgy hogy se Firefoxxal se Internet Explorerrel ne lehessen megnyitni az oldalt. Olvastam neten hogy valami host fájlt kéne átírni csak nem nagyon értettem. Valaki leírná nekem pontosan hogy mit is kéne csinálni.
Segítséget előre is köszi!!
0
0
0
0
bakozsolt avatar
Köszöntem megvan oldva😆
0
0
0
0
tibi a tibi avatar
tothricsi95 írta:
bakozsolt írta:
Jó napot mindenkinek!!
Cod 2 ben kéne segítség!!
win7 64bit van fent és nem indul hogy lehetne megoldani a multy is működjön???

Menj a vezérlőpultba, utána hang, felvétel fül, és a Sztereó keverő-re jobb klikk és Engedélyezés..Tuti hogy jó lesz!😃

Nekem is volt ez a baj nekem ugy let jó h be kellett gyukni a mikrofont a gépbe 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció