Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
atstuff07 avatar
Ki mivel gyarapította( vagy gyarapítja még a mai nap) a Steam könyvtárát a Summer Sales alatt? 😀
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
Én piros voltam 😆 De nem nyertem egy játékot se. 😆
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Akik résztvettek a játékban kapnak egy csapat kitűzőt. Erős volt a piros csapat nem vitás 😃
0
0
0
0
atstuff07 avatar
Piros csapat nyert 😜, kapunk valami extra nyereményt, vagy köszönjük a játékot? 😃 (csak poén)
...Ja csak annyit írnak hogy ügyes volt mindenki, független melyik csapat nyert. 😃 így a szép 😀
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
köszi 😃 akkor asszem vásárlok egyet 😜
0
0
0
0
susguy avatar
A legtöbb szerveren normális a közösség. Egyedül az építkezős szervereken szeretnek trollkodni az emberek, a többi módban elég barátságos emberkékkel lehet találkozni. Nyilván megdobja a mókát, ha haverokkal is tudsz menni, de szerintem egyedül is el lehet szórakozni. Ha van egy elviselhető nyelvtudásod, még barátokat is szerezhetsz, vagy csak szimplán könnyebben beolvadsz a közösségbe a szervereken.
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
de úgy van értelme, ha "csak én" veszem meg? mármint hogy haverok nélkül is "használható"? mert lehet haverom nem tudja megvenni, aztán így magamra maradok 😃 a CS-vel ilyen bajom nincs, csak ezt nem ismerem
0
0
0
0
susguy avatar
Mindkettővel el lehet szórakozni, Garry'd modban nagyon sokféle érdekes, vicces mód van, tökéletes, ha szeretsz "kreatívkodni", másokkal hülyülni, akár komolyabban is játszani, stb. 😀
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
Köszi, Paypalom van csak még nincs hitelesítve, azért kérdeztem 😃 mostmár csak azon agyalok megéri e a source+garry 5 euróért 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Garry's modot akkor érdemes megvenni, ha van legalább egy Counter-Strike: Source-od. A játékban található modok jelentős része a többi Source-os játék textúráiból és egyéb dolgaiból építkezik, leginkább a CS:S-ból. Ha nincs meg a játék, nincs hozzáférése a játéknak a textúrákhoz, szinte minden mód bugosan fog betölteni. Bár ha csak építkezni akarsz, akkor az még nem vészes, és lehet külön dolgokat pluszba letölteni hozzá Steamen. Esetleg megpróbálhatsz egy alternatív megoldást, hogy külön letöltessz valamit, ami pótolja a textúrákat, én pl. ezt találtam hirtelenjében:

Steamen való vásárlásnál nincs semmi plusz költség. PayPal-en nem biztos, de van valami minimális költség, ha használod. Megbízhatónak megbízható a PayPal, teljes tutorialt most nem fogok levezetni, de tömören: Regisztrálsz az oldalra, a fiókodhoz hozzáadsz egy kártyát (az aktiválással lehet kicsit szenvedni kell, ez az oldal hibája valószínüleg). Mikor Steamen vásárolsz, csak bejelentkezel a PayPal-es felhasználóddal, elfogadod a vásárlást, és kész. Azonban, ha a kártyád önmagában engedélyezi az internetes vásárlást, nem ajánlom a PayPal használatát. Csak akkor érdemes, ha tényleg szükséges.
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
sziasztok most láttam hogy 2 euró a Garry's mod, gondoltam beruházok, de még steamen nem vásároltam, feltudnátok világosítani? a 2 euró-ra van még valami egyéb költség? illetve ha nem PayPal-lel szeretnék fizetni, akkor a hogy működik/mennyire megbízható?
Köszi a válaszokat!
0
0
0
0
Ajax avatar
gigazte: Nem, az egész szépen megvolt beszélve, a második felében is mind az 5 csapatnak 1-szer kellett volna nyernie, de valamiért kicsit felborult ez az egész, nyilván azért, mert már a 2. és 3. helyezett is kap játékot.
0
0
0
0
susguy avatar
Na, csak szólnom kellett, és már is van esélye a többi csapatnak 😆 Amúgy azért gondoltam főleg, mert megint olyan pontszámokkal elhúztak, hogy nekik volt 1milla+, többi meg kicsivel 200 ezer fölött szenvedett. Mindezt zsinórban 3 napon keresztül.
Úgy néz ki ez a "második és harmadik hely is nyer játékot" kicsit fölborította a megbeszélteket 😆
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Igaz, most már tényleg úgy tűnik, hogy teljesen random melyik csapat nyer. De azért 3x egymás után a piros...
0
0
0
0
gigazte avatar
Ahogy látom csak a summer sale eleje volt lezsírozva, hogy legalább minden csapat 1x nyerjen!😆
0
0
0
0
Ajax avatar
Protein: Úgy néz ki, hogy ez nem igaz.
0
0
0
0
susguy avatar
Úgy néz ki a sale második felében csak a piros csapat fog nyerni.
0
0
0
0
shubi1597 avatar
Postán pénzt lehet utalni a bankszámlámra (OTP Junior), és lehet ezzel a kártyával Steamen fizetni?
0
0
0
0
atstuff07 avatar
24 db ebből 3 db eladósorban, viszont azon túl nem szándékozom mindet eladni. Vagy 2 kitűzőt jó volna összehozni
0
0
0
0
atstuff07 avatar
Ha eladnám a Steames kártyát akkor az azért kapott kis összeget egy kupon formájában kapom meg vagy hogy? Vagy lesz egy kis pénztárcaszerűség ami az adott egyenlegemet mutatja?
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Egyébként ha kell valakinek GameMiner meghívó az szóljon bátran 😉
Spoiler!
Aki esetleg nem ismerné, ezen az oldalon lehet nyerni Steames játékokat 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Úgy néz ki ma sem voltam a szerencsés 30-ban, viszont legalább steamgifts-en sikerült nyernem egy How to Survive-ot 😃
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Hát lehet hogy sok idő lesz, de legalább lehet vele keresni egy kis pénzt 😆
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Áh értem. Köszönöm a gyors választ 😀
Most nézem hogy sikerült valahogyan összeszednem 0.50 Fontot, de sajnos abból még nem tudok venni semmi :/
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Hali!
Nemrégiben fedeztem fel a PlayFire nevezetű oldalt.
Elvileg azzal lehet ott pénzt keresni hogy csak játszol a meglévő eredeti steames játékaiddal és szerzel achievmenteket. Van aki használja ezt és már összegyűlt belőle egy kis zsé? 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Protein: igen, csináltam 1 kitűzőt, ami 1 pont. 😃 Amúgy majd talán ma!
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
Köszi, holnap megpróbálom újra 😃
0
0
0
0
atstuff07 avatar
GarydaPlayer: valószínű megállt a letöltés, le vannak terhelve a szerverek.. annyit tudsz tenni hogy vársz...esetleg újraindítod a steam-et, utána lehet elindul megint. Volt már hasonló nekem is mikor töltöttem le játékot
0
0
0
0
GarydaPlayer avatar
sziasztok, mit kell tenni ha a játék nem fejezi be a letöltést, és csak annyit ír hogy update required? hiába indítom újra a letöltést, semmi nem történik...
0
0
0
0
susguy avatar
Szereztél a csapatnak pontot? Mert ugye bár az is kritérium ahhoz, hogy nyerhess.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Tudom, csak örültem hogy újra nyertünk. Bár a nyereményből nem jutott... :/
0
0
0
0
susguy avatar
Ők már nyertek kétszer is, most meg a sale második napján 😀
Mától viszont a második és harmadik csapat is nyer. A második csapatban 20 játékos nyer két-két játékot, a harmadikban 10 játékos nyer egy-egy játékot.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Na legalább nyer a piros csapat. 😃
0
0
0
0
Sonymeans avatar
A PC Gamer elindított egy steames akciót a BundleStars-al, A következő hetekben ingyen kulcsokat fognak osztani, most ingyenes a SpaceChem. Minden kulcs osztás szerdán lesz, itt a link, legalább gyarapodik a könyvtár 😃 [LINK]
0
0
0
0
susguy avatar
A "CoD haterek" leovisozása mennyivel témához illőbb? Jaj de viccesek ezek a modik.
Egyébként egyik szín csapatának sem kell aggódnia, 11 nap van, 5 csapat, mindegyik legalább kétszer fog nyerni. Utolsó nap meg... kiharcolunk egy 5 fős döntetlent, és mindegyik kap 😆
0
0
0
0
Ajax avatar
Protein: Hát igen, ilyen óvodás szinten képesek viselkedni a CoD haterek, hogy hülyeségeket irkálnak a címkékhez. És még a CoD-osokra mondják, hogy ovis szinten vannak. Na ebből látszik, hogy mennyire is fordítva is van.
0
0
0
0
susguy avatar
atstuff07:
Bezony, kapja ám az áldást a sorozat a tagekkel 😆
0
0
0
0
atstuff07 avatar
micsoda kategória 😃
Spoiler!
https://kepfeltoltes.hu/140624/st_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
susguy avatar
Jobban jársz, ha eladod őket. Én már vettem is egy-két játékot az árukból, szóval tényleg jobban megéri így. Az előzöz még annyit tennék hozzá hogy "egyéni" kitűző nincs, meg vannak adva, hogy melyik játékhoz milyen kitűzőt kapsz. Ez igaz a többi dologra is, hátterekre stb.
0
0
0
0
atstuff07 avatar
köszi az infót, Protein, most már kezd világos lenni ez az egész.
és ha nem gyűjtöm ki az összes Sale-es kártyát, akkor jobban járok, ha eladom? (mivel ennek van lejárata)
0
0
0
0
susguy avatar
Szerintem össze kevered a kártyát és a kitűzőt. A kitűzők nem járnak le, csak a kártyák, azokból is csak a XY Sale-esek. Kitűzőkkel csak a szintedet tudod növelni, meg kapsz értük pár dolgot (1 háttér, 1 emoticon, 1kupon, ha sale van, akkor az utóbbi helyett 1 sale kártya), ezen kívül semmire se jók. A kártyákból, ha össze gyűjtesz egy szettet, akkor azokból tudsz egy kitűzőt csinálni. Hátteret kitűző csinálásból kaphatsz, vagy marketen veszel, képernyőmentést nem lehet háttérnek beállítani, csak abból ami az inventorydban van.
0
0
0
0
atstuff07 avatar
Valaki tudna segíteni, hogy a kitűzőkkel mit (és hogyan?) lehetne kezdeni valamit? Mert úgy rémlik, hogy lehet velük csinálni valamit (egyedi kitűzőket?). Ebben sajna nem vagyok jártas és elkéne pár tipp. Pl. egy mostani Summer Sale kitűzővel mit tudnék kezdeni? Mert van lejárati dátuma. Továbbá érdekelne, hogy profil háttérképet csak képernyőmentésből lehet beállítani, vagy hogy működik ez az opció?
0
0
0
0
susguy avatar
Össze beszéltek, hogy melyik nap melyik csapat gyűjt sok pontot 😆
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nem tudom hogy működik ez, mert tegnap is hasonló volt a helyzet csak akkor más csapat (piros) húzott el ennyire. Akkor is ugyan úgy pörgött náluk a számláló, ma meg nálunk (zöldeknél) pörög ezerrel.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
A zöldek ma nagyon elhúztak 😞

ui: A lila csapatba kerültem 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
Amilyen sok ember pontokat szerez a nyertes csapatban, így elég nehéz bekerülni a napi 30-ba!
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Protein: Köszi! Pedig reménykedtem, hogy később küldik, mert így már biztos hogy nem nyertem 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció