Tudnátok nekem ajánlani tápot, Corsair tápot, (másmárka nemkell) ami elbírja az "Intel Multimedia & Gaming PC" met?
Én egy 550W osra gondoltam mert az úgy pont elég is, és tartalékja is volna, de 22k ért láttam CX600W osat ami moduláris, és jólenne ha moduláris lenne, de 600W meg fölös sztem, ti mit ajánlanátok?
Kellene a modularitás.
Ár: hátsz 20-25k nál nemigenn szánnék rá többet, ha olcsóbb, mégjobb.
nem azért cseréltem mert kevés volt a 800w...mivel ez csak 760 de van a két táp közötti külömbség akkor is ! ugytudom azért ez sem egy kategoria igazábol modulárist szerettem volna..
remélem nem fogtam mellé 😃
Sziasztok. Egy jó tanács aki most akar venni gépet vagy a közeljövőben. NE VEGYETEK KEEP OUTos tápegységet!! Nekem egy 700wattos van, de..... Nagy nehezen visszavették gariban. Ami fel van rajta tüntetve, hogy 700W-ből 636wattot add le, az mind hülyeség. Nekem ugye AMD-s gépen van és szereti a hasát és egyszerűen nagyobb terhelés alatt megadja magát a táp. ((Legjobb mikor egy gázpalackot kilövők azt off abban a pillanatban a gép..😆dd))
hali 😀
táp vásárlás előtt állok mert a mostaninak "rövidek a kábelei" :S
túl nagy a ház sztem :S
FSP Aurum S Gold 600W-os tápot néztem ki de félek h ennek is rövidek lesznek a kábelei ...
valaki tudna segíteni h ne a semmiért rendeljem meg ?
Gépház :
AeroCool xPredato x3
előre is köszi a válaszokat 😀
kb 1-2 hónapja lett új táp szóval nem cserélem le..(ha nem menne akkor gyengébb fogyasztasú gpu-t
keresnék)
Szerintetek vinné a 7950-et?
1x 6+2csati van a tápon
ezek mennyire bírnak el egy esetleges bővítest (értem ezt főleg cpura és alapra) a jövőben? Most gyári 450w-s táp van benne amit a házzal adtak, de kétlem hogy ténylegesen leadná a 450w-t (megfőzni meg nem akarom a gépet).
Esetleg 500w-s tápot megérné megvenni? Illetve abból milyet?
Sziasztok!
A következő konfig alá milyen tápot ajánlanátok?
Cpu: AMD Athlon II x4 640 (3 ghz)
alaplap: ASUS M4A77TD PRO
memória: 2x Kingston hyperx fury ddr3 1600 4gb
videókártya: Sapphire R7 370 4gb
ssd: Kingston sv300s37a 240gb
hdd: Samsung 1tb és Samsung 2tb (nem csak játék gép)
egyebek: cd/dvd író/olvasó
(tudom nem a legerősebb kombó, de pillanatnyilag nem tudok annyit belefektetni, hogy egy értelmes cpu+alap kombót cserélhessek, így azok maradnak a korábbi gépből)
a tápra 10-20k közötti összeg jut a keretből, ebben az árkategóriában (és ehhez a géphez) milyen tápot ajánlanátok?
(lehetőleg olyat ami több éves használatra is megfelelő napi 3-4 óra használat mellett)
Manowar : ha megfogadod a tanácsomat, inkább használtan veszel tápot, nálunk valami félelmetes milyen drágák a gagyi tápok is... ráadásul nagyon nagyon szegényes a kínálat tápokból... mennyit szánsz rá?
innen lenne 1 jó [url]http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/racunarske-komponente/napajanja.html?dir=asc&order=price&snaga_filter=55423[/url] ár sorrendbe van rakva
Én egy 550W osra gondoltam mert az úgy pont elég is, és tartalékja is volna, de 22k ért láttam CX600W osat ami moduláris, és jólenne ha moduláris lenne, de 600W meg fölös sztem, ti mit ajánlanátok?
Kellene a modularitás.
Ár: hátsz 20-25k nál nemigenn szánnék rá többet, ha olcsóbb, mégjobb.
Abban az árkategóriában elég nehéz [LINK]
De inkább 20ezer környékén nézegetnék a helyeben. pl [LINK]
[LINK]
[LINK]
Egy Radeon R9 280X valamint amd fx8320 proci alá milyen tápot ajánlotok? Konkrét nevek is jöhetnek, ár olyan 10-15-ig mehet😃D
Nagyon köszönöm előre is a segítséget😀
remélem nem fogtam mellé 😃
am corsair gs 800 van most és jó árban szereztem meg
FSP, Corsair CX széria is jó
táp vásárlás előtt állok mert a mostaninak "rövidek a kábelei" :S
túl nagy a ház sztem :S
FSP Aurum S Gold 600W-os tápot néztem ki de félek h ennek is rövidek lesznek a kábelei ...
valaki tudna segíteni h ne a semmiért rendeljem meg ?
Gépház :
AeroCool xPredato x3
előre is köszi a válaszokat 😀
keresnék)
Szerintetek vinné a 7950-et?
1x 6+2csati van a tápon
Esetleg 500w-s tápot megérné megvenni? Illetve abból milyet?
A következő konfig alá milyen tápot ajánlanátok?
Cpu: AMD Athlon II x4 640 (3 ghz)
alaplap: ASUS M4A77TD PRO
memória: 2x Kingston hyperx fury ddr3 1600 4gb
videókártya: Sapphire R7 370 4gb
ssd: Kingston sv300s37a 240gb
hdd: Samsung 1tb és Samsung 2tb (nem csak játék gép)
egyebek: cd/dvd író/olvasó
(tudom nem a legerősebb kombó, de pillanatnyilag nem tudok annyit belefektetni, hogy egy értelmes cpu+alap kombót cserélhessek, így azok maradnak a korábbi gépből)
a tápra 10-20k közötti összeg jut a keretből, ebben az árkategóriában (és ehhez a géphez) milyen tápot ajánlanátok?
(lehetőleg olyat ami több éves használatra is megfelelő napi 3-4 óra használat mellett)
A válaszokat előre is köszönöm!
[LINK]
evga power supply 430 vagy corsair vs 450!
Esetleg még valaki más?
Erről a tápról mi a véleményetek? [LINK]
Max 14 ezer forintig, PCX-ről mit tudtok ajánlani?
ÉN az FSP termékeit ajánlom, de jó a Thermaltake és a Chieftec gyártó is 😀
AMD Radeon R9 270X Sapphire Tri-X OC 2GB DDR5 Graff
MB AM3+ 990X Asus M5A99X alaplap
AM3+ AMD FX-8350, 4.0GHz Proci
DDR3 4GB 1600MHz Kingston x 4 Ram
milyen tápot vegyek ehhez ? 500w feleti kell ?
innen lenne 1 jó [url]http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/racunarske-komponente/napajanja.html?dir=asc&order=price&snaga_filter=55423[/url] ár sorrendbe van rakva
Remélem tényleg nem lesz vele semmi gond.