Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Igen enis neztem a kijelzojet a Z1 compactnak h jobb fajta,nah de szerintem a z1 se csuf😀 z2 meg a ram jobb meg timeshift video stb amiket leirtal csak oda varni kell meg amig lemegy az ara😀 kezdetben a Z1 is sok volt😀 most mar jelenleg 350 angol fontba kerul Angliaba.
4k felbontas engem vhogy nemhoz lazba hisz nincs mire kihasznaljam 😜 de a tobb ram meg stereo hangszoro stb vonz csak az ara nem vonz😀
Ideje volna egy cserenek mar az X10 utan 😃
Z1 compact kijelzojenel ha jol tudom anyival jobb h picit szebb szinek meg,hogy ha oldalrol nezed a telefont akkor is jol latod a kijelzot😀 de ez nekem mind1 mivel nem akarom,h a melletem levo emberke is pl lassa h en mit csinalok😀😉
Én is pont hasonló dilemmában vagyok mint te! Ugyan ezekben gondolkozom. A Z1 Compact-ban azt tetszik hogy szemben a Z1-el, abban már IPS kijelző van. Egyébként tök ugyanaz 😀. Egymás mellé rakva sajnos még nem tudtam megnézni a kettő kijelzője közötti különbséget.
Nyilván a Z2 a legjobb de nem biztos hogy megéri azt a +50 ezret (sztem kb annyi lesz a különbség) a +1 GB RAM, az IPS kijelző és a kicsit erősebb processzor. Habár nagy előny a 4K-s videófelvétel igaz csak 30 FPS-el max, viszont ugyanez 1080p-ban már 60 FPS.
De ha már most szeretnél venni akkor sztem legyen a Z1.
Én viszont még várok, hogy megtudjam mennyi lesz a Z2. Aztán kitudja.... Lehet végül Iphone lesz belőle...😀
Sony Xperia Miro [LINK]
Sony Xperia E1 [LINK]
Mit tudnátok mondani nekem a Huawei Ascend P6-ról?Olyantól várom az információkat aki ért is hozzá.....
Előre is köszönöm.
ÜDV
Samsung Galaxy S4 Mini-ről mi a véleményetek? Megéri ilyet venni. Vagy inkább már akkor jobb vétel a nagyobb S4 vagy esetleg az LG G2?
Fontos szempont hogy van benne infra alapú távvezérlő alkalmazás (Samsung-nál WatchOn, LG-nél Quick Remote) és mivel a szinte minden kütyüm Samsung típusú vagy az lesz, így csak olyan telefon jöhet szóba amivel ki tudom váltani ezek eredeti távirányítóját.
Engem érdekelne az LG Optimus G Pro v. az azonos árkategóriában lévő telefonok.
[LINK]
Szerintem nyugodtan vedd meg, androidos fronton úgy gondolom hogy a HTC mellé odaállhat az LG is az élvonalba. Persze ha hibátlant akarsz, akkor vegyél iPhone-t, de az már egy másik árkategória.
Az Iphone 4 s árából már veszel egy lg g2 őt ami jobb.
Adavidka11: szerintem iphone4s
adam973: Mindenesetre,majd tedd egymás mellé a két készüléket,ha a kezedben tartod őket lehet megváltozik a véleményed,velem is így volt párszor 😀
Már több órája olvasok cikkeket/teszteket a telefonokról, ismerősöket körbe kérdeztem 50-50%-ba mondták a két telefont szóval kezd felrobbanni a fejem.
Amik a Z hátrányai az a kijelző: látószög,fakóság. De ahogy képeken láttam a képernyője gyönyörű + normál esetbe senki se 180fokba nézi a képernyőt.
Aksija 5-6 órát bír ami szintén nem nagy újdonság lenne mert a wildfire s-em zene hallgatástól lemerül 2-3 óra alatt..........
LG-nek a kinézete nem tetszik, szeretem a nagy és nehezebb telefonokat.
Kamerára meg mind2őt savazzák amikor szerintem mind2 gyönyörű képet tud csinálni.
Nekem Sony Xperia Z jobban bejön mint a többi abban az árkategóriában, de lehet hogy túl elfogult vagyon sony-val kapcsolatba.
Sajnos mivel csak részletre tudom megvenni a telefont ezért nexus 5 ki is van lőve.
One és S4-el hadilábon vagyok (az árukkal).
Holnap bemegyek majd a T-mobilba és ha van rá lehetőség mindenképpen kézbe veszem a Z-t és a G2-őt.
(Jelenleg egy HTC WildFire S-em van.)
btw.: IOS-es és WP8-as telót az életbe nem fogok venni. 😜
Akinek van vagy volt már kezében annak mi a véleménye az LG Optimus L7 II-ről?
Megéri az árát?
8 Megapixeles,GPS,Wifi,8 gb adat,1 gb ram,1.2es dual proci ha minden igaz...szerintem elég jó...
240 Eur-ért...
Szerintetek megéri megvenni?
tudtok mondani valamit a Motorola Razr telóról? 😊 😀
Sztem megpróbálok S2-t beszerezni... 1.5 garisat 😀
T-mobilba vettem még 2 hónapja 30ért, dominósba..
4" kijelző.. nagyon szép. 512mb ram. Dula-core 1GHz. 4.1.1 android van rajta.. 5mp kamera.
könnyű is.. szépen futnak rajta a programok, játékok..
megéri megvenni😀
Játékok: Dead Trigger 1-2, Asphalt 7 a 8 már 1gb ram ra van..
Subway surfers. minecraft .. sok jó játék fut rajta😀