Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
deadly_cross avatar
Gyurmi
Igen enis neztem a kijelzojet a Z1 compactnak h jobb fajta,nah de szerintem a z1 se csuf😀 z2 meg a ram jobb meg timeshift video stb amiket leirtal csak oda varni kell meg amig lemegy az ara😀 kezdetben a Z1 is sok volt😀 most mar jelenleg 350 angol fontba kerul Angliaba.
4k felbontas engem vhogy nemhoz lazba hisz nincs mire kihasznaljam 😜 de a tobb ram meg stereo hangszoro stb vonz csak az ara nem vonz😀
Ideje volna egy cserenek mar az X10 utan 😃

Z1 compact kijelzojenel ha jol tudom anyival jobb h picit szebb szinek meg,hogy ha oldalrol nezed a telefont akkor is jol latod a kijelzot😀 de ez nekem mind1 mivel nem akarom,h a melletem levo emberke is pl lassa h en mit csinalok😀😉
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Ace2-re napokban érkezett egy kissebb "fix" azóta jól működik 😃 pedig már ott tartottam h eladom
0
0
0
0
feco36cxd3 avatar
én elvagyok egy galaxy mini 2 vel is 😃
0
0
0
0
CsehMedve avatar
deadly_cross
Én is pont hasonló dilemmában vagyok mint te! Ugyan ezekben gondolkozom. A Z1 Compact-ban azt tetszik hogy szemben a Z1-el, abban már IPS kijelző van. Egyébként tök ugyanaz 😀. Egymás mellé rakva sajnos még nem tudtam megnézni a kettő kijelzője közötti különbséget.

Nyilván a Z2 a legjobb de nem biztos hogy megéri azt a +50 ezret (sztem kb annyi lesz a különbség) a +1 GB RAM, az IPS kijelző és a kicsit erősebb processzor. Habár nagy előny a 4K-s videófelvétel igaz csak 30 FPS-el max, viszont ugyanez 1080p-ban már 60 FPS.

De ha már most szeretnél venni akkor sztem legyen a Z1.
Én viszont még várok, hogy megtudjam mennyi lesz a Z2. Aztán kitudja.... Lehet végül Iphone lesz belőle...😀
0
0
0
0
deadly_cross avatar
Szerintetek Xperia Z1et vegyek vagy Xperia Z1 compact?(nem baj ha nagyobb a telo elfer a kezembe😀😉 ) vagy varjak a Z2 re amig lenebb megy majd az ara?sry az ekezetek hianyaert😀
0
0
0
0
adavidka11 avatar
Az E1 egyértelműen jobb 😀
0
0
0
0
dan_73 avatar
Sony Xperia Miro és Sony Xperia E1 között vacilálok szerintetek melyik lenne jobb választás, vagy hasonló árban tudtok valamit ajánlani?

Sony Xperia Miro [LINK]

Sony Xperia E1 [LINK]
0
0
0
0
Athis18 avatar
Hát lezukitettem a dolgokat az Xperia SP - Optimus F6 ra. Az a baj, hogy igazábol teljesitményben nem sok kulonbség van köztuk, igy abszolut nem vágom hogy melyiket használnám szivesebben 😃 Valakinek esetleg tapasztalata a 2 készulék egyikérol? 😀
0
0
0
0
adavidka11 avatar
Athis18: Szerintem az Xperia L a legjobb 😀
0
0
0
0
no avatar
Hát szerintem nem rossz telefon, de személyes vélemény, hogy ilyen áron vehetsz más gyártótól is, nekem a Huawei nem szimpatikus, kínai és erőszakosan terjeszkedik, kicsit gusztustalan üzletpolitikával. De ha Huaweit akarsz, akkor ajánlanám ezt a cikket: [LINK]
0
0
0
0
szilvi96 avatar
Sziasztok.

Mit tudnátok mondani nekem a Huawei Ascend P6-ról?Olyantól várom az információkat aki ért is hozzá.....
Előre is köszönöm.
ÜDV
0
0
0
0
mortou4 avatar
Zsolty87: Samsungnál úgy tudom, hogy bármit irányíthatsz csak ki kell választani a listából. Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy az S4 mini akkor ugyan azt tudja: group play, távirányító, integetéssel és szemmel irányítható kijelző stb. csak gyengébb procival, kisebb kijelzővel és kamerával?
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok!
Samsung Galaxy S4 Mini-ről mi a véleményetek? Megéri ilyet venni. Vagy inkább már akkor jobb vétel a nagyobb S4 vagy esetleg az LG G2?

Fontos szempont hogy van benne infra alapú távvezérlő alkalmazás (Samsung-nál WatchOn, LG-nél Quick Remote) és mivel a szinte minden kütyüm Samsung típusú vagy az lesz, így csak olyan telefon jöhet szóba amivel ki tudom váltani ezek eredeti távirányítóját.
0
0
0
0
no avatar
BlackBerry 9900 Bold ra mi a velemnyetek szolgaltatonal kb 40k ert meg tudom venni es BIS netszerviz benne van a havi 3k ba ?
0
0
0
0
ors11 avatar
Szerintetek a HTC One Mini jó telefon,érdemes megvenni,vagy a vele egy árban lévő telefonok közül kéne válasszak inkább 😀
0
0
0
0
DarkSpy avatar
Hello!
Engem érdekelne az LG Optimus G Pro v. az azonos árkategóriában lévő telefonok.
0
0
0
0
hondamoto2 avatar
Sziasztok erről a telefonról kéne infó ha valakinek már van tapasztalata.samsung galaxy ace plus. 11 éves lányomnak venném ha nem túl fos készűlék 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Már megvan a termék csak gondoltam rákérdezek hátha valaki másnak is van vele tapasztalata😃 Nem én választottam magamnak de lényegesen jobb mint a Sony Ericsson T280i😃
0
0
0
0
Silent Rain avatar
hát nagyon szívesen mondnék neked valamit ami segít dönteti de sajnos nem volt még a kezemben semmilyen termék attól a gyártótól 😀 igazán sajnálom!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Már elolvastam róla cikkeket de úgy egyéni véleményekre volnék kíváncsi😀
0
0
0
0
Silent Rain avatar
én nem sokat de ezen az oldalon van pár gondolat róla!

[LINK]
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Mit gondoltok a Huawei Ascend Y300 okos telefonról?
0
0
0
0
niteforce avatar
Az LG az utóbbi időben nagyon sokat fejlődött, androidhoz képest nagyon jó szoftvereket tudnak összedobni, pl. az én LG Optimus L5 II-mben egy papíron nem túl erős cucc van, de elég gördülékenyre sikerült. Persze van, hogy pár másodpercig gondolkozik, de ez egy android jellegzetesség.
Szerintem nyugodtan vedd meg, androidos fronton úgy gondolom hogy a HTC mellé odaállhat az LG is az élvonalba. Persze ha hibátlant akarsz, akkor vegyél iPhone-t, de az már egy másik árkategória.
0
0
0
0
Bukta avatar
4.0 androiddal már jó? Nincsenek azok a hibák amiket írtam?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nekem volt és úgy utáltam mint a veszedelem. Lassú dög olyan lassú volt mint az 1 magos zte bladem 600mhz en azért van annyi ram mert a többi a rendszeré. A minősíthetetlen hányás képeket fotózott gyorsan merült. De azóta kijött a 4.0 android rá ami óriásit javított mindenen.
0
0
0
0
Bukta avatar
Csak olyanokat is írtak róla,hogy mintha csak 1magos lenne nem is 512mb a ram hanem 380, lassú,fagy, újraindul, fhd minőségű képek szarok, gyorsan merül stb. és ez egy azért gondolkodásra vitt. Pedig videókban nagyon szép.
0
0
0
0
Bukta avatar
Sziasztok. Venni szeretnék az sg minim helyett egy másik telefont. Én egy lg optimus 2x-et néztem ki ami eléggé tetszik, komoly telefonnak is néz ki csak az a baj, hogy árukeresőn elég sok negatív értékelést kapott de néztem videót ott viszont nagyon tetszett.Szerintetek megéri venni egyet?
0
0
0
0
Joker avatar
adavidka11
Az Iphone 4 s árából már veszel egy lg g2 őt ami jobb.
0
0
0
0
hell12324 avatar
Gabee97: nem tudom, de holnap kipróbálom.
Adavidka11: szerintem iphone4s
0
0
0
0
adavidka11 avatar
Iphone 4s vagy HTC Desire 600?
0
0
0
0
gabee97 avatar
hell12324: Z-n már át lehet helyezni SD kártyára a játékokat?Nekem egy SP-m van és itt sz*pok a belső 5 GB-al main elfér 2 játék és nem lehet áthelyezni SD-re...Második Sony amit kifogok evvel első a J volt....
adam973: Mindenesetre,majd tedd egymás mellé a két készüléket,ha a kezedben tartod őket lehet megváltozik a véleményed,velem is így volt párszor 😀
0
0
0
0
hell12324 avatar
Adam973: En 3hete vettem Z-t es csak ajanlani tudom. A kijelző sem csunya bár tény hogy a fekete inkabb sotet szurke. Nálam többet is bírt az aksi pedig ma egesz nap neteztem/jatszottam rajta. Bár az alap 12giga hely eleg keveske, de bovithető. Talán ami még hátrány hogy nagyon fogja az ujjlenyomatokat, de lelehet torolni rola 😀 esetleg venni ra tokot. De amugy nagyon jo es gyors telo. (mielott megkoveznetek tudom hogy 16giga alap tarhely de csak 12 hasznalhato fel)
0
0
0
0
Abstrrkt avatar
Csak Nexus 7 Tabot lehet kapni.
Már több órája olvasok cikkeket/teszteket a telefonokról, ismerősöket körbe kérdeztem 50-50%-ba mondták a két telefont szóval kezd felrobbanni a fejem.
Amik a Z hátrányai az a kijelző: látószög,fakóság. De ahogy képeken láttam a képernyője gyönyörű + normál esetbe senki se 180fokba nézi a képernyőt.
Aksija 5-6 órát bír ami szintén nem nagy újdonság lenne mert a wildfire s-em zene hallgatástól lemerül 2-3 óra alatt..........
LG-nek a kinézete nem tetszik, szeretem a nagy és nehezebb telefonokat.
Kamerára meg mind2őt savazzák amikor szerintem mind2 gyönyörű képet tud csinálni.
Nekem Sony Xperia Z jobban bejön mint a többi abban az árkategóriában, de lehet hogy túl elfogult vagyon sony-val kapcsolatba.
0
0
0
0
gabee97 avatar
adam973:Nexus 5-t mért nem lehet részletre venni?Amúgy tedd majd mindenképp egymás mellé (ha tudod) a Z-t és a G2-t látni fogod mennyivel szebb az IPS kijelző,A G2-nek erősebb hardvere,SOKKAL JOBB akkumlátora 2300 MAh még az Xperia SP-be is kevés nem hogy egy FullHD kijelzőjű telónak,viszont nem bővíthető memóriájú a G2 de ha jól tudom lehet kapni 32 GB-os változatot is,mindenesetre sok sikert a vásárláshoz! 😀
0
0
0
0
Davezorrr avatar
TomSelect : Sztem várd meg a frissített változatát.512mb rammal wp8-s telót venni kockázatos abból a szempontból h az újjabb appok nem biztos h fognak futni rajta a ram miatt.Am. alapjába véve jók a wp-s mobilok...én már bánom h droidot vettem (Ace2,néha jól működik,pöcre megy minden,máskor random lefagy a zenelejátszó,elkezd akadozni a youtube videó) eladnám és vennék majd egy lumia 525-t amiben már 1gb ram van.
0
0
0
0
Abstrrkt avatar
Utána olvastam ennek a fakóságnak, de nagyon nem világosodtam meg.
Sajnos mivel csak részletre tudom megvenni a telefont ezért nexus 5 ki is van lőve.
One és S4-el hadilábon vagyok (az árukkal).
Holnap bemegyek majd a T-mobilba és ha van rá lehetőség mindenképpen kézbe veszem a Z-t és a G2-őt.
(Jelenleg egy HTC WildFire S-em van.)

btw.: IOS-es és WP8-as telót az életbe nem fogok venni. 😜
0
0
0
0
Slier avatar
lumia 720-ról vélemény?
0
0
0
0
niteforce avatar
Iphone 5 vagy 5C. Ugyanaz, de 5-ot kifoghatsz meg ios6-al. Mast nem erdemes venni
0
0
0
0
gabee97 avatar
Z-nek állítólag katasztrófálisan fakó a kijelzője a TFT miatt(vízállósága meg hiába van ha nem adnak rá garanciát ha beázik) inkább S4 vagy One de nézd meg az LG Optimus G Pro G2-t meg a Nexus 5-öt is ezek közül a Nexus 5-öt tudom ajánlani nagyon 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
S4 vagy Z esetleg HTC One,ha Droid jöhet csak szóba,nálam a Z lenne a nyerő 😆
0
0
0
0
Abstrrkt avatar
Sziasztok ! Milyen jó telók vannak 100k-120k környékén? Én Sony Xperia Z-t néztem ki.
0
0
0
0
Bukta avatar
Sziasztok!
Akinek van vagy volt már kezében annak mi a véleménye az LG Optimus L7 II-ről?
Megéri az árát?
0
0
0
0
flormate avatar
sziasztok! Kinek van huawei ascend mate je?
0
0
0
0
Erik94 avatar
Én most Samsung i9082-t akarok...
8 Megapixeles,GPS,Wifi,8 gb adat,1 gb ram,1.2es dual proci ha minden igaz...szerintem elég jó...
240 Eur-ért...
Szerintetek megéri megvenni?
https://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/samsung/samsung-galaxy-grand-gt-i9080.jpg
0
0
0
0
niteforce avatar
sliz99: Szép, hogy androidra 1GB RAM kell az asphalt 8-hoz 😀 iPod Touch 4G-men ami 256MB RAM-al rendelkezik akadásmentesen megy az Asphalt 8 😀 Ráadásul egy hétig még ingyen is volt 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Helló!
tudtok mondani valamit a Motorola Razr telóról? 😊 😀
0
0
0
0
flormate avatar
sziasztok! Kinek van huawei ascend mate ja?
0
0
0
0
Blint92 avatar
Köszi a válaszokat!
Sztem megpróbálok S2-t beszerezni... 1.5 garisat 😀
0
0
0
0
no avatar
Nekem Huawei Ascend y300-am van.. megvagyok vele elégedve..
T-mobilba vettem még 2 hónapja 30ért, dominósba..
4" kijelző.. nagyon szép. 512mb ram. Dula-core 1GHz. 4.1.1 android van rajta.. 5mp kamera.
könnyű is.. szépen futnak rajta a programok, játékok..
megéri megvenni😀
Játékok: Dead Trigger 1-2, Asphalt 7 a 8 már 1gb ram ra van..
Subway surfers. minecraft .. sok jó játék fut rajta😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció