Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
19ati93 írta:
igen? hú akk nyugi van 😆 már megijedtem hogy a mobilnak van baja 😃
még nincs rajta az ICS nem is tervezem mert állitólag könnyen eldobja a wifi jelet...😃 (ezért gondoltam sw frissitésre is de igy fölösleges)
akkor lehet veszek egy nagyobb karit monjuk egy 8gb-set és egy class 10-es gyorsaságut 😀
am neked is pont Ray van? 😎

ja, az jó, lesz, szerintem az meg fogja oldani.
Nem, nekem Samsung galaxy ace-em van, de ugyanúgy android 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
igen? hú akk nyugi van 😆 már megijedtem hogy a mobilnak van baja 😃
még nincs rajta az ICS nem is tervezem mert állitólag könnyen eldobja a wifi jelet...😃 (ezért gondoltam sw frissitésre is de igy fölösleges)
akkor lehet veszek egy nagyobb karit monjuk egy 8gb-set és egy class 10-es gyorsaságut 😀
am neked is pont Ray van? 😎
0
0
0
0
niteforce avatar
19ati93 írta:
ennyi ? 😃
de mért ilyen lassú a betöltése azt nem értem 😞
a HD 1280x720-as videokat amiket szedek le youtuberól és amiket a mobillal rögzitek röhögve viszi de ez a pici homályoság a kis képeken elég idegesitő :S

nekem is ez van CL4-es memóriakártyával. Engem annyira mondjuk nem zavar.
0
0
0
0
19ati93 avatar
ennyi ? 😃
de mért ilyen lassú a betöltése azt nem értem 😞
a HD 1280x720-as videokat amiket szedek le youtuberól és amiket a mobillal rögzitek röhögve viszi de ez a pici homályoság a kis képeken elég idegesitő :S
0
0
0
0
Feki1991 avatar
19ati93 írta:
na xperia ray-em van és van régről egy 4gb-s class 4-es microsd kártyám goodram márkájú! néha elég elmosodottan tölti be a fényképeket videokat és várni kell kb 2-3 mp-t mig szép lesz a kép és láthato! ez a microsd hibája? orvosolhato ez a probléma mondjuk egy class 10-es karival ? köszi!

megválaszoltad saját magadnak 😀 igen, egy Class 10-es megoldja a lassú betöltést
0
0
0
0
19ati93 avatar
na xperia ray-em van és van régről egy 4gb-s class 4-es microsd kártyám goodram márkájú! néha elég elmosodottan tölti be a fényképeket videokat és várni kell kb 2-3 mp-t mig szép lesz a kép és láthato! ez a microsd hibája? orvosolhato ez a probléma mondjuk egy class 10-es karival ? köszi!
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan oldalt ahonnan az Asphalt5-6-ot lehet letölteni Sony X8-ra és ami működik is.
Én nem találtam sehol olyan oldalt. :S
0
0
0
0
niteforce avatar
hector maio írta:
Hali légyszíves mondanátok jó játékokat Samsung Galaxy Spica-ra amivel jó el lehet játszani az időt én nem akadozna? Előre is köszi!😀

retro run 😃
el lehet vele lenni én szeretem 😃
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Helló! Nem igazán ide illik...de blabla 😃 Szóval tudtok olyan appot droidra ami egyrészt stopper de meghatározott időközöként jelez. Tehát pl én gyúráshoz használnám, 30 sec-enként más gyakorlat és kéne, hogy mérje az időt, de minden 30 secben jelezzen valahogy. Aki tudna ilyen appot, megköszönném!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
én 20 000 ret alig tudom de simán lehet 200k is
0
0
0
0
apetit1989 avatar
hector maio írta:
Köszi bár azzal már játszottam az baj hogy egy idő után unalmas mert 200ezer pontot csináltam és az kb. 20perc és unalmas de azért köszi😃

200 000 pont??
https://troll.me/images/pissed-off-obama/pics-or-it-didnt-happen.jpg
Én kismilliószor játszottam már vele, 96 000 -et alig tudtam megcsinálni!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ott van pl a tank hero vagy a yoo ninja én ezekkel játszottam anno rengeteget.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Köszi bár azzal már játszottam az baj hogy egy idő után unalmas mert 200ezer pontot csináltam és az kb. 20perc és unalmas de azért köszi😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hali légyszíves mondanátok jó játékokat Samsung Galaxy Spica-ra amivel jó el lehet játszani az időt én nem akadozna? Előre is köszi!😀
0
0
0
0
beatimgame avatar
molfer98 írta:
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy ha főzött rom (ginger dx) és főzött kernel (alfs) van fentaz x8amon akkor hogy lehet visszarakni a gyárit?? És ha nincs bent memokártya akkor is tudom frissíteni?? És valami gikszer lehet belőle? 😀

SEUS-sal tudod visszaállítani gyárira a telót
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy ha főzött rom (ginger dx) és főzött kernel (alfs) van fentaz x8amon akkor hogy lehet visszarakni a gyárit?? És ha nincs bent memokártya akkor is tudom frissíteni?? És valami gikszer lehet belőle? 😀
0
0
0
0
beatimgame avatar
Koppy96 írta:
Üdv. Megéri a csere Samsung galaxy spicaról egy i900 Omniara ? (Nem zavar hogy windows-os, teljesítmény és támogatottság szempontjából )

Szerintem nem, mert már ez is egy kiöregedett telefon. Próbálj meg egy árban hasonló újabb telefont keresni.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Üdv. Megéri a csere Samsung galaxy spicaról egy i900 Omniara ? (Nem zavar hogy windows-os, teljesítmény és támogatottság szempontjából )
0
0
0
0
Bicike avatar
Nekem is Skate-m van, de a futáson mit értessz? laggola vagy mi?
0
0
0
0
kicsipunk88 avatar
Sziasztok! Nemrégiben vettem egy Skate-t és azt szeretném kérdezni hogy milyen rendszert illetve programokat tudnátok ajánlani hogy jobban fusson a kicsike???Előre is köszi(:
0
0
0
0
beatimgame avatar
molfer98 írta:
A 4.0-ás android kijött ezekre a telókra vagy kifog jönni : xperia x10, xparia ray, live with walkman?? 😀

Talán a Ray és a Live with Walman kap ICS-t, de az Xperia X10 már tuti nem fog kapni.
0
0
0
0
molfer98 avatar
A 4.0-ás android kijött ezekre a telókra vagy kifog jönni : xperia x10, xparia ray, live with walkman?? 😀
0
0
0
0
beatimgame avatar
niteforce írta:
[LINK]
Szerintetek a régebbi (de még kapható) telefonokra is elérhető lesz ez? (konkrétan Galaxy Ace)

Szerintem igen, mert annyira nem öreg teló 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
[LINK]
Szerintetek a régebbi (de még kapható) telefonokra is elérhető lesz ez? (konkrétan Galaxy Ace)
0
0
0
0
beatimgame avatar
greenmelon írta:
Nekem 1 hete van fent CM9 a Galaxy S-emen, azon kívül, hogy gyengébb a WiFi mint a gyári 2.3-mal, semmi baja nincs.

Tedd fel a Devil kernelt, lehetőleg a 376 Mb-s verziót, azzal gyorsabb lesz a teló és a wifit is felerősíti.
0
0
0
0
beatimgame avatar
sobri94 írta:
big15 írta:
sobri94 írta:
Gondolom nincs benne statikus ip és a kamera nem működik rendesen a játék közben bug-os. Itt attól függ hogy kik miről képesek lemondani hogy használják a cm9-et.Én most feldobtam, a legujjab kiadást,
és használom is ,mert most már vannak olyan játékok (pl.: gta 3) ami nem szaggat ha túl sok dolog történik egyszerre. Kamerázni meg nagyon ritkán szoktam. Rádiót meg nem hallgatok. Meg most már nem kell youtube klienst használni. Elég bögészőből elindítani.

Neked milyen telód van hogy a GTA 3 szaggatás nélkül fut?

ZTE blade van cm7.2 fut rajta szaggatás nélkül meg ugyanis hackelt adreno 200-as driverrel + egyéb tuning cucokkal. antutu benchmarkban 1780-1790 pontom van az sd kártya irás olvasását nem nézzük. Mivel ezt nem tartom fontosnak ugyanis valaki vesz egy jobb sd kártyát és akkor már több pontja van így akkor már nem fer.

Revengex írta:
Arc S-re a 4.0 Ice Cream Sandwich mikor jon meg?😆

tudomásom szerint az s-verziódra nem lesz csak a sima arc-ra. De attól függetlenül még valaki meg foghatja és át portolhatja arc s-re.
Ha jól tudom hivatalosan az xperia play, arc, mini, neo, mini pro ,live és active meg a walkmanos-ra lesz.

Koppy96 írta:
Van valami olyan progi amivel le lehet törölni a rendszer által felrakott sz*r-sz*rokat mint a car home, voice search stb. ?
Nem kevés egy kicsit a 2.2-nek vagy a 2.3-nak a 128MB RAM? Nekem a G1-nél is voltak bajok a kevés rammal.

Mert kevés neki ?Rakjam tán vissza a 2.1-et ? Azzal az a bajom hogy nekem nem tudta feltelepíteni az .apk fájlokat mert azt írta hogy nem tudja olvasni vagy mi. De ha visszaraknám mivel lenne jobb ?

A kevés ram szerintem nem feltétlenül jelent het gondot ugyanis az xperia x8-ra(160 MB-ram) is van hivatalos cm7 android 2.3.7-el. Bár ez a lehetőség is fent áll. Azért van rá nagyon kevés jó rendszer mert már senki sem fejleszt rá vagy alig itt van link kutakodjál egy kicsit.
http://forum.😆a-developers.com/forumdisplay.php?f=733&order=desc&page=2

Lehet hgy a zram, vagy swap segítene rajta de akkor is lassú lenne egy gingerbread alatt, froyoval járnál a legjobban ha az eclair nem megy vmi jól rajta. És azért az a +40 MB ram sokat tud dobni egy android OS-en. Galaxy S-re most raktam fel egy hugeram kernelt ami hozzácsapott +30 Mb ramot és nagyon skat tud dobni a rendszeren.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
[quote][b]Koppy96 írta:[/b]
Van valami olyan progi amivel le lehet törölni a rendszer által felrakott sz*r-sz*rokat mint a car home, voice search stb. ?

NoBloat, Super User jogok kellenek aztán azt az alkalmazást törlöd amelyiket csak akarod
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Igen rootolva van. Köszi a segítséget. Már 4-5 féle rendszert kipróbáltam de legjobban a 2.2-es cyanogen mod jött be 😃
0
0
0
0
sobri94 avatar
kösz a kiegészítést.
Ezt elfelejtettem mondani neki.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Előtte viszont rootolni kell a droidot. Ha főzött rom van rajta, akkor már nem kell.
0
0
0
0
sobri94 avatar
big15 írta:
sobri94 írta:
Gondolom nincs benne statikus ip és a kamera nem működik rendesen a játék közben bug-os. Itt attól függ hogy kik miről képesek lemondani hogy használják a cm9-et.Én most feldobtam, a legujjab kiadást,
és használom is ,mert most már vannak olyan játékok (pl.: gta 3) ami nem szaggat ha túl sok dolog történik egyszerre. Kamerázni meg nagyon ritkán szoktam. Rádiót meg nem hallgatok. Meg most már nem kell youtube klienst használni. Elég bögészőből elindítani.

ZTE blade van cm7.2 fut rajta szaggatás nélkül meg ugyanis hackelt adreno 200-as driverrel + egyéb tuning cucokkal. antutu benchmarkban 1780-1790 pontom van az sd kártya irás olvasását nem nézzük. Mivel ezt nem tartom fontosnak ugyanis valaki vesz egy jobb sd kártyát és akkor már több pontja van így akkor már nem fer.

Revengex írta:

tudomásom szerint az s-verziódra nem lesz csak a sima arc-ra. De attól függetlenül még valaki meg foghatja és át portolhatja arc s-re.
Ha jól tudom hivatalosan az xperia play, arc, mini, neo, mini pro ,live és active meg a walkmanos-ra lesz.

Koppy96 írta:
Nem kevés egy kicsit a 2.2-nek vagy a 2.3-nak a 128MB RAM? Nekem a G1-nél is voltak bajok a kevés rammal.

Mert kevés neki ?Rakjam tán vissza a 2.1-et ? Azzal az a bajom hogy nekem nem tudta feltelepíteni az .apk fájlokat mert azt írta hogy nem tudja olvasni vagy mi. De ha visszaraknám mivel lenne jobb ?

A kevés ram szerintem nem feltétlenül jelent het gondot ugyanis az xperia x8-ra(160 MB-ram) is van hivatalos cm7 android 2.3.7-el. Bár ez a lehetőség is fent áll. Azért van rá nagyon kevés jó rendszer mert már senki sem fejleszt rá vagy alig itt van link kutakodjál egy kicsit.
http://forum.😆a-developers.com/forumdisplay.php?f=733&order=desc&page=2

Van rá ugy nevezik hogy root explorer root jog kell hozzá valamelyik rendszer könyvtárba belépsz(systeam) pontosan nem tudom hogy van már de ezzel a progival kell csinálni nézz utána.
0
0
0
0
Koppy96 avatar

0
0
0
0
Revengex avatar
0
0
0
0
greenmelon avatar
Nekem 1 hete van fent CM9 a Galaxy S-emen, azon kívül, hogy gyengébb a WiFi mint a gyári 2.3-mal, semmi baja nincs.
0
0
0
0
beatimgame avatar
sobri94 írta:

0
0
0
0
sobri94 avatar
0
0
0
0
beatimgame avatar
Én Galaxy S-re most raktam fel a 3. CM9 Nightlyt és már alig vannak hibák. Bár már a S2-nél van egy kis probléma a képernyőfordulással :S de még így is jobb mint az eredeti ICS.
0
0
0
0
sobri94 avatar
Ja igen igazad van csak ez a pay play-es dolog megzavart csak kit jobban körül kéne nézni az oldalon és megtaláljuk.
0
0
0
0
Devis avatar
nem nem kell, egyébként tegnap este/ ma reggel jött ki
0
0
0
0
sobri94 avatar
Devis írta:
már 7.

az érdekes mert én olyan 3 napja néztem meg ezt a galaxy mini-s dolgot. Ahogy látom fizetni is kell érte.
0
0
0
0
sobri94 avatar
big15 írta:
ki hogy áll/próbálkozik a cyanogenmod 9-el, feltéve ha van a telójára? 😂

ZTE blade-ra lessz nálunk csak a z fm rádió a youtube kliens nem működik bár az nem is kell,mert a google chrome tartalmaz flash plugin-t így böngészőből nézzük a youtube-t nem kell kliens hozzá. Videózás nem lehetséges. Kipróbáltam bár nem néztem meg hogy a játékok mennek-e állítólag mennek mert a hardveres gyorsítást meg csinálták.
Amúgy én még láttam cm9-et galaxy mini-re is az x d a forumán ők beta4-nél járnak amin nagyon meglepődtem. 😃
0
0
0
0
Devis avatar
big15 írta:

ma regel raktam fel a 9-et, de problémája volt a wifi-vel. lusta oltam megcsinálni szal töröltem. most 7-es van 9-es tartalommal, extra tweaks, extreme perfomance, jobb ram kezelés. most akarok venni cl10-es sd kártyát h 1gb+ ramom legyen. 47%-os tuning
0
0
0
0
beatimgame avatar
Koppy96 írta:
Sziasztok.
A Galaxy Spicamon 2.1-es SamdroidMod ROM van. Sürgősen szeretném lecserélni igyanis folyton sz**akodik. Utána néztem pár helyen, a Samdroid.com-on és googleben is rákerestem de az összes letöltés ugyan arra a halott linkre mutat és még nem tudtam megszerezni.
Az lenne a kérdésem hogy valaki tud-e nekem linkelni 2.2-es vagy 2.3-as SamDroid vagy Cyanogen Romot.

0
0
0
0
Koppy96 avatar
Sziasztok.
A Galaxy Spicamon 2.1-es SamdroidMod ROM van. Sürgősen szeretném lecserélni igyanis folyton sz**akodik. Utána néztem pár helyen, a Samdroid.com-on és googleben is rákerestem de az összes letöltés ugyan arra a halott linkre mutat és még nem tudtam megszerezni.
Az lenne a kérdésem hogy valaki tud-e nekem linkelni 2.2-es vagy 2.3-as SamDroid vagy Cyanogen Romot.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
7-es cyanogent feltuszkoltam az X10 minimre, jó volt. De dobtam, mert állandóan kevés volt a ram és lassú volt.
0
0
0
0
beatimgame avatar
0
0
0
0
Devis avatar
nekem is cl4 és filmezek rajta + az android se rinyál miatta. tény és való h lassú (most akarok majd cl10-et venni), és nem 720 meg 1080p-s filmet kell nézni.
0
0
0
0
tib87 avatar
Sziasztok! Valaki tudna adni egy program címet amivel tudok tv-t nézni a notimon? 😀 Bocs hogy ide írok, de nem találtam ezzel kapcsolatos topikot.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció