Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheAdakinHUN avatar
követeljek tőle 1 új pendrivot? 😆 nagyon a szivemhez nőtt ez a kis karabéner 😆 most veszem észre 99 év gari van rá? begarizák?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A drága haverod biztos ráült véletlenül. Én már nagy kulcsokat nem veszek, mert tehetségem van ahhoz, hogy 1 órán belül elvesszem őket. Legutóbb a kulccsomómon figyegett egy, elhagytam a kulcsokkal együtt. Bumm.
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
jah csak azért ez sem volt olcsó 6500FT volt (régebben) most olyan 4k körül van ADATA S805
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Vírusok nem igazán tudnak hardver hibát csinálni főleg nem ilyesmit. Ma már 2000ft ért 16gb os usb 3 mast kapsz nem igazán kell siratni. Használtan 8gb ost 1000ft ért utánad dobják.
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
havernak odadtam,visszadta és már ilyenvolt :'( valaki azt mondta vírus..lehet?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ecsém, abban egy jó kis zárlat van, én személyszerint azt már csak a szemétkukába dugdosnám, nem PC-be.
Ha van hozzá érzéked, szedd szét, nézd, meg, hogy nem-e érintkeznek a kontaktok, forraszd meg, és próbáld ki, de lehetőleg valami olyan számítógépen, ami fent porosodik a padláson és már senkinek nem kell.
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
segítsetek!!
nem ismeri fel a pendrivomat a gép 😞 + ha beledugom az USB portba 3 másodperc allat olyan megleg lesz az USB végződése hogy ha megfogom megégetem vele az ujjam.....(ha mást dugok bele az USB portba nemmelegszik)
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Személyes nincs de azt olvasni róla, hogy jó. Meg sokszor ajánlják.
0
0
0
0
humerot avatar
Ilyen alaplapot készülök venni ASUS M5A99FX PRO R2.0 . Valakinek van tapasztalata róla esetleg , hogy jó e vagy nem vagy ezen az áron van nála jobb ??
0
0
0
0
Bronson avatar
Az nem olyan egyszerű...még ha szerencséd van és sikerül is feloldani a magot,nem biztos hogy nem hiába tiltották le,és valóban hibás.Stressztesztet futtattatok már?Ha nem bírja és nem stabil kár erőlködni vele,a feszemelés nem feltétlenül fog segíteni,sőt...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok 😉 Haveromnak 1 AMD Sempron 140-et unlockoltam és elméletileg minden jól ment de 15 perc játék után lefagyott. Több áramot adjak neki akkor ugyebár?
0
0
0
0
no avatar
Sac/per kb ba én 13-15k-t mondanék érte
0
0
0
0
humerot avatar
Lehet rossz helyre írom , de ..
Mennyit ér körülbelül : J&W jw-ig31-mk2 + intel e 2200 + 2x1 gb ddr 2 (800mhz) ram ?
0
0
0
0
no avatar
Th3newPczmage: Biztonsági mentés, vagy ha van 2 vinyó vagy ketté van osztva akkor egyikről átpakolod a msikra más megoldás nagyon nincs
0
0
0
0
Th3newPczmage avatar
sziasztok lenne egy elég fontos kérdésem, újra kell rakni az op. rendszerem, de nem akarom elveszteni azt a sok adatot ami a winchesterem van, valahogyan, hogyan tudnám menteni az adatokat? hogy minden 100% megmaradjon? előre is köszönöm
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Rulegends18: Ha már 30k akkor egyértelműen FX 6300 kell neked. MInek vennél phenom II porcesszort ha tudsz FX processzort is venni? Csak annyira figyelj, hogy még megvétel előtt frissítsd fel a mostani alaplapod biosát legfrissebbre ha régebbi mint 2.10.

Reincarnation:Jó csak kevés az a hűtő FX 8350 alá. 125 watt TDP az igaz és a phenom ii x4 965 is az az is igaz de mégis az FX 8350 sokkal jobban melegszik. Kell alá egy 10000-es hűtő minimum sajnos😃

galex:Lehet Alpenföhn Matterhorn Pure Edition is de RAM magasságot nem tudni szóval így azért nehéz meg házat sem tudni. De TR Macho 120 az egy normálisabb házba már befér szerintem.
0
0
0
0
no avatar
Tudom hogy ugyan azon a szinten van de a nagyobb ventilátor miatt csendesebb alig pörög max 1800rpm és azt írta hangos, ennyi nem kell kapásból leszúrni.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
T4 FX 8350-re????? Ne viccelj már! Attól még mert 12 centis ventilátorral van szerelve még mindig csak a 9 centis ventilátorral szerelt hűtők szinjén van kb. Loki, Sella stb. Csak csöndesebb. Galex kell oda egy Thermalright Macho 120 de akár Termalright Macho is lehet vagy Scythe Ashura. Csak férjenek be a házba. TR Macho 120 csak 150mm magas. Még T4nél is alacsonyabb.
0
0
0
0
no avatar
galex: cm tx2/hyper t4 ugyan ez az árkategória arctc freezerben is jó lesz.
0
0
0
0
Rulegends18 avatar
Srácok a gépembe milyen Procit ajánlanátok ? mert van most egy 6 magos t1090 30k ért szerintetek megéri elhozni ?
0
0
0
0
no avatar
Bronson! Köszönöm szépen a segítséged! A procim hamarosan érkezik, a vga meg ebay-ről lesz 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Fortune: 20-ért szerintem reális az ár,a tápod meg bőven elfogja bírni!
Galex:Az AMD gyári hűtői elég hangosak tudnak lenne valami Cooler Master vagy Arctic hűtőt lenne érdemes venned...ilyen gépbe amúgy hogy sikerült Blueberry tápot tenni?Szinte sír egy 'normális' táp után! 😃 nem azt mondom hogy a legrosszabb minőségű a Blueberry,nekem is volt ezelőtt.A teljesítményük nem igazán reális(finoman fogalmaztam 😂 ) .A minőségről is sokat elárult hogy kemény 3(!) hónap garanciát kaptam rá amikor vettem.Javaslom hogy mielőbb vegyél egy minőségi 450-500watt körüli tápot!
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hello. Szerintetek vegyek még 4 giga RAM-ot a gépbe? Meg milyen hűtőt vegyek a 8350-es FX-re, mert ez elég hangos, meg nem tudom tápot kellene e másikat venni
0
0
0
0
no avatar
Nem akarok dicsekedni csak azért 😆DD de am Chieftec 80+-os csak már régebbi. Lényeg az lenne... Elég neki a 420 w? Mert ha nem akkor nem rendelem meg!
0
0
0
0
Bronson avatar
Szeretem a fas*án kitöltött adatlapot.'Tápegység:420Watt'
0
0
0
0
no avatar
Üdv! A mostani konfigomba egy AMD Athlon 64 x2 6400+ és egy GeForce 9600gt 1gb beleférne? A táp miatt kérdezem, és azt hogy érdemes lenne megvenni (20e magyar dollárba fájna a 2)
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Meg kell próbálni és kiderül.
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Császtok! Egy AMD Phenom x4 955-ös procit meddig bírom felhúzni? 4 Ghz annyit elbír fesz emelés nélkül sztetek?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok,

Következő a problémám, a proci hűtő sokkal jobban pörög mint kéne pwmes de amint elkezdek játszani fölpörög 2100rpmre és így már hallom (tök értelmetlenűl mert kb 44fokos a proci), mivel gigabyte alaplapom van be állítottam easytune6-tal a ventilátor "házirendet" így jó is volt nem hallottam semmit és nem is voltak túl magasak a hőfokok azonban minden egyes indításnál elfelejti gép hogy mi is volt be állítva.

Szóval valaki tud mondani valami használható ventilátor szabályzó progit?
0
0
0
0
Rulegends18 avatar
azt ezen filózok hogy el kéne hozni😃
0
0
0
0
Rulegends18 avatar
Srácok szerintetek megéri egy Corsair 300r házat megvenni 18k ba újonnan?
0
0
0
0
Xavi001 avatar
Sikerült a kis dögöt becserkésszem, felvettem videóra a desktopot utána vissza néztem és interaktív szolgáltatások észlelése valahogy bekapcsolódott és ez okozta a hibát, már javítva a gond. Köszönöm a tippeket.
( végül a feladatkezelőben láttam meg a videó segítségével)
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Régi cucc, piacon van már vagy 14-15 éve. közben becsődöltek, utána vki megvette és most megint van ECS. Én nem vennék olyat, mer nincs supportjuk itt, de ez csak én vagyok
0
0
0
0
Xavi001 avatar
Na azt még nem próbáltam, köszi a tippet 😃
Amúgy az az ikonja, és nem tudom, hogy mi lehet 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ez most az ikonja vagy mi ez?😃 Feladatkezelőben megjelenik? ha ott el tudnád csípni mikor éppen megjelenik akkor megtudhatnád a nevét taláné s rá lehetne keresni.
0
0
0
0
Xavi001 avatar
Nos , nem tudom mi lehet a gond, legcélszerűbb, ha újra teszem holnap a gépet, jobbat nem tudok 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
Nyugi, jó helyre írtad 😀

Nem lehet, hogy valami kémprogram, vagy hasonló? 2007/2008-ban bekaptam énis egyet, 5-6 percenként nyomta az üzenetet, villámláskor elment az áram, vele együtt a progi is.
0
0
0
0
Xavi001 avatar
Biztos vagyok benne, hogy nem ide kell írnom ezt, ezért elnézést kérek !

Sziasztok a napokban valamit feltehettem vagy nem is tudom.

Van egy exe file, ami percenként elindul, de el is tűnik és nem tudom, hogy mi is lehet ez valójában, nagyon zavaró, főleg, játék közben, mert ledob tálcára -.-" filmnézésnél is ez a helyzet :/

Nem tudom, hogy mi lehet ez, nem találok rá semmi utalást sem, vírusírtóm se lel semmit, Advanced System Care sem.

Ennyit tudok róla, ennyit sikerült printelni, mivel felugrik és el is tűnik.

http://kepfeltoltes.hu/130822/84704533N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png Ez az ikonja.
0
0
0
0
Bicike avatar
Synda: Köszi, majd holnap megnézem 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Komoly??? Akkor csak szolgáltatónál volt valami. Vagy a kábel túl öreg már. nem feltétlen az ami nálad van hanem az ami a házba jön be. Ezért egyszer jó egyszer nem.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Ahogy ezt leírtad egyből megjavult 😆 ezer köszönet 😆
0
0
0
0
boxxerhun avatar
van még 1 B opcióis de azt lehet nem éli túl a router 😕

(Addig vered amíg nem hozza a formáját)

UI: Ezt meg teheted a szolgáltatóval is.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
AKkor hívd fel szolgáltatót szerintem is.
0
0
0
0
molfer98 avatar
most se
boxxerhun Hát lehet az lesz 😆D
0
0
0
0
boxxerhun avatar
molfer ha holnapra nem áll helyre a neted tedd a következőket:
1. Vegyél 1 szöges harci bakancsot.
2. Vedd föl a lábadra.
3. Elindulsz vele a szolgáltatóhoz.
4. Belépsz az épületbe és arcon rúgod az első ott dolgozót akit meglátsz.
5. Szolgáltatót váltasz.
6. Letöltöd a börtönbüntetést BitTorrentel

UI: a 6 os nekem is fájt 😆
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció