Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ha beraknék a HD4870X2 mellé egy hd4870 1gb-ot crossfire-be, elég lenne a 850W??? Proci húzva van. És hát a 4870X2-nek kell a 500-600W-os táp...
Game Boy:"megy az adok kapok rendesen"? Ezt mégis mire értetted? na mind1.
Ja az oldal szinvonala meg már lassan a béka segge alatt van....sajna pár éve ez még nem igy volt....😕
Kár ezért az oldalért....
Én már egyszer leírtam mit kellene tenni, szépen...és az eredménye Bann lett, szóval inkább nem írom le megint 😀
Kár ezért az oldalért....
nem tudom mi bajod. Csak megkérdeztem.......
Nem érted??-okostojás vagy!!
Megírta a Professzor úr 😃
rakgab83: 11,4 inch biztos? ASUS 11,2-t írt csak azért kérdem😃
munkábol haza fele az lesz alesö dolgom mert nincs kedvem szét vágni a gépházam mint farkasnak 😆
állitolag a rog os asus dolgokra 5 év gari van remélem jó vásárt csinálok
de ha mindneki ilyen jó véleményekel van a matrixról akkor nem hezitálok
Nem is beszélve róla h. kinézetre viszont sz.tem mindent visz 😆
ilyenem van
és menyire vagy vele meg elégedve ? ilyet készülök venni
nagyon jol tuningolhato visz mindent full hdba
max 72fokig melegszik tuningall 25c szobában nekem volt máár pár kártyám de eddig ez a legszebb és leg jobb ez az én véleményem
de ebbe ugye lehet 3 monitort dugni ?
ilyenem van
és menyire vagy vele meg elégedve ? ilyet készülök venni
ilyenem van
Ár érték arányban biztos jobb a 7970 a gtx 690 meg pláne az új Titan már luxus kategóriás cuccok 😀
van valakinek asus matrix platinum 7970-e ? hogy hogy szuperál olyat tervezek venni fizetéskor egy asus maximus v formulával egyut adnák
tervbevan csak most a 7970 et a formulával karöltve ojóval olcsobban meg kapnám és beszámitják a 7970 em meg az alaplapom ismerösön keresztül
Sziasztok! Vettem tegnap egy Sapphire HD 7850 oc videókártyát 56 ezerért 2év garival és a következő a probléma: minden egyes játéknál vibrál a képernyő, ilyen csík formájában.Far cry 3-nál a legészrevehetőbb ha az eget nézem. Monitorra gyanakodtam,megnéztem egy másikon is de ugyanazt csinálja. Valaki valami ötlet? :S Segítsetek!
Nekem is volt ilyen gondom a 7870-el, új driver-ek megoldották a csíkozást. Ha egy új driver-el nem megy keress a kártyához új BIOS verziót, he ez sem jön be vidd vissza, és vegyél valami rendes márkát a Saphire helyett (na jó az utolsó rész csak vicc volt 😀 )
van valakinek asus matrix platinum 7970-e ? hogy hogy szuperál olyat tervezek venni fizetéskor egy asus maximus v formulával egyut adnák
Elvileg az egyik legerősebb 7970-es kari CF-be elverte a GTX690 SLI-t 😀 sz.tem az jó vétel lessz. 😃
Ezt azért kötve hiszem...
miért mi a gond vele ?
Semmi, ha linkel valaki ilyen tesztet elhiszem, de alapból a gtx 690 egy szénné húzott 7970 Ghz edition-nél is 30-35 %-al gyorsabb, na már most ha azt vesszük, hogy a CF hatékonyabb mint az SLI még akkor sem lehetséges amit a kolléga írt. De mondom ha valaki mutat ilyen tesztet akkor elhiszem, hogy két 7970 CF-ben gyorsabb mint 2Gtx 690 sli-ben (2vs 4GPU nekem hihetetlennek hangzik
az szerintem is hihetetlen lehet ugy gondolta hogy 2x7970 gyorsabb mint 2x680 csak elirta vagy hogy 2x7970 gyorsabb mint 1x 690 ezeket az eshetöségeket eltudom kébzelni meg állitolag amit szintén nehezen hiszek de elkébzelhetöbb hogy a 7970 majdnam vagy ép egy szinten van a 6990 ell
Elvileg az egyik legerősebb 7970-es kari CF-be elverte a GTX690 SLI-t 😀 sz.tem az jó vétel lessz. 😃
miért mi a gond vele ?
Semmi, ha linkel valaki ilyen tesztet elhiszem, de alapból a gtx 690 egy szénné húzott 7970 Ghz edition-nél is 30-35 %-al gyorsabb, na már most ha azt vesszük, hogy a CF hatékonyabb mint az SLI még akkor sem lehetséges amit a kolléga írt. De mondom ha valaki mutat ilyen tesztet akkor elhiszem, hogy két 7970 CF-ben gyorsabb mint 2Gtx 690 sli-ben (2vs 4GPU nekem hihetetlennek hangzik
Sziasztok! Vettem tegnap egy Sapphire HD 7850 oc videókártyát 56 ezerért 2év garival és a következő a probléma: minden egyes játéknál vibrál a képernyő, ilyen csík formájában.Far cry 3-nál a legészrevehetőbb ha az eget nézem. Monitorra gyanakodtam,megnéztem egy másikon is de ugyanazt csinálja. Valaki valami ötlet? :S Segítsetek!
Nekem is volt ilyen gondom a 7870-el, új driver-ek megoldották a csíkozást. Ha egy új driver-el nem megy keress a kártyához új BIOS verziót, he ez sem jön be vidd vissza, és vegyél valami rendes márkát a Saphire helyett (na jó az utolsó rész csak vicc volt 😀 )
miért mi a gond vele ?