nankacu: S mi nem világos belőle?😀 Talán a "vette át a helyét" lemaradt az igaz😃 Úgy már érthető lesz biztos😃 Szóval😃
33-34 körül kezdődnek mint ahogy 7790 is😃 650 ti elég régen volt 40😃 Most már a 650 ti boost 1gb(7850-nel ellentétben itt nem csak vram de a memória órajel is 1000-rel kevesebb szóval itt nem csak a vram a különbség mint 7850 1gb és 7850 2gb között) vette át a helyét.
33-34 körül kezdődnek mint ahogy 7790 is😃 650 ti elég régen volt 40😃 Most már a 650 ti boost 1gb(7850-nel ellentétben itt nem csak vram de a memória órajel is 1000-rel kevesebb szóval itt nem csak a vram a különbség mint 7850 1gb és 7850 2gb között).
650TI már jobb a 7770-nél és sztem a táp is bírná.
De az már kb 40 + táp, de ha van annyid akkor az jó választás.
Viszont van lec23-on XFX 7850 40 ért, meg veszel mellé egy tápot sztem jobban jársz, mint egy 650Ti-vel.
Jó lenne tudni most a max keretet...
De az jobb csak jóval többet is fogyaszt. Konkrétan a CTG 400 80p tápon nincs elég csatlakozó már hozzá habár átalakítóval megoldható. HD 7850nél lenne am gyengébb valamivel de jobb volna mostani kártyát venni.
szerk: ja, hogy nem 560 Ti?
650 Ti az kb 7790 sznt és igen jobb mint a HD 7770 és a corsair 450 az mit takar?😀 Remélem nem VS450-t😀
Akkor egy Chieftec CTG-400-80PB 10,881 Ft.
Meg egy 7770 kb 27-28 ezer.
Attól függ kitől veszed. MSI, XFX, Sapphire, Asus.
P C X-en nézelődtem. 😃
De lec23-on kapsz XFX vagy Sapphire 7770-et 25-26 ért de az az ezres már nem számít, és így max 1 helyről kellene rendelni. 😃
Tápot is írd hozzá pontosan és lehetőleg azt is milyen kártyára gondoltál. Egyébként drasztikusan megnőne a játékok alatti teljesítménye a gépnek videokártyáktól függően.
Van egy gépem, nem rég lett felújítva.
A gép a következő:
Processzor: AMD Phenom II X4 Black Edition B55, 3200Mhz
Ramok: 2x2GB DDR3-1333MHz
Videokártya: Nvidia Geforce 9600GT 512MB
Ha lecserélem a VGA-t akkor kb. mennyit javulna agépem teljesítménye?
vagy az egész szar és jobban járnék ha vennék egy új konfigot?
Hali.Van nálam egy gép.Namost,olyat csinál,h bekapcsolásnál elindul,a monitor régi crt,kattog,ahogy indul a gép,szinte minden boot kép vátásnál,ugymond kikapcsol,meg bekapcsol.A winre kidobja h hogy akarom inditani:csökkentett,normál...akár mire megyek betöltés utánn ujra indul.Bemék biosba,ott nincs is rajta a HDD,ugymond nem látja.A lap egy Abit köztes lap IDE + Sata csati is van rajta.Az ide motyót (ODD) látja,de a sat HDD-t nem.Ha lehuzom az odd-t ki irja h Disc bott failure...ha meg cd-röl bootolok,gondoltam ujra huzom a wint,ki irja h nincs Hard drive telepitve,magyarul nincs HDD.Ötletem,döglik a HDD,de majd mindjárt bekötöm a gépembe,csak befejezem a letöltést.??
----------Szerk-----------
A gépem kifogástalannak látja a Hdd-t?
Egyböl felismeri,meg minden,akkor a lap halhat meg v mi a fene lehet vele?A lap tipusa ABIT KV7
Kmisi99,apetit1989 köszi a segítségeteket, de egyik sem használt, mert addigra már felülírta... de végül másképp vissza tudtam hozni, egy képről volt szó.
Egyértelműen belsőt vegyél, ha nem akarsz hordozgatni. Olcsóbb és gyorsabb a külsőnél.
Úgy értettem, hogy nem baj, hogy nem tudom zsebre tenni😃 Azért a hordozhatóság jól jönne.
Viszont a megbízhatóság fontosabb. Gondolom egy külső HDD tovább bírja mint egy belső, mert ugye a belső az állandóan pörög(24/7 megy a gépem) míg a külső csak akkor ha épp használom.
Árban meg nem nagyon látok különbséget. A 2 TB-s WD belső ugyan annyi mint a 2 TB-s Seagate külső.
na jo nem kaptam meg de hagyuk nem ez a lenyeg.Elmondom hogy mi a bajom.
Az usb-ek nem mukodnek csak aramot ad,probaltam mindenfele driver-el de nem sikerult,rakotottem a telefonom csak toltotte,ket egeret is rakotottem de azok sem reagaltak
A Bios-ban hamis adatok vannak.H/M monitoron azt irja hogy a cpu temperature 255 c-fok es a system is ugyan annyi es a ventilatorok 22 rpm-el forog,Biost nem tudok update-elni mert nem megy az Usb csatlakozo, racsatlakoztattam a haz usb-eit az alaplapra es ugy sem megy .Es meg valami a PS/2 sem megy.De ha letiltom az Usb-t akkor megy a PS/2 de ha be aktivalom az Usb-t akkor az usb-sem megy es a PS/2-sem megy.
Ha van ideje valakinek kerem nezzen utana az alaplap msi e350-ia e44
Ez nem a celeron gep
Eloreis koszonom😀
sziasztok enis meg kezdo vagyok(ma regisztraltam) es nem tudom hol lehet forum temat nyitni.valakinek lesz turelme akkor irja le hogy, hogy kel.
Eloreis kosz
SATA 3-as HDD-t bele lehet operálni SATA 2-es alaplapba?
Illetve ha hosszú távra akarok HDD-t képek, videók, filmek stb tárolására, mi a jobb választás?
Egy másik belső HDD vagy inkább egy külső? Melyik bírja tovább? Illetve ha külső, akkor 2,5"-ös vagy 3,5"-ös?(hordozhatóság nem fontos, tehát nem baj, hogy nagyobb)
Nagyon fontos és sürgős kérdésem lenne. Milyen merevlemezt ajánlanátok? 2tb kéne, hogy legyen, másod vinyónak futna csak, szóval a gyorsasága nem számít annyira, inkább hogy hosszú távon bírja. Volt egy WD vinyónk amin az egész életünk rajta volt fontos adatok képek, emlékek, és odaveszett az, ezért szeretnénk valami megbízható Merevlemezt venni. ASAP!! Ha tudnátok linkelni konkrét vinyót az i pon-ról azt nagyon szépen megköszönném!
Köszi szilard96 a választ.hát csak az van,h.régebben ezt nem csinálta,de biztos van benne valami,amit irtal,de akkor is 6,5gb-ot levesz?azert csak ilyen 8-20gb-okat szoktam masolni.az szerintem nem olyan sok,vagy iggen?
kung: Te részesülsz azokból a cuccokból amiket ajánlasz Giannitól vagy mi?😃
33-34 körül kezdődnek mint ahogy 7790 is😃 650 ti elég régen volt 40😃 Most már a 650 ti boost 1gb(7850-nel ellentétben itt nem csak vram de a memória órajel is 1000-rel kevesebb szóval itt nem csak a vram a különbség mint 7850 1gb és 7850 2gb között) vette át a helyét.
nankacu: Ez most kinek ment?
ASUS nVidia GTX650 Ti 1Gb (GTX650TI-1GD5 DDR5): 34.990,-
GAINWARD nVidia GTX650Ti BOOST 1GB: 37.990,-
GIGABYTE nVidia GTX650 Ti 1Gb OC (GV-N65TOC1GI): 33.990,-
GIGABYTE nVidia GTX650 Ti 2Gb OC (GV-N65TOC2GI): 38.500
Tel: 30-224-1929
Mail: gianniz27@yahoo.com
De az már kb 40 + táp, de ha van annyid akkor az jó választás.
Viszont van lec23-on XFX 7850 40 ért, meg veszel mellé egy tápot sztem jobban jársz, mint egy 650Ti-vel.
Jó lenne tudni most a max keretet...
szerk: ja, hogy nem 560 Ti?
650 Ti az kb 7790 sznt és igen jobb mint a HD 7770 és a corsair 450 az mit takar?😀 Remélem nem VS450-t😀
Egy 650TI + Corsair 450W-es táp?
Meg egy 7770 kb 27-28 ezer.
Attól függ kitől veszed. MSI, XFX, Sapphire, Asus.
P C X-en nézelődtem. 😃
De lec23-on kapsz XFX vagy Sapphire 7770-et 25-26 ért de az az ezres már nem számít, és így max 1 helyről kellene rendelni. 😃
A gép a következő:
Processzor: AMD Phenom II X4 Black Edition B55, 3200Mhz
Ramok: 2x2GB DDR3-1333MHz
Videokártya: Nvidia Geforce 9600GT 512MB
Ha lecserélem a VGA-t akkor kb. mennyit javulna agépem teljesítménye?
vagy az egész szar és jobban járnék ha vennék egy új konfigot?
----------Szerk-----------
A gépem kifogástalannak látja a Hdd-t?
Egyböl felismeri,meg minden,akkor a lap halhat meg v mi a fene lehet vele?A lap tipusa ABIT KV7
Úgy értettem, hogy nem baj, hogy nem tudom zsebre tenni😃 Azért a hordozhatóság jól jönne.
Viszont a megbízhatóság fontosabb. Gondolom egy külső HDD tovább bírja mint egy belső, mert ugye a belső az állandóan pörög(24/7 megy a gépem) míg a külső csak akkor ha épp használom.
Árban meg nem nagyon látok különbséget. A 2 TB-s WD belső ugyan annyi mint a 2 TB-s Seagate külső.
Az usb-ek nem mukodnek csak aramot ad,probaltam mindenfele driver-el de nem sikerult,rakotottem a telefonom csak toltotte,ket egeret is rakotottem de azok sem reagaltak
A Bios-ban hamis adatok vannak.H/M monitoron azt irja hogy a cpu temperature 255 c-fok es a system is ugyan annyi es a ventilatorok 22 rpm-el forog,Biost nem tudok update-elni mert nem megy az Usb csatlakozo, racsatlakoztattam a haz usb-eit az alaplapra es ugy sem megy .Es meg valami a PS/2 sem megy.De ha letiltom az Usb-t akkor megy a PS/2 de ha be aktivalom az Usb-t akkor az usb-sem megy es a PS/2-sem megy.
Ha van ideje valakinek kerem nezzen utana az alaplap msi e350-ia e44
Ez nem a celeron gep
Eloreis koszonom😀
Eloreis kosz
A SATA 3-masat beletudod rakni a SATA2-esbe.
Illetve ha hosszú távra akarok HDD-t képek, videók, filmek stb tárolására, mi a jobb választás?
Egy másik belső HDD vagy inkább egy külső? Melyik bírja tovább? Illetve ha külső, akkor 2,5"-ös vagy 3,5"-ös?(hordozhatóság nem fontos, tehát nem baj, hogy nagyobb)
http://i pon.hu/webshop/product/seagate_2tb_barracuda_7200rpm_64mb_sata3_st2000dm001/197183
Nagyon fontos és sürgős kérdésem lenne. Milyen merevlemezt ajánlanátok? 2tb kéne, hogy legyen, másod vinyónak futna csak, szóval a gyorsasága nem számít annyira, inkább hogy hosszú távon bírja. Volt egy WD vinyónk amin az egész életünk rajta volt fontos adatok képek, emlékek, és odaveszett az, ezért szeretnénk valami megbízható Merevlemezt venni. ASAP!! Ha tudnátok linkelni konkrét vinyót az i pon-ról azt nagyon szépen megköszönném!
Örök hála!