Videókártyákról minden

2009. February 01., téma
Fórum » Asztali PC
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.

Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...

Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szalamispizza avatar
TaylorXIII írta:
Egyik sem. Mivel látom, hogy a 4 GB-os GT 630 19 ezer(Atyaúristen!!!!!!!) dobj rá 5-6 ezret és vedd meg valamelyik(kivéve VTX3D) HD 7750 1GB GDDR5-t vagy pont ebben az árban van a HD 6670 1GB GDDR5 ahol a GT 630 4GB és a GT 630 4GB elbújhat a 6670 1GB GDDR5 mellett😀
hidd el, hogy dobnék én rá még 20ezret is 😃 de még így is kérdéses, hogy a nyár végére meglesz a pénz a gépre, azért gondolkodok olcsó kártyába

(vagy lehet, hogy hagyom a pc-t és veszek inkább az árából egy PS3-at vagy egy flashelt Xboxot, mert a régit a sok észtől eladtam..)
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
ricsko1234 írta:
Üdvözletem.

Most olvastam, hogy CrossFire-nél ha összeraknék 1Gb és 2Gb vga-t, akkor ott problémák léphetnek fel, belassul a játák stb...

Az én tervem az hogy a HD4870X2 mellé berakok egy HD4870 1Gb-ot.
Mivel az X2 2Gb-os, viszont két 1Gb-os HD4870-ből épül fel, így fogalmam sincs hogy most mi történne. A GPU-Z és az Everest is két vga-ként jelzi.
Szerintem nem lenne probléma, mivel a rendszer úgy kezelné mint ha 3db HD4870-lenne...:/

Remélem tud vki segíteni...

A 4870X2-őn 2x1GB memória van mindkét GPU-hoz 1-1GB tehát ha bele kerül a 4870-es kártya akkor 3x1GB lesz benne azaz semmiféle gondot nem fog okozni. A 4870X2 teljesítményéhez képest kb 25-30%-os gyorsulásra számíthatsz a plusz 4870-el.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Egyik sem. Mivel látom, hogy a 4 GB-os GT 630 19 ezer(Atyaúristen!!!!!!!) dobj rá 5-6 ezret és vedd meg valamelyik(kivéve VTX3D) HD 7750 1GB GDDR5-t vagy pont ebben az árban van a HD 6670 1GB GDDR5 ahol a GT 630 4GB és a GT 630 4GB elbújhat a 6670 1GB GDDR5 mellett😀
0
0
0
0
szalamispizza avatar
MSI N630GT 4GB vagy ATI Radeon HD 6570 1GB??
0
0
0
0
cseszka avatar
Énis erre gondoltam.4870X2 2*1Gb vram van neki,igy nemszabad h gond legyen.
0
0
0
0
ricsko1234 avatar
Üdvözletem.

Most olvastam, hogy CrossFire-nél ha összeraknék 1Gb és 2Gb vga-t, akkor ott problémák léphetnek fel, belassul a játák stb...

Az én tervem az hogy a HD4870X2 mellé berakok egy HD4870 1Gb-ot.
Mivel az X2 2Gb-os, viszont két 1Gb-os HD4870-ből épül fel, így fogalmam sincs hogy most mi történne. A GPU-Z és az Everest is két vga-ként jelzi.
Szerintem nem lenne probléma, mivel a rendszer úgy kezelné mint ha 3db HD4870-lenne...:/

Remélem tud vki segíteni...
0
0
0
0
no avatar
Még ezzel a kártyával a Half Life 2 is elindult.mondom ilyen kártyával ilyen szép grafikájú játék 😆 Hl2-nek minimum dx7-es kártya kell szóval el kellett indulnia 😃
Köszönöm a tippeket! 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Pedig a gépigényeknél azt írják😃 Én aszerint írtam😃 Mindenhol ilyen Radeon 7500, meg 8500 van minimumnál meg Geforce 3 és ezek mind DX 8.1-esek. Call of Duty 2 meg azért mert abban van DX 7 mód is. De én hiszem, hogy ezek tényleg futnak. Mafia az biztos de szerintem a többi is és GTA:SA-nál is gépigényen azt írták Geforce 3 és azok meg DX8-asok szóval elindulnia el kell mindnek de az, hogy hogyan fut az már más tészta sajnos.
Szerk: Azt még hozzá kell tennem, hogy régebbi játékoknál divat volt, hogy nem indul lel ha nem elég a géped a játékhoz még ha el is indulhatna(szerencsére ilyen ma már nincs😃😉 szóval ezt még be kel sajnos venni habár kétlem, hogy ne lehetne valahogy kiiktatni ezt a dolgot. Neten rengetegféle problémára van megoldás.
0
0
0
0
levi27 avatar
TaylorXIII írta:
Call of Duty, Call of Duty 2, MOHAA, MOHPA, Battlefield 1942, Godfather, Mafia, Tom Clancy's Splinter Cell, Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow, Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory, Grand Theft Auto Vice City és SA is elvileg, Need for Speedek a Carbonig, Portal, POP részek a T2T-ig meg még sok-sok játék elindul radeon9200-zal szóval elindulnak vele 21. századi játékok is.

Ezért mondtam hogy talán...őszintén megmondom hogy sose gondoltam volna hogy egy Dx8.1-es karin ennyi játék elfut 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Call of Duty, Call of Duty 2, MOHAA, MOHPA, Battlefield 1942, Godfather, Mafia, Tom Clancy's Splinter Cell, Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow, Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory, Grand Theft Auto Vice City és SA is elvileg, Need for Speedek a Carbonig, Portal, POP részek a T2T-ig meg még sok-sok játék elindul radeon9200-zal szóval elindulnak vele 21. századi játékok is.
0
0
0
0
levi27 avatar
basshunter2 írta:
Van egy Ati Radeon 9200LE és egy Ati Radeon 9250GE kártyám 😀 melyiket éri meg legjobban játékra használn? 😃

Szerintem e 9200LE-t de édesmindegy melyiket használod egy mai játék sem fog futni 😃 (talán még századbeli sem 😆 )
0
0
0
0
no avatar
Van egy Ati Radeon 9200LE és egy Ati Radeon 9250GE kártyám 😀 melyiket éri meg legjobban játékra használn? 😃
0
0
0
0
RIbeni avatar
Vettem használtan egy Gainward GTX 670 referencia kártyát. Ugyebár az órajelek ebben az esetben 6008 Mhz memória és 915/980 Mhz magórajel. Nekem Valley benchmark alatt a GPU 1202 Mhz-en ment.

Melyik az a progi ami a legjobb az Nvidia kártyákhoz az órajelek kordában tartásához?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Álítólag kis játék után de nem igazán tudom pontosan. Gianni bazárjában vannak még olcsó cuccok de látom az neked tárgytalan mert nem MO-n laksz😃 vegyél Gigabyte-ot vagy ASUS-t vagy MSI-t.
0
0
0
0
szilvi96 avatar
TaylorXIII de a black screen hiba az mikor lép elő?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
én az FSP Raider 550-t ajánlom. Inkább 60-70 ezer a HD 7870 ára.

Persze elviszi de kb 50%-os kihasználtságnál a legjobb a tápok hatásfoka.

Lehetne mondjuk ez Gigabyte 7870 2GB DDR5 GV-R787OC-2GD vagy ez MSI R7870-2GD5T/OC HD7870 2GB GDDR5 PCIE vagy lehet Sapphire is de ott black sreen hiba előfordulhat szóval azt inkább ne bár nem tudom ezt javították-e már vagy valami.
0
0
0
0
szilvi96 avatar
palko köszi szépen és a HD 7870ről tudnál adni egy linket?😃
Mert ha 50-60k ba kerül az még türhető ár de ha jót néztem de nem biztos😃

TaylorXIII:Az én tudom szerintem egy 550w es elég lesz annál nagyobb nem szem hogy kell.Habár az eggyik ismerősömnek egy gtx 460as volt a gépben a 400w-táppal elvitte.....
0
0
0
0
no avatar
ASUS Geforce GTX Titan.
BudayT: Youtube.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De a Codegen tápnak akkor azonnal el kell takarodni a gépből😃 Tápot nagyon nagyon nagyon nagyon ajánlatos lenne cserélni.
0
0
0
0
palko avatar
szilvi96 írta:
Sziasztok!Valaki tudna nekem segiteni hogy mien VGA kellene egy Full HD led 42inch tvhez h rendesen lehessen rajta játszani akadás mentesen?Előre is közsönöm!😀

FullHD Ultra beállításokhoz, hogy minden menjen legalább egy HD7870, vagy egy GTX660TI... Ha nem kell ultra beállítás, akkor elég egy HD7770, vagy egy GTX650... 😃
0
0
0
0
szilvi96 avatar
Sziasztok!Valaki tudna nekem segiteni hogy mien VGA kellene egy Full HD led 42inch tvhez h rendesen lehessen rajta játszani akadás mentesen?Előre is közsönöm!😀
0
0
0
0
BudayT avatar
Köszi. És csak annyi, hogy összekötöm és mehet?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
BudayT írta:
Sziasztok!
Szereztem még egy HD 5830-as videókarit a meglévőm mellé. Crossfire kábelből csak eggyel kell összekötni vagy kettővel szükséges? Van még valami más teendő két kártya összekötésénél, vagy csak ennyi és mehet? Köszi előre is.

Csak 1 kell. Akkor kell több ha 3-4 VGA van kötve 😆
0
0
0
0
BudayT avatar
Sziasztok!
Szereztem még egy HD 5830-as videókarit a meglévőm mellé. Crossfire kábelből csak eggyel kell összekötni vagy kettővel szükséges? Van még valami más teendő két kártya összekötésénél, vagy csak ennyi és mehet? Köszi előre is.
0
0
0
0
alex13 avatar
Cooley írta:
alex13 írta:
Nvidia kártyából melyekből van 4GB-os? QuadroFx és ilyen szériák nem érdekelnek. A GTX, GT, GTS ezekre gondolok, hogy melyek azok amelyekből van 4GB-os. Pl a GTX 690

A 690 csak összesen 4GB-os, de effektíve 2GB.
Minek neked 4GB-os kártya?

Oké köszi, nem nekem kell 😀
0
0
0
0
Garasos GameR avatar
Cooley írta:
alex13 írta:
Nvidia kártyából melyekből van 4GB-os? QuadroFx és ilyen szériák nem érdekelnek. A GTX, GT, GTS ezekre gondolok, hogy melyek azok amelyekből van 4GB-os. Pl a GTX 690

4 GB-os változat készült GTX 670 és 680-ból is.
Ezeken kívül még vannak a kisebb parasztvakító, DDR3-as memókkal szerelt modellek is, a GT 630 és 640.
0
0
0
0
Cooley avatar
alex13 írta:

0
0
0
0
Garnett94 avatar
Sziasztok!

Nekem van egy olyan problémám, hogy az észrevételeim szerint már egyre több játékban felfedezem azt, hogy pár perc játék után jelentkezik a microlag(pár másodpercenként beakad egy pillanatra a kép, épphogy észre lehet venni, de engem nagyon zavar). Például az NBA 2K13-ban elkezdek egy meccset, pár percig semmi gond, de aztán elkezd microlaggolni. Ez nincs kapcsolatban az akadással mert ebben a játékban 70-80 FPS-em van. Viszont csak ennél a játéknál van az, hogy ha leteszem többször alt+tab-al az asztalra akkor megjavul, megszűnik a microlag. A legjobban ezt a hibát a Far Cry 3-ban észleltem, de mostanában mintha a Dirt 2-ben is megmutatkozna. Az FPS-el biztos nincs gond mert minden játékot úgy állítok be, hogy minimum 40 FPS-el menjen. HD 5770-esem van 1GB-os kiadásba. Van valami ötletetek? Lehet, hogy az új driverek okozzák ezt?
0
0
0
0
alex13 avatar
0
0
0
0
no avatar
Lehetőleg 2db azonos kártya legyen a gépedben és támogassa az alaplapod ( ez amd karik esetén a crossfire míg nvdia oldalon ez az sli)

sajnos nem 100% a hatásfok ezért nem lesz 2x teljesítményed de jóval több lesz mint 1.5x ,
játék függő.
0
0
0
0
Sweetwater avatar
orodreath írta:
Sweetwater írta:
Ha két db videokari van a gépbe gondolom az nem ad kétszeres teljesítményt de másfélszerest igen?!Akkor egy bizonyos videókarinak pl. a sávszélességét meg kell szorozni másféllel?

igazából se 2X-es se másfél szeres, attól függ hogy használod, milyen teljesítményen van, szóval ezt így nem lehet kiszámolni.

Légyszi kifejted bővebben!Persze csak ha nem baj!
0
0
0
0
Sweetwater avatar
Ha két db videokari van a gépbe gondolom az nem ad kétszeres teljesítményt de másfélszerest igen?!Akkor egy bizonyos videókarinak pl. a sávszélességét meg kell szorozni másféllel?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Cooley írta:
TaylorXIII írta:
Giga még HD 7950 mellé is sajnál adni egy DVI-DSUb átalakítót szóval én is a Sapphire-t mondom😃

😆 Ki a hóhér búbánata használ egy 7950-en analóg csatlakozást? Esetleg a régimódi profi CRT-kre esküdő kockák, de a felhasználók túlnyomó többsége esetén totál felesleges. Amennyivel meg olcsóbb a Giga, annyiból vehetsz minden csatlakozójára egy átalakítót... Nem védeni akarom, mert én se vagyok oda a Gigáért, de ez hülye érv.

Jó de szerintem akkor is nevetséges. A hűtő szerintem is gagyibb rajta mint a Sapphire-nél. Egyébként van itt olyan aki HD 7950-et használ DSUB15 csatis monitoron😃 Egyébként nem értem miért olcsóbb a Giga mint Sapphire. Nem olcsóbb most HD 7750-nél pl. HD 7950-nél tényleg olcsóbb de ott is jobb a Sapphire szerintem.
0
0
0
0
Cooley avatar
TaylorXIII írta:
Giga még HD 7950 mellé is sajnál adni egy DVI-DSUb átalakítót szóval én is a Sapphire-t mondom😃

😆 Ki a hóhér búbánata használ egy 7950-en analóg csatlakozást? Esetleg a régimódi profi CRT-kre esküdő kockák, de a felhasználók túlnyomó többsége esetén totál felesleges. Amennyivel meg olcsóbb a Giga, annyiból vehetsz minden csatlakozójára egy átalakítót... Nem védeni akarom, mert én se vagyok oda a Gigáért, de ez hülye érv.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
0
0
0
0
Cooley avatar
A Gigára 3 év gari van, én azt venném.
0
0
0
0
Megaisten avatar
Melyik vidi jobb: Gigabyte HD7750 vagy a Sapphire HD7750.
0
0
0
0
Sweetwater avatar
Az igaz hogy 2 7970 erősebb mint a GTX 690?
0
0
0
0
Cooley avatar
orodreath írta:
Én most MSI GTX680 Lightning-on gondolkodok SLI-be 😃 a BF3-al már játszottam 3D-be egy GTX660Ti-m volt annó, és a 3D Vision kit az ugye megvan, és nagyon szerettem főleg helikopterezni 😆 És igen az SWTOR-al nem is akarok 3D-be játszani meg a Mass Effect 3-al se szóval azok kilőve, egyelőre a BF3 az ami 3D gamelés ready nálam. 😆

Ja hogy van Kit. Akkor nem kérdés. Na de 680 SLI? 😃 Egy is elég akármiire.
Amúgy milyen az aktív 3D? Mert eddig kb. 5 másodpercig volt szerencsém meglesni a teszkóban egy Samsung TV-n a demót, aztán barátnőm el is rángatott. Mondjuk annyi idő alatt is meg tudtam állapítani, hogy vibrál a kép, viszont amit még negatívumként szoktak felhozni, hogy nagyon elsötétíti a szemüveg a dolgot, annyira nem tűnt fel, mert a passzív szemüveg is sokat sötétít. Meg a szemüveg nem is tűnt olyan nehéznek, hogy az akár hosszútávon probléma legyen, mint ahogy azt sokan panaszolják. Számodra is zavaró a vibrálás? Elfárad a szemed? Okozott már fejfájás? Milyen gyorsan merül le a szemcsi?
0
0
0
0
Cooley avatar
orodreath írta:
Cooley írta:
Ez nem egészen így működik. A 3D Vision Kit csak aktív monitorokhoz kell. Én is 3D Visont használok, de passzív 3D-s monitorral, ehhez nem kell a Kit.
Az AMD még mindig TriDef-et használ, illetve néhány "Gaming Evolved" játék alapból támogatja. Viszont ha aktív 3D megoldást akar az ember használni AMD-vel, akkor is kell az aktív záras szemüveg. Főként a Samsung használja ezt a technológiát, de a maga hátrányaival együtt is szerintem jobb a passzív, és olcsóbb.
Szóval a kérdésre a válasz: igen, lehet 7970-nel is 3D-ben játszani, de meg kell hozzá venni a TriDef-et is (ami fél áron jár AMD kártyák mellé). Vagy ha olyan monitort veszel, akkor ingyen megkapod a TriDef-et. Én is ingyen kaptam a monitor mellé. Viszont ennek a buktatója, hogy - eddigi tapasztalataim szerint - a TriDef csak nagyon korlátozott mennyiségű játékban működik megfelelően. Azonban a jövőben a DX11.1-es játékok már mind magukban fogják foglalni a 3D-t, szóval nem kell majd hozzájuk semmilyen külön program, miután a 11.1 API-nak már alapvető része a sztereó 3D. Ugyan az az AMD fejlesztés, ami a DiRT: Showdownban vagy a Tomb Raiderben is van. Persze ez nV-vel is ugyan úgy megy, plusz még ott van mellé a 3D Vision.
Röviden, hosszútávra jobb az AMD kártya a DX11.1 miatt, de jelenleg az nV előnyösebb, mert ugyan úgy használható vele a natív 3D, a TriDef (az iZ3D is, de már a kutya sem használja, mert már nem fejlesztik), és ott van neki a 3D Vision is.

Oksa értem, viszont akk. konkretizáljunk: Samsung S27A750D ilyen monitorom van szemüveggel, na szóval ehhez jó a HD7970 vagy ink. nVidia?

https://freemarket.kiev.ua/images_goods/Samsung/Samsung-S27A750D.jpg

Ebben nem vagyok biztos, de ha minden igaz, akkor az aktív 3D-hez valami emulátor kell, vagy meg kell venned a 3D Play-t, ha nincs Kited. Minden esetre az összes megoldás működik nV-n is, ami AMD-n, és ha a 3D Visiont is működésre tudod bírni, akkor az csak plusz.
És sajnos azt sem tudom, hogy ez a DX11.1-es dolog hogyan fog működni, mivel a 11.1 nem feltétele, de csak abban van gyárilag beépítve. Szóval fogalmam sincs, hogy a .1-es játékok majd csak kizárólag .1-es kártyával lesznek-e képesek a 3D-re. Ha nem, akkor azt mondom, mindenféleképpen nV, ha igen, akkor hosszútávra azt hiszem, az AMD a jó választás, de szerintem most már várd meg a 8000-es szériát. 😀 Ha mást nem, legalább olcsóbb lesz a 7000-es széria.
És akkor azt hiszem, hogy a kérdésedre pont nem sikerült válaszolnom... 😃
Nézz utána, hogy az általad kedvelt játékokat megfelelően támogatja-e a TriDef és/vagy "Gaming Evolved"-esek, és ha igen, akkor szerintem az AMD-t válaszd, az a biztos a .1-es kérdésben. Mondjuk a személyes tapasztalataim alapján a 3D Vision sokkal jobb, bár ezzel is sokszor kell használni modokat, hogy megfelelően működjön, és sajnos a modok kizárólag DX9-hez vannak, de még mindig jobb, mint amikor TriDef-ben azzal kell szembesülnöm, hogy egyszerre rajzolja ki a 3D-s képeket plusz az eredeti képet is, meg ugyan azt a képet csak eltolva rajzolja ki, ezáltal gyakorlatilag semmi valós mélysége nem lesz a mutatványnak, csak "beljebb" rajzolódik ki a kép, vagy csak bizonyos dolgokat rajzol ki rendesen 3D-ben, de sok minden 2D marad, vagy a leggyakrabban előforduló, amikor a tárgyaknak csak a távolságát "érzékeli", és ugyan 3D-s lesz a kép, de a tárgyaknak nem lesz mélységük, tehát úgy néznek ki, mintha csak kartonlapra lennének festve, a talaj pedig nem előrefelé megy, hanem felfelé (nem tudom jobban leírni, de a lényeg, hogy szar), és hasonlók. Viszont néha kellemes csalódást is okoz, mint pl. Borderlands 2 alatt, ahol tökéletesen működött. Mondjuk miután jött a mod 3D Visionhöz, át is tértem rá, mert kevésbé zabálja a videokarit. Nem könnyű kérdés...
Egy dolog biztos, mindenféleképpen Display Portot használj! 😀
0
0
0
0
Lizard avatar
gabi86 írta:
Sziasztok tudtok egy jó progit a mi játék közben mutatja a vga hőmérsékletét meg egyéb adatait ?

MSI Afterburner
0
0
0
0
gabi86 avatar
Sziasztok tudtok egy jó progit a mi játék közben mutatja a vga hőmérsékletét meg egyéb adatait ?
0
0
0
0
Cooley avatar
Ez nem egészen így működik. A 3D Vision Kit csak aktív monitorokhoz kell. Én is 3D Visont használok, de passzív 3D-s monitorral, ehhez nem kell a Kit.
Az AMD még mindig TriDef-et használ, illetve néhány "Gaming Evolved" játék alapból támogatja. Viszont ha aktív 3D megoldást akar az ember használni AMD-vel, akkor is kell az aktív záras szemüveg. Főként a Samsung használja ezt a technológiát, de a maga hátrányaival együtt is szerintem jobb a passzív, és olcsóbb.
Szóval a kérdésre a válasz: igen, lehet 7970-nel is 3D-ben játszani, de meg kell hozzá venni a TriDef-et is (ami fél áron jár AMD kártyák mellé). Vagy ha olyan monitort veszel, akkor ingyen megkapod a TriDef-et. Én is ingyen kaptam a monitor mellé. Viszont ennek a buktatója, hogy - eddigi tapasztalataim szerint - a TriDef csak nagyon korlátozott mennyiségű játékban működik megfelelően. Azonban a jövőben a DX11.1-es játékok már mind magukban fogják foglalni a 3D-t, szóval nem kell majd hozzájuk semmilyen külön program, miután a 11.1 API-nak már alapvető része a sztereó 3D. Ugyan az az AMD fejlesztés, ami a DiRT: Showdownban vagy a Tomb Raiderben is van. Persze ez nV-vel is ugyan úgy megy, plusz még ott van mellé a 3D Vision.
Röviden, hosszútávra jobb az AMD kártya a DX11.1 miatt, de jelenleg az nV előnyösebb, mert ugyan úgy használható vele a natív 3D, a TriDef (az iZ3D is, de már a kutya sem használja, mert már nem fejlesztik), és ott van neki a 3D Vision is.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De az valamivel gyengébb. Más tesztekben kb a HD 4670 körül van az 1 gigás DDR3 GT 240. de egyértelműen nem tudom megmondani😃
0
0
0
0
Chuck avatar
igen, de a gt240-ben több a texel arány, pixel arány, és a memoria sávszélessége, meg még a shader, rop is!
Értem köszönöm!

TaylorXIII: ez gondolom a ddr5 ös gt240-re vonatkozik ez a táblázat, és a ddr3 as 512mb-os nem sokkal lenne mögötte?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
9600GT a GT 240-nél úgy 10 százalékkal erősebb és a GT 240 a GT 430-nál meg úgy 20 százalékkal.
https://tpucdn.com/reviews/Zotac/GeForce_GT_430/images/perfrel_1280.gif
0
0
0
0
PoPet avatar
Akkor rosszul tudtam sry. 😀 Mondjuk rá se kerestem most, szóval csak úgy próbáltam következtetni.
0
0
0
0
PoPet avatar
Ha a GT240 és a GT430 is azonos sávszéleséggel rendelkezik, akkor elv a 430 erősebb.
0
0
0
0
Chuck avatar
értem!, és szerintetek egy GT430 1gb ddr3 szintjét erősségbe megűti a GT240 512mb ddr3? vagy még erősebb is??
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció