Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ha mindent felpakolsz, akkor a cpu valszeg 100-on fog menni
Felpakolsz? Ezt nem értem bocs.
Meg ha megint lesz pénzem veszek használtan deszkát meg bele X6 os Phenomot+OC-zom. Ugyhogy megleszek addig azzal a 2 magis Athlonnal. Ugyse kárositja a VGA-t meg gondolom a proci se fog mindig ezért 100% menni. (Vagy igen?)
Nem bántásból mondom, félreértés ne essék.
És akkor itt mindjárt az utolsó hozzászólásodban: "Sz.tem FX-8150 helyett nem biztos h. jobban jártál volna a 2500K-val, viszont i7-2600K-val már lehet." Kétségtelen, nem feltétlenül jár jobban egy 2500K-val hiszen orbitális különbség nincs, feltéve, hogy FullHD vagy afeletti felbontást használ, de az i7 már mitől lehet jobb? Tudod mi a különbség az i5 és az i7 között? És az a különbség tudod mire jó?
Én HD 7850-ről váltottam GTX 670-re és, persze az FX-8150 helyett biztos jobb lenne egy 2500K procival, de a teljesítmény növekedés ugrásszerű volt. Egy GTX 680-at is kipróbáltam, ott meg főleg...
Báár az a proci kevés lesz a 7850-hez, a 7770 is bőven sok neki, mert a 7850-hez kéne egy Phenom II X6, de minimum egy Phenom II X4.
VGA utan jönne ha nem lenne anyia sz@r a deszka mert abba értelmes x6 os phenomot nem lehet rakni 😆
41-ért már van EVGA is 😆 és az a baj vele h. silány a minősége sz.tem, csak rá kell nézni a hűtésére. 😀 Giga-t csak felsőbb kategóriás alaplapba szabad venni sz.tem 😀
Ja biztos silány mer 2 DB 10CM es venti van rajta. :-\
EVGA-nak meg rosz a hűtése 1 DB 8 cm es ventivel nem megyek sokra ugy is tuningolnám.
A minőség nem a ventilátorok méretéből és számából adódik. A 2 ventis megoldásnak is megvan a maga hátránya. Pl. hangosabb, s ha kezdenek haldokolni a ventik, akkor duplán rossz...
A jovo jatekainak erosebb vga kell, mint a 650ti, szal mindegy.😀 a 7850 gyorsabb, igy ugyanannyiért butasag nem azt venni.
Nagyon jo hogy mindenki mást mond 😆
Akkor ink a 7850 1GB? De az az 1 GB nem lenne kicsit kevés?
41-ért már van EVGA is 😆 és az a baj vele h. silány a minősége sz.tem, csak rá kell nézni a hűtésére. 😀 Giga-t csak felsőbb kategóriás alaplapba szabad venni sz.tem 😀
Ja biztos silány mer 2 DB 10CM es venti van rajta. :-\
EVGA-nak meg rosz a hűtése 1 DB 8 cm es ventivel nem megyek sokra ugy is tuningolnám.
Ja és ennél nem áll fent az a gond ahogy sok 2GB-s VGA nal hogy a GPU hamarabb lefullad mint hogy az a 2 gigát kihajtsa.
Szevasztok
Ez nem létezik!!!!!!!!!
Találtam egy ilyet: Gigabyte GTX650 Ti 2GB
Ez hol áll a 7770 Vapor-X hez képest? (am tesztekbe 20% erősebb néha az Nvidia üdvöskéje)
.Ja és valaki nem tudja hogy Gutu TM el mi lett? Nem látom sehol ő is bannolva lesz? 😆
sztem akkor már keress normális 650Ti-t ne Gigabyte-ot
Most nem akarok szemét lenni de mi az élet baj a Gigával?
Ez nem létezik!!!!!!!!!
Találtam egy ilyet: Gigabyte GTX650 Ti 2GB
Ez hol áll a 7770 Vapor-X hez képest? (am tesztekbe 20% erősebb néha az Nvidia üdvöskéje)
.Ja és valaki nem tudja hogy Gutu TM el mi lett? Nem látom sehol ő is bannolva lesz? 😆
Nemrég megvettem a Battlefield 3-at.Van vele egy problémám, ami miatt nem tudok vele játszani.😢
Telepítés, indítás, minden rendben...bent vagyok a játékban szép minden...aztán egy olyan fél perc után beakad a kép..utána a hang is elmegy és nem tudok csinálni semmit.Hibaüzenet nincs, a feladatkezelő azt írja Fut a játék.Valakinek volt már hasonló?
Talán a videokártyámnak van hozzá köze?
ATI Radeon HD 4800 Series
Mostanim 21cm..
Én lemértem a vga-mal együtt 30cm helység van..
Itt a kép is látszik hogy van még hely..
[LINK]
Szerintettek beleférne egy 28centis vga?
Köszönöm szépen
Az Asus vagy az MSI?
A GTX560 Ti széria vagy a GTX660 széria?
Mert nagyjából egy árban vannak a 2GB-os verziók és a GTX660-asnak gyorsabb a memória órajele valamint maga a kártya is gyorsabb.
az 560Ti-nek 4008 Mhz a memória órajele és 880 Mhz a kártya míg a 660-nak 6008 Mhz a memória és 1020 Mhz a kártya valamint a 660-as szériához jár 2 játék(AC3 és Dishonored) és még olcsóbb is 10 euróval😃
De itt van a 2 kártya amit néztem a 2 szériából.
GTX560 Ti [LINK]
GTX660 [LINK]
Valamint néztem még 1 GTX660-at, elég hasonlóak, de hátha valaki jobban ért hozzá😀
[LINK]
Szerintetek ez közül a 3 közül melyik a legjobb?
Egy fontos kérdésem van 4.5 Ghz en egy fx 8120 elég lenne egy hd 7850 cf alá vagy egy hd 7970 alá vagy felejtsem el és inkább kacsintgassak a haswell processzorok felé ???
Tragédia több kártya esetén az FX proci, nálam az FX-8120 egy GTX590 mellett volt így az 590 úgy 50-60% körül ment a legtöbb játékban, ahol elérte a 90%-ot ott meg folyamatos FPS drop-okat produkált. Ezután cseréltem i5 2500k-ra amivel ezek a gondok megszűntek. Több GPU esetén felejtős az AMD proci.
Tehát ezzel azt akarjátok mondani hogy bármilyen 1 gpu-s vadállatot mellé rakok tök jó lesz de 2 esetén semmit nem fog érni az egész kb ??? 😃
A GTX590 (2xGTX580) FX procival 50-60% között szenvedett, lassabb volt mint 1db GTX580. A zavaróbb dolog az volt hogy ahol proci igényes rész volt ott játszhatatlan volt az 590-el, ha viszont kikapcsoltam a 2. kártyát akkor már nem volt annyira gáz mint amikor 2 GPU ment.
Egy fontos kérdésem van 4.5 Ghz en egy fx 8120 elég lenne egy hd 7850 cf alá vagy egy hd 7970 alá vagy felejtsem el és inkább kacsintgassak a haswell processzorok felé ???
Tragédia több kártya esetén az FX proci, nálam az FX-8120 egy GTX590 mellett volt így az 590 úgy 50-60% körül ment a legtöbb játékban, ahol elérte a 90%-ot ott meg folyamatos FPS drop-okat produkált. Ezután cseréltem i5 2500k-ra amivel ezek a gondok megszűntek. Több GPU esetén felejtős az AMD proci.
Tehát ezzel azt akarjátok mondani hogy bármilyen 1 gpu-s vadállatot mellé rakok tök jó lesz de 2 esetén semmit nem fog érni az egész kb ??? 😃 Szóljatok ha rosszul vettem le 😃
Tragédia több kártya esetén az FX proci, nálam az FX-8120 egy GTX590 mellett volt így az 590 úgy 50-60% körül ment a legtöbb játékban, ahol elérte a 90%-ot ott meg folyamatos FPS drop-okat produkált. Ezután cseréltem i5 2500k-ra amivel ezek a gondok megszűntek. Több GPU esetén csak Intel proci.
Igen csak a 8870-re ir 279$ ami meg 200eu.Ha valoban ennyi lenne az ára vinék mint a cukrot.
Az annyi, mint a 7950 most, nem feltétlenül fogják vinni, mint a cukrot, de mint mondtam, ez még odébb van, még vagy fél év a megjelenésig.
Várj.akkor nálatok a 7950 200eu?Mert náluk annyiért még 7870-et se lehet kapni ujann.240Eu indul felfele a 7870.
haliho!!! Help
Asus matrix radeon hd 7970 platinumot nem lehet vmi nvidiaval párosítan????i!!! hülye kérdés tom!
Asus matrix radeon hd 7970 platinumot nem lehet vmi nvidiaval párosítan????i!!! hülye kérdés tom!
Sziasztok!Melyik a jobb videókártya?Melyik a jobb játékra?
Palit GTX 480
Gigabyte GTX 570 Windforce 3X OC
Sapphire 7850 2 GB OC
Szerintem az 570 😀
Palit GTX 480
Gigabyte GTX 570 Windforce 3X OC
Sapphire 7850 2 GB OC
A többkártyás megoldás AMD rendszerekben csapnivaló, de egy 7970 nyugodtan mehet mellé.
Igen csak a 8870-re ir 279$ ami meg 200eu.Ha valoban ennyi lenne az ára vinék mint a cukrot.
Ja + áfa és máris nem olyan olcsó. 😀
Az annyi, mint a 7950 most, nem feltétlenül fogják vinni, mint a cukrot, de mint mondtam, ez még odébb van, még vagy fél év a megjelenésig.
Én az árára vagyok kivácsi,elég sok a diferencia,ugymod a 8870 javára.Nemhiszem h valós,(eleven a 7870 349dolláros ára nekem sokak tünik)a 8870 meg ujabb gyorsabb és kb csak 200Eu lenne?mindjárt eladnám a 7870-et és várék a 8870-re.
[LINK]
Mert az sok is, sokkal inkább 220$, a 7850 meg 180, és így máris reálisabbnak tűnik a 280 és 200$-os árcédula a 8870 és 8850-nek, de ez még kicsit odébb van.
[LINK]
oem-et egyébként más hardvereknél is használják.