Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
most azt csináltam hogy WD 40 el ami kijött csapágy azt kimostam, utána műszerolja s a tengely zsírt is kapottt 😀
most nem is hallom a ventillátort 😃
van itthon, kapott olajat, de most még furvább a súrlódó hang! 😞
levettem a ventillátort, a seggén ugye van egy kerek matrica, alatta a porvédő, kivettem, a tengely ki tud csúszni a fészkéből 😞
Én gépzsírt szoktam a porvédő alá tenni és utána ráragasztom a porvédőt... eddig még mindig bejött 😃
levettem a ventillátort, a seggén ugye van egy kerek matrica, alatta a porvédő, kivettem, a tengely ki tud csúszni a fészkéből 😞
gááááz van :/ olyan hangja van a VGA-m ventillátorának mintha valaminek súrlódna :/ de nem a ventillátor test hanem a tengely 😞
Olajozd meg, lehet a csapágyak száradtak ki.😜
Műszerolajat vegyél 100Ml 500Ft.😃
De inkább 860i.
Halihooo!!!
2 DB Evga gtx680 supercloked-hez mien tápot ajánlotok?
Ami nem döglik meg + jo legyen? 😃
Corsair TX 650.
[LINK]
http://vtx3d-hd7990-6-gb-a-szornyeteg-megerkezett/2012/10/12/
Halihooo!!!
Ez mondjuk reális lista. [LINK]
Gyártó terén nekem spec mindegy.Ha valami rossz minőségű anyagból van,akkor teljesen mindegy,hogy mi van ráírva.
nyár körül lehet beújítok egy HD6770re, mert most egy GT240 lesz (viszonylag olcsón hozzá tudok jutni, és most jogsira kell a pénz...)
a HD 55, 56, 6000 es szériában is sokat dobtak be butítva, viszont itt rejlik a strapabírósága!"
ezt egy cikkből gépeltem be!
nem gagyi! cask elővigyázatos a gyártó, van hogy alacsonyabb órajelet lőnek be inkább
VTX3D erről a gyártóról mi a véleményetek?
Jó kártyák a VTX3D-k, a Powercolor leányvállalata. Olcsóbb árszegmensbe szánt, keleten már jó ideje piacon van a márkanév, Európában most hozták be nem olyan régen.
[LINK]
pedig a 4650 vagy 4670 tényleg jó kártyák!
esetleg próbáldd ki egy másik gépben hogy ott hogy viselkedik
VTX3D erről a gyártóról mi a véleményetek?
Volt már egy pár a karjaimban.Tuning terén is elég jók.Azt hiszem Powercolor gyártmány.Erre nem esküszöm meg.
ez így tág fogalom, egy másodgyártó mint a többi, Gigabyte, Saphire stb..
viszont megjegyzem hogy úgy mint a Galaxy, sok erősen butított kártyái vannak!
pld anno egy Galaxy gts 250 et elvertem egy 8600 gt vel
Saphire om volt nekem is...
nekem ment a tuning széles határok közt...
nem értem akkor, milyen órajeleken kezdi a hülyeségét?
mármint gondolok arra hogy mikor húzod a kártyát
Mikor elkezdem húzni a kártyát egy kicsit!
És csinálok teszte akkor behal a windows és a videókártyára dob egy hibát!
de én voltam, 8800 gts hőfokról s kommenteltél hogy chipset a ludas!
Rémlik?
lakótársam th tesztje viszont nem vicc 😃
Jaaaa már leesett.
Rémlik?
lakótársam th tesztje viszont nem vicc 😃
Saphire om volt nekem is...
nekem ment a tuning széles határok közt...
nem értem akkor, milyen órajeleken kezdi a hülyeségét?
mármint gondolok arra hogy mikor húzod a kártyát
POZITÍV!
mint lakótársam terhességi tesztje...
Ezek szerint nem te voltál. 😂
Ha a ccc nyitás kell valakinek,akkor priviben pls.
-Vettem egy VTX3D 7850-et.Aznap vissza ment a boltba.Még a gyári órajellel is VGPU recoverizett.A 6790-em meg bírja a kiképzést,pedig az is VTX3D.
Régebben próbáltam a Riva tuner-el de nem tudom miért az mindig rakoncátlankodott mármint a program!
mint lakótársam terhességi tesztje...
mathejocy
köszönöm kolléga a helytállást! ma már másodszor 😀
Öh..ez most pozitív vagy negatív megjegyzés volt?
köszönöm kolléga a helytállást! ma már másodszor 😀
[url][LINK][/url]
próbáldd meg más tuning szoftverrel, például Riva tuner!
nekem is sokkal többet enged a a videók miatt használok Afterburnert
HD 4670, de milyen? Gigabyte? XFX? Saphire?
GPU 800
Memória 1050
Nem értem ez egy lebutított kártya lenne?
s itt a nagy különbség, ha vibrál akkor persze, ott a vége a tuningnak!
viszont ha bírja akkor GPU 800 memória 1150
ennyit nem csak elvileg de bírnia kell
kicsit durva órajelek egy RV 730 as magnak
http://phtoplista.interact.hu/?c=28
Memória 1000
Most tervezek rá másik hűtőt!
Memória 1000
Most tervezek rá másik hűtőt!
Esetleg a HD 4670-es kártyán miért nem engedi a Catalyst a gpu-t és a ramot húzni ha felhúzom amit enged akkor bevibrál a kép és hibát dob a windows!
Erre tudnál esetleg választ mondani?[/quote]
Nekem ez úgy ment hogy nem a Catalystet használtam hanem MSI Afterburer!
A catalyst control centerben pedig ne pipáld be az Overdrive vagy mi ahol a tuning van, nekem így engedte tuninngolni a kártyát, így nem szól bele a Catalyst!
most Nvidia kártyám van de megkeresem neked azt a képet amit régebben készítettem a 4650 húzásáról!
Milyen órajelekkel megy a kártyád?
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem,hogy most van jelenleg egy Sapphire HD 4670 512mb DDR3-as videókrtyám és felajánlotak egy Sapphire HD 5550-es gb DDR2-es videókártyát cserébe szerintetek érdemes elcserélnem vagy nem!
Várom a válaszotok!Mert a kártyárol nem tudok semmit esetleg meddig lehet húzni a gpu-t és a ramot rajta valaki tudna véleményt mondani róla!Nagyon szépen megköszöném ha valaki segítene!
Sapphire HD 4670 512mb 40% erősebb. Én nem cserélném el.
semmiképp sem cserélném el!
HD 4650 1GB om volt s nagyon jól kiszolgált!
az 5550 sokkal gyengébb
http://www.hwcompare.com/318/radeon-hd-4670-512mb-vs-radeon-hd-5550/
Hát nagyon szépen köszönöm segítséged!
Esetleg a HD 4670-es kártyán miért nem engedi a Catalyst a gpu-t és a ramot húzni ha felhúzom amit enged akkor bevibrál a kép és hibát dob a windows!
Erre tudnál esetleg választ mondani?
HD 4650 1GB om volt s nagyon jól kiszolgált!
az 5550 sokkal gyengébb
http://www.hwcompare.com/318/radeon-hd-4670-512mb-vs-radeon-hd-5550/
Várom a válaszotok!Mert a kártyárol nem tudok semmit esetleg meddig lehet húzni a gpu-t és a ramot rajta valaki tudna véleményt mondani róla!Nagyon szépen megköszöném ha valaki segítene!
😃