Beelzebul:
Nem a családodat akarják megerőszakolni, csak egy kis reklámot szeretnének, amiért te kapsz 5 ingyen játékot. Nem mondom, én is jobban örülnék, ha tényleg csak annyi dolgom lenne, ha ctrl+c ctrl+v bemásolom a kulcsot, de azért vannak náluk sokkal gusztustalanabb önreklámozó megoldások is. Persze mindenki maga dönti el, hogy szerinte mennyire éri meg, ebbe nem is szólok bele (személy szerint én sem élek a lehetőséggel), de ne állítsuk be szegényeket Sátán alattvalóinak 😆 Vannak náluk sokkal rosszabbak, ők legalább mindig barátságos ajánlatokkal állnak elő, legyen szó erről az esetről, vagy csak szimplán vásárlásnál.
Futtass le egy javítást! Lehet valamit rosszul töltött le steam. De ahogy a gépedet nézem, még abból a kevés adatból is BŐVEN! a minimum ALATT van! Már a videókártya is kevés, és talán a többi is, bár arról nem adtál pontos infót!
meg vettem nem rég a Wolfenstein The New Order steamre erer ezt kapom: nem sikerült a játék indítása (hiányzó futtatható fálj, mot így nem tudom vagy a gépem nem elég erő vagy csak az egész egy nagy 0
Működnie kéne. Játékon belüli vásárlásnál a Steam Walletről vesz le pénzt, arra viszont csak bizonyos összeget lehet feltölteni (5 euró, 10 euró, stb.).
Sziasztok! egyik ismerősöm kérdezte de én ehhez nem értek, remélem tudtok segíteni.
Steamen van a piac ahol lehet vásárolni más emberek által eladásra kínált itemeket ládákat fegyvereket kulcsokat, szóval úgy minden értékesebb dolgot viszonylag olcsón. Ennek van egy feltétele, hogy egy 30 napos vásárlásnak kell lennie a steam fiókon. Ő szeretne team fortress 2 tárgyakat venni a piacon és még nem prémium a játékba, úgy tervezte, hogy vesz a mann. co boltba egy olcsó fegyvert. Nos, ha ő vesz ott egy akármilyen cuccot akkor azt a steam elfogja fogadni vásárlásnak és majd 30 nap múlva tud a piacon vásárolni vagy ehhez játékot kéne vennie? A segítséget köszöni/köszönöm!
Én azt sajnálom, aki tényleg be is dől az ilyen marhaságoknak! Szinte minden éven máshogy próbálkoznak! Régen egyesek még a steam felhasználót, és jelszót is megadták!😂
Innen az oldalról is volt már olyan aki ilyen miatt veszítette el az accountját. De tényéeg, ki az aki úgy vesz föl barátokat, hogy linket adnak meg? Főleg egy ismeretlentől.
Biztos van, de kamu, ellopják a profilod ha ott bejelentkezel ha jól tudom.
Érdekes mert egy ismerősöm írta ezt aki magyar. Szinte biztos, hogy feltörték a profilját, hirtelen 80+ ismeröse lett és a profiljánál is írják "scamer, report" 😕
Hm: "Hello. My friend want to trade with you, but he can't add you. Can you add him please? Try to add please steamcomnunicty.com/id/Furion" Micsoda próbálkozás 😆
na akadt egy kis bajom, nem tudok voice chatelni, se fülessel, se a laptop mic-jével
a test alatt rendesen működik, de játékközben érzékeli, hogy lenyomom a gombot, de nem csinál semmit
nálam 5-6-7euró max 1 jó játék, amit te mondasz 12 volt ha jól emlékszem -legalábbis akkor - szóval nem, nem a Reloaded Editiont vettem 😀 helyette vettem mást egy másik villámakcióban.
Egyébként csak akkor veszek játékot, ha tényleg érdekel, van rá keret, és valóban megéri...
Én eddig nem foglalkoztam a szintlépéssel, meg TP szerzéssel, aztán most a SS idején pár nap alatt 7-8 szintet léptem fel a kitűzők szerzésével. Nem rossz, csak a háttér pl. vagy bejön vagy nem, és lehet azt mondanám hogy jobb lett volna eladni a kártyákat, többet ért volna. Igaz, úgy nem lépsz szintet. Mindegy most beáldoztam rá és ennyi, csinibb lett a profilom (hurrá 😃 ).
Összességében nem volt rossz ez a Summer Sales: GRID2, GTA IV Complete, Batman: Arkham Origins címekkel lettem gazdagabb, de 75% off-nál alább nem adtam. 😀 A Max Payne 3 Complete is megért (igaz még a nyári akció előtt pár nappal) 80% os kedvezményt.
Úgyhogy nálam már át is billent a mérleg a digitálisra, nem igazán keresem a dobozosokat. Pedig 3-4hónapja még nem így volt.
Adnak Steam levelhez XP-t, ezenkívül minden badge craftoláskor kapsz egy emoticont, egy steam hátteret, meg egy kupont (sale alatt kártyát kupon helyett). Gyűjtögetőknek tökéletes elfoglaltság.
A Steam level a friend list limitjének a növelésére jó (szintenként +5 ismerőst vehetsz fel), és minden tizedik szint után ki tudsz rakni egy "showcase"-t a profilodra, ami lehet "kedvenc játék", "kedvenc/legritkább achievement-ek", stb.
Igazából, mindenki kapott egyet, aki belépett egy csapatba. Azaz, megnyomott egy gombot. A pontokat számolja, hogy ki mennyit szerzett a csapatának, de ez a badge-en semmit nem változtat, se vizuálisan, sem xp ügyileg. Sale közbeni vásárlás nem számított bele semmilyen formában a versenybe (sajnos, pedig nem is lett volna rossz ötlet egy-két pontot abból is bezsebelni a csapatoknak). Mindenesetre, örülünk az ingyen bedzsnek 😀
akkor hívd fel gyorsba az ügyfélszolgálatot, 10 percen belül megtudod a választ
(vagy keresd elő a szerződést, amiben le van írva a bankkártyaszám, ha van neki 😀 )
atstuff07: Nem igazán, a Wolfenstein New Order-t akartam, de elég későn lett az akció, addigra meg elfogyott a pénzem 😆 de sebaj, dobozoson is olcsón betudom szerezni (olcsóbban mint steam-en).😜
ilyet még nem láttam, lehetséges, hogy akkor nem fog összejönni a vásárlás, mert nem dombornyomott (és számsorozat sincs rajta), de hátha jön és mond valaki valami friss infót, hogy is működik ezzel a fajtával
a kártyaszám 4x4db szám elöl, a kártya hátulján az utolsó 4db szám szerepel, legalábbis nekem, plusz még amit te is írtál: elöl (kinek hol) lejárati dátum, bizt. kód.
Elöl csak 4db szám van?
ez egy electron kártya google alapján :Spoiler!
Beelzebul: grat, akkor te is kifogtad akcióban, amit szerettél volna
atstuff07: Halo: Spartan Assault
Metro: Last Light
The Elder Scrolls V: Skyrim
Plants vs. Zombies: Game of the Year
Command and Conquer 3: Kane's Wrath
Command and Conquer 3: Tiberium Wars
Hali. Steamen ha szeretnék vásárolni VISA kártyával és ugye kéri a kártyaszámot. Na már most nekem az a gond hogy rajta van a kártyán a lejárati dátum a biztonsági kód a hátulján és az elején 4 számjegy, gondolom nem ez a kártyaszám. Dombornyomással nincs rajta semmi, VISA Electron kártya
Nem a családodat akarják megerőszakolni, csak egy kis reklámot szeretnének, amiért te kapsz 5 ingyen játékot. Nem mondom, én is jobban örülnék, ha tényleg csak annyi dolgom lenne, ha ctrl+c ctrl+v bemásolom a kulcsot, de azért vannak náluk sokkal gusztustalanabb önreklámozó megoldások is. Persze mindenki maga dönti el, hogy szerinte mennyire éri meg, ebbe nem is szólok bele (személy szerint én sem élek a lehetőséggel), de ne állítsuk be szegényeket Sátán alattvalóinak 😆 Vannak náluk sokkal rosszabbak, ők legalább mindig barátságos ajánlatokkal állnak elő, legyen szó erről az esetről, vagy csak szimplán vásárlásnál.
Steamen van a piac ahol lehet vásárolni más emberek által eladásra kínált itemeket ládákat fegyvereket kulcsokat, szóval úgy minden értékesebb dolgot viszonylag olcsón. Ennek van egy feltétele, hogy egy 30 napos vásárlásnak kell lennie a steam fiókon. Ő szeretne team fortress 2 tárgyakat venni a piacon és még nem prémium a játékba, úgy tervezte, hogy vesz a mann. co boltba egy olcsó fegyvert. Nos, ha ő vesz ott egy akármilyen cuccot akkor azt a steam elfogja fogadni vásárlásnak és majd 30 nap múlva tud a piacon vásárolni vagy ehhez játékot kéne vennie? A segítséget köszöni/köszönöm!
Spoiler!
[LINK]
Pont ez az: már egy jó ideje tök ugyan azzal próbálkoznak, és sokan még mindig megadják a felhasználójukat és jelszavukat.
Érdekes mert egy ismerősöm írta ezt aki magyar. Szinte biztos, hogy feltörték a profilját, hirtelen 80+ ismeröse lett és a profiljánál is írják "scamer, report" 😕
a test alatt rendesen működik, de játékközben érzékeli, hogy lenyomom a gombot, de nem csinál semmit
Any idea?
Egyébként csak akkor veszek játékot, ha tényleg érdekel, van rá keret, és valóban megéri...
Összességében nem volt rossz ez a Summer Sales: GRID2, GTA IV Complete, Batman: Arkham Origins címekkel lettem gazdagabb, de 75% off-nál alább nem adtam. 😀 A Max Payne 3 Complete is megért (igaz még a nyári akció előtt pár nappal) 80% os kedvezményt.
Úgyhogy nálam már át is billent a mérleg a digitálisra, nem igazán keresem a dobozosokat. Pedig 3-4hónapja még nem így volt.
A Steam level a friend list limitjének a növelésére jó (szintenként +5 ismerőst vehetsz fel), és minden tizedik szint után ki tudsz rakni egy "showcase"-t a profilodra, ami lehet "kedvenc játék", "kedvenc/legritkább achievement-ek", stb.
- Gunpoint
- RC Cars
- Mount and Blade: Warband + Nepoleonic Wars
- Payday: The Heist + Wolf Pack + OST
- Skyrim
- Saints Row IV + Season Pass
(vagy keresd elő a szerződést, amiben le van írva a bankkártyaszám, ha van neki 😀 )
Na pont így áll a kártyám, csak még a VISA felirat felett is van négy szám nem csak az ami ott bal oldalt van
Elöl csak 4db szám van?
ez egy electron kártya google alapján :Spoiler!
Beelzebul: grat, akkor te is kifogtad akcióban, amit szerettél volna
Metro: Last Light
The Elder Scrolls V: Skyrim
Plants vs. Zombies: Game of the Year
Command and Conquer 3: Kane's Wrath
Command and Conquer 3: Tiberium Wars