Nekem elég lenne 1x6pin is. Olyan nagy fejlesztéseket nem fogok csinálni ebben az évben. 2x6pin csak a csúcskategóriás kártyákhoz kell az meg úgysem lesz nekem egyhamar, vagy ha Crossfire/SLI-be raknék 2 kártyát. 😃 Jó lesz nekem az Evga úgyis 100FT-al olcsóbb. 😆
hexa+400! az evga nem tudom miért, de csak egy 6+2-es tápcsatit rakott a tápra a vga-hoz, ami elég hülyeség részükről, mert simán elég erősebb kártyákhoz is... de ha nem használnád úgysem a 2x6pint akkor az is jó.
de ha a 17 még oké, akkor mehet 500-as is, és akkor nem kell feltétlenül cserélni ha nagyot fejlesztesz majd. ha nincs tervben, akkor ezek is bőven megteszik.
Köszi, én akkor úgy vagyok vele, hogy amig nem terhelődik tovább a tápegység (szóval amig nem tuningolok) addig marad ez, de ha már öreg lesz akkor nem fogok rábízni mondjuk egy nagyobb CPU-t/GPU-t, és majd akkor veszek másikat.
Nekem a chieftech olyan 4-5 éve megy,volt terheleve is mint állat,okoztam szegénynek véletlen zárlatot is(vízhűtés) és túlélte,hexa se mostanába fog tönkremenni.De mivel jó táp tönkre tönkremehet de nem szabadna semmit magával vinnie.
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy ez a táp [LINK] 1ágon 12V tud le adni vagy sem?
Ha a válasz nem, akkor esetleg tudnátok olyan tápokat ami moduláris, és 1ágon 12V ad le és terhelés mellett halknak is mondható?
A válaszokat köszönöm 😀
Sziasztok! Vettem egy Sharkoon VG5-W-t és csak úgy megy bele a táp,ha fent van a ventillátorja,mert ha alul akkor nem illeszkedik pontosan a csavaroknak a helye, ez miért van?
Előre is köszi a választ!😀
Tudnátok nekem ajánlani tápot, Corsair tápot, (másmárka nemkell) ami elbírja az "Intel Multimedia & Gaming PC" met?
Én egy 550W osra gondoltam mert az úgy pont elég is, és tartalékja is volna, de 22k ért láttam CX600W osat ami moduláris, és jólenne ha moduláris lenne, de 600W meg fölös sztem, ti mit ajánlanátok?
Kellene a modularitás.
Ár: hátsz 20-25k nál nemigenn szánnék rá többet, ha olcsóbb, mégjobb.
[LINK]
Ezt néztem: [LINK]
Legolcsóbban: [LINK]
[LINK]
[LINK]
Ennek a confignak nevezhető dolog mellé kellene nekem egy kis táp 500W körül.
Processzor: Intel Pentium E5800 2x3,2GHz
Memória: 4GB DDR2 4x1GB
Videókártya: SAPPHIRE Radeon HD5670 1GB 128bit DDR5
Op. rendszer: Windows 8.1 Enterprise Professional
Alaplap: Asus P5B (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Merevlemez: SAMSUNG HD502IJ (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Mit ajánlotok?
Ez egy nagyon jó 750-es táp!
[LINK]
Csak hogy össze legyél zavarva 😀 és gondolkodóba ess,én ezt ajánlom: [LINK] nekem ilyen van. Csendes megbízható.
CORSAIR VS Series VS450
FSP Hexa+ 400W
de ha a 17 még oké, akkor mehet 500-as is, és akkor nem kell feltétlenül cserélni ha nagyot fejlesztesz majd. ha nincs tervben, akkor ezek is bőven megteszik.
[LINK]
Proci: Intel G3260
Ram: Kingston Hyperx FURY 8gb
Videókártya: MSI Radeon R7 370 GAMING 2G
Alap: ASRorck B85M-HDS R2.0
120Gb Kingston SSD
1TB HDD
Jelenlegi táp: HKC V-POWER v450
A problémám az, hogy a videokártya honlapja 600W-ról beszél alaphangon, a proci stabil 95W-vár el!
[LINK]
Vagy ha nincs rá annyi akkor meg ezt az 500-ast!
[LINK]
Proci: i7-6700K
Alaplap: GA-Z170X-Gaming 5 - EU
Video: Gigabyte GV-N970XTREME-4GD 4GB PCIe
RAM: Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz
SSD: Samsung 850EVO m.2
HDD: 2TB
Szükségem lenne tápra, de nem tudom hány wattos legyen. Illetve melyik márkát!
[LINK]
Olyan kérdésem lenne hogy ez a táp [LINK] 1ágon 12V tud le adni vagy sem?
Ha a válasz nem, akkor esetleg tudnátok olyan tápokat ami moduláris, és 1ágon 12V ad le és terhelés mellett halknak is mondható?
A válaszokat köszönöm 😀
Biztos hogy bele megy az ventivel lefelé is, csak egy kicsit oda kell nyomkodni.
Előre is köszi a választ!😀
Én ezek közül vacináltam amugy, mert nemtom mekkora táp lenne ideális
Egy 500-as: [LINK]
És egy 600-as: [LINK]
Alsótápos házba lessz, így ezeknek elvileg a kábelei is elég hosszuak kéne h legyenek.
Én egy 550W osra gondoltam mert az úgy pont elég is, és tartalékja is volna, de 22k ért láttam CX600W osat ami moduláris, és jólenne ha moduláris lenne, de 600W meg fölös sztem, ti mit ajánlanátok?
Kellene a modularitás.
Ár: hátsz 20-25k nál nemigenn szánnék rá többet, ha olcsóbb, mégjobb.
Abban az árkategóriában elég nehéz [LINK]
De inkább 20ezer környékén nézegetnék a helyeben. pl [LINK]
[LINK]
[LINK]
Egy Radeon R9 280X valamint amd fx8320 proci alá milyen tápot ajánlotok? Konkrét nevek is jöhetnek, ár olyan 10-15-ig mehet😃D
Nagyon köszönöm előre is a segítséget😀