Segítség!...Nem indul!

2008. May 18., téma
Fórum » Szoftver
Csak bátran... ha nem indul valami, csak írj és megpróbálunk segíteni!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gabesz1024 avatar
gabi86 írta:

Sziasztok! Megvettem eredetiben a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky című játékot. Eddig minden szép, feltelepítem, stb. de amikor elindítanám a játékot a következő hibaüzenetet dobja elém:
"Hiányos jogkör: a program első futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned."

Pedig a rendszergazda profilba vagyok belépve, de nem tudom mi van ilyenkor...
A jobb klik futtatás rendzsergazdaként is próbáltam de semmi !! 😢
Segítségetek szeretném kérni, hogy mit tegyek!
Előre is köszi minden választ.

Nemtom.Ugyanilyen gond van a tört gémmel is.Én nemtom ezek a STALKEREK sose futnak gond nélkül.
Bátyám játszott a clear sky al eljutott 1 ideig de az egyik résznél folyamatosan kidobta a gém... Szóóval elég sok gebasz van azokkal sajna
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
ÖÖÖ, nekem az a problémám, hogy eddig a 3DMark nagyon jól futott, azzal tesztelgettem a gépet! Egy ideje nem fut, újratelepítés esetén sem!😶 Valami hibár ír ki, és meg kell látogatni a futuremark oldalát.. Tipp, hogy mi lehet a hiba?
0
0
0
0
gabi86 avatar

Sziasztok! Megvettem eredetiben a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky című játékot. Eddig minden szép, feltelepítem, stb. de amikor elindítanám a játékot a következő hibaüzenetet dobja elém:
"Hiányos jogkör: a program első futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned."

Pedig a rendszergazda profilba vagyok belépve, de nem tudom mi van ilyenkor...
A jobb klik futtatás rendzsergazdaként is próbáltam de semmi !! 😢
Segítségetek szeretném kérni, hogy mit tegyek!
Előre is köszi minden választ.
0
0
0
0
Demoz avatar
Valaki pls help! Felraktam az Area 51 nevű játékot és amikor elindítom,akkor ezt írja ki: signal out of range.
Újraraktam,de megint ezt írja ki! Nemtudok mit csinálni,valaki segítsen! Előre is köszönöm.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
robyyy95 írta:
sziasztok.nekem az oldalon nem működik a szintmérő vagy micsoda.már írtam legalább 40hszt ha nem többet de nem adja hozzá a pontokhoz.nincs valami ötletetek?

...Ize...mondtam mar, h jo az avatarod ? 😆
0
0
0
0
no avatar
sziasztok.nekem az oldalon nem működik a szintmérő vagy micsoda.már írtam legalább 40hszt ha nem többet de nem adja hozzá a pontokhoz.nincs valami ötletetek?
0
0
0
0
aknakukac avatar
gabesz1024 írta:
a deamon sztem egyszerübb

De nem minden esetben jobb...
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
a deamon sztem egyszerübb
0
0
0
0
R0x0r avatar
Vagy töltsd le a PowerIso-t.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Frissíts Daemont!! Nekem felismeri az mdf és mds fájlokat is...
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
letőltőtem a prison breakot (szőkés) és kicsomagoltam és vmi mdf-fájlt kaptam :S és deamon tools nem nagyon jácca le nem csinál semmit 3.44 deamon om van 😆 help !
0
0
0
0
no avatar
@hedzsooo: Nah, nagy nehezen sikerült lefuttatni a MemTest-et, és azt írta, hogy nincs hiba. Úgyhogy (mint azt többen is mondták már) valószínüleg a proci lesz rossz. :\ Ez csak azért gond, mert amúgyis kéne egy új proci, de úgy, hogy alaplapot is cserélni meg mindent, csak úgy drága. Mert most veszek megint egy gyenge procit, elmegy rá 20k kb. aztán meg úgyis akarok venni egy másikat... érted.. 😞
0
0
0
0
no avatar
@hedzsooo: Oksa, a mem-test progiról hallottam, azthiszem valamelyik CD-n rajta is van nekem, memtest86 ha jól tom a pontos neve, majd holnap délelőtt lefuttatom. Procit azt haverom is mondta, hogy nagyon valószínű, hogy az, de remélem nem. Mert igaz, hogy jobb lenne egy új gép, de az sok pénz. 😜😞
@Tamas76: Lan partyhoz tökéletes a Hamachi. 😃
@super88: Miért nem konvertálod át a képet ICO formátumba? Jó kis program: xnView (ingyenes, tud konvertálni, átméretezni, meg még sok hasznos dolgot), GIMP (ingyenes, ezzel megnyitod és ICO-nak mented le😜).
0
0
0
0
super88 avatar
én meg egy asztalai parancsikon képét szeretném ki cserélni egy képre(rendes kép formátum) csak nem megy az ikoncserés cuccal 😃 pls valaki help ha vágja😀
0
0
0
0
Tamas76 avatar
CSásztok! a Segítségeteket kérem 😃 a haverjaimmal nyáron csinálnánk egy CoD 2 LAN-t és ebbe kérnép tippeiteket tanácsotokat! Előre is köszi!😃
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
rexor írta:
hedzsooo írta:
gabesz1024 írta:
sztem vmi nincs megfelelően feltelepítve...

Hmmm...hat ha nem virus, akkor esetleg vmi kodek-problema, v. flash-jatekhoz, meg kellhet az Adobe-flash legujabb verzioja....nemtom igazan, erdekes mindenesetre. Vmi baki van a rendszeredben az biztos, kulonben nem lehetne ilyen, h vmelyik uj jatek fut akadas nelkul, nemelyik meg 1altalan. Kiveve, ha a vasad a minimum-gepigenynek sem felel meg az adott jatekhoz. Lehet, h csak vmi seged-progi nem lett telepitve. Esetleg ellenorizd, h fent van-e a gepeden a legfrissebb VGA-driver, esetleg meg az audio-driver, a legfrissebb dX, vmint, mint fentebb irtam az A. Flash is kellhet.

Gépigényem az megvan hozzá, még ha a maximumhoz nem is 100%, de minimum gépigény az 100%. Frissítettem Adobe Flash Playert, vidi karit is teljesen (driver+catalyst control center+stb.. minden, full pack), DirectX-et csak a 9-et támogatja a videokártyám (úgy tudom) és az is van fent. De a fura az, hogy nem is az, hogy folyamatosan akad és játszhatatlan, hanem csak úgy néhány másodpercenként akad egyett, de az olyan szinten, hogy 3-4 másodpercig gyakorlatilag áll az egész kép. Úgyhogy végképp nem tudom már mi lehet a gond.. 😕

Edit: Most felraktam a Windows XP Service Pack 3-at is, de nem mondhatom, hogy jobb lenne.. ~.~
Edit2: Még annyi az érdekes, hogy néha fogja és lefagy az egész gép, de úgy, mintha meghalna total, mert lefagy a kép, (ha éppen ment, akkor) a hang is, minden. De játék közben még SOHA nem tapasztaltam, egyszer sem..
+egy kép, hogy ez mennyire normális:
http://img12.imageshack.us/img12/7817/wtfbi.png

Szia !

A kephez annyit, h nem ertek annyir a virusokhoz, de szerintem normalisnak tunik a feladatkezelon levo folyamat-abra reszlet, nehany progi fut, Opera, a VGA-ad drivere, a Catalyst C. Center, akkor a messenger, meg nehany helyi, windows-szolgaltatas, ha te esetleg vmi gyanusat latnal megis, ellenorizheted a google segitsegevel ! 😉

Azok a durva fagyasok a vasadon viszont gyanusak...ez 1altalan nem normalis, sz'al ha nem virus okozza, akkor esetleg vmelyik alkatreszed rosszalkodik a vasadban, pl. a fizikai-memoria ( RAM ), de leht, h a proci, sajna ezt csak ugy tudnad biztosra, ha 1enkent valtogatva szepen kicserelnel mindent a vasadban 1 kolcson kapott memoriaval mondjuk eloszor, talan csak az a hibas, akkor meg lehet, h szerencses is vagy mert 1Gb RAM annyira mar nem draga. 1 proci csere viszont mar macerasabb, v. ha az alaplaod rossz, az is eleg ciki.

TALAN eloszor a helyedben meg csinalnek 1-2 memoria-tesztet ! 😉
Google-el talizhatsz par ingyenes progit erre, van vmi mem-test nevu is, ha jol emlekszem.

Na, majd irj, h mi sikerult, aztan meg toprengunk tovabb, ha szukseges ! 😉
0
0
0
0
no avatar
hedzsooo írta:
gabesz1024 írta:

Hmmm...hat ha nem virus, akkor esetleg vmi kodek-problema, v. flash-jatekhoz, meg kellhet az Adobe-flash legujabb verzioja....nemtom igazan, erdekes mindenesetre. Vmi baki van a rendszeredben az biztos, kulonben nem lehetne ilyen, h vmelyik uj jatek fut akadas nelkul, nemelyik meg 1altalan. Kiveve, ha a vasad a minimum-gepigenynek sem felel meg az adott jatekhoz. Lehet, h csak vmi seged-progi nem lett telepitve. Esetleg ellenorizd, h fent van-e a gepeden a legfrissebb VGA-driver, esetleg meg az audio-driver, a legfrissebb dX, vmint, mint fentebb irtam az A. Flash is kellhet.

Gépigényem az megvan hozzá, még ha a maximumhoz nem is 100%, de minimum gépigény az 100%. Frissítettem Adobe Flash Playert, vidi karit is teljesen (driver+catalyst control center+stb.. minden, full pack), DirectX-et csak a 9-et támogatja a videokártyám (úgy tudom) és az is van fent. De a fura az, hogy nem is az, hogy folyamatosan akad és játszhatatlan, hanem csak úgy néhány másodpercenként akad egyett, de az olyan szinten, hogy 3-4 másodpercig gyakorlatilag áll az egész kép. Úgyhogy végképp nem tudom már mi lehet a gond.. 😕

Edit: Most felraktam a Windows XP Service Pack 3-at is, de nem mondhatom, hogy jobb lenne.. ~.~
Edit2: Még annyi az érdekes, hogy néha fogja és lefagy az egész gép, de úgy, mintha meghalna total, mert lefagy a kép, (ha éppen ment, akkor) a hang is, minden. De játék közben még SOHA nem tapasztaltam, egyszer sem..
+egy kép, hogy ez mennyire normális:
http://img12.imageshack.us/img12/7817/wtfbi.png
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Danesz1995 írta:
Eredeti, dobozos, kézikönyves v1.0-s Mass Effect nem indul a gépemen. elindítom, kijön a splash, hibaüzenet, megdöglik...
Próbáltam cracket, patchet, anyám kínját, de mindig megdöglik! És elméletileg elég neki a Pixel Shader 2.0, amit támogat a kártyám (CoJ is elindul rajta!!!)

TEHÁT, A HIVATALOS GÉPIGÉNY SZERINT ELÉG ERŐS HOZZÁ A GÉPEM! EZ TOTÁL ÁTB@SZÁS, VAGY ÉN VOK ILYEN HÜLYE???!!!

plz help!

Danesz1995 írta:
Eredeti, dobozos, kézikönyves v1.0-s Mass Effect nem indul a gépemen. elindítom, kijön a splash, hibaüzenet, megdöglik...
Próbáltam cracket, patchet, anyám kínját, de mindig megdöglik! És elméletileg elég neki a Pixel Shader 2.0, amit támogat a kártyám (CoJ is elindul rajta!!!)

TEHÁT, A HIVATALOS GÉPIGÉNY SZERINT ELÉG ERŐS HOZZÁ A GÉPEM! EZ TOTÁL ÁTB@SZÁS, VAGY ÉN VOK ILYEN HÜLYE???!!!

plz help!

Szia ! 😀

Mielott agyon crack-elned a hivatalos-jatekodat, telepitsd ujra es probald ki ezt:

1. Frissitsd a VGA-driver-edet, ha meg nem tetted

2. Ellenorizd a telepitett dX-verzio (i) dat, sajna nem mindig telepulnek ( ill. olykor hibasan) a jatekhoz adott dX-fajlok, en szivtam mar be emiatt...1 nap volt, mire rajottem, mikor eloszor fordult velem elo. Ezeket a dX-fajlokat a hivatalos, gyari-lemezeden meg kell hogy talaljad, "supports"-mappaban szokott a'sszem lenni.

3. Audio-kodeket is csekkolhatsz, bar ez a 4. pont utan raer...

4. Van, h minden friss a vasadon es megsem mukodik rendesen, mert: NEM kompatibilis a vasaddal a jatek, gondolok itt a VGA-adra es a hangkarira elsokent. A lenyeg, h TELEPITSD a jatekhoz kiadott osszes patch-et, az megoldhatja azzonnal a problemadat ! 😉

Nem vagy hulye, csap picit lehet turelmetlen voltal, szerettel volna 1bol jatszani ez nem baj, csak sajna manapsag mar keves az olyan jatek ami naprakeszen friss rendszer es a legutobbi patch nelkul normalisan futna. 😉
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
gabesz1024 írta:

0
0
0
0
no avatar

plz help!
0
0
0
0
no avatar
Elvileg minden rendben van, de ilyen játék, hogy pl. CoD 4 min grafon, 640x480 felbontásban, voice chat kikapcsolva (stb., minden a lehető legalacsonyabban van) akad... De az még egy dolog, hogy a CoD 4, de hogy ilyen, hogy JamLegend, tehát flash játék.. Valahogy nem értem..😢
Edit: ja és ilyen játék, hogy Devil May Cry 4, James Cameron's Avatar: THE GAME, stb. simán megy.. (persze min. grafon, mert azért annyira nem jó a gépem, hogy fullon szép látványba menjen rendesen😃😉
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy szerintem nem egy túl gyenge gépem van, és mégis nagyon lassú. Nem olyan régen voltam újratelepítve a Windows XP, antivirus is van, ESET NOD32, és nem talál vírust, mégis olyan lassú, hogy hihetetlen. XP reinstall után is ez volt, de már mostanra meguntam... -.- Olyan játék is akad, aminek egyáltalán nem kéne (hogy megmutassam: http://jamlegend.com, nem kell regelni). Spec. ezt a Jamlegend-et kipróbáltam haveromnál, neki valami jó régi Pentium 3-as gépe van, és simán megy neki. Meg szerintem 2,88GHz procival, 1Gb rammal, meg egy 512mb-os vidikarival nem kéne akadnia. Meg, bár ez más kérdés, ha mondjuk egy videót szeretnék felvenni (Camtasia Studio, Fraps, HyCam, stb.) annyira akad, hogy az egyszerűen hihetetlen. Valaki nem tudna mondani valamit? :\
0
0
0
0
CoDWaW31 avatar
Hello a haveromnak nem megy az AVP3 :SWin 7-je van,de rá kattint és nem indul el.:Spróbálta már több driverrel,de semmi:Smost a legújabb ATi driver van rajta,de mégse megy:SMég a kompatibilitásnál is megnéztük Xp-vel de akkor sem volt jó:SVki tudna tippet?
0
0
0
0
cseszka avatar
nemhinném h azlenne a baj,mert a haveromnak is ugyan az az op rendszer van fent,mint nekem(én tettem fel) ,és nála megy a játék.
0
0
0
0
super88 avatar
lehet hogy a game nem teljesen kompatibilis a win7 tel? halottam már 1-2 dolgot mielőtt kijött a 1.0.5 ös gta iv patch hogy addig azt se nagyon tudták tolni
0
0
0
0
cseszka avatar
Üdv.feltettem a frontlines fuel of war játékot,és mikor inditanám a FFOW exe müködése leállt hibaüzenet jön elö.havernál kb 1 hónapja tettem fel,nála ment gond nélkül,nálam nem,de már kétszer ujra telepitettem.mind a ketten 64bites Win 7 használunk,neki megy.
próbáltam állitani kompatibilitást is,de semmi.ahgy ellinditom mindjárt kidobja,még be se sötétedik a monitor,h indulna.
a részletes hibaüzenet:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: FFOW.exe
Alkalmazásverzió: 0.3.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 562b029a
Hiba – modul neve: KERNELBASE.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7600.16385
Hiba – modul időbélyegzője: 4a5bdbdf
Kivételkód: c06d007e
Kivétel – eltolás: 0000b727
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
elöre is kössz a válaszokat.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem ennek semmi steam nem kell nem azzal van a baj mert eddig indult csak a felbontást állítottam át és azóta adja ezt ki
0
0
0
0
no avatar
És STEAM böl inditod? 😆
Én a Cod6 ot inditom Crackedesz verzioval! 😆
És én egy DEMO segitségével! 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ja steames. De maga a játék non steames tört játék.
0
0
0
0
no avatar
Hát sokat nemtudok segiteni,de ez STEAMES game?
Mer azis benntvan a Hibaüzibe!!!! 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ma felraktam a garrys mod nevű játékot ment is csodálatosan majd megnéztem a beállításokat és a felbontást felraktam 1600x1200ra És elmentettem elkezdte azt hogy villogott hol az asztalt látom hol feketeséget és ez így ment egy darabig majd a feladatkezelőben leállítottam és azóta ezt adja ki.Már újra raktam vagy ötször de nem jó
[LINK]
0
0
0
0
rappit4 avatar
a coj-nak nincs patchje sztem a cod4-et patcheltem a cod wawot lusta vagyok mert szarfos a net 😆
0
0
0
0
thug85 avatar
Patcheld fel ezeket a játékokat!
Az általában segít!
0
0
0
0
rappit4 avatar
na valaki segitsen lécci mer már tököm kivan azok a problémáim hogy: a call of juarez 2 -nél belép a játékba majd amikor rámek h single player akkor kilép !(haver gépén megy ( neki xpje van nekemwin7)) , a cod waw belép tölt aztán kilép , a cod4 multi belép játszok 20 percet aztán kilép ezzel: iw3mp.exe müködése leállt...(előre is kösz)
0
0
0
0
bumblebee avatar
hát ha telepítel egy driver-t akkor az elottit alap h letorlod.. szoval torolj le minden driver-t amit a kártyádhoz raktál rr pc .. és utána az új driver majd megint rr pc .. és menni fog 😆 .. ha meg drivert keresel .. menny az nvidia.com-ra ott kiválaszthatsz mindent.. mijen a kártyára akarsz drivert mijen OS alá .. orulok ha segíthettem
0
0
0
0
Badtor avatar
Üdv!
Az lenne a problémám,hogy nekem átmenetileg egy integrált 8200-as Nvidia a videókártyám.Szeretnék rajta drivert cserélni mert ami most van rajta már elég régi,de ha lecserélem egy másikra akkor ha újraindítom 640x480 a felbontás és a színmélység is nagyon alacsony.(4bit azt hiszem)
És nem lehet átállítani.
Azt kérdezném mit rontok el?Hogy kell rendesen telepíteni,és melyik lenne a megfelelő a 8200-as kártyához?
0
0
0
0
gigahertz avatar
AJJJJJJ
Telepíteném a patch - t de annál is kiír vmi hibaüzenetet:Could not retrieve installation folder! Installation will be aborted.
For users of Steam : The game will be auto-updated on Steam when the patch is avaible.
Mit tegyek???????????😠
0
0
0
0
thug85 avatar
Szerintem arra gondol, hogy játék indító ikonján a tulajdonságok\kompatibilitás\futtatás a következő kompatibilis üzemmódban menüpontjában próbálj variálni. Csak kissé érdekesen fogalmazott!😀
Én amit töltöttem, ahhoz van egy 1.01-es patch. Ha neked is van ilyened telepítsd! Megoldást jelenthet.
0
0
0
0
gigahertz avatar
semmi....😞 igy se megy nemtom mi baja lehet😞
0
0
0
0
no avatar
Állits Kompatibilist!!!!
ikonra-kobbklikk-kompatibilis-és probálkozz!😆
0
0
0
0
gigahertz avatar
Heló nekm az a problémám h amiko feltelepitettem a James Cameron's Avatart, utána rákattintok az ikonra és ien hibaüzenetet ad ki h: A(z) Avatar.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
És ah crackelek ugy se jó.
Mit tegyek??
0
0
0
0
bumblebee avatar
épp az h nekem úgy van .. elso CD\DVD második HDD harmadik CD\DVD .. most win7 van fent .. de xp-t az égatta világnak sem akar feltenni .. má egy fél kilo xp-t probaltam semmit nem bootol be.. a bios-ba meg voltam vagy 1 órát áligattam .. de nem mind a barmok h neki mentem mindennek .. ésszel .. és semmi nem vátlozott.. vagy ha tudtok egy normalis boot-os xp-t ami má sp3 van dúsitva és nem kell hozzá alap xp .. akkor dobjatok má linket letoltom és meglássuk de ha má azokat az xp-ket se inditotta le akkor szerintem nemtom no ..
0
0
0
0
MaliDual avatar
amit át kell állítani aza boot-olási sorrend. a lényeg hogy az 1. amiról bootoljon az a cd-dvd meghajtó legyen és a vinyó a második. müxeni fog
0
0
0
0
ReSeth avatar
fúúú, akkor valamit a biosba kell áligatni, haverom így volt a WIN7-tel felrakta, nem engedett semilyen win-t felrakni, átáligatott valamit a BIOS-ba és engedte.. csak nemtom h mit :S
0
0
0
0
bumblebee avatar
hello .. nkem most egy nagyon nagy bajom van.. Vistat raktam fel a hulye fejemmel ... és most nem tudok egy xp-t se felrakni .. nem bootol semmit .. ha meg az asztalrol szeretném telepíteni akkor nem engedi mer hogy újabb win van fent .. már 4xp-t probaltam egy se bootol .. miért ? 😞
0
0
0
0
no avatar
Üdv!
Nekem egy olyan problémám lenne hogy mikor uninstallálni próbáltam a Batman: Arkham Asylum-ot azt írta ki hogy Failed to load DLL: Firewall install helper
Pls help!!!
0
0
0
0
gigahertz avatar
Ezt megcsináltam de kiír egy hibaüzenetet hogy: The Activation key you entered is invalid!
most micsináljak????
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció