Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A felszerelése nem volt nagy kunszt, egy 5 perces művelet az egész. Mondjuk fogadni mernék rá hogy az MSI gyárban 12ezer lóerős gőzgépekkel csavarozzák be a csavarokat 😀 Összeségében elégedett vagyok vele, és szerintem jól is néz ki. Ja, és nem görbe a kártya 😀
az elso hogy kíváncsiság érdemes húzni ezt a karit?
2: az oc guru 2 talált hozzá uj biost feltegyem vagy ne f10 ről f13 lesz
3: van különbség a rev 1.0 és az 1.1 között?
http://www.coldzero.eu/custom-requested-parts/2982-custom-msi-gtx-1070-armor-backplate-1.html
Uu es most latom csak hogy egyedi felirat is mehet ra. Gondolkozom valami jón.. egyelore az "AMD R... LOL. NO." feliratu backplate a befuto 😃
Az ilyen 25 cm vagy attól hosszabb kártyákon mindegyiken el férne pont ez okból.Ahogy nézem 1-1,5 mm vastag fémlemez,ráadásnak több éle le van hajtva, így még masszívabb, jó pár csavarral a kártyára fogatva, ami nem kis merevítést biztosít.
Amúgy a feltöltött kép alapján semmiképp nem egészséges ekkora ferdülés... Nem tudom, nem lehet orvosolni csavarozással? (arrébb...) Erre még a gravitáció sem képes 😀
Piero: Most hogy mondod, valószínűleg amiatt hiányzik a merevség. Érdekes mondjuk hogy ez normális lenne.
Elképzelhető, hogy a gravitáció szele megcsapta 😀
De komolyan: Fényképezd le, kérlek. Akkor elképzeljük.
Amúgy úgy érted, hogy lefelé a ház alja felé? Mert az nagyjából normális, főleg súlyos kártyák esetén. És tényleg a gravitáció (is) az oka.
Éppen ezért (is) vettem a házamat (Aeneas), ahol az alaplap vízszintes, így nem "lóg" rajta semmi.
(amúgy tényleg nem jó cpu+vga a párosítás, de ha ezzel kell főzni, akkor ez van)
Olyan kérdésem lenne, hogy melyik videokártya jobb ?
HP Quadro K2000 2GB GDDR5 128bit PCI-E (C2J93AA)
vs
GIGABYTE Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5 128bit PCI-E (GV-R726XOC-2GD)
Szervergépről lenne szó! Melyiket ajánljátok?
Kövezzen meg mindenki ha tévedek, de a Mafia II-höz emlékeim szerint a Legacy PhysX driver kell hogy rendesen fusson. Azt próbáltad már? Link: [LINK]
Itt valószínűleg az a helyzet, hogy eleve azért van 50-60%-on a VGA, mert a processzor nem tudja ellátni. Mikor bekapcsolod a PhysX -et, azért tapasztalod a 20-70%-os terhelés-ingadozást, mert megnövekszik a VGA terhelés a PhysX miatt, viszont időnként egyszerűen várnia kell a CPU-ra, hogy az is kimatekozza a saját kis feladatait. Sajnos a PhysX, mivel zárt szoftver, ezért nem tudják a fejlesztők maguk optimalizálni, befolyásolni, hogy mikor milyen erőforrásokat használjon fel, hogyan fusson a játékban, ezért még komolyabb gépekre is rendes terhelést tud akasztani.
szerk.: közben rákerestem, és ezt tényleg nem árulják, nem tudom miért. akkor viszont a giga g1 gaming a legjobb, vagy sapphire, oldalról mindkettő fekete, jól megy a fehér házadhoz
szóval nem éri meg jobban megéri váltani
egyenlőre jó minden hát majd kiderül így is marad e
köszönöm mindenkinek
NSD4rKn3SS2
most egy ideje nem csinálja érdekes amit elkezd szarakodni nézem is mi használja
Drivert is újra raktam már semmi változás