Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egy HTC One Mini, jó választás és megéri-e az árát ?
Más gyártó színei, zársebessége, mélységélessége nyomába nem érhet tapasztalataim szerint...Ez szubjektív vélemény, sok telefont próbáltam már ismerősökkel, munkatársakkal, de a pálmát még mindig az Iphone 5S viszi!
De lehet szó 4S-ről is, korához képest az is szép képeket tud készíteni 😉
Volt egy Nokia készülékem - pár hete elhagytam - azt kell róla tudni, hogy körül-belül 8 éves volt és a korához és az akkori technológiához képest, egy telefonhoz képest nagyon szép képeket készített.
Volt már Huawei telefon a kezembe pontosabban egy Y300-as ami tetszett, de én inkább a csúcsmodell P7-ről beszélek hogy a konkurensben 2x erősebb hardver van.
A Huawei meg eléggé a saját útját járja. Viszont úgy néz ki, hogy működik, egyre többet adnak el a telefonokból és terjeszkednek szerte a világban (mondjuk nekem se szimpatikusan).
A RAM zabálás meg részben igaz, viszont a G2 ( 2GB RAM-ból kb 600 MB szabad) és a G2 mini ( 1GB RAM-ból 200-250 MB szabad) sokkal jobban zabálja meg a RAM-ot mint bármelyik Samsung készülék.
A Huaweit meg ne is említsük egy lapon egyikkel se amíg egy rendes SoC-ot nem építenek bele a telefonjaikba. Kicsit cikinek érzem hogy 2014-et írunk és a csúcsmodell P7-be egy olyan SoC-ot raknak bele ami még egy Snapdragon 600-as szintet se üt meg...
Hardveresen jó, de más gyártó mobilja is tudja azt vagy jobb szintet olcsóbban.
A szoftver és annak támogatása viccnek is rossz. A Kies konkrétan semmit sem ér. A márkaszervizeket hagyjuk, a Touchwiz meg csak memóriazabálónak jó.
Kerestek inkább normális gyártókat: mondjuk LG, de még inkább Huawei vagy Sony mint Samsung...
Milyen telefont tudnátok ajánlani 25-30k között amit minimálisan játékra, zene hallgatásra használnák. Érdekelnének az úgy nevezett kina márkátlanok is mint például ezen az olddalon is vannak:
http://hu.focalprice.com/cell-phones/ca-004.html?Currency=EUR
Sok mindent nemtudok róla, de sztem 40 ezret megér!
[LINK]
aTab 5quadon gondolkoztam..
szerintetek?!
Ami pedig a linkben szerepelt egy ütős teló. Szerintem bárkinek megéri aki nem a névre hajt, és megvan az olyan -többnyire- parasztvakító funkciók nélkül amikkel a nagy gyártók telezsúfolják az új telefonokat.
[LINK]
Ha téged nem érdekel a márka, csak az hogy mi van benne, akkor úgy gondolom ez nyugodt szívvel ajánlható!
Viszont azt a nem tudom micsodát amit leírtál, felejtsd el! 😉
czene:
1, Ha igaz is hogy nyolc magos, azzal se érsz sokat (még eredeti S4-nél sem).
2, Noname procival se érsz sokat, hiába van 8 magod ami 1,7GHz-en megy.
3, Leírásában: full hd (854x480), most akkor a nyolc magot elhiszed ?
4, Ha csak tévedtek a "full hd" megnevezéssel,5 colon 854x480-as felbontás roppant szép képet adhat 😃
Van egy rohadt almám. Veszek egy félig rohadt almát, mert az mégis csak jobb.
mini pronál jobb azért ez tény
Most xperia mini pro van.ettől szerintem sokkal jobb nem?
válaszokat előre is köszi
Nokia lumia 1020 inkabb csak a kamera az erosege ha joltudom mas nemigen van😃
hihetetlen milyent fotózott ez a személy az 1020-asával.
De amúgy fontos lenne számomra a kamera, a terméktámogatás is, -ahogy ti mondtátok- CPU/GPU vagyis belső. Z1-ből kezdek kiszeretni, mivel az a kamera, amiről szóltak, meg állítólag a Hangzás se valami megnyerő.
Van olyan aki egyiket használta hosszabb-rövidebb ideig? 😀
Még egy kicsit gondolkozok, csak mindegyik olyanba jobb amibe a másik nem, így kompromisszumot kell köttni a telefonnal...
Igaz,hogy Sony fan vagyok de inkabb az LG G2 😀 mivel hardverileg jobb😀 nagyobb proci jobb GPU stb😀
Hosszas pénzgyűjtés során eljutottam oda, hogy nagyobb, jobb telefonom legyen. 110 000 Ft körül lenne, akár a T-Mobilenál részletre, akár máshonnan teljes árban. Mit ajánlatok? 😀 Részletre ezt a 3-at néztem: nokia Lumia 1020/Galaxy S4/XPERIA Z1/LG G2. Ezek közül melyiket érdemesebb megvenni? Előre is köszi ! 😀