Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hansoka avatar
Hello!
Egy HTC One Mini, jó választás és megéri-e az árát ?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Azért az durva kijelentés, hogy telefonos kamera semmire se jó. A legjobb nokiák hozzák a kompakt fényképezők szintjét. Egy telefonos kamera igenis tökéletes megörökíteni akár családi fotókat kirándulást stb. Már akár egy galaxy s2 vagy hasonló kamera is tökéletesen örökíti meg a képet nem is ilyen olyan raw fotókra kell egy telefon.
0
0
0
0
Schney avatar
Sziasztok, mi a véleményetek az LG L70, 4GB-ról?
0
0
0
0
no avatar
Ha fényképezni akarsz telefonnal akkor Nokia...
0
0
0
0
repfect avatar
Sziasztok srácok! Olyan problémám van, hogy a most kapott lumia 520-mra nem tudok játékot pakolni, mert a hozzá ajánlott progik (Windows Phone Tools) meg van még1, de ha elindítom akkor kifagy és most ját§k nélkül maradtam. Valakinek vami ötlet tapasztalat?
0
0
0
0
niteforce avatar
Mint fotós mondom, hogy max arra jó egy telefonos kamera, hogyha látsz valami erdekeset hirtelen az utcán, akkor gyorsan lefényképezd. Nem ismerem az igényeidet, de ennél többet ne várj semmilyen telefonos vacaktól. Hiába 1000 megapixeles,attól még egy körömnyi optika egy apró képérzékelővel kb semmire sem képes.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Ha képre kell, akkor szerintem mindenképp Iphone!

Más gyártó színei, zársebessége, mélységélessége nyomába nem érhet tapasztalataim szerint...Ez szubjektív vélemény, sok telefont próbáltam már ismerősökkel, munkatársakkal, de a pálmát még mindig az Iphone 5S viszi!

De lehet szó 4S-ről is, korához képest az is szép képeket tud készíteni 😉
0
0
0
0
no avatar
Nokia, Sony, Iphone ezeket a készülékeket ajánlom.
Volt egy Nokia készülékem - pár hete elhagytam - azt kell róla tudni, hogy körül-belül 8 éves volt és a korához és az akkori technológiához képest, egy telefonhoz képest nagyon szép képeket készített.
0
0
0
0
mlan0 avatar
niteforce : " Leginkább fényképezni szeretnék,és játszani" Ha nem világos akkor egybe. 😀 nem muszály a legjobb minőségű fényképnek lennie de viszont azért legyen jó.
0
0
0
0
Angelors avatar
Dono: Egy két éves csúcsmodell az S3 és jelenleg Android 4.3-al fut mint a többi gyártó két éves csúcsmodellje, szóval nincs egyedül az S3. Az Xperia T is 4.3-on fut meg a HTC ONE X is csak hogy két példát hozzak.

Volt már Huawei telefon a kezembe pontosabban egy Y300-as ami tetszett, de én inkább a csúcsmodell P7-ről beszélek hogy a konkurensben 2x erősebb hardver van.
0
0
0
0
niteforce avatar
Telefonnal te nem fogsz fényképezni, az biztos... Vegyél egy fényképezőgépet ha fotózni akarsz. Minden telefon alkalmatlan rá
0
0
0
0
mlan0 avatar
Galaxy S3 vagy Xperia L? Melyiket vegyem meg? Leginkább fényképezni szeretnék,és játszani de viszont az S3 kicsit drágább. És még valami.. Hányas androidjuk van hivatalosan?
0
0
0
0
no avatar
Angelors: az odáig igaz, csak azért néhány újabbnak mondható modelljüket is szépen kihagyták a sorból, mint mondjuk a KitKat esetében az S3-at...

A Huawei meg eléggé a saját útját járja. Viszont úgy néz ki, hogy működik, egyre többet adnak el a telefonokból és terjeszkednek szerte a világban (mondjuk nekem se szimpatikusan).
0
0
0
0
Angelors avatar
Dono: Nem kötekedésből hogy védjem a Samsungot, büdös életbe nem vennék Samsungot, de a Google referencia modelleken kívül mindig ők voltak az elsők akik bejelentették hogy mely készülékükre érkezik új Android frissítés.

A RAM zabálás meg részben igaz, viszont a G2 ( 2GB RAM-ból kb 600 MB szabad) és a G2 mini ( 1GB RAM-ból 200-250 MB szabad) sokkal jobban zabálja meg a RAM-ot mint bármelyik Samsung készülék.

A Huaweit meg ne is említsük egy lapon egyikkel se amíg egy rendes SoC-ot nem építenek bele a telefonjaikba. Kicsit cikinek érzem hogy 2014-et írunk és a csúcsmodell P7-be egy olyan SoC-ot raknak bele ami még egy Snapdragon 600-as szintet se üt meg...
0
0
0
0
tihanz6 avatar
Samsungot énse se javaslom ! Egy évig lesz még meg a Minim utána vagy Sonym vagy Nokiám netán Iphonom lesz 4 Samsung biztos nem !
0
0
0
0
no avatar
Samsungot NE vegyetek!
Hardveresen jó, de más gyártó mobilja is tudja azt vagy jobb szintet olcsóbban.

A szoftver és annak támogatása viccnek is rossz. A Kies konkrétan semmit sem ér. A márkaszervizeket hagyjuk, a Touchwiz meg csak memóriazabálónak jó.

Kerestek inkább normális gyártókat: mondjuk LG, de még inkább Huawei vagy Sony mint Samsung...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Milyen telefont tudnátok ajánlani 25-30k között amit minimálisan játékra, zene hallgatásra használnák. Érdekelnének az úgy nevezett kina márkátlanok is mint például ezen az olddalon is vannak:
http://hu.focalprice.com/cell-phones/ca-004.html?Currency=EUR
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Sweetwater
Sok mindent nemtudok róla, de sztem 40 ezret megér!
0
0
0
0
Sweetwater avatar
Sziasztok.Erről a telefonról mi a véleményetek?Érdemes megvenni?Akinek ilyen van az nem bánta meg hogy megvette?HTC Desire 310
[LINK]
0
0
0
0
dotta98 avatar
reflmix:Köszi szépen! 😀
0
0
0
0
reflmix avatar
Gyors, meseszép kijelző 😃 Szerintem jó vétel.
0
0
0
0
dotta98 avatar
LG Optimus F6-ról vélemények,tapasztalatok? 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
ár/értékbe az a legjobb de m1..
0
0
0
0
no avatar
Szerintem ennyiért vehetnél már valami márkásabbat is...
0
0
0
0
ogre077 avatar
Sony xperia acro s az egy jó teló? Thx a választ
0
0
0
0
milan23 avatar
Valaki tudna ajánlani valami nagy kijelzős telót max 50k-ért..
aTab 5quadon gondolkoztam..
szerintetek?!
0
0
0
0
adavidka11 avatar
A sense felület, a sebesség, a külső, a hangszóró minősége, full fém, árad belőle a minőségérzet 😀 nagyon jó telefon!
0
0
0
0
kalahari10 avatar
HTC-m még sosem volt, úgyhogy kicsit idegen nekem. Miért jobb a One M7?
0
0
0
0
adavidka11 avatar
Szerintem az S4-el egy árba HTC One M7 a legjobb választás 😀
0
0
0
0
kalahari10 avatar
Sziasztok. Telefont szeretnèk venni, de döntèskèptelen vagyok. Melyik a jobb, és miért? Samsung Galaxy S4 vagy Asus Padfone 2?
0
0
0
0
deadly_cross avatar
hat akinek kicsi a tenyere😀😉 annak meg a 4" is nagy 😀😉
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem rossz cucc csak nagyon sok embernek már nagyon nagy kategória. Az én 5" telómat is hatalmasozzák.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Érdemes olvasgatni az oldalt amit belinkeltem, sok hasonló érdekes dolgot leírnak, bemutatnak!
Ami pedig a linkben szerepelt egy ütős teló. Szerintem bárkinek megéri aki nem a névre hajt, és megvan az olyan -többnyire- parasztvakító funkciók nélkül amikkel a nagy gyártók telezsúfolják az új telefonokat.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az a kínai cucc nem valami jó márka de annyiért olyan hardverrel kapható már márkás telefon pl a THL nél az már komoly márka mint pl ZTE Huawei stb. És nagyon jó maga a hardver az MTK nem semmit tett le az asztalra hasít mint az állat. Antutuba kb 27 000 ret kap és sehol egy szaggatás játékokat is tökéletesen viszi. Csak nem nonamet kell keresni hanem márkásat hasonló hardverrel.
0
0
0
0
bukta2 avatar
gyurmi" ez elég komoly teló lesz fele olyan áron mint mondjuk az S5 nagyon jó vételnek tűnik ha kijön egyszer... 😃
0
0
0
0
czene avatar
20000Ft lenne amit írtam,12hó garival.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
czene Ha már olcsón szeretnél jó telót venni nézd meg ezt:

[LINK]

Ha téged nem érdekel a márka, csak az hogy mi van benne, akkor úgy gondolom ez nyugodt szívvel ajánlható!
Viszont azt a nem tudom micsodát amit leírtál, felejtsd el! 😉
0
0
0
0
Abstrrkt avatar
Elvileg ősszel jönnek az új asus telefonok. Inkább várnék azokra....
0
0
0
0
reflmix avatar
czene Ez a legnagyobb gondja hogy NONAME, és mivel az a proci ami benne van hiába papíron sokat tud, hidd el egy 2 magos Snapdragon proci oda-vissza veri ! Én azt mondom nem jó vétel, de te tudod !
0
0
0
0
Abstrrkt avatar
19ati93: Nem csak tűnik... Amúgy ha jól láttam 50 000 Ft ez a valami.

czene:
1, Ha igaz is hogy nyolc magos, azzal se érsz sokat (még eredeti S4-nél sem).
2, Noname procival se érsz sokat, hiába van 8 magod ami 1,7GHz-en megy.
3, Leírásában: full hd (854x480), most akkor a nyolc magot elhiszed ?
4, Ha csak tévedtek a "full hd" megnevezéssel,5 colon 854x480-as felbontás roppant szép képet adhat 😃

Van egy rohadt almám. Veszek egy félig rohadt almát, mert az mégis csak jobb.
0
0
0
0
19ati93 avatar
totál noname kínai sz*rnak tünik.. mennyibe kerül? mert ha sokba akkor vehetnél valami komolyabb Xperiat,vagy HTC-t,Galaxyt..

mini pronál jobb azért ez tény
0
0
0
0
czene avatar
Miért nem erős?8×1,7 proci 2gb ram 16gb rom.
Most xperia mini pro van.ettől szerintem sokkal jobb nem?
0
0
0
0
Abstrrkt avatar
czene: Te jó ég O.o Ez valami kínai után gyártott sz**r 😃 Találkoztam már ilyennek csak az S4 Copy volt és ugyan úgy android volt ráírva ..... Még ha erős lenne, de nem erős teló. Én nem ajánlom 😃
0
0
0
0
czene avatar
Sziasztok.Mi a véleményetek erről a telóról:Ulephone 9592
válaszokat előre is köszi
0
0
0
0
deadly_cross avatar
en nem hasznaltam egyiket se😀 majd a Z2ot fogom de az viszont a 110 000 nemfog beleesni s annak kamera ais nagyon jo meg hangzas+kepernyo😀 a z1 rol sok jot olvastam nem rossz telefon aze azse😀.
Nokia lumia 1020 inkabb csak a kamera az erosege ha joltudom mas nemigen van😃
0
0
0
0
DonTuros avatar
Ezt az oldalt nézzétek: [LINK]
hihetetlen milyent fotózott ez a személy az 1020-asával.
De amúgy fontos lenne számomra a kamera, a terméktámogatás is, -ahogy ti mondtátok- CPU/GPU vagyis belső. Z1-ből kezdek kiszeretni, mivel az a kamera, amiről szóltak, meg állítólag a Hangzás se valami megnyerő.

Van olyan aki egyiket használta hosszabb-rövidebb ideig? 😀

Még egy kicsit gondolkozok, csak mindegyik olyanba jobb amibe a másik nem, így kompromisszumot kell köttni a telefonnal...
0
0
0
0
deadly_cross avatar
ErzsikeTurika
Igaz,hogy Sony fan vagyok de inkabb az LG G2 😀 mivel hardverileg jobb😀 nagyobb proci jobb GPU stb😀
0
0
0
0
Abstrrkt avatar
ErzsikeTurika: Szerintem egyértelmű hogy LG G2 😃 Szerintem wp-s telefonoknak még mindig nagy hátrányuk van + Ha jön normális alkalmazás rá azok is "enyhe" késéssel. Másik három közül elég egyértelmű. LG mindenhol lehagyja a másik kettőt, S4-nek vannak pár jó funkciói (nem a hadnászászra értettem a kijelző előtt), de kb ennyi. Menj be egy mediamark-ba és nézd meg az LG képét. Hamar otthagyod a pénzed 😃
0
0
0
0
DonTuros avatar
Sziasztok ! 😀
Hosszas pénzgyűjtés során eljutottam oda, hogy nagyobb, jobb telefonom legyen. 110 000 Ft körül lenne, akár a T-Mobilenál részletre, akár máshonnan teljes árban. Mit ajánlatok? 😀 Részletre ezt a 3-at néztem: nokia Lumia 1020/Galaxy S4/XPERIA Z1/LG G2. Ezek közül melyiket érdemesebb megvenni? Előre is köszi ! 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció