Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
norbertsolider avatar
Valaki segítsen. Van egy Sony Ericsson xperia minim és az érdekelne , hogy hogyan tudom updatelni ICS-re , mert a sony pc companion szoftverben azt írja , hogy a legfrisebb verziót használom , pedig a 2.3.4 van fent.
0
0
0
0
bluefire avatar
Norbi777 írta:
Na milyen a Bad Piggies? Tetszetős játék? 😜 Nem tudom kipróbálni, mert kékhalálhoz hasonló hibaüzenetet ad a PC-n. 😂

Remek 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
Egyébként nyugodt szívvel tudom ajánlani az ASTRO File Manager-t! egyszerű jó és tökéletes fájlkezelő 😀

Állítólag tud felvenni rádiót szóval egy próbát megér 😃 [LINK]
0
0
0
0
niteforce avatar
19ati93 írta:
Norbi777 írta:
Android 2.2 verzió után tudtommal nincs szükség fájlkezelőre. Legalább is Samsungnál így tudom.

nekem kellett! 4.0-ra frissitettem és akkor se tudtam telepiteni 😃 Xperia Ray

a Samsungoknak van gyári fájlkezelője, a Sony ericssonoknak nincs 😃
De csak le kell szedni egyet és kész 😃

Egyébként tudtok olyat Androidra, amivel fel lehetne venni webrádióból?
Rise FM-ből szeretnék
0
0
0
0
no avatar
Na milyen a Bad Piggies? Tetszetős játék? 😜 Nem tudom kipróbálni, mert kékhalálhoz hasonló hibaüzenetet ad a PC-n. 😂
0
0
0
0
Feki1991 avatar
hector maio írta:

Valaki meg tudná mondani ennek a játéknak a címét?😆

Ant Smasher
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestcoolfungames.antsmasher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iZXN0Y29vbGZ1bmdhbWVzLmFudHNtYXNoZXIiXQ..[/url]
0
0
0
0
Adam996 avatar

Valaki meg tudná mondani ennek a játéknak a címét?😆
0
0
0
0
no avatar
Hmm. Akkor úgy látszik, hogy csak a Samsungnak van beépített fájlkezelője(A többi márkáról nem tudom, nem sokszor volt dolgom velük).
0
0
0
0
19ati93 avatar
Norbi777 írta:
Android 2.2 verzió után tudtommal nincs szükség fájlkezelőre. Legalább is Samsungnál így tudom.

nekem kellett! 4.0-ra frissitettem és akkor se tudtam telepiteni 😃 Xperia Ray
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
19ati93 avatar
TPB-ről letöltödd a fizetős dolgokat majd adatkábelel ráteszed a memkártyára és telepited! a telapítéshez kell egy fájl kezelő és már mehet is az app 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Le csak én szeretem az erdeti dolgokat. Sokkal jobb érzés megvenni mint letölteni ingyen persze 55ft nál nem is költenék többet.
0
0
0
0
Adam996 avatar
De le lehet őket tölteni netről is nem?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Amúgy tegnap óta 75% kedvezmény van a play ben bizonyos appokra érdemes lecsapni ami tetszik. Én is már 6 alkalmazást vettem eddig és nagyon megérte és csak kb 300ft volt a 6db cucc.
Itt vannak az aktuális akciós cuccok naponta változik általában este fele szóval ezek még jelenleg a tegnapiak

[LINK]
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Nekem az lenne a gondom , hogy nemtudom , hogyan kell frissíteni az xperia minimet ICS-re , mert elvileg lehetne , de a sony pc program azt írja , hogy naprakész a szoftverem.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
itt minden infót megkapsz arról hogy hogyan kell nem hivatalos rendszert fölrakni x8 ra
[LINK]
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Kmisi99 írta:
Hát az picit bonyolultabb. Igen a 2.3.7 még jobb lenen mert az még jobban meg van csinálva.

Kifejtenéd?😊
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát az picit bonyolultabb. Igen a 2.3.7 még jobb lenen mert az még jobban meg van csinálva.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Nekem lenne egy Spny Xperia X8-as telóm.Hogy lehet rá Android rendszert tenni? 2.3.7-est elbírná?😊 A Netről le kell tölteni? ha Igen akkor honnan?😊
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Sziasztok. Lenne egy telefonom sony ericsson xperia mini. Az lenne a problémám , hogy hogyan tudnám lementeni gépre az sms-eket , mert simre csak 20 fér , de sok sms lenne. A szoftverébe megnéztem ,de nem láttam ilyen lehetőséget. A gép meg a telefon belső memóriáját nem látja , csak a memóriakártyáját. Sürgős lenne. Előre is köszi.

Még egy kérdés: Ha updatelem 4.0-ra Ice cream sandwich-re akkor megmarad a négysarkos kezelőfelület?
0
0
0
0
19ati93 avatar
tothricsi95 írta:
Kmisi99 írta:
where's my water kegyetlen jó játék.

Ezt megerősíteni tudom csak😃 Nagyon jó unaloműző😃D

köszi mindekettötöknek jó játék volt 😃
0
0
0
0
beatimgame avatar
Van már olyan aki próbálkozik a Jelly Beannel?
0
0
0
0
R0x0r avatar
Néztem ezeket a progikat mint a Chainfire 3D. Leszedtem Blapkmarket-ről és próbáltam felrakni de hibát írt. Vmi ehhez hasonló program nincs?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Csak hamar végigvihető kb 3 hét alatt végigvittem. De jó unaloműző még a blade master és a Tover Defense egy kegyetlen jó játék még.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Kmisi99 írta:

Ezt megerősíteni tudom csak:D Nagyon jó unaloműző:DD
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
19ati93 avatar
valaki tudna ajánalani népszerű és nagyon jó játékokat sokat találtam már de egy idő után könnyű rájuk unni! érdekes alkalmazások,jópófák is jöhetnek 😃 köszi!
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Sziasztok! Nem tudjátok miért van az hogy az Asphalt 5-be megyek karriert és az első versenyt megcsinálom a pénzt is odadja,utána meg kidob azzal hogy ez a video nem játszható le. Utána el se tudom indítani,mert akkor is azt írja hogy a video nem játszható le,utána újrateszem és megint tudok menni,de a verseny végén megint kidob. (Sony X8 és az Asphalt-ot kimondottan erre a telóra töltöttem le).
Köszönöm!
0
0
0
0
19ati93 avatar
van még pár oldal: én pl piratebayről szedem a fizetős dolgokat utána ott van még a getjar meg néhány kisebb oldalacska 😀
0
0
0
0
repfect avatar
M-TECH aTAB7-em van, nem rossz egész sokat tud, sőt nagyon is tetszik, csak 1 bajom van vele. A jóféle játékokat (GTA3, tintin HD, max payne és hasonló 3d-vel megáldott játékok) nem viszi, vagy ha igen akkor textúra hibával, vagy érintés hibával( 1 újjal érek hozzá de a játék midnent csinál amit meglehet nyomni😃😉. Szóval ha valaki iet tervez akkor sok játékra ne számítson!!! minden másra nagyon jó, és hasznos kis tablet
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
19ati93: kössz! 😀
Mondjuk csak az AndroidZoom-ot nem ismertem. 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
Google Play,Mobilehart,Mobile9,AndroidZoom

bluefire írta:
a fájlkezelőhöz tudsz adni letöltő linket? 😀

[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metago.astro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tZXRhZ28uYXN0cm8iXQ..[/url]
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Tud valaki olyan oldalt ahonnan jó játékokat lehet letölteni Sony X8-ra? 😃
Köszönöm! 😀
0
0
0
0
rafferd avatar
Devis:lehetséges 😃
haverom múltkor annyira kész volt, hogy beszélgettünk 5-en ő meg jelentkezett, mert azt hitte, hogy órán ül 😆DD
0
0
0
0
Devis avatar
nem kéne annyit piálni mint én szombaton, és nem olvasnád azt! 😆
0
0
0
0
rafferd avatar
csak én olvastam először azt, hgy mindent az alkoholról? o.O
0
0
0
0
bluefire avatar
a fájlkezelőhöz tudsz adni letöltő linket? 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
fájlkezelővel tudod az .apk fájlokat telepiteni!
0
0
0
0
bluefire avatar
Töltöttem le játékot, és programot a gépre, aztán átmásoltam a telefonra, de ott nem találom és nem tudom feltelepíteni. 😕
Valami ötlet?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Devis írta:
legegyszerűbb.
ha akarod h frissítsen időjárást meg ilyeneket, akkor arra az időre visszakapcsolod.
Kösz.
0
0
0
0
Devis avatar
legegyszerűbb.
ha akarod h frissítsen időjárást meg ilyeneket, akkor arra az időre visszakapcsolod.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Devis írta:
kapcsold ki a 3g-t
Csak így lehet?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Nem tudja valaki, hogy egy 2.3.4-es (galaxy mini) androidon, hogy kell letiltani az időjárás és hírek alkalmazást? 40MB lehet az adatforgalmam utána lassítanak. Ha nem vagyok fent wi-fin akkor pár nap múlva el is használódott és még csak nem is használtam a netet (iskolába is wi-firől vagyok, csak utazásnál nem).
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
Felraktam ma a CM7.2-t a telómra, és leszedtem hozzá az ICS témát is. Amikor be akarom állítani azt írja hogy rosszul lett összeállítva a téma, és lépjek kapcsolatba a fejlesztővel.
A telefonom samsung galaxy ace.
Mi lehet a probléma?
0
0
0
0
19ati93 avatar
köszöntem 😀

valaki tud ajánlani jó mozgás érzékelős játékokat? 😀
a spedx 3d nagyon bejött ezen felbuzdulva keresnék még mozgás érzékelős játékokat! 😃 köszi !!

senki? 😢
egyéb jó jatek otletek?😃
0
0
0
0
niteforce avatar
19ati93 írta:
tudom,csak a válasz volt megtévsztő "hogy annyira nem zavar " 😃
am tudsz ajánlani néhány hasznos app-ot? 😃
wifi feltörök nem igazán akarnak menni 😃
gps navigátort melyiket érdemes használni és milyen jó zene és video lejátszó progik vannak? 😀 thx

Ami nekem elegedhetetlen, és hasznos:
Dropbox app- felhő alapú tárhelyszolgáltatás
SoundCloud- tudsz online zenét hallgatni
TuneInRadio- online rádiók hallgatása
PicSay- képszerkesztő progi
musiXmatch- jó zenelejátszó, dalszöveget is keres.
MX videoplayer- nagyon jó videólejátszó
GPS-ből az iGO az jó
0
0
0
0
19ati93 avatar
tudom,csak a válasz volt megtévsztő "hogy annyira nem zavar " 😃
am tudsz ajánlani néhány hasznos app-ot? 😃
wifi feltörök nem igazán akarnak menni 😃
gps navigátort melyiket érdemes használni és milyen jó zene és video lejátszó progik vannak? 😀 thx
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció