Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Na milyen a Bad Piggies? Tetszetős játék? 😜 Nem tudom kipróbálni, mert kékhalálhoz hasonló hibaüzenetet ad a PC-n. 😂
Remek 😀
Állítólag tud felvenni rádiót szóval egy próbát megér 😃 [LINK]
Android 2.2 verzió után tudtommal nincs szükség fájlkezelőre. Legalább is Samsungnál így tudom.
nekem kellett! 4.0-ra frissitettem és akkor se tudtam telepiteni 😃 Xperia Ray
a Samsungoknak van gyári fájlkezelője, a Sony ericssonoknak nincs 😃
De csak le kell szedni egyet és kész 😃
Egyébként tudtok olyat Androidra, amivel fel lehetne venni webrádióból?
Rise FM-ből szeretnék
Valaki meg tudná mondani ennek a játéknak a címét?😆
Ant Smasher
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bestcoolfungames.antsmasher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iZXN0Y29vbGZ1bmdhbWVzLmFudHNtYXNoZXIiXQ..[/url]
Valaki meg tudná mondani ennek a játéknak a címét?😆
Android 2.2 verzió után tudtommal nincs szükség fájlkezelőre. Legalább is Samsungnál így tudom.
nekem kellett! 4.0-ra frissitettem és akkor se tudtam telepiteni 😃 Xperia Ray
Itt vannak az aktuális akciós cuccok naponta változik általában este fele szóval ezek még jelenleg a tegnapiak
[LINK]
[LINK]
Hát az picit bonyolultabb. Igen a 2.3.7 még jobb lenen mert az még jobban meg van csinálva.
Kifejtenéd?😊
Még egy kérdés: Ha updatelem 4.0-ra Ice cream sandwich-re akkor megmarad a négysarkos kezelőfelület?
where's my water kegyetlen jó játék.
Ezt megerősíteni tudom csak😃 Nagyon jó unaloműző😃D
köszi mindekettötöknek jó játék volt 😃
where's my water kegyetlen jó játék.
Ezt megerősíteni tudom csak:D Nagyon jó unaloműző:DD
Köszönöm!
Mondjuk csak az AndroidZoom-ot nem ismertem. 😃
a fájlkezelőhöz tudsz adni letöltő linket? 😀
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metago.astro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tZXRhZ28uYXN0cm8iXQ..[/url]
Köszönöm! 😀
haverom múltkor annyira kész volt, hogy beszélgettünk 5-en ő meg jelentkezett, mert azt hitte, hogy órán ül 😆DD
Valami ötlet?
legegyszerűbb.
ha akarod h frissítsen időjárást meg ilyeneket, akkor arra az időre visszakapcsolod.
ha akarod h frissítsen időjárást meg ilyeneket, akkor arra az időre visszakapcsolod.
kapcsold ki a 3g-t
Felraktam ma a CM7.2-t a telómra, és leszedtem hozzá az ICS témát is. Amikor be akarom állítani azt írja hogy rosszul lett összeállítva a téma, és lépjek kapcsolatba a fejlesztővel.
A telefonom samsung galaxy ace.
Mi lehet a probléma?
valaki tud ajánlani jó mozgás érzékelős játékokat? 😀
a spedx 3d nagyon bejött ezen felbuzdulva keresnék még mozgás érzékelős játékokat! 😃 köszi !!
senki? 😢
egyéb jó jatek otletek?😃
tudom,csak a válasz volt megtévsztő "hogy annyira nem zavar " 😃
am tudsz ajánlani néhány hasznos app-ot? 😃
wifi feltörök nem igazán akarnak menni 😃
gps navigátort melyiket érdemes használni és milyen jó zene és video lejátszó progik vannak? 😀 thx
Ami nekem elegedhetetlen, és hasznos:
Dropbox app- felhő alapú tárhelyszolgáltatás
SoundCloud- tudsz online zenét hallgatni
TuneInRadio- online rádiók hallgatása
PicSay- képszerkesztő progi
musiXmatch- jó zenelejátszó, dalszöveget is keres.
MX videoplayer- nagyon jó videólejátszó
GPS-ből az iGO az jó
am tudsz ajánlani néhány hasznos app-ot? 😃
wifi feltörök nem igazán akarnak menni 😃
gps navigátort melyiket érdemes használni és milyen jó zene és video lejátszó progik vannak? 😀 thx