Hali rengeteg reklám jön be szinte minden weblapon , ez ellen lehet valamit tenni ? Pl http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_10_22_0d1vytuowo.png
Szevasztok! Na az mitől lehet ha játszok és csak úgy beakad az egész Windows és ha egy kép lenne a játékból befagy az egész semmire nem reagál és a hang is beakad.. Mondjátok hogy nem komoly :'(
csak azért kérdeztem mert nekem is realtek alaplapi kártyám van és nekem is az utóbbi napokban csinál olyat hogy elmegy 30 másodpercekre a net utána meg magától visszaáll...nyilván véletlen egybeesés csak,nekem TPlink cuccom van,de én is már kipróbáltam mindent...driverek,állítgatások stb,stb...mivel kifogytam az ötletekből a szolgáltatómra fogom 😆 noha átkozottul frusztráló amikor 10 perc alatt 4x elmegy a net és visszajön,van amikor meg 2 napig tökéletes. 😠 én ezt az ügyet betettem az X akták közé és ennyi.. 😎 én innen szedtem le a legújabb drivert,egy próbát neked is megér szerintem... 😉
Üdv! Valaki tudna segítene wifi-s router ügyben? Olyasmit keresek ami használtan max 8000Ft-ba kerül van rajta 2 db "kábeles csatlakozás"(azt hiszem ez a lan port?) és jó fajta megbízható darab! jah és nagy legyen a hatótávolsága!
Ma vettem egy routert és ahogy be lett üzemelve, az u torrent kb semmit se tölt fel, eddig folyamatosan töltött fel (míg nem volt router), két és négy MB között, most csak 1,7 kb/s az átlag, el se éri az 1MB/s-et. A letöltés az jó, annak nincs baja. A routerem márkája TP-Link TL-WR841ND.
Esetleg valaki nem tudja, hogyan lehetne a régi sebességű feltöltést vissza hozni? Persze a router ki dobásán kívül. 😀
Sziasztok,az a prolémám,hogy a netem jele elmegy 5 másodpercre,majd visszajön.
A géppemmel lehet a baj,mert a laptopon ilyen probléma nincs.
A router márkálya Technicolor TC7200.. Nem tudom mi lehet a baj,mert ha wifi-ről vagyok is ugyan ez van
Az alábbi pár hozzászólásba is megkérdeztem,de egyik válasz sem segített. A kábelek nincsenejk megszakadva,mert a laptopnál működik,és amúgy is ha wifiről vagyok is ugyanezt csinálja!!!
TaylorXIII,az az órajel visszavétel működik.Szerinted ennek az órajel állítgatásnak lehetnek később negatív hatásai,következményei?Akár hardveres ,akár szoftveres oldalról nézve?
Ha a CPUm alapból 3,2 GHzen megy, de Turbo Frequencyvel felmegy magától 3,6ra, akkor a gép profiljánál 3,2t vagy 3,6ot írjak be? 😃 Azaz még reálisak lesznek a %ok a játékok oldalain ha 3,6ot írok be? (mármint ami a CPU részt illeti, pl hogy zöld pipát ad valaminél ami egy 3,5ös procit kér)
MSI 760GM-P21(FX) alaplapom van....oda van bedugva a LAN.
De ha wifiről játszok(mondjuk az a TOTOlink-es szar is az alapapba van bedugva) akkor is el szokott menni ugyan úgy.
Ha az alaplapi lant használod nézd meg hogy milyen illesztö progivan fen vagy frissitsd,ha külön van benne lan ugyan azt csináld meg csak vedki belöle tisztítsd meg az érintkezöit rakd vissza.ha igy is akkor a lankártya kuka.ha meg alaplapid van akkor vegyél egy lan kártyát.
játékoknál éreznék bármi gyorsaságbeli különbséget ha 2x4GB ramom van mint ha 4x2GB ramom lenne? vagy teljesen ugyanolyan? (csak igazság szerint most nem szívesen vennék 2x4gigát mert rohadt drága és most a 2x2gigámhoz könnyebb lenne hozzácsapni még 2x2-t)
theavanger: Én még mindig azt mondom, hogy próbálj meg egy 320 előtti drivert. Ezt múltkor is írtam már ezért nem értem miért van neked a 327 a 320 előtt. De az is lehet amit mathejocy írt.
sachme: AM3-as alaplapba csakis a saját AM3-as processzorokat tudod tenni, viszont AM3+-os lapba már belemegy a régebbi, AM3-as processzor is 😉 Magyarul visszafelé kompatibilis.
Én CPU-Z-ben szoktam, az a legegyszerűbb program erre a célra 😉
Hibás a kártyád,nem bírja az órajelet.Vegyél mindent vissza 50 MHz-el.
(Nvinspector-t ajánlom hozzá)Nekem is van egy ilyen 8800GT-m,bár én bios flash-el megoldottam ezt a problémát.Egy gpu hőfokot előtte azért nézz!
Üdv.
Nekem lenne egy olyan problémám hogy egyes játékoknál mikor játszok velük,akkor van hogy elmegy a kép aztán ha szerencsém van visszajön,de legtöbbször kilép magától a játék és a gép egy ilyen üzenetet dob ki:„A képernyőillesztő xxx drivere nem válaszolt, és utána helyreállt”.
Ez a hiba a következő játékoknál jött elő :F1 2013-karrier mód ausztrália, Skyrim,de itt folyamatosan.
Azért ide írtam mert nem tudom még hogy ez szoftveres vagy hardveres hiba.
A VGA drivere a legfrissebb,de már próbáltam 320 körülieket is (jelenleg 327-es van fenn,WHQL-es).
Ha valaki tud valamilyen tanácsot azt nagyon megköszönném.
Nekem az a kérdésem lenne.hogy az am3-as alaplap kompatibilis-e az am3+ processzorokkal?Jelen esetbe egy msi 770-c45-ről lenne szó.És még annyi , hogy hol lehet megnézni,hogy hány mghz-s a rammom?
Sziasztok,az a prolémám,hogy a netem jele elmegy 5 másodpercre,majd visszajön.
A router márkálya Technicolor TC7200.. Nem tudom mi lehet a baj,mert ha wifi-ről vagyok is ugyan ez van!
Gyerekek ez hihetetlen nemtom mi lehet, szellem a gépben? de na Resident evil Revelations megjelenéskor játszhatatlanul laggolt nálam hd7770-el, (flt verzió volt) és az akkori normál driver, nagyba feltettem ma egy másik verziot (black box), mostani normál amd-re, semmi lagg semmi lassulás.. mi történhetett??😀 semmi javitást nem töltöttem le amúgy játékhoz....
nyozo: az ilyeneket érdemes inkább elkerülni, lassúak, ronda a kijelőjük, a legrosszabb anyagokból vannak... Inkább spórolj egy jobbra, nem fogod megbánni 😀
Üdv! kéne egy kis segítség ezek a tabletek közül melyik lenne a legjobb választás?
DPS dream 7 tablet 14000Ft
Myaudio 708W 16000Ft
MyAudio 10 tablet 12000Ft
Veszélyes ha nem tudod mit csinálsz 😆 az én alaplapomnál le lehet menti pendrive-ra a biost,szóval ha gubanc van,vissza tudod állítani.Nézd meg a tiéd támogatja e ezt a funkciót,ha igen,kezdd ezzel!
Megmaradhat,amennyiben másik meghajtót törölsz.Pl van C,D meghajtó,C a régi win,igy a D-t törlöd,ujra particionálod,csinálsz egy másik pl 50Gb D meghajtót(amennyiben pl van 200Gb),ami maradt (150Gb),abbol meg lesz E,de nefelejtsd el azt is beállitani,mert ha nem,nemlátja majd a gép.De a legegyszerübb,ha a C-t formálod,és a régi win hejére telepited.Nemjó ha fentvan a régi is.
sziasztok ha én ujratelepitem a gépem és a c-én rajtahagyok mindent és ahol megkérdezi hogy hová akarom a windowst rakni és ott létrehozok egyet a rendszernek akkor a c megmarad? válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok, valakinek vannak tapasztalatai ezzel az egérrel? genius Gila GX
Vagy tud róla vmit, megbízható stb?
Esetleg megérné?😃
válaszokat előre is köszönöm.
[url]http://www.realtek.com.tw/Downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=13&PFid=5&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false[/url]
azt hittem,mivel kérdezte...ha megvan,akkor az lehet a ludas,csak nem tudom,hogy oldjam meg,mert ha belerugok az ugyebár nem segít
linket tudnále küldeni,és némi útmutatást,mert a driver istaláláshoz,hogy elötte letörlök mindent vagy stb. nem értek 😞 😆
Esetleg valaki nem tudja, hogyan lehetne a régi sebességű feltöltést vissza hozni? Persze a router ki dobásán kívül. 😀
MSI 760GM-P21(FX) alaplapom van
A router márkálya Technicolor TC7200.. Nem tudom mi lehet a baj,mert ha wifi-ről vagyok is ugyan ez van
Az alábbi pár hozzászólásba is megkérdeztem,de egyik válasz sem segített. A kábelek nincsenejk megszakadva,mert a laptopnál működik,és amúgy is ha wifiről vagyok is ugyanezt csinálja!!!
Segítségeteket kérném ! Köszönöm előre is 😀
looserking: Inkább 3650 szerintem de DDR2-es kártyát semmiképp sem vegyél már!
Ha a CPUm alapból 3,2 GHzen megy, de Turbo Frequencyvel felmegy magától 3,6ra, akkor a gép profiljánál 3,2t vagy 3,6ot írjak be? 😃 Azaz még reálisak lesznek a %ok a játékok oldalain ha 3,6ot írok be? (mármint ami a CPU részt illeti, pl hogy zöld pipát ad valaminél ami egy 3,5ös procit kér)
Thx.
De ha wifiről játszok(mondjuk az a TOTOlink-es szar is az alapapba van bedugva) akkor is el szokott menni ugyan úgy.
Még mindig ugyanaz a baj !!! A gépemmel van a hiba,mert a laptopon és a telefonon ilyen nem fordul elő
[LINK]
Én CPU-Z-ben szoktam, az a legegyszerűbb program erre a célra 😉
(Nvinspector-t ajánlom hozzá)Nekem is van egy ilyen 8800GT-m,bár én bios flash-el megoldottam ezt a problémát.Egy gpu hőfokot előtte azért nézz!
Nekem lenne egy olyan problémám hogy egyes játékoknál mikor játszok velük,akkor van hogy elmegy a kép aztán ha szerencsém van visszajön,de legtöbbször kilép magától a játék és a gép egy ilyen üzenetet dob ki:„A képernyőillesztő xxx drivere nem válaszolt, és utána helyreállt”.
Ez a hiba a következő játékoknál jött elő :F1 2013-karrier mód ausztrália, Skyrim,de itt folyamatosan.
Azért ide írtam mert nem tudom még hogy ez szoftveres vagy hardveres hiba.
A VGA drivere a legfrissebb,de már próbáltam 320 körülieket is (jelenleg 327-es van fenn,WHQL-es).
Ha valaki tud valamilyen tanácsot azt nagyon megköszönném.
Ha úgy jó, akkor a router a hibás 😀
A router márkálya Technicolor TC7200.. Nem tudom mi lehet a baj,mert ha wifi-ről vagyok is ugyan ez van!
-MyAudio 708 DCC
ezek már picit drágábban:
-WAYTEQ XTab-70dci
-Ramos W21
DPS dream 7 tablet 14000Ft
Myaudio 708W 16000Ft
MyAudio 10 tablet 12000Ft
De ha windows alól csinálom, az nem veszélyes?
mindenek előtt nem ártana tudnunk az alaplapod pontos nevét.
BIOS-t hogy kell frissíteni?
Vagy tud róla vmit, megbízható stb?
Esetleg megérné?😃
válaszokat előre is köszönöm.