Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Jó lesz de látom csak DVI-I van ami nem baj csak azt hittem kettő van😃 A D-SUB még azon a felbontáson is csíkoz? Am most akkor már megvan a kártya és használod csak kell hozzá egy kábel?😃 Kis felbontáson próbáltad, hogy csíkoz-e?
A kártya megvan már egy ideje (csíkozódik is), a monitorhoz kapott VGA kábellel, valamint a kártyához kapott VGA-DVI átalakítóval használom.
Kisebb felbontáson nem próbáltam. Amint átállítom a monitor kiabálni kezd, hogy állítsam vissza a neki tetsző felbontásba.
Akkor most pontosan milyen kábel is kell nekem? 😜 😃
Hát igen nagyobb felbontásoknál csíkozódik bár lehet kisebbeknél is csak azokat nem szokták sosem kipróbálni így nem tudom de valószínűleg a kábel kevés szóval ajánlatos DVI illetve HDMI használata és esetedben a DVI-D dual link elérhető a monitoron de konkrét kártyát nem linkelnéd?😃 Úgy tisztább lenne bár gondolom van rajta DVI-I dual link meg DVI-D dual link.
Ő lenne az:
http://www.asus.hu/Graphics_Cards/AMD_Series/HD77701GD5/
1440x900-as felbontáson használnám 😃
Ez a hiba jelentkezik nálam is! 😃 Akkor megnyugodtam, nem a kártya a rossz! 😃
Köszönöm mindenkinek, megvan a kábel fajtája! 😀
Főképp ide tartozik a kérdésem:
Egy LG Flatron L194WT-SF monitor, és egy Asus HD7770 1GB GDDR5 kártyához milyen fajta DVI kábel illik? Mert ha jól tudom többféle DVI foglalat létezik.
Köszönöm!
MSI Ati Radeon HD4870 1024MB DDR5 ciclone hűtéses
ez jó vidikari a cod mw összes szériájához?jó vidikari egyébként?
Igen jó kari kb egy mai HD 7750 1GB GDDR5 szintű teljesítményt vagy ennél valamivel kevesebbet képes nyújtani persze DX11 támogatás nélkül és jelentős fogyasztással szóval minőségi 400 Wattos táp ajánlott hozzá. Nem minőségi táp egyáltalán nem ajánlott hozzá.
MSI Ati Radeon HD4870 1024MB DDR5 ciclone hűtéses
Jó kari VOLT,a cod-okhoz még jó,de mivel csak dx 10-es,az újabb játékok közül már jópárhoz kevés lenne emiatt.Ha venni akarod,inkább az 5xxx-től felfelé kéne gondolkodni.
Hát névleges teljesítménye elég lenne de nem ajánlott tápod van. pl log outon volt egy tartós teszt róla amiben durván elbukott de a cikket el kellett távolítani mert az bökte a [LINK] csőrét pedig csak az igazság volt benne a tesztben. Mindenképp ajánlott egy minőségi táp megvétele és úgy egy GT 440-nél sokkal erősebb kártya. Mennyi pénzed van kártyára? Tápból én egy FSP Raider 550-t ajánlok.
Am itt a teszt hűlt helye: [LINK]
Helo mindenki.! Én csak azt szeretném kérdezni, hogy megérné beruházni egy :
GAINWARD GeForce GT440 1024MB D5 ---re ?? Elmenne ezen türhetően az ilyen magasabb igényű játékok mint: Crysis 3, BF3, Bioshock Infinite, stb. A válaszotokat előre is köszönöm 😀 (ugye ebbe van PhsyX?:😲)
Ilyen proci mellé nehogy már GT440 kerüljön😃 Táp márkája típusa?
GAINWARD GeForce GT440 1024MB D5 ---re ?? Elmenne ezen türhetően az ilyen magasabb igényű játékok mint: Crysis 3, BF3, Bioshock Infinite, stb. A válaszotokat előre is köszönöm 😀 (ugye ebbe van PhsyX?:😲)
Azt szeretném kérdezni hogy külömbözik az Ati-,Asus- és AMD HD7770 egymástol?
Ati már nincs megvette az Amd.
Különböznek, nyák, hűtés, Mhz, Chip mindegyikben ugyanaz.
A GPU mint grafikus chip ugyanaz, maximum a revizíós szám változik (A0, A1, A2, stb... olyan mint Opel Astra GSI, Astra F, G, H más változatok)
Algyártók max egyedi nyáklapot, egyedi hűtést, más órajelet állítanak be!
lásd OC verziók...
Kosz mind2nek.Es akkor melyik a jobbik fajta Asus vagy AMD?
Erre a kettőre gondoltál?
[LINK]
[LINK]
Igen
A GPU mint grafikus chip ugyanaz, maximum a revizíós szám változik (A0, A1, A2, stb... olyan mint Opel Astra GSI, Astra F, G, H más változatok)
lásd OC verziók...
Erre a kettőre gondoltál?
[LINK]
[LINK]
Két tipusú VGA van forgalomba.
Nvidia és AMD,mint ahogyan prociból Intel és AMD
AMD a HD7770,az ASUS pedig a Gyártó,aki legyártja
Márka név tehát az Asus,Gigabyte,MSI,Sapphire stb.
Így érthető?
lásd OC verziók...
ATI HD4350 1GB DDR2 (PCI-E)
vagy
Nvidia GT210 'gb (DDR3) előre is köszi
starky 😀
8800 GTS lényegesen jobb de ugye nem támogat DX11-et de teljesítménye sokkal jobb.
Igggggen! 😃 😃 😃
köszönöm istenem végre valaki!!
nekem tökkkéletesen megfelel a GTS-em
és melyik a jobb ez a radeon vagy van egy nx8800gts 512mb kártyám még
sziasztok lenne egy kérdésem van nekem egy amd radeon hd6450 ddr3 1gb silent kártyám a következö mire lehet ezt a kártyát használni köszönöm elöre is 😀
Az újabb játékok kis felbontáson minimum grafikán eldöcögnek vele de 2010 előtti játékok biztosan mennek vele minimum grafikán játszhatóan. Am nem egy erős kártya de vannak kivételek mert pl Devil may Cry legújabb része biztosan fog futni szóval érdeklődni kell meg kipróbálni a játékokat aztán lesz ami lesz de pl Crysis 3 felejtős szerintem. Dirt 3 is fog futni szóval vannak játékok 2010 után is amik futnak csak ott már ritkábbak szerintem. de pl Assassin's Creed egészen a Revelations részig oké de az AC III az már igen valószínű, hogy még minimumon is játszhatatlan.
lásd OC verziók...
Ugyanezt írtam le csak tömörebben.😆
Astra nem volt jó példa, régen Gsi volt a legerősebb, most OPC.
F elég öreg, H már nem annyira, de ezek közt is bőven van eltérés.😜
lásd OC verziók...
😆 Ezt nem értettem félre akkor én sem.
Taylor:Azt hogy csinálta?
Kicsit nyersen érvel szóval gondolom ezért bannolták meg mint írtam ha rájönnek, hogy ő egy korábban bannolt tag akkor egyből bann.
chrono002: nah király😀 Am új drivert csakis az előző letörlése után rakunk fel😀
Taylor:Azt hogy csinálta?
undead: csak mondanám h mind2 tábortól volt vga-m, és nem vagyok amd fanatikus (na jó a gépem nem ezt mutatja, de most így jött ki)
egyébként a te fajtádat kéne bannolni szó nélkül, nem a goku féléket
off vége
hova vered magad.
veszek 2 7970 ed-t és mind a kettőt leveri
Goku miért lett kivágva?
Rájöttek, hogy ő Goku és ha valakit újraregisztráláson kapnak az egyből bann.
Rájöttek, hogy Goku Goku? 😆