Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nyugodtan mehet rá a szilikonos fehér paszta?
tőlem is kérdezik de nem tudom mit mondjak biztosra
Sziasztok! Azt kérdezném,hogy a Borbi nevű gépen procija és egy GTX 670 mellett lenne-e CPU limit?
Ha igen mekkora?
előre is köszi a válaszokat.
Én nem hinném. Egy i5 sandy bridge cpu képes kihajtani akár egy GeForce GTX 690 4GB szörnyeteget is.
Arra sajna nem lesz lóvé. de ha lenne sem vennék "VGA-szörnyet" se GTX690,se HD 6990 vagy ARES
ezekre sajnálnám a pénzt elkölteni.
Ebben telje mértékben egyetértek nagyon sok pénzt elkérnek a szörnyekért. Én csak bátorkodtam megjegyezni, hogy egy i5 sandy bridge cpu-ban mennyi kakaó rejtőzik.
Sziasztok! Azt kérdezném,hogy a Borbi nevű gépen procija és egy GTX 670 mellett lenne-e CPU limit?
Ha igen mekkora?
Én nem hinném. Egy i5 sandy bridge cpu képes kihajtani akár egy GeForce GTX 690 4GB szörnyeteget is.
Arra sajna nem lesz lóvé. de ha lenne sem vennék "VGA-szörnyet" se GTX690,se HD 6990 vagy ARES
Ha igen mekkora?
Sziasztok,
Le szeretném cserélni a HD3650-emet, valami jó kis nvidiára, mit hajt ki a procim?
GAINWARD 2869-BLISS GTX650Ti BOOST 2GB GDDR5 PCIE 47.349Ft
[LINK]
EVGA GTX650Ti Boost 2GB GDDR5 47.094 Ft
[LINK]
[url]http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/videokartya/asus/asus_gtx_670_dcuii_1738465457.html?bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity_vatera&bk_campaign=gravity&bk_content=item_page&bk_referral=http%3A%2F%2Fszamitastechnika.vatera.hu%2Fpc_asztali_szamitogep_alkatresz%2Fszamitogephaz%2Findex_c3468.html&bk_term=asus%20gtx%20670%20dcuii[/url]
Sziasztok,
Le szeretném cserélni a HD3650-emet, valami jó kis nvidiára, mit hajt ki a procim?
Nem a proci hajtja ki a videokártyát, de így látatlanba azt mondanám, hogy használtan GTX460 1GB.
GPU magban.Tahiti Tahitivel ,Barts a Barts-al.Tömören röviden.
Köszi a választ ha nekem szól 😀 De utána akarok járni és egyenlőre nem dobott ki semmit :S Tudnál segíteni?
a csillag miatt nem jó😆
Amennyin jelenleg áll a licit simán megéri, ph-n meg simán találsz olyat aki gariztatja. Ha adsz 20-at a gariztatós embernek akkor is csak 30-ból szereztél egy 670-et.
Blackvini 10e FT-t kért a 3770k gariztatásért.Így 35e ft-m be van a procim.
hibajelenség hogy csíkozza a képet DE!
így áll a hírdetésben
"CSÍKOZZA A KÉPET WIN 7 3D-S BETÖLTÖ LOGONÁL POSTNÁL ÉS CSÖKKENTETT MÓDBAN NINCS KÉPHIBA!"
vélemények?
Ha igen mekkora?
Ha igen mekkora?
Ahogy nézem Euronicsnál Hama kábel van max szóval azt fogsz gondolom venni bár nem tudom mennyire különböznek az üzletek. 2500 forint az 1,8 méteres.
Megvan a kábel! Hááááát szemmel látható a különbség! 😃
Eltűntek a furcsa-zajos csíkok, s most a kép sem ugrál!
Egy öröm, egy bódóttá! 😃
Nekem is ilyen probléma van (hd7770 vapor) hogy 8-10 ilyen sáv van monitoron vízszintesen
és nem értettem miért hiszen vsync bevan kapcsolva, féltem hogy a vga a rossz de win alatt ezt nem tapasztaltam szóval gondoltam hogy a monitor szr bár azt sem értettem😃 ezek szerint ez a probléma, be kéne ruháznom egy dvi-os monitorra mert öregecske jó és szeretem de csak vga van rajta
Ahogy nézem Euronicsnál Hama kábel van max szóval azt fogsz gondolom venni bár nem tudom mennyire különböznek az üzletek. 2500 forint az 1,8 méteres.
Egy öröm, egy bódóttá! 😃
Na király😃
Egy öröm, egy bódóttá! 😃
a tf-eknél a ramokon nincs hűtés, legalábbis a tf2-ig biztos nincs. 5850-en se volt. sztem nem kell félteni a ramokat, max ne tuningold őket
😀 képeken láttam rengeteget de azért még jobb az elővigyázatosság, majd szerkesztek rá valami sünit a RAMokra, FET-ekre viszont kötelező azért...
ez sima Twin Frozr, de kegyetlenül csendes 😀
volna egy olyan kérdésem hogy, nemrég hűtőt cseréltem a 8800GTS-emen, gts 250 Twin Frozr hűtője került fel rá, eddig minden szép és jó!
A FET-ekre gondd nélkül dobtam fel egy új bordát viszont aggódom a RAM-ok miatt!
azokra nem tudok sünit/bordát rakni mert nagyon alacsonyan van GPU 3 hőcsöves hűtője :/
Aggódjak a RAM-ok miatt? mondjuk van nem egy hasonló kaliberű videókártya amin csupasz a ram, s mondjuk amiről levettem a TWIN hűtőt azon a 250es ramjain sem volt! a FET-jein sem!
Tippek?
Melyik a jobb ?
vagy
Gigabyte 3év garancia...
Melyik a jobb ?
vagy
A Sapphire talán kevésbé porosodik mint Gigabyte de de am igazából amelyik tetszik😃 Ahogy nézem a Gigabyte tuningolt szóval végülis az jobban megéri bár pár kattintás felhúzni a másikat is😃
Biosban az elsődleges megjelenítő az IGP.Át kell állítani PCI-e re.Ha az integráltra dugod a monitort amikor benne van a vga,akkor adnia kell képet.
Mi a konfig?
Az a helyzet, hogy hol elindult hol nem, és most már egyre sűrűbben csinálta ezt....
😃
vagy
Mi a konfig?
Unokatesóm megjelent nálunk, hogy nem kapcsol be a monitorja. Hozta a gépet, monitort.
Nálam is kipróbáltuk a komplett gépet, tényleg nem kapcsol be a monitor, de minden megy a gépben.
A monitort rádugtam a gépemre: MŰKÖDIK.
A HD 5770 kártyát beteszem a gépembe: MŰKÖDIK
Kiveszem a gépéből az 5770-et, integrálttal: MŰKÖDIK
Beteszem a gépébe az én VGA-mat, az is MŰKÖDIK
Viszont az ő gépe, amiben benne van az 5770, 3 monitorból eggyel sem működik! Csak más VGA-val, vagy integrálttal...
Vélemények?
Ezek szerint a monitorja jó, a HD 5770 kártyája jó.
Mi lehet gond?
Remélem megéri majd beruházni rá! 😃
Köszönöm a sooook soook választ! 😀
Hány méter, láb hosszú kell?
Másfél - 2 méter maximum.
Euronicsnak rengeteg üzlete van és nem tudom hol laksz szóval linkelek egy képet inkább😃
Annyit tennék még hozzá, hogy ne al egolcsóbb no-name kábelt vedd meg. Inkább legyen drágább és a hossza se legyen a szükségesnél sokkal nagyobb.
Köszönöm!
Akkor a sima natúr DVI-D Dual link kábel kell. Köszönöm még egyszer 😀
Tudsz mondani nekem esetleg egy olyan árat, amit már jó, nem no-name kábelért kérnek. Körülbelül, 1000-1500 Ft?
Annyit tennék még hozzá, hogy ne al egolcsóbb no-name kábelt vedd meg. Inkább legyen drágább és a hossza se legyen a szükségesnél sokkal nagyobb.
Hamarabb megvan, és ha nem jó, másnap vissza tudom nekik vinni 😃
Ezért ha tudnám milyen kábel kell pontosan, azonnal vennék is 😃
Sajnos weblapja csak az egyiknek van. (euronics)