Üdv egy kérdésem lenne ehez az alaplaphoz: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=hu&lc=hu&dlc=hu&docname=c01357135 szeretnék majd venni egy hd 7770t az lenne a kérdésem hogy belemenne e a választ előre is köszönöm!
Nem arról van szó, hogy leugrik az fps hanem hogy pl. 39 fps-em van és ha nézelődök akkor nem teljesen folyamatosan mozog a kép , de ha egy helyben állok és nem nézelődök az egérrel akkor minden animáció folyamatosan mozog
A lagg folyamatos? Mert nekem hasonló szokott lenni 60-rol 24-re leugrik de egy Alt+Tab megoldja vagy simán lerakom a tálcára és vissza 😆 Nem tudom de nekem ez segít.
Szerintetek azt mi okozhatja, hogy ha 60fps alatt vagyok játékban, és ha megmozdulok, vagy körbenézek az egérrel olyan mintha laggolna/ nem teljesen folyamatos a kép :/ régi rendszerrel nem volt ilyen bajom...
Egy ilyen alaplapom van,
[LINK]
ehhez akarok vásárolni egy XFX HD 7850 1GB DDR5-s VGA-t. Az alaplapon van egy AMD Phenom X II B55 X4-es processzor + 4GB RAM
szeretnék venni egy COOLERMASTER Hyper TX3 hűtőt a kérdésem az volna, hogy erre a kicsiny alaplapra eltudnám helyezni a VGA-t + hűtőt gond nélkül?
MMathers : hardveraprón 5-6 ezrekért találsz megbízható eladótól 500wattos Chieftec tápokat...most csak mondtam egy példát,a tápon nem szabad spórolni ha drága cuccokat kötsz rá... 😉
MMathers: Szerintem kell a 2 Gb-s kari, és 450 Watt noname táp nagyon karcsú. Nekem egy 550 Wattos noname tápom volt beraktam a HD 4890 és attól féltem hogy mikor ég le, mert úgy sziszegett. Én nem kockáztatnák mert akár az egész gépet tönkre teheti egy leéget táp.
GTX 650 TI BOOST-ból az 1GB-os verzió elég vagy a mai játékok jobban preferálják a 2GB VGA memóriát? illetve 450W-os táp elég? eléggé noname táp, de nincs pénzem most tápot is venni... tápot csak januárban tudok venni. 😞 addig meg kibírja a noname táppal is, nem? decembert kellene csak átvészelni így.
Sziasztok az érdekelne mit tudok tenni ha fejleszteni akarom a gépem meg is van hogy mit de pl a winyo az sata 2 es ha jól tudom meg a dvd is és az új alaplapban csak sata 3 van ?
Üdv,
egy olyan kérdésem volna, hogy erre az alaplapra
http://www.***/alaplap-c3128/asrock/n68-vs3-ucc-p50525185/termek-leiras.html
(ASRock N68-VS3 UCC)
ráférne-e egy http://www.argep.hu/popup.asp?pid=255250480&pnr=10001&foto=1
(GTX 650 TI BOOST) nevezetű VGA?
nemtudom szerintem 90 fok körül már nem épp egészséges és olyan mintha levenne 10 perc után kb a teljesitményböl ezt általában tulmelegedésnél szokta csinálni a gép.egy gépszerelőtöl is megkérdeztem h mitöl lehet ez ő is a tulmelegedést mondta de a ram kivételével sem javul ugyan ezt csinálja ugyanigy
Nem. A legnagyobb változás plusz 2gb ram volt igy lett 6gb de ennek javitania kène a teljesitmènyèn nem pedig rontani ugyhogy sztem ezzel nm lehet összefüggèsben
valamiért a gépem szarakodik a játékokban eddig volt pl APBben 1280x1024en 30-40 fpsem játszok kb 10 percet vele most és lecsökken 20 fpsre ha leviszem full lowra akkor se változik csak ha 1024x768ra rakom le de akkor viszont ujra 35-40 fpsem van és ez igy van minden játékban.A segitséget előre is köszönöm 😀
@matth1004: hát nem elképzelhetetlen, lehet valami chromba épült kiegészítő lassítja, tegyél fel próbaképp egy rókát vagy operát és nézd meg azzal (bár ha a chrome okozza a terhelést, akkor annak meg kéne jelenjen a feladatkezelőben...)
Krisztian5: ugyanúgy felmegy :/ nem sok automatikusan indulo programom van. az lehet hogy a chrome miatt? mert amikor elinditom a böngészőt egyből felugrok 60-70-80ra.. de utána meg lemegy 20-30-ra
@matth1004: kapcsold ki az összes automatikusan induló programot és az összes nem microsoftos szolgáltatást (win+r majd msconfig) és indítsd újra a gépet, ha így az anomália megszűnt, akkor szépen kezd el visszakapcsolgatni a programokat/szolgáltatásokat és amelyik után megint 90-re megy fel a CPU, az volt a ludas
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy a Fuji FinePix S3200, S3300 típusú gépeken lehet kézzel záridőt és rekeszt választani? És tényleg csak 8 másodperces záridő a maximum?
A lapból szedd ki az elemet 7-10 percre, aztán ha ez sem használ, akkor meg a memóriákat egyenként és foglalatonként próbáld ki. De előtte radírozd meg óvatosan a ramokat! 😉 Nekem ez segíteni szokott.
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy kipróbáltam az új vga-mat bf4 alatt.Egy 10 perc után lefagyott a játék.Kép volt de hang nem.
Az újta indítás után a gép elindult de a montoron semmi sem jelent meg.Megnézem, hogy hátha kicsúszott vmi de nem.Kb 5-ször indítottam újra a gépet úgy hogy lekapcsoltam a tápot mert reset gombbal nem indult újra.De mindig ugyanaz, gép indul de a monitoron semmi nincs.Mi lehet a gond?
[LINK]
ehhez akarok vásárolni egy XFX HD 7850 1GB DDR5-s VGA-t. Az alaplapon van egy AMD Phenom X II B55 X4-es processzor + 4GB RAM
szeretnék venni egy COOLERMASTER Hyper TX3 hűtőt a kérdésem az volna, hogy erre a kicsiny alaplapra eltudnám helyezni a VGA-t + hűtőt gond nélkül?
tomcsojn: a merevlemezed ez esetben csak sata2-es sebességen fog üzemelni a dvd meg tök mindegy!
egy olyan kérdésem volna, hogy erre az alaplapra
http://www.***/alaplap-c3128/asrock/n68-vs3-ucc-p50525185/termek-leiras.html
(ASRock N68-VS3 UCC)
ráférne-e egy http://www.argep.hu/popup.asp?pid=255250480&pnr=10001&foto=1
(GTX 650 TI BOOST) nevezetű VGA?
Az érdekelne, hogy a Fuji FinePix S3200, S3300 típusú gépeken lehet kézzel záridőt és rekeszt választani? És tényleg csak 8 másodperces záridő a maximum?
Az lenne a problémám hogy kipróbáltam az új vga-mat bf4 alatt.Egy 10 perc után lefagyott a játék.Kép volt de hang nem.
Az újta indítás után a gép elindult de a montoron semmi sem jelent meg.Megnézem, hogy hátha kicsúszott vmi de nem.Kb 5-ször indítottam újra a gépet úgy hogy lekapcsoltam a tápot mert reset gombbal nem indult újra.De mindig ugyanaz, gép indul de a monitoron semmi nincs.Mi lehet a gond?