Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Húzzam még v jó ez?😃
+ a neve se jo!
amugy Sapphire,Asus,MSI,Gigabyte kb ezek így első körben..
Mert már DCMAN-al nem tok düllöre jutni! Azt mondja egy ganyé ez igaz?
Nem annyi a fix ára. Miután licitálós oldalról van szó, fog még feljebb menni az ára.
20 nap még visszavan...
bőven lesz ez 35ezer 😃
Beb*szna! Ha 70 alatt megáll, én fogom elvinni.
Nem annyi a fix ára. Miután licitálós oldalról van szó, fog még feljebb menni az ára.
20 nap még visszavan...
bőven lesz ez 35ezer 😃
Asus HD 7950 DC II 10500-tól minimálár 😀
[url]http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_asztali_szamitogep_alkatresz/videokartya/asus/asus_hd_7950_dc_ii_1743759203.html?bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity_vatera&bk_campaign=gravity&bk_content=item_page&bk_term=asus%20hd%207950%20dc%20ii[/url]
azt akarom kérdezni hogy erről az oldalról meik a legjobb videokártya ?? http://www.emag.ro/placi_video/filter/capacitate-memorie-mb--v311,1024-ig3317/pret,intre-100-si-200
AMD Radeon HD7870
[url]http://www.emag.ro/placi_video/filter/capacitate-memorie-mb--v311,2048-ig3316/procesor-video-v568,amd-radeon-hd7800-ig3543/pret,intre-1000-si-1500/sort-pricedesc[/url]
Radeonoknál ugye volt a "Clock Info" ablak profilkoban, ott lehetett belőni hogy 2D nál (mondjuk film, net) tehát kinn alapon alacsonyabb órajelen menjen...
játék alatt meg ami a csövön kifért :/
hát ez van akkor...
Van egy Gainward GTX 670-es referecia hűtéses kártyám, a kövid nyákos verzió.
Eléggé hangos, és tuningolni sem merem, ezért arra gondoltam, tennék rá egy másik hűtőt.
Milyen alternatívák vannak egy rövid nyákos GTX 670-re?
-Arctic Accelerp Twin Turbo II
-Accelero Mono Plus
vagy egyéb...
170 watt körül van a TDP-je a kártyádnak szóval mindkettő jó választás lehet! a Mono Plus annyiban hogy nem "lóg" le a kártyáról!
Mono plus 200 watt Twin Turbo II pedig 250 watt-TDP-vel bírkózik meg...
Szívemszerint Twin Turbo II, lesz még nyári hőség szóval elkél majd a teljesítménye!
hali!
nvidia bios editorra bűvölök épp...
még a radeonomnál megszoktam hogy megvannak ugye a 2D órajelek. ami ugye alacsonyabb a 3D-nél...
egyszóval "visszavesz" a lendületből a kártya...
szóval, milyen órajeleket lehetne belőni 2D re?
eddig radeonos voltam szóval más világ nekem az nVidia bios 😃 no meg olvastam olyat is hogy BIOS-ba hiába írják be alacsonyabbra a 2D-s órajelet, a kártya nem igazodik hozzá, vagyis nem megy le a 2d-s órajelre!
Eléggé hangos, és tuningolni sem merem, ezért arra gondoltam, tennék rá egy másik hűtőt.
Milyen alternatívák vannak egy rövid nyákos GTX 670-re?
-Arctic Accelerp Twin Turbo II
-Accelero Mono Plus
vagy egyéb...
HD 7480D.
köszi de akkor miért ilyen olcsó?
[LINK]
Sziasztok lenne egy nagy kérdésem vagyis gondom a vgám az PCI 3.0 ás a foglalat pedig 2.0 ha minden igaz az alaplapon de s GPUz 1.1 x16 ot írki és azt hogy lehet beállítani hogy 2.0 án üzemeljen Ma láttam meg mikor feltettem az uj GPU z-ét Itt is a kép !!
[LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]
Ha át lehet állítani akkor hogy segítsetek !!!
PCI-E 1.1 van az alaplapodon.
kobortomi: [LINK] de ár érték arányban a HD 7750 1GB GDDR5 sokkal jobban megéri.
[LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]
Ha át lehet állítani akkor hogy segítsetek !!!
A HD 7870 egy jó kártya, de az, hogy minden maxon menne az egy kicsit túlzás. Persze attól is függ, hogy milyen felbontásról beszélünk. Azért mondom mert nekem is HD 7870 van.
[LINK]
nekem gigabyte HD 7870 OC van +20%al 😃
[LINK]
az áresést senki nem garantálja viszont ha nyárig ráérsz gyűjtögetni akkor egy HD7790 is beleférhet TALÁN!
http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/szamitogep_reszegysegek/videokartyak/grafikus_kartya_lapkakeszlete--ati_radeon_hd_7770/
A mostani gépem: DualCore 3.2 ghz, 4gb ram, gt 210, és az alaplapom ASRock G41C-VS. Szeretném tudni hogy bele illik-e az alaplapomba.
És mit gondoltok elről a vga-ról, érdemes megvenni? : )
ez oltári jól mutat 😀 a porszűrős megoldás s ventinél jó ötlet
Itt egy teszt ahol hasonlót tapasztalnak mint te, terhelés és alapjárat úgy tűnik normális azzal a hűtővel.
[LINK]
Jól gondolom, hogy játékoknál a 90 fok egy kicsit sok? Alapjáratok 55-60 fokos a vga-m, de ezt is sokallom (egy XFX ATI HD5770 OC-t használok).
Van ötletetek, hogy hogyan csökkenthető a hőmérséklete?
Mindkettő egy kicsit sok,de nem vészes,nekem a 4860 volt hasonló,az is fölment 95°c-ig.Ha tiszta és nem akarod újrapasztázni sem(én nem akartam) ,akkor legegyszerűbben a vga ventijének fordulatszámát lehet megemelni,így tudtam 75-80°c közt tartani.
Portalanítottad a VGA-t? Esetleg pasztázd újra.
Van ötletetek, hogy hogyan csökkenthető a hőmérséklete?