Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ja akkor bocsánat ezt nem tudtam 😆
De amúgy nem tudom, hogy kellene úgy laptop VGA-t húzni, mert a hűtéssel lehetnének problémák nem?😀
Nekem anno Fujitsu Siemens Pi 3540 emben volt egy Nvidia 9300M Golden Sample 512 es vga, tudtam húzni riva tunerrel is de alá azért kell a hűtőpad!
Jól nézdd meg hogy hol van a szellőzőnyílás a géped alján mert szar helyen lehet a ventillátor a hűtőpadon!
De amúgy nem tudom, hogy kellene úgy laptop VGA-t húzni, mert a hűtéssel lehetnének problémák nem?😀
Haveromnak volt egy aztán vitte a játékokat rendesen.😆
Kb igen,mert végülis alaporajeleken elég kell hogy legyen a hütésre,viszont lehet h hangos,ezért ha zavar vehetsz rá jobb hütöt.Ez inkább procira vonatkozik.VGA-nál ha nm referencia a hütés,pl mint asus DCII,MSI Twinfrozr II-III,Gigabyte windforce,sapphire vapor-x.Ezek a hüttök birják az oc-t is,ezeknél nemkell hütöt cserélni,és nem is hangosak.
Köszi. 😀
Ha a Dead Island Riptide vagy Far Cry 3-al stb.. akadnak problémák, akkor a cpu a ludas.
Egy dual core ki tudna húzni egy Ati Radeon hd 6770-t vagy egy HD 7750-7770?
Ha az Intel Core2 Duo Processor E6600 (4M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) prociról van szó, akkor talán a HD 7750 szóba jöhet, de én inkább a HD 6750-et ajánlanám.
Ha jól látom HD 7770ről van szó. Ez pöckölés amit csináltál kb😃 Ennél sokkal többet bír😃 1150/1400-zat is megpórbálhatod. ha stabil akkor megy. De van olyan modell ami 1600MHzet is memória órajelnél. GPU órajelnél inkább az 1200 a határ. De 1100/1300 az fix, hogy menni fog. Szinte 100%.
köszi a válaszokat előre is
Mennyi a differencia a HD 7850 és a HD 7870 között teljesítményben? Meg éri egy kicsit több pénz kiadni a HD 7870-re, vagy maradjak a HD 7850 mellett?
Talán még a VTX3D HD 7870 Black Edition egy jó választás.
Jó árba 57.990Ft a VTX3D HD 7870 Black Edition 2 GB! Kis OC-val leveri a HD 7950 3GB-ost aminek olyan 80k körül az ára.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[url]http://www.***/az-msi-bejelentette-a-radeon-hd-7990-videokartyat.html[/url]
***=mobiliksz . hu
Mennyi a differencia a HD 7850 és a HD 7870 között teljesítményben? Meg éri egy kicsit több pénz kiadni a HD 7870-re, vagy maradjak a HD 7850 mellett?
Tudna valaki ajanlani valami jo kartyat ami kb 20.000 alat van ?
20 alatt max használtan vegyél csak 😀 pl hd 4890 gtx 280 stb
Ha a táp elbírja akkor ::: Sapphire Radeon HD7870 XT Boost 2GB 256bit DDR5 PCI-E 11199-20-20G. Vagy. ASUS Radeon HD7870 DirectCU II TOP 2GB 256bit DDR5 PCI-E HD7870-DC2TG-2GD5-V2vágy GIGABYTE Radeon HD7870 OC 2GB 256bit DDR5 PCI-E R787OC-2GD melyik lenne a legjobb???
Az első.
Szerintem a Zoatc nem szar márka. Attól még mert nem MSI ASUS vagy más attól még lehet jó. pl a Powercolor is jó márka.
A Powercolor az kb olyan az AMD-nek mint az nVidia-nál az EVGA meg mint házon belül a Sapphire, csak M.O-n nem nagyon ismert 😀
nekem a powercolort nemajánlották üzletben,pedig volt 6850-em powercolorban,és nemvolt rosz.Fenese tudja mi az igazság,ezért veszek ha lehet MSI,Asus v gigabite kártyákat,azt tudom h biztos jók.Sapphire még nemvolt,de csak azért mert 2 év gar van rá,a többi 3ra meg 3.😕
és akkor gondolm a hátsó szívja el a meleglevegőt
igen kinézete jó de h jól is hűt-e és a legfontosabb hogy milyen a teljesítménye..hisz az a legfontosabb...azért mert szépen néz ki még nembiztos h jól is megy de amugy tényleg inpozás darab😀
jaa hogy ugy na így már világos😀
Szted akkor úgy is jó?😀
van képed róla esetleg?😀
A zotac nagyon bután nézki!!!!!
+ a neve se jo!