Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Csendes, jobb hűtése van.
pontosan 😀
konkrétan egy újab technika az egész, itt is van ugye hőcső viszont a meleg felvételéért egy Vapor chamber nevű blokk gondoskodk, sokkal hatékonyabb mint a szimpla hőcsöves rendszer
😎 Nem is séta galopp.
Egy kis hazai siker is van ám: Vantage WR3 7970CF -25C víz a hűtés mindenen. [LINK]
hát kalappal neki!!! 😃 ez szép 😀
hűtés topicban amúgyis feltettem egy kérdést ha már vizesek vagyunk 😀
Egy kis hazai siker is van ám: Vantage WR3 7970CF -25C víz a hűtés mindenen. [LINK]
találtam 1500-as gpu frekivel is 😃 na de ott már játszott az LN2 meg az oldalpot 😃
Örülnél egy ilyen frekinek mi?
Van durvább is.[LINK]
Temperature (°C): -110 (load) -80 (idle) 😆
Van durvább is.[LINK]
lg p700 ra cserélném plusz manit kapnék tehát megéri lecserélni a nx 8800gtst? mennyit ér egy hd5770 amugy ?
A PH-n lehet venni 17 500 Ft -ért is.
[LINK]
Ha több mint 18k a HD 5770 akkor már inkább megéri a HD 7770 ami olyan 25%-al erősebb és kevesebbet fogyaszt.
Fogyasztás.
Radeon HD 5770 - 108 watt
Radeon HD 7770 - 80 watt
[LINK]
[LINK]
lg p700 ra cserélném plusz manit kapnék tehát megéri lecserélni a nx 8800gtst? mennyit ér egy hd5770 amugy ?
Force3D HD 5770 tudok jelenleg kerek 19000 hungarise forintért
szerk.: 6770-et is tudok kerek 22000ft
egy p700 ra cserélem meg még kapok zsetont hozzá csak érdekelne hogy lehet vele játszani vagy az nx 8800gts maradjon akkora különbség nem lesz ?
GeForce 8800 GTS (G80) 143 watt, és másfélszer jobb játékok alatt a hd 5770 108 watt. Szerintem, megéri lecserélni.
Azért,mert nem húzható a kártya.A turbó boost egyébként is növeli a gpu frekit.Nálam 1033@1055/boost 1120 és 1502@1580 volt a vége stabilan.Alapon egyébként mindenre elég a kártya.A Giga elég szépen optimalizálta a frekvenciákat.
Itt jobban ment,mint magasabb frekin.Nem beszélve az instabilitásról.
az ASUS OC-s verziója húzható...hisz Én a gyári OC-s frekiről (GPU:1020 MEM:1502) felhúztam GPU:1120ra (BOOST:1185) MEM:1552re fesz emelés nélkül s hiba nélkül működik...
u.i.: sztem a memória 1600ig is elmegy...mindjárt ki is próbálom...
egy p700 ra cserélem meg még kapok zsetont hozzá csak érdekelne hogy lehet vele játszani vagy az nx 8800gts maradjon akkora különbség nem lesz ?
8800gts már egy kiöregedő kártya, tudom mert nekem is ilyen van, csak Gigabyte-ban OC s bios-al!
szépen megy vele fullra húzva is a Far Cry 3 de nem egy mai darab, megéri váltani az 5770-re, főként hogy DX 11 es kártya
érdemes beszereznem szerinted?? játék szempontbol gondoltam
Mennyiért tudnál szerezni SAPPHIRE VAPOR-X HD 5770 1GB GDDR5?
Csak azért kérdezem, mert lehet, hogy ezzel a HD 7770-nel jobban járnál.
[LINK]
Húzni kéne még 😃
Nekem a gpu-t nem tolerálja annyira de a memória megy 1350-en.[/quote]
1450 is megy 1.3v-al de aztán kékhalál lehet többet kéne neki adni de én nem próbálkozok😃
SAPPHIRE VAPOR-X HD 5770 1GB GDDR5 sziasztok véleményt szeretnék kérni mire lehet ezt a videokártyát hhasználni köszönöm elöre is
játszni tudsz majd vele 720p-ben, youtube-n nézd meg mire képes😉
Itt jobban ment,mint magasabb frekin.Nem beszélve az instabilitásról.
U.I.: a legfrissebb driver van vent 314.22
Aha. De én tényleg nem tudom milyen kártya számít halknak😃 Annyit tudok mondani, hogy teljesítményből nem kéne lejjebb adni szerintem.
Én is ezen gondolkoztam, mert ezt egy jó ideig nem is kell kicserélni, azt meg lehet hogy kéne. Megpróbálom egy másik GTS450-re kicserélni, meglátom mi sikerül belőle
De mondjuk hát amilyen állapotban vettem 😃 Tiszta piszok volt az egész, és mivel így doboz nélkül volt kézben vittem haza, már tiszta retek volt a kezem tőle 😃 Lehet hogy ez a kosz nem tett jót a ventilátornak, és lehet hogy az amúgy halk kártya hangosodott meg 😀 Túl érzékeny nem hiszem hogy vagyok, mert amíg HD6870-em volt, az sem volt ilyen hangos 😃
Nem ez van neked?
[LINK]
Ez most is halknak tűnik. Nem te vagy túl érzékeny?😃
Sapphire HD 7750 1GB GDDR5? Biztosan csendesebb mint a GTS 450 és még erősebb is😀
nem akarok semennyit sem költeni erre, sőt ha lehet, pénzt akarok belőle visszakapni, GT630 az akár 8 ezerért is van, azért mondtam azt. Ha ezt eladom, akkor van maximum úgy 13-15 ezrem. Vedd úgy 😀
Játékra nem alkalmas. De a GTS450-et akarod lecserélni?
Az van, hogy még ezt sem használom ki, és egy csendes kártya kellene, alkalomszerű játékra. Nagyon jó ez a kártya, csak hangos. Mondjuk valószínűleg csak én vagyok aki megint lefelé akar lépni 😃
Vagy lehet hogy elcserélem egy másik GTS450-re.
niteforce: Hát GTS 450-ed nehogy lecseréld arra😀
Superlompos: Azt ezért nem mondanám, hogy nem alkalmas de hd felbontás low,medium grafikára jó max😃
Az nvidia geforce GT630 az jó videokártya?