AMD vs. INTEL

Szerző: Tamas76, 2009. January 23., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Osynho avatar
MaximumGame írta:
Elvileg hoszabb távon meg konvertálásra elég jó! és sporolni is lehet az árammal... bejön az ára 2éven belül ahogy számoltam..

Ezt nehezen hiszem el 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Elvileg hoszabb távon meg konvertálásra elég jó! és sporolni is lehet az árammal... bejön az ára 2éven belül ahogy számoltam..
0
0
0
0
no avatar
az i7 2600k az jó választás lenne mert bika erős proci.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Én lehet cserélem az AMD 965 töt 😃 meg alaplapot ramokat 😃
i7 2600k ra 2x4GB HyperX ramra me gegy jó kis lapra 😃
0
0
0
0
no avatar
hát azért oda már komoly hűtés kell hogy a 2500k-t 4,8Ghz fölé lehessen vinni. oda már minimum vízhűtés kell vagy egy bitang erős procihütő.

hát azért kicsivel drágább az alaplap a sandy bridges-ekhez. de nem sokkal.
0
0
0
0
Recon666 avatar
@Almos: AZ AMD-ket is egy normálisabb léghűtéssel fel lehet hűzni 4GHz-re.

I5 760 mehet 4,3Ghz-ig vagy fölé, 2500k 4,8GHz vagy fölé.

@Almos: Én mindenféleképpen az i5 760-at venném,de nézz utána az i5 2500K-nak is,kicsivel drágább,de a lapok nem olyan drágák hozzá.

Olcsóbb az i5 2500k- hoz az alaplap? Nézd át még egyszer az árlistát, mert egy olyan szintü alaplap ami az i5 760-ál ~30k, az a 2500k-ál ~50k.
0
0
0
0
almos avatar
zsolty87 írta:
almos írta:
Nah szép sorjában:
Pontosan megmondani,hogy miért veri ennyire az i5 a 655/695-öt nem tudom,de szerintem az AMD-nél sem tudják,viszont sok teszetet láttam már és az i5 jobb.
A 4GHz úgy érhető el,hogy megemeled az órajelet,ezzel nem károsul a proceszsor,persze megfelelő hűtés melett.
NEm tudom,szerintem azért a TX3 nem lenne elég a 4GHz-hoz,de egy 3,5-höz simán elég.
A PII 1100 drágább,szóval annyiért jobb Intelt is lehet már venni,de a 6 magos AMD-ket is veri.
AZ AMD-ket is egy normálisabb léghűtéssel fel lehet hűzni 4GHz-re.
Én mindenféleképpen az i5 760-at venném,de nézz utána az i5 2500K-nak is,kicsivel drágább,de a lapok nem olyan drágák hozzá.

Nekem is az i5 tetszik a legjobban. Biztos hogy az i5-2500k jobb a 760-nál de ekkora teljesítményre nincs szükségem. Biztos hogy a mostani gépem után egy i5ös géppel több is mint elégedett leszek. El tudnád nekem magyarázni hogy a többmagos procik hogyan működnek fokozott terhelés során?

Hát ez jó kérdés. Ez szoftvertől függő. Némelyeknél szépeb skálázódik,de többségénél a 4magos processzorból is egy idő után 1 vagy 2 mag fog aktivabban dolgozni a másikak pedig jobban "pihennek". Ez azért van,mert legtöbb játék csak 2 magot tud kihasználni.
0
0
0
0
laci503 avatar
niteforce írta:
Az van, hogy az AMD az also kategoriaban, a kozepkategoriaban, es a felsokategoriaban is tarol a Sempronoktol az Phenom X4-ig. Az Intel a csucskategoriaban csupan tobbfelet gyart mint az amd, de a phenom x6-osok nagyon jol megalljak a helyuket, es a legdragabb sem kerul tobbe 80 ezer ft-nál , sehol sem! raadasul az uj 200.000 ft-s i7 intel-nek meg a sata vezerloje is hibas. 3 ev utan leall, kesz annyi, soha tobbet nem mukodik. szoval lehet gondolkozni hogy c2d 50 k-ert, vagy phenom x2 kicsit lowabb powerrel de lenyegesebben alacsonyabb aron!

szerintem gondold át még 1xer amit leírtál mert nem teljesen igaz 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Az van, hogy az AMD az also kategoriaban, a kozepkategoriaban, es a felsokategoriaban is tarol a Sempronoktol az Phenom X4-ig. Az Intel a csucskategoriaban csupan tobbfelet gyart mint az amd, de a phenom x6-osok nagyon jol megalljak a helyuket, es a legdragabb sem kerul tobbe 80 ezer ft-nál , sehol sem! raadasul az uj 200.000 ft-s i7 intel-nek meg a sata vezerloje is hibas. 3 ev utan leall, kesz annyi, soha tobbet nem mukodik. szoval lehet gondolkozni hogy c2d 50 k-ert, vagy phenom x2 kicsit lowabb powerrel de lenyegesebben alacsonyabb aron!
0
0
0
0
zsolty87 avatar
almos írta:
Nah szép sorjában:
Pontosan megmondani,hogy miért veri ennyire az i5 a 655/695-öt nem tudom,de szerintem az AMD-nél sem tudják,viszont sok teszetet láttam már és az i5 jobb.
A 4GHz úgy érhető el,hogy megemeled az órajelet,ezzel nem károsul a proceszsor,persze megfelelő hűtés melett.
NEm tudom,szerintem azért a TX3 nem lenne elég a 4GHz-hoz,de egy 3,5-höz simán elég.
A PII 1100 drágább,szóval annyiért jobb Intelt is lehet már venni,de a 6 magos AMD-ket is veri.
Én mindenféleképpen az i5 760-at venném,de nézz utána az i5 2500K-nak is,kicsivel drágább,de a lapok nem olyan drágák hozzá.

Nekem is az i5 tetszik a legjobban. Biztos hogy az i5-2500k jobb a 760-nál de ekkora teljesítményre nincs szükségem. Biztos hogy a mostani gépem után egy i5ös géppel több is mint elégedett leszek. El tudnád nekem magyarázni hogy a többmagos procik hogyan működnek fokozott terhelés során?
0
0
0
0
almos avatar
Nah szép sorjában:
0
0
0
0
zsolty87 avatar
almos írta:
Még gyári órajeleken is az i5 a legerősebb,de simán megvan vele a 3,8-4GHz,ami bármire elég szinte.

Miért ő a legerősebb? És hogy értehtő el ez az órajel? Ekkora órajel mellett elég lenne neki Cooler Master TX3 hűtő? Ha alap órajelen erősebb, mint az amd 4 magosai, akkor Hogy állná meg a helyét egy Phenom II X6 1100-zal szemben? Az AMD-s processzoroknál is elérhető ilyen mértékű órajel növelés? Te melyik terved vennéd meg ezek közül: Intel i5-760 vagy Phenom II X6?
0
0
0
0
almos avatar
Még gyári órajeleken is az i5 a legerősebb,de simán megvan vele a 3,8-4GHz,ami bármire elég szinte.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
Melyik a jobb a következők közül: AMD Phenom II X4 955 C3 Black Edition Box, AMD Phenom II X4 965 C3 Black Edition Box, Intel Core i5-760 2.8 GHz. Lehet buta kérdés, de ezeknél a prociknál jelent valami előnyt a másikkal szemben a magasabb órajel?
0
0
0
0
twoKgames avatar
nekem az drága 😆
én olyan 70-90 ezer FT körülire tippelem meg az árát
0
0
0
0
Osynho avatar
Biztos, hogy nem lesz drágább, mint az azonos kategóriájú Intel procik, ami jókis árversenyt indíthat el a magasabb kategóriákban is 😀
0
0
0
0
twoKgames avatar
szerintem mindkét gyártó fejlődik és ez a lényeg, a másik meg, hogy ha nem lenne csak 1 CPU gyártó cég akkor sokkal drágábba kerülnének, ezért jó ha több van
én most a bulldozerekre vagyok kíváncsi...sokan mondják, hogy olyat vesznek meg minden, de hs tényleg olyan jó lesz akkor biztos, hogy nagyon drága lesz :S
0
0
0
0
Osynho avatar
Igen, az Intel előrébb jár a technológiában (32nm, stb), de ez még semmit se jelent szerintem. Az adott procit kell nézni. Elég nagy általánosítás ez az Amd és Intel dolog, vannak mind a két oldalon jó és kevésbé jó vételek.

A technológia egy dolog, de szerintem egy Phenom II még bőven versenyképes, ahogy pl egy lga775ös Quad is ,csak persze nem ilyen eltúlzott áron és nem úgy, hogy az Intel olyan gyakran cseréli a foglalatot, mint más az alsógatyáját...
0
0
0
0
RapG avatar
volt idő mikor az AMD hozta az újításokat, de most az Intel vezet ezért az Intel VS AMD-re most Intelt mondok de mivel gyorsan változik egy a piac lehet jövőre már más lessz a helyzet...
0
0
0
0
Osynho avatar
RapG:
1 szó mind 100, nem válaszoltál a kérdésemre! Linkeltél egy képet, ami nem jelent semmit, ráadásul értelmezni se tudtad.

Ezt az Amd RAJONGÓ dolgot elmagyarázhatnád, mert diplomás létemre nem értem 😕 Mi az hogy Amd rajongó? Mivel egy, a vásárlótól független, egyébként erősen profitorientált cégről van szó, így véleményem szerint elég nehéz pl egy együttes, vagy sportegyesülethez fűződő rajongáshoz hasonlítani a kapcsolatot. Vagy pl úgy mész a boltba, hogy én Mizó RAJONGÓ vagyok, ezért Danone joghurtot nem veszek? Nem látom értelmét a dolognak és sajnálom, hogy sokan így gondolkodnak, mint te.

Mivel Intel szemüvegen keresztül látod a világot, így sajnos az értelmes vita is kizárt veled, azért leírom a véleményemet. Leszar@om, hogy mekkora teljesítmény tud egy Intel, vagy Amd proci. Csak azt nézem, hogy mire van szükségem, és az mennyibe kerül. Mivel amire én használom a PC-t, arra nincs szükség 120ezres procira, mert gyakorlatilag nem venném észre a különbséget, vagy nem érné meg a többletráfordítást a gyorsulás mértéke. Ha kihasználatlan erő marad a gépben, amiért fizetnem kell, akkor máris csalódtam a prociban, ezért is értelmetlen a "megteheti vegyen nyugodtan Intent nemfog csalódni benne..." frázis. Olyat vegyen, amire szüksége van, amit kihasznál. Persze ez lehet Intel is, csak akkor annak legyen oka, ne az, hogy nem fog csalódni benne. 😉

Attól, hogy valakinek egy "kicsivel több pénze van" és vesz egy izom i7-est, majd utána passziánszozik rajta, az még óriási pénzkidobás. Az, hogy a csúcskategóriában jobb az Intel, egy dolog, de szerintem nem mérvadó, mert a bevételek a középkategóriából jönnek.
Mondj jelenleg egy jobb alternatívát egy 4 magosított Phenom II-nél, ami úgy 25 ezer Ft környékén kapható, elmegy a több éves AM2+ lapokkal is, és szerintem húzva nagyon sok mindenre elegendő teljesítményt nyújt.

Kár belemenni, hogy melyik gyártó mit nyújt, mert fel lehetne hozni pl a 12 magos Opteron procikat is, amik azért nem gyengék, persze játékra tök feleslegesek.

Másik kedvenc dumám: az Amd olcsó, de az Intel a minőség 😃 Miazhogy minőség? Jobban rá van téve a kupak a cpu-ra? Kevésbé sorjás a megmunkálás? Vagy mi? 😂

levai85:

Nem vagy hardver zseni, de értelmetlen okoskodásnak veszed, ha rávilágítok, hogy az 5970 is CF 😕 Grat.
Te nem tudod, hogy én mire akarok kilyukadni! Tökmindegy, hogy 1 kártya, attól még CF!
0
0
0
0
no avatar
Nagyon jol tudom hogy CF.az 5970 vga. De egy kártya. Szerintem nagyon jól tudod hogy mire akartam kilyukadni. Nem értem hogy miért kell értelmetlenül okskodni.
Inkáb légy szíves azt mond meg hogy mit értesz teljesitmény alatt. Én nem vagyok egy hadver zseni de tudok józan parasztészel gondolkodni. Szóval akkor szerinted a két proci között játék terén van különbség? Vagy a tunigra gondoltál esetleg? Nem azért akarok ennyi pénzt kiadni egy számitógépre hogy a tunnigal foglalkozak. Magyarázd meg légy szíves.
0
0
0
0
RapG avatar
1 szó mind 100 az AMD rajongók bekell lássák hogy a legnagyobb teljesitményt az Intelek hozzák és nem az AMD... nem szar az AMD szó se róla ár/értékben verhetetlenek de akinek egy kicsivel több pénze vanm és megteheti vegyen nyugodtan Intent nemfog csalódni benne...
0
0
0
0
Osynho avatar
RapG:
Melyik 4 magost nyomja le szerinted? Az ábra alapján? 😀 Egyébként ez milyen teszt? Mivel jött ki ez az eredmény? Vagy csak úgy? 😆

levai85:
A videokártya szerintem elég lesz két grafikus magal szerintem nem hagyna cserbe...Meg külömben is azt halloodtam hogy nam anyira jó a crossfire technologia. Sokan azt mondják hogy 1 videokártya elég de az legyen nagyon erős.

Nem kis ellentmondásba keveredtél önmagaddal. 😀 2 grafikus magot jónak tartasz, majd a következő mondatban ellenzed a CF-et. 😃 Szerinted az 5970 nem CF? 😃
0
0
0
0
no avatar
Az első hozzászolásomhoz kérhetnék még egy pár infot hogy akkor miért-is az amd config.-ot válasszam vagy miért ne? Mert e-téren nagyon megoszlot infókat halottam.
0
0
0
0
no avatar
Én sem értek annyira igazán hozzá csak van egy pár haver akinek van és értenek hozzá és ők nekem ezt mondták. Állítólag a játékok terén nemigazán kompatibilis. Az új játékoknál már nem annyira de a régieknél gond van. Meg most lásuk be ha van egy erös videokártyád ami az újj játékokat max grafikai beállításal vígan viszi. Akkor minek két videokártya. Semmi értelme csak a helyet foglalja melegszik és az áramot zabálja.
Talán ha 3 monitor megy egyszere. De akkor is mert ez ati hd 5970 ezt is tudja. Szóval én azt javaslom aki két videokártyát akar az inkáb aból az árból vegyen egy erős videókártyát.
0
0
0
0
RapG avatar
igazából nem az a lényeg hogy i3-om 5%-al jobb esetleg... hanem az hogy 2 mag simánn lenyom 3 vagy 4 magot na ez itt a lényeg... [url]http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://upload.hardver-teszt.hu/imgs/news/2009/534/intel-vs-amd.jpg&imgrefurl=http://hardver-teszt.hu/news.php%3FnewsID%3D534&usg=__gxP7ww0nL1Ajf8dM0DiE28jpI3M=&h=684&w=500&sz=87&hl=hu&start=1&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=tULnTZ9IzSUBYM:&tbnh=139&tbnw=102&prev=/images%3Fq%3Dcore%2Bi3%2Bvs%2Bamd%26um%3D1%26hl%3Dhu%26sa%3DN%26tbs%3Disch:1&ei=PaRbTYf8F4Sq4Qbwm-3GDQ[/url]
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Nagyon szivesen. Nekem is sokat segítettek amikor még új tag voltam. Nem semmi az 294 W fogyasztás. Azzal hogy mennyire jó a vagy nem a jó a két kártyás rendszer nem vagyok tisztában. Én meg nem hallottam róla se jót se rosszat. Miért mondják hogy nem jó a crossfire technológia?
0
0
0
0
no avatar
Köszi szépen hogy ilyen hamar válaszoltál.
Én is az amd-re gondoltam. Nem hiném hogy lenne egyántalán a két proci között külömbség a játékok terén. A videokártya szerintem elég lesz két grafikus magal szerintem nem hagyna cserbe. Ketö belöle már sok lenne 160.000 bekerül és max teljesitményen 294 wat ot fogyaszt szoval elég ez az egy videokártya. Meg külömben is azt halloodtam hogy nam anyira jó a crossfire technologia. Sokan azt mondják hogy 1 videokártya elég de az legyen nagyon erős.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
levai85 írta:
Sziasztok
Mostanában szeretnék venni egy gépet és most két config. gondolkodom. Az Amd és AZ Intel. Leszögezném csak játékra. És ezis lenne a kérdésem melyik configurácio lenne a legjobb játékra? Csak az alaplapon és a procin változtatnék.

Videokártya:ATI Radeon HD 5970
Ram:Kingston DDR3-RAM 4GB PC3-2000 HyperX Kit
Proci:AMD Phenom II X6 1100T 3.30Ghz
Alaplap:ASUS Crosshair IV Formula

A másik

Proci: INTEL Core i7-960 3.20Ghz 1366 BOX
Alaplap:Gigabyte GA-X58A-UD9

Hello.
Szerintem anyagilag az AMD vel jobban járnál. Bár ha a magok számát nézzük akkor meg még nem hallottam olyanról ami kihasználná a 6 magot. Ha én állnék ilyen döntés előtt akkor lehet hogy próbálnék egy két kártyás rendszert összehozni és az amd-s procit venném.
Néztem neten árat:
AMD Phenom X6 1100T 3.3GHz AM3 55 250 Ft - 65 900 Ft.
Intel Core i7-960 3.2GHz LGA1366 78 950 Ft - 169 490 Ft
És így végül is a kártyán sem történne változás.
Bár lehet hogy ilyen processzoroknál már nem a játékban mutatkozna meg a különbség.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
Mostanában szeretnék venni egy gépet és most két config. gondolkodom. Az Amd és AZ Intel. Leszögezném csak játékra. És ezis lenne a kérdésem melyik configurácio lenne a legjobb játékra? Csak az alaplapon és a procin változtatnék.

Proci:AMD Phenom II X6 1100T 3.30Ghz
Alaplap:ASUS Crosshair IV Formula

A másik

Proci: INTEL Core i7-960 3.20Ghz 1366 BOX
Alaplap:Gigabyte GA-X58A-UD9
0
0
0
0
zsolty87 avatar
almos írta:
zsolty87 írta:
Szerintetek melyik a jobb? Intel Core i5-760 2.80GHz Box vagy AMD Phenom II X6 1055T Box. Árban kb ugyanott vannak +6- pár ezer a különbség.

Az i5 lenne a sokkal jobb választás,feltéve, ha nem használsz azon kevés programmok egyikét,amely képes hat magot haszálni,de erre szerintem kicsi az esély 😀

Hát igazából egy olyan gépet akarok ami megfelel a mai követelményeknek (nem fontos hogy minden játékot full HD-ban vigyen, elsősorban nem is játékra kell) és viszonylag időtálló, legalább olyan amivel elleszek 3-4 évig.
Jelenleg még a laptopot nyúzom, napi 6-8 órát és szegényke már alig bírja. Helyette akarok valami jó kis konfigot ami lehet napi szinten ennyire sokat használni. Nem is tudok olyan programot ami kihasználná a 6 magot, szóval megelégszek egy 4 magos procival.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
dnightmare írta:
Lizard írta:
repfect írta:
25k-ért van i3 540 ami 2-é csapja a phenomot mint a sz**t!!!! intelnek is van ütőképes procija olcsón!!! http://www.argep.hu/trend/I354/I3-540-box.html amd esélytelen, figyelmesen olvasd át: http://www.anandtech.com/bench/Product/97?vs=143

Ez neked kettécsapás?! na ne nevetessél már!😀 meg sem érzed a különbséget...!
úgy bírom ezeket a kifejezéseket.. lealázza, agyonveri stb...pppfff
közbe meg van vagy 5-10% mondjuk 2 termék között amit szinte nem is lehet megérezni😃
ezzel nem bántani akarlak, mert látom megrendíthetetlen Intel fanboy vagy és ez abszolút a te dolgod, csak nme bírom a beszűkült látókörű hsz-eket!

Hátt igen i3 (nekem is az van😜) jobbnak tünik és még azért lehet rajta huzni is😜😜
az X2 550 jóeséllyel egy X4 B50-es, előtesztelve is lehet kapni, ami mégiscsak egy valódi 4 magos
0
0
0
0
dnightmare avatar
Lizard írta:
repfect írta:
25k-ért van i3 540 ami 2-é csapja a phenomot mint a sz**t!!!! intelnek is van ütőképes procija olcsón!!! http://www.argep.hu/trend/I354/I3-540-box.html amd esélytelen, figyelmesen olvasd át: http://www.anandtech.com/bench/Product/97?vs=143

közbe meg van vagy 5-10% mondjuk 2 termék között amit szinte nem is lehet megérezni😃
ezzel nem bántani akarlak, mert látom megrendíthetetlen Intel fanboy vagy és ez abszolút a te dolgod, csak nme bírom a beszűkült látókörű hsz-eket!

Hátt igen i3 (nekem is az van😜) jobbnak tünik és még azért lehet rajta huzni is😜😜
0
0
0
0
RapG avatar
hát ha olcsó gépet akarok akkor AMD ha minőségit akkor Intel, teljesitményben egyértelműen az Intel jobb, de mivel nemvagyunk dúsgazdagok 😀 ár/értekben mindenképp AMD ( én Intel párti vagyok )
0
0
0
0
almos avatar
zsolty87 írta:
Szerintetek melyik a jobb? Intel Core i5-760 2.80GHz Box vagy AMD Phenom II X6 1055T Box. Árban kb ugyanott vannak +6- pár ezer a különbség.

Az i5 lenne a sokkal jobb választás,feltéve, ha nem használsz azon kevés programmok egyikét,amely képes hat magot haszálni,de erre szerintem kicsi az esély 😀
0
0
0
0
APC ADAM avatar
lepsek írta:
zsolty87 írta:

ha már i5, akkor i5-2500k
5-10000 ft-al drágább mint a 760 és többet tud😜

Játékra simán jó a sima 2500 is nekem is az van és minden megy fullon,3800on megy és 1GTX480 van mellette,játékra jó vga kell nem 2500K 10K-val többért.
0
0
0
0
no avatar
zsolty87 írta:

ha már i5, akkor i5-2500k
5-10000 ft-al drágább mint a 760 és többet tud😜
0
0
0
0
kalashnikov avatar
hát szerintem az i5 760. Cach-ben igaz erősebb az 1055T de az i5 760-at jobban lehet húzni.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Cooley írta:
zsolty87 írta:
Gondolom mivel új fejlesztés, mennyi idő után lehet ilyet biztonságosan venni? Nem tartva olyan hibajelenségtől a ami csak használat közben derülne ki? Kell neki fél év hogy ez a fejlesztés kiforrja magát, és az előfordulo hibákat észrevegyék és kijavítság?

Ez azért nem egészen így működik. 😀 Az új technológiákat mindig rengetek tesztnek vetik alá, hogy teljesen kizárják a hiba lehetőségét, és csak ezt követően kerülnek a piacra. 😀 Persze így is csúszhatnak be hibák, ahogy az be is csúszott a P67/H67-es chipszettes sata vezérlőjénél. De azonnal le is állították a szállítást, visszahívták a legyártott de még fel nem használt chipeket, újratervezik a chipszett ezen részét, és hamarosan megy is minden tovább. Persze a már felhasznált, és eladott chipekkel nem tudom, hogy mi van, de gondolom ha jelentkezik a hiba, akkor nyilván garanciálisan kicserélik. Lényeg, hogy bátran megveheted már most is. 😀 Az elégő foglalatoknál gondolom ugyan ez a menet. De inkább várj az LGA2011/AM3+ megjelenéséig, mert akkor biztos lejjebb mennek az árak, és ugyan annyi pénzért megveheted a 4 giga memót meg az 5750-et, sőt addigra már akár 6750-et is. ^^

Mindenféleképpen várok még a vásárlással, kb fél évet minimum. Addigra majd meglátjuk mi lesz a piacon amivel lehet hosszú távra tervezni, és megéri-e annyit mint a mostani tervem.
0
0
0
0
Cooley avatar
zsolty87 írta:
Gondolom mivel új fejlesztés, mennyi idő után lehet ilyet biztonságosan venni? Nem tartva olyan hibajelenségtől a ami csak használat közben derülne ki? Kell neki fél év hogy ez a fejlesztés kiforrja magát, és az előfordulo hibákat észrevegyék és kijavítság?

Ez azért nem egészen így működik. 😀 Az új technológiákat mindig rengetek tesztnek vetik alá, hogy teljesen kizárják a hiba lehetőségét, és csak ezt követően kerülnek a piacra. 😀 Persze így is csúszhatnak be hibák, ahogy az be is csúszott a P67/H67-es chipszettes sata vezérlőjénél. De azonnal le is állították a szállítást, visszahívták a legyártott de még fel nem használt chipeket, újratervezik a chipszett ezen részét, és hamarosan megy is minden tovább. Persze a már felhasznált, és eladott chipekkel nem tudom, hogy mi van, de gondolom ha jelentkezik a hiba, akkor nyilván garanciálisan kicserélik. Lényeg, hogy bátran megveheted már most is. 😀 Az elégő foglalatoknál gondolom ugyan ez a menet. De inkább várj az LGA2011/AM3+ megjelenéséig, mert akkor biztos lejjebb mennek az árak, és ugyan annyi pénzért megveheted a 4 giga memót meg az 5750-et, sőt addigra már akár 6750-et is. ^^
0
0
0
0
zsolty87 avatar
0
0
0
0
doriand avatar
zsolty87 írta:
Sziasztok
Mi a véleményetek az Intel Sandy Bridge processzorairól?

a tesztek alapjan a jelenlegi legerosebb procik a piacon, de meg nagyon dragak😜
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok
Mi a véleményetek az Intel Sandy Bridge processzorairól?
0
0
0
0
kovi avatar
én sosem értettem az ilyen fórum témákat, intel vs. amd vagy akár mondhatnám az ati vs nvidia-t vagy a x-box vs ps3, szerintem felesleges ezért külön vita topicok nyitni, valakinek ez valakinek az jön be, mindennek meg van az előnye és a hátránya, az intel erős és drága, az amd olcsó mégis elég jó, aki eldöntötte magában h az intel a jobb azt úgyse lehet meggyőzni az ellenkezőjéről, ha meg kicsit utána néz az ipse vásárlás előtt akkor meg úgy is kiderül h neki melyik a legmegfelelőbb választás 😀, meg úgy vagyok vele, h a véleményt ki lehet nyilvánítani, de ne legyen sértő, nekem csak ez a véleményem 😀
0
0
0
0
bmartin23 avatar
én mindig is amd-s voltam, és az is maradok, már csak az ár/érték arány miatt is
0
0
0
0
akos328 avatar
Ismerem a dolgot😃😆, én is így voltam😀
0
0
0
0
Lizard avatar
repfect írta:

0
0
0
0
Osynho avatar
Azért a magok feloldásával is érdemes megvizsgálni a dolgot:
h[url]ttp://www.anandtech.com/bench/Product/88?vs=143[/url]
😉
0
0
0
0
repfect avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció