Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
adam1253 avatar
Valaki segitsen 😃 hogy na tudnám feltelepiteni a nyomtatom drivert a gépre ? az a gáz vele hogy win7 em van és nemtámogatja 😃
0
0
0
0
matyosowski avatar
shift delettel nem lenne jó mert a reg bejegyzés fent marad... am erre én is gondoltam 😃 a win meg kb 2 hónapos max szóval nem nagyon szeretném újrarakni 😃
0
0
0
0
cseszka avatar
Érdekes.Feladatkezelöben bezárod,shift+delet törlöd a mappát is,ezzel törli a progi fájlokat,majd a regisztrácios adatbázisbol is törlöd a kulcsokat.Mien idös a vwin?Ha kb az is mint az avast akk szerintem tedd ujra a wint is,azzal megoldodik minden gondod.😆
0
0
0
0
matyosowski avatar
hali all!

Nekem annyi a problémám hogy nemsokára lejár az avast!-om és le szeretném törölni a gépröl de nincs benne a programok telepítése és törlésében valamint nincs uninst.exe sem, tehát nem tudom törölni. Valakinek nincs ötlete hogy hogyan kéne törölni? Utána néztem gugulban de semmi jót nem találtam :S

Aki tud segítsen, előre is köszi mindent!

ÜDV
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok , letöltöttük hverommal a modern warfare 3 -at , fel is raktuk , de h lehet vele copperatív módban játszani?
0
0
0
0
tihi1988 avatar
hello

azt szeretném kérdezni, h miért van az, h mevettük eredetiben a NFS - Underground 1-2-t, a Most Wantedot és a Carbont, és mindegyiknél az a jelenség, h elindul a játék, majd kb egy másodperc múlva lefekteti a játékot a tálcára. Ezután hang van, de nem lehet visszalépni. Vmit be kell állítani? Tudom h ez nem idevaló kérdés, de nem találtam másik topikot erre. Legyszi segítsetek, úgy gyűjtögettük össze a pénzt erre a 4 játékra, és most meg nem megy. 64bites, sp1-es win7 van a gépen.
0
0
0
0
tametix avatar
Valaki tudna segíteni abban hogy hogyan tudok fájlokat(képek,zenék) fölrakni Black Berry 9500-telefonra?
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
kobortomi2 írta:
batmannél ezt irja....mit tegyek?
[LINK]

Feltehetőleg ez egy .NET Framework hiba. Próbáld meg újrarakni ( http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=21 innen letöltheted)
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Mi lehet a baja a gépemnek? 9800GT, D820 2G ram Win7 64bit. Cod WaW 20fps, cod2 60fps, cod mw2 60fps többet nem mondok. Na magyarán ritka kevés fps-em van a VGAhoz képest. Lehetséges hogy ekkora a proci limitem?
0
0
0
0
spleenszuru avatar
fent van a driver, igen, és a vezérlőt is beállítottam, 5.1-re van állítva.
az integrált hangkarim deaktiváltam, ez egy utólag betett.

szerk: az én panelem ilyen
https://img526.imageshack.us/img526/7498/nvtelenp.jpg
0
0
0
0
cseszka avatar
Fent van a rendes driver,v csak az amit win7 felrak magának?SDobj fel képet az audio control panelröl.
Pl a enyim,ez integrált,de tiedenn is kell h legy hasonló.
[LINK]
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem tudom, hogy kell. De meg lehet oldani.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
és nem lehetne megoldani hogy szóljon mind ? 😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Így sem tudom 😉
Nem vagyok nagy gémer, az én korszakom a 1993-2000-es játékok, abban nem tudsz nekem újat mondani 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Test Drive Unlimited.😉
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Azt elhiszem hogy szólt, de nem 5.1-ben! Csak egyszerűen szóltak, semmi térhatás vagy ilyesmi. TDU-hoz meg nem értek, azt sem tudom mi az.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
igen, az oké.. de még xp-n minden hangszóróm, mindig szólt 😃
meg nem hiszem el, hogy pl. a TDU 2 nem támogatja az 5.1-et..
0
0
0
0
apetit1989 avatar
5.1 -ben nyilván csak az film, játék fog szólni, ami támogatja is. A KM player meg meg tudja szólítani az összes hangszórót, de az sem 5.1, simán sztereó csak szétrakja az összes hangszóróra.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
Sziasztok.
az lenne a problémám, hogy windows 7-en a hang legtöbbször stereoban szól, pedig 5.1 felszerelésem van.
C-Media CMI8738/C3DX Audio Device a hardverem, bizonyos játékokban szól minden hangszóró, de máshol csak 2, a két alap.. de ez vonatkozik filmek nézésére is, youtube,flash vagy divx filmek-re, stb.
csak a KMplayer-ben szól megfelelően, de ez elég idegesítő már ..😕
0
0
0
0
no avatar
Nekem is tudnátok segíteni?(FENT)
0
0
0
0
sisko avatar
szlesspapa írta:
hello , a segítségeteket kérném. Már ez a 3. game aminél igy járok és nem tudom mit lehetne tenni, APPRCASH- probléma inditás után. pedig patcheltem meg crackeltem is

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Rage.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.27.8258
Alkalmazás időbélyegzője: 4e8f3567
Hiba – modul neve: atioglxx.dll
Hiba – modul verziója: 6.14.10.10750
Hiba – modul időbélyegzője: 4dae3fbf
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00b978cb
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

jah és Win 7-et használok, próbáltam már rendszergazda kén is futtatni meg ugy is hogy "jobklikk-tulajdonságok-kompatibilitás"win7"- de semmi
FEAR3, RAGE, stb......

Ugyanezt a hibát(vagy legalábbis nagyon hasonlót) kaptam én is a Rage-nél,a "atioglxx.dll" az ati driver hibájára utal,nekem az ujabb driver (11.9) megszüntette ezt,azóta megy,némi texturahibával ugyan.
0
0
0
0
Nomadson avatar
hello , a segítségeteket kérném. Már ez a 3. game aminél igy járok és nem tudom mit lehetne tenni, APPRCASH- probléma inditás után. pedig patcheltem meg crackeltem is

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Rage.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.27.8258
Alkalmazás időbélyegzője: 4e8f3567
Hiba – modul neve: atioglxx.dll
Hiba – modul verziója: 6.14.10.10750
Hiba – modul időbélyegzője: 4dae3fbf
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00b978cb
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

jah és Win 7-et használok, próbáltam már rendszergazda kén is futtatni meg ugy is hogy "jobklikk-tulajdonságok-kompatibilitás"win7"- de semmi
FEAR3, RAGE, stb......
0
0
0
0
ssime avatar
Sziasztok a segitségteket szreteném kérni, Adobe after effects-hez a készitök készitettek ugyebár egy plsuzz 13 gigás Pack-et amibe plusz effektek vannak na ezt letölöttem, de egy effektet sem tud lejátszani a Windows media player meg a media player classic home cinema sem...
nem tudja lejátszani... ac3 is fent van de ugyse... ja és még az Adobe after effects se tudja lejátszani mert haoz kell a QuickTime, ez eddig oké letöltöm minden oksa, de igy is ugyan az nem tudja lejátszani... Na valaki erre mondjon egy megoldást mert már jóideje baszakodok. Segitsetek légyszives!
0
0
0
0
matyosowski avatar
Jumbo nem volt kipipálva arra odafigyeltem direkt 😃 a Rendszer visszaállítástól (ami később nekem is eszembe jutott) bes*art az egész gép szóval win7 reinstall volt az megoldotta 😀 😆 Mindenesetre köszi a segítséget 😀
0
0
0
0
no avatar
Hello!Olyan problémám lenne hogy leszedtem a MAFIA II Skidrowos vezziját,felraktam,feltettem a SKIDROW Cracket,a magyarítást,és elindítom,megy szépen meg minden,de az életem lefogy 0-ára nem halok meg és igy játszok.Már olvastam ilyen problámát másoknál is,már le is szedtem sok cracket,magyarítás nélkül is kipróbáltam,de semmi...Egyébként szerintem az a baja hogy a Demo mapról kimentem mert amikor megyünk haza a Joe-val az elején,akkor csak egy idő után lesz olyan,tehát gondolom akkor mentünk ki a DEMO mapról...nem tudjátok hogy milyen cracket szedjek le?PLS Help.
0
0
0
0
jumbo avatar
matyosowski írta:
Sziasztok!

Nekem egy eget verő problémám lenne. Win7 et használok. Ma egyik ismerősöm hozott nekem egy fájlt ami egy mappa volt. Ezt a win egy másik progival akarta megnyitni, én társítottam winrarral. Ekkor az összes ikont ami az asztalon van winrarra állított mint indításhoz szükséges program. De ha pl belemegyek a mozilla mappájába és onnan akarom indítani akkor elindulnak a programok de az asztalon mindent winrar alkalmazásnak ír és nem tudok az asztalról elindítani semmit. Társítani próbáltam .exe fájlhoz de nem jutottam semmire mert nincs ilyen. (gondolom nem is így kell megoldani) Valaki aki tud segítsen nem szeretnék win reinstallt mert sok dolog van amit meg kéne mentenem.

Segítséget előre is köszi!

Esetleg próbálj meg egy rendszervisszaállítást.A mappát pedig ne társítsd winrarhoz!!Főleg ne úgy,hogy pipa legyen az a szöveg elött,hogy"ezentúl minden hasonló fáljt......."
0
0
0
0
matyosowski avatar
nem vírus 😃 rákattoltam a mappára h winrarral indítsa és mindent átállított winrarra. Tuti h nem vírus másnak is volt ilyen baja de a neten nem találtam megoldást :S
0
0
0
0
niteforce avatar
sztem ez vírus lehet vagy félrekattintottál
0
0
0
0
matyosowski avatar
Sziasztok!

Nekem egy eget verő problémám lenne. Win7 et használok. Ma egyik ismerősöm hozott nekem egy fájlt ami egy mappa volt. Ezt a win egy másik progival akarta megnyitni, én társítottam winrarral. Ekkor az összes ikont ami az asztalon van winrarra állított mint indításhoz szükséges program. De ha pl belemegyek a mozilla mappájába és onnan akarom indítani akkor elindulnak a programok de az asztalon mindent winrar alkalmazásnak ír és nem tudok az asztalról elindítani semmit. Társítani próbáltam .exe fájlhoz de nem jutottam semmire mert nincs ilyen. (gondolom nem is így kell megoldani) Valaki aki tud segítsen nem szeretnék win reinstallt mert sok dolog van amit meg kéne mentenem.

Segítséget előre is köszi!
0
0
0
0
Legolas24 avatar
valaki segítsen. Felrakom a fifa 12 reloaded verzióját szépen felteszi le crackalem elindítom kijön a fifa 12 kiírás asztán kilép. mit tegyek?
0
0
0
0
gigazte avatar
Túl nagy a pinged, ezért nem tud rácsatlakozni az amcsi gépekre a progi.
0
0
0
0
gigazte avatar
Gamepad, kontroller, vagy kormány van csatlakoztatva a géphez? Mert ha igen akkor lehet, hogy a program nem támogatja.
0
0
0
0
niteforce avatar
guglizz rá hogy mi a legfrissebb patch, azt szedd le
0
0
0
0
jasko avatar
nemtudom hogy az enchanced edition az hanyas patch :SS

SZERK: megvan, 1.4-es a witcher van 1.5-ös felrakom azt meglátjuk mi lesz 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
patcheld a játékot, nekem a stalkerrel volt ilyen problémám, a patch megoldotta nekem.
0
0
0
0
jasko avatar
rámentem arra is,ugyanezt irja :S
0
0
0
0
niteforce avatar
inditsd rendszergazdaként. jobb klikk a játék exéjére vagy ikonra és ott van hogy futtatás rendszergazdaként. persze csak ha rendszergazdaként használod a win-t.
0
0
0
0
jasko avatar
hali, felraktam a witcher enhanced edition-t és mikor inditom irja hogy kell TagesSetup és mikor felakarja tenni azt irja hogy rendszergazdai jogkörrel kell rendelkeznem. valaki segítsen pls
0
0
0
0
akos328 avatar
telepítéskor kéri a CDkulcsot nem??? próbáld meg hogy az eredeti játék kulcsát beírod a reloaded verzióba., ugyan is, nem a játék eredeti, vagy sem, hanem a hozzákapott cd kulcs, amivel aktiválhatod a játékot.
0
0
0
0
jumbo avatar
adam990304 írta:
Csá!Nem tudjátok,hogy mit csináljak?A Battlefield Bad Compay 2-t kb. egy hónapja vásároltam és nem indul.A tescoban nem cserélték ki(A kis kö**ögök 😃 ).Letöltöttem a RELOADED verziót és tökéletesen működik.
Viszont én szeretnék multizni és van is kulcsom viszont netudom hogy aktivájam...Valaki nem tud segíteni lécci?

Szerintem töröld mindenestül,indítsd újra a gépet,és telepítsd ismét az eredetit.Nem mondom,hogy 100% hogy jó lesz,de egy próbát megér.Nekem legalábbis be szokott jönni.
0
0
0
0
niteforce avatar
annyit tudok segíteni, hogy máskor ne vásárolj a tescoban játékot, mert mindig ez történik. 2500 forint CD galaxisban, 576-ban, itt gépigényen, itt vedd meg 😀
nincs tört multi, ha meg amit vettél nm jó akkor nem tudsz multizni.
0
0
0
0
no avatar
Csá!Nem tudjátok,hogy mit csináljak?A Battlefield Bad Compay 2-t kb. egy hónapja vásároltam és nem indul.A tescoban nem cserélték ki(A kis kö**ögök 😃 ).Letöltöttem a RELOADED verziót és tökéletesen működik.
Viszont én szeretnék multizni és van is kulcsom viszont netudom hogy aktivájam...Valaki nem tud segíteni lécci?
0
0
0
0
niteforce avatar
nem is ismeri fel, megy a kukába.
azért kösz
0
0
0
0
jumbo avatar
Gondolom van rajta egy oprendszer,ezért nem akar elindulni a másikra telepített.
Több módszer van.
1.A bioszban meg kell adni,hogy melyik legyen az elsődleges winyo.
2.F8 nál kiválasztod a meghajtodat,hogy arrol induljon,és utánna formálod a másikat.
3.Kikapcsolod a gépet.lehúzod a régi winyot és az újat hagyod csak rajta.Beraksz egy oprendszeres lemezt,és elindítod a telepítést.Mikor megkérdezi a telepítés helyét,leformálod és kilépsz a telepítésből.Kikapcsolod a gépet és visszadugod a régit,amin az oprendszered van
0
0
0
0
niteforce avatar
Van egy vinyóm, de ha a gépben van, nem indul el a windows. ilyenkor hogy lehet formázni?
0
0
0
0
Krinya15 avatar
Biosból lehet vinyó formázást csinálni? ha igen, akkor hogyan kell?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Help a silent hill homecoming-ba nem tok menteni erre van valami megoldás patch fix crack ?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció