Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nekem annyi a problémám hogy nemsokára lejár az avast!-om és le szeretném törölni a gépröl de nincs benne a programok telepítése és törlésében valamint nincs uninst.exe sem, tehát nem tudom törölni. Valakinek nincs ötlete hogy hogyan kéne törölni? Utána néztem gugulban de semmi jót nem találtam :S
Aki tud segítsen, előre is köszi mindent!
ÜDV
azt szeretném kérdezni, h miért van az, h mevettük eredetiben a NFS - Underground 1-2-t, a Most Wantedot és a Carbont, és mindegyiknél az a jelenség, h elindul a játék, majd kb egy másodperc múlva lefekteti a játékot a tálcára. Ezután hang van, de nem lehet visszalépni. Vmit be kell állítani? Tudom h ez nem idevaló kérdés, de nem találtam másik topikot erre. Legyszi segítsetek, úgy gyűjtögettük össze a pénzt erre a 4 játékra, és most meg nem megy. 64bites, sp1-es win7 van a gépen.
batmannél ezt irja....mit tegyek?
[LINK]
Feltehetőleg ez egy .NET Framework hiba. Próbáld meg újrarakni ( http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=21 innen letöltheted)
az integrált hangkarim deaktiváltam, ez egy utólag betett.
szerk: az én panelem ilyen
Pl a enyim,ez integrált,de tiedenn is kell h legy hasonló.
[LINK]
Nem vagyok nagy gémer, az én korszakom a 1993-2000-es játékok, abban nem tudsz nekem újat mondani 😀
meg nem hiszem el, hogy pl. a TDU 2 nem támogatja az 5.1-et..
az lenne a problémám, hogy windows 7-en a hang legtöbbször stereoban szól, pedig 5.1 felszerelésem van.
C-Media CMI8738/C3DX Audio Device a hardverem, bizonyos játékokban szól minden hangszóró, de máshol csak 2, a két alap.. de ez vonatkozik filmek nézésére is, youtube,flash vagy divx filmek-re, stb.
csak a KMplayer-ben szól megfelelően, de ez elég idegesítő már ..😕
hello , a segítségeteket kérném. Már ez a 3. game aminél igy járok és nem tudom mit lehetne tenni, APPRCASH- probléma inditás után. pedig patcheltem meg crackeltem is
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Rage.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.27.8258
Alkalmazás időbélyegzője: 4e8f3567
Hiba – modul neve: atioglxx.dll
Hiba – modul verziója: 6.14.10.10750
Hiba – modul időbélyegzője: 4dae3fbf
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00b978cb
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
jah és Win 7-et használok, próbáltam már rendszergazda kén is futtatni meg ugy is hogy "jobklikk-tulajdonságok-kompatibilitás"win7"- de semmi
FEAR3, RAGE, stb......
Ugyanezt a hibát(vagy legalábbis nagyon hasonlót) kaptam én is a Rage-nél,a "atioglxx.dll" az ati driver hibájára utal,nekem az ujabb driver (11.9) megszüntette ezt,azóta megy,némi texturahibával ugyan.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Rage.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.27.8258
Alkalmazás időbélyegzője: 4e8f3567
Hiba – modul neve: atioglxx.dll
Hiba – modul verziója: 6.14.10.10750
Hiba – modul időbélyegzője: 4dae3fbf
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00b978cb
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
jah és Win 7-et használok, próbáltam már rendszergazda kén is futtatni meg ugy is hogy "jobklikk-tulajdonságok-kompatibilitás"win7"- de semmi
FEAR3, RAGE, stb......
nem tudja lejátszani... ac3 is fent van de ugyse... ja és még az Adobe after effects se tudja lejátszani mert haoz kell a QuickTime, ez eddig oké letöltöm minden oksa, de igy is ugyan az nem tudja lejátszani... Na valaki erre mondjon egy megoldást mert már jóideje baszakodok. Segitsetek légyszives!
Sziasztok!
Nekem egy eget verő problémám lenne. Win7 et használok. Ma egyik ismerősöm hozott nekem egy fájlt ami egy mappa volt. Ezt a win egy másik progival akarta megnyitni, én társítottam winrarral. Ekkor az összes ikont ami az asztalon van winrarra állított mint indításhoz szükséges program. De ha pl belemegyek a mozilla mappájába és onnan akarom indítani akkor elindulnak a programok de az asztalon mindent winrar alkalmazásnak ír és nem tudok az asztalról elindítani semmit. Társítani próbáltam .exe fájlhoz de nem jutottam semmire mert nincs ilyen. (gondolom nem is így kell megoldani) Valaki aki tud segítsen nem szeretnék win reinstallt mert sok dolog van amit meg kéne mentenem.
Segítséget előre is köszi!
Esetleg próbálj meg egy rendszervisszaállítást.A mappát pedig ne társítsd winrarhoz!!Főleg ne úgy,hogy pipa legyen az a szöveg elött,hogy"ezentúl minden hasonló fáljt......."
Nekem egy eget verő problémám lenne. Win7 et használok. Ma egyik ismerősöm hozott nekem egy fájlt ami egy mappa volt. Ezt a win egy másik progival akarta megnyitni, én társítottam winrarral. Ekkor az összes ikont ami az asztalon van winrarra állított mint indításhoz szükséges program. De ha pl belemegyek a mozilla mappájába és onnan akarom indítani akkor elindulnak a programok de az asztalon mindent winrar alkalmazásnak ír és nem tudok az asztalról elindítani semmit. Társítani próbáltam .exe fájlhoz de nem jutottam semmire mert nincs ilyen. (gondolom nem is így kell megoldani) Valaki aki tud segítsen nem szeretnék win reinstallt mert sok dolog van amit meg kéne mentenem.
Segítséget előre is köszi!
SZERK: megvan, 1.4-es a witcher van 1.5-ös felrakom azt meglátjuk mi lesz 😀
Csá!Nem tudjátok,hogy mit csináljak?A Battlefield Bad Compay 2-t kb. egy hónapja vásároltam és nem indul.A tescoban nem cserélték ki(A kis kö**ögök 😃 ).Letöltöttem a RELOADED verziót és tökéletesen működik.
Viszont én szeretnék multizni és van is kulcsom viszont netudom hogy aktivájam...Valaki nem tud segíteni lécci?
Szerintem töröld mindenestül,indítsd újra a gépet,és telepítsd ismét az eredetit.Nem mondom,hogy 100% hogy jó lesz,de egy próbát megér.Nekem legalábbis be szokott jönni.
nincs tört multi, ha meg amit vettél nm jó akkor nem tudsz multizni.
Viszont én szeretnék multizni és van is kulcsom viszont netudom hogy aktivájam...Valaki nem tud segíteni lécci?
azért kösz
Több módszer van.
1.A bioszban meg kell adni,hogy melyik legyen az elsődleges winyo.
2.F8 nál kiválasztod a meghajtodat,hogy arrol induljon,és utánna formálod a másikat.
3.Kikapcsolod a gépet.lehúzod a régi winyot és az újat hagyod csak rajta.Beraksz egy oprendszeres lemezt,és elindítod a telepítést.Mikor megkérdezi a telepítés helyét,leformálod és kilépsz a telepítésből.Kikapcsolod a gépet és visszadugod a régit,amin az oprendszered van