Szerintem nem nagy változás, de kétségkívül modernebb lett az UI. Meg hát divat a flat design, de a Steamnek szerintem jól áll, szebb lett mint volt. Az új ikon nem tetszik csak, maradhatott volna négyzet alakú.
fele-fele......fura, hogy egy emailt se küldtek soha arról, hogy bannoltak, ha okkal ha ok nélkül:/ Bár a tf2 bannom érdekes......674 óra után tuti aimozni fogok, nem undetected hackel.......íjjal, amivel nem is lehet mert lejt a lövedék😃
Nekem nem tetszik ez az új kinézet. na mind1, kezdem megszokni😃 Viszont ma elértem számszerint az 5. VAC bannom:S valaki segítene, hogy hol tudom megnézni, hogy miért kaptam az utolsót? mert emlékszem, hogy ezen a napon még nem is csaltam😊
Így néz ki nagyjából:
-Új bejelentkezési felület (csillagok helyett bogyók vannak):
-Új steam ikon:
-Új avatar keret (neveket cenzúrázva ahogy illik:
-Egy-két változtatás a Steam ablakon:
-Elméletben a chat is változott, pl. kéken jelez(itt már lusta voltam cenzúrázni):
-Options menüpont:ű
Nem igazán drasztikus változások, de azért látszik hogy "simább a felület".
Ha valóban érdekel, bejelöltem hol tudod beállítani, hogy te is részt vehess az elkövetkező béta tesztekben, ha nem akarsz kimaradni. Olyan béta még nem volt, ami a felhasználói környezetet a legkisebb mértékben is rontotta volna, nem is valószínű hogy lesz.
(Közben rájöttem, én voltam az oka a fagyásoknak, eh)
További mostani változatásról itt:
[LINK]
További készülő változtatásokról pedig itt lehet informálódni, úgy ahogy
[LINK]
Bétában még oktalanul is szétfagyasztotta a gépet, de most már ezt kiküszöbölték. Egyébként túléltem volna, ha nem erőszakolják bele a témába ezt a Big Picture kéket. Annyira meg nem nagy cucc, terveznek még nagyobb változtatásokat a közel jövőben.
Olvastam valamit róla, és persze a Tarrosok azzal védekeznek, hogy azért nem tesznek ellene semmit, mert szabadságolás van!😊 Ezért nem jó várostól távol élni, csak ilyen szar netszolgáltatót lehet választani!
Egyszerűen van mikor a 3. bejelentkezés után tölti csak be a profilképeket! Teljesen idegesítő, mert a CSGO alatt is, így nincs profilképe sok embernek! Azóta csinálja ezt, amióta az a NAV -os hülyeség volt, amit pár hozzászólással lejjebb raktam ki!😊 Kezd lassan elegem lenni a steamből is!
Szerintem ott lesz a gond. Ha még fennáll ez a dolog, akkor kérdezz meg valakit, aki szintén ennél a szolgáltatónál van, hogy neki is van-e ilyen gondja. A Steam is úgy mond egy internetböngésző, azt is le lehet korlátozni.
Csatlakozzatok a Payday2 Steam csoporthoz! Ha elég ember összegyűlik akkor ingyen DLC-ket adnak a játékhoz + ingyenes lesz a Payday 1. része októberben 😃
[LINK]
A Gift alatt ez van írva: Az ajándékok azt követően válnak cserélhetővé, hogy a Steam fiók legalább 30 napig volt jó hírben állva státuszban. Ez az ajándék aug. 16. dátummal válik cserélhetővé. További információért nézd meg a Steam Csere GYIK oldalt
Csak nekem nem jó a gift kézbesítés? Állandóan ezt írja: "Úgy tűnik, hiba történt a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól."
Ha e-mailt választom, akkor meg "Kérjük, az ajándék emailes továbbításához érvényes e-mail címet adj meg."
Valaki tapasztalat?
Én meg Steamgifts-en megnyertem, na ehhez mit szólsz? 😃 Ennél olcsóbban soha nem fogod megkapni. 😀 (Egyébként hardveraprón is árulja egy -megbízható- srác 4600ft-ért.)
Hihetetlen hogy mennyivel olcsóbban tudnak az oroszok megvenni játékokat mint mi.
Sikerült beszereznem a The Witcher® 3: Wild Hunt-ot (ROW reg. free) 8 csgo kulcsért mintha 75% akció lenne rá steam-en. 😃
Miért van most annyi nyereményjátékban BioShock? Lemaradtam valami ingyenes osztogatós izéről vagy valamilyen Bundleba volt és azt osztogatja a jóéletű?
Aki hasonló üzenetet kap elég csak a linket figyelmesen megnézni látható hogy kamu, a hivatalos ( steamcommunity.com/id/... ) ami ettől eltér az mind csak az accodat el lopó keylogger oldal
a másik gyanús dolog hogy böngészőbe hozza be nem a steam kliensen a profilt
egyéb alternatíva bemásolni a linket a steamrep [LINK] oldalon és ott úgy is kiderül h létezik-e a profil v sem.
TigerDemoN:
tuti kamu, már a webcím is gyanús. Beelzebul is ugyanezt írta, ha megfigyeled lejjebb, akkor láthatod hogy még a link is megegyezik (.../id!Furion), szóval hagyd a francba inkább tiltsd le mert szerintem az a haver már nem az aki volt.
-Új bejelentkezési felület (csillagok helyett bogyók vannak):
-Új steam ikon:
-Új avatar keret (neveket cenzúrázva ahogy illik:
-Egy-két változtatás a Steam ablakon:
-Elméletben a chat is változott, pl. kéken jelez(itt már lusta voltam cenzúrázni):
-Options menüpont:ű
Nem igazán drasztikus változások, de azért látszik hogy "simább a felület".
Ha valóban érdekel, bejelöltem hol tudod beállítani, hogy te is részt vehess az elkövetkező béta tesztekben, ha nem akarsz kimaradni. Olyan béta még nem volt, ami a felhasználói környezetet a legkisebb mértékben is rontotta volna, nem is valószínű hogy lesz.
(Közben rájöttem, én voltam az oka a fagyásoknak, eh)
További mostani változatásról itt:
[LINK]
További készülő változtatásokról pedig itt lehet informálódni, úgy ahogy
[LINK]
Egyszerűen van mikor a 3. bejelentkezés után tölti csak be a profilképeket! Teljesen idegesítő, mert a CSGO alatt is, így nincs profilképe sok embernek! Azóta csinálja ezt, amióta az a NAV -os hülyeség volt, amit pár hozzászólással lejjebb raktam ki!😊 Kezd lassan elegem lenni a steamből is!
Szerk.: Illetve a családi akármi funkció segítségével használhatnád a saját profiloddal is, de konkrétan átadni nem tudod a játékot.
Erre az oldalra akar rábeszélni: Spoiler!
[LINK]
[LINK]
Ha e-mailt választom, akkor meg "Kérjük, az ajándék emailes továbbításához érvényes e-mail címet adj meg."
Valaki tapasztalat?
Sikerült beszereznem a The Witcher® 3: Wild Hunt-ot (ROW reg. free) 8 csgo kulcsért mintha 75% akció lenne rá steam-en. 😃
1$
BioShock
The Bureau: XCOM Declassified
The Darkness II
7.83$
BioShock 2
Mafia II
Spec Ops: The Line
+More games coming soon!
20$
XCOM: Enemy Unknown
BioShock Infinite
a másik gyanús dolog hogy böngészőbe hozza be nem a steam kliensen a profilt
egyéb alternatíva bemásolni a linket a steamrep [LINK] oldalon és ott úgy is kiderül h létezik-e a profil v sem.
tuti kamu, már a webcím is gyanús. Beelzebul is ugyanezt írta, ha megfigyeled lejjebb, akkor láthatod hogy még a link is megegyezik (.../id!Furion), szóval hagyd a francba inkább tiltsd le mert szerintem az a haver már nem az aki volt.
Az amit gigazte írt. Ha jobban megnézed az linket, látod hogy nem az eredeti oldal (communicty)