A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YourMomIsNotMale avatar
buster14 írta:
valaki tud linket adni win7 aktivátorhoz?

removeWAT-ot keress
0
0
0
0
buster14 avatar
valaki tud linket adni win7 aktivátorhoz?
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! nem rég felraktam a win7-et és valamiért amikor youtube-n zenét hallgatok akad a hang. mi lehet a probléma????
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok. El tudnátok mondani hogy pontosan hogyan működik ez Ready Boost funkció? Tudom hogy kell hozzá valamilyen külső memória, pl. pen drive, de abból is milyen? Nekem 2 is van de egyikkel sem működik.
0
0
0
0
niteforce avatar
Superlompos írta:
Nyilván a szerverekre is gondoltak ezzel. Átlagfelhasználóknak 8 GB-nál nem kell több mostanság.

4-nél sem nagyon kell több
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nyilván a szerverekre is gondoltak ezzel. Átlagfelhasználóknak 8 GB-nál nem kell több mostanság.
0
0
0
0
cseszka avatar
Az a 192Gb Elég lesz pár évre szerintem.😆Mire kellhet majd annyi?
A megjelenö játékok nem lemezekre lesznek irva,hanem terrás hardokonn lehet majd öket megvenni.Majd ki irja h "a telepités fojtatásához hejezze be a 2. merevlemezt."😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
De ő csak X64-et írt, tehát a válasz elég fura. 😆

Amúgy a Home Premium 64-bit addig jó, míg az ember nem akar 16 GB-nál több Ramot a gépébe. Ugyanis csak addig kezeli. Az Ultimate, Professional, meg az Enterprise kezeli a 192 GB-ot.
0
0
0
0
FearlessDavid avatar
BRUgamer írta:
Meik jobb Windows 7 ultimate x64 vagy Windows 7 profesional x64 ?

Szerintem az x64.Nekem is olyan van😆
0
0
0
0
Devis avatar
sztem még egyébként feleslegesn lassítja is a gépet
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Számtalanszor előfordult velem azelőtt, hogy egy új frissítés települt, és egy előzőleg telepített progi evégett már el sem indult. Még kékhalált is kaptam egy frissítés végett. Ezen van még mit fejlesztenie a microsoftnak...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem már csak elvből nincs bekapcsolva, mert egyrészt nem eredeti, másrészt meg megeszi az ember életét, hogy nem engedi kikapcsolni a gépet, amíg fel nem rakja azt a 6 millió frissítést.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nekem eredeti Ultimate, de már install után lekapcsoltam a frissítéseket, teljesen felesleges.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Eredeti Windows-od van, hogy a frissítésekről beszélsz? 😜
0
0
0
0
gameplayer23 avatar
Superlompos írta:
Persze van rá megoldás. Miután van egy op.rendser telepítő DVd-d, azt szépen berakod a meghajtóba, majd bebootolod. Azaz újraindítod a géped, majd a DVD-ről indítod a gépet. Ekkor pár dolgot be kell állítani (telepítendő nyelv, billentyűzet nyelvezete, szeződés elfogadása stb.) Utána kiválasztod, hogy ne frissítse az op.rendszert, hanem, hogy te magad választod ki a particiós dolgokat. Ekkor szépen nyomsz egy törlést a C-re. Ezután az üres lesz és rakhatod rá a 64-bites Win7-et. 32-bitesről amúgy se frissíteni 64-bitesre a hagyományos módon. Ebbenaz esetben mindig törölni kell az adott particiót. Amúgy azt javaslom, ha teheted, akkor csinálj nagyobb particiót, mert a 25 giga hamar meg fog telni, még akkor is ha csak néhány program kerül ide. A 64-bites Win7 már alapból 15 giga tisztán. Tehát legalább 50 gigás particiót érdemes neki csinálni. Én mondjuk 100-at adtam neki, mert nem akartam semmit se a véletlenre bízni.

Köszönöm a választ! Egyébként én most is így csinálom, és ezután is ezt tervezem, hogy a Windowson kívül semmi mást nem rakok a C-re, (még Office-t meg hasonlót sem), a progikat a második vinyóra, az E meghajtóra, és az 1TB-s külső merevlemezre teszem. A frissítések pedig, gondolom egyhamar nem fognak 10GB-osra duzzadni...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Persze van rá megoldás. Miután van egy op.rendser telepítő DVd-d, azt szépen berakod a meghajtóba, majd bebootolod. Azaz újraindítod a géped, majd a DVD-ről indítod a gépet. Ekkor pár dolgot be kell állítani (telepítendő nyelv, billentyűzet nyelvezete, szeződés elfogadása stb.) Utána kiválasztod, hogy ne frissítse az op.rendszert, hanem, hogy te magad választod ki a particiós dolgokat. Ekkor szépen nyomsz egy törlést a C-re. Ezután az üres lesz és rakhatod rá a 64-bites Win7-et. 32-bitesről amúgy se frissíteni 64-bitesre a hagyományos módon. Ebbenaz esetben mindig törölni kell az adott particiót. Amúgy azt javaslom, ha teheted, akkor csinálj nagyobb particiót, mert a 25 giga hamar meg fog telni, még akkor is ha csak néhány program kerül ide. A 64-bites Win7 már alapból 15 giga tisztán. Tehát legalább 50 gigás particiót érdemes neki csinálni. Én mondjuk 100-at adtam neki, mert nem akartam semmit se a véletlenre bízni.
0
0
0
0
Devis avatar
a 32 bitest leKELL törölni ahoz h felmenjen a 64
0
0
0
0
gameplayer23 avatar
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem: Jelenleg a Windows 7 Ultimate 32 bites verzióját használom, és szeretnék 64 bitesre váltani. A baj csak az, hogy a C meghajtóm nevetségesen kicsi (24,4 GB) így az operációs rendszeren kívül más nem is nagyon fér rá. A játékokat, stb. az E meghajtóra vagy külső merevlemezre szoktam telepíteni. Szóval azt valahogy meg lehet oldani, hogy amíg a 64 bitest telepítem, addig a 32 bites ezzel párhuzamosan törlődik le? Mert ugyebár a két rendszer nem fér el a C meghajtón a kis kapacitás miatt. Telepítés előtt pedig gondolom nem törölhetem le a régi verziót, mert hát oprendszer nélkül nem működik a gép. Erre tudtok valami effektív megoldást mondani?
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
DCMAN avatar
tasika1012 írta:
DCMAN írta:
Windosw 7 nél a rejtett mappákat hogyan lehet elöcsalogatni??😆

vezérlőpult-megjelenés-mappa beállításain belül rejtett fájlok és mappák megjelenítése-nézet majd alul ott van hogy rejtett fájlok mappák és meghajtók megjelínétese

nagyon szépe köszönöm!
0
0
0
0
tasika1012 avatar
DCMAN írta:

vezérlőpult-megjelenés-mappa beállításain belül rejtett fájlok és mappák megjelenítése-nézet majd alul ott van hogy rejtett fájlok mappák és meghajtók megjelínétese
0
0
0
0
niteforce avatar
BRUgamer írta:

ultimate
0
0
0
0
BRUgamer avatar
0
0
0
0
DCMAN avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
maniacc írta:
Melyik 64bit-es Win 7 verziót érdemes letölteni? Azaz melyik a legjobb/leggyorsabb verzió?

ultimate.
de igazából mindegy, home premiumnál alább ne add
0
0
0
0
maniacc avatar
Melyik 64bit-es Win 7 verziót érdemes letölteni? Azaz melyik a legjobb/leggyorsabb verzió?
0
0
0
0
nyozo avatar
őőő nem az op. van szétt használva hanem a vinyó hulla!😃
0
0
0
0
MaliDual avatar
Szerintem ha újraraknád a gépet akkor gyorsulna ha már szétvan használva sz oprendszer. Windows 7 nem lenne szerintem lassabb.
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! az lenne a kérdésem hogy van egy régi IDE-s vinyóm xp is elég lassú vele meg néha beakad win7 ugyan ilyen lassú lenne vele vagy még lassabb?
0
0
0
0
Kocsisbeni avatar
A windows 7-ben elő tudom csalni a Dreamscene-t mint ami a Vista-ában volt?
0
0
0
0
Toma97 avatar
Ezt muszály megvenni?Mert inernet az persze nembiztoságos.
0
0
0
0
ilosz avatar
kompatiblitás módban kell futtatni.
Jobb egér gomb az exe fájlra vagy ikonra és ott😀
0
0
0
0
Bajusz avatar
Sziasztok . Windows 7 el kapcsolatban hallottam már párszor , hogy a cs 1.6 nem megy valamiért, hogy lehetne ezt meghackelni , hogy fusson ? 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
sisko írta:
ilosz írta:
de az Ultimate meg a Starter között hatalmas különbség van teljesítményileg
Olyan sokat nekem csak 700 körülit😲

Jaja elég sok,azért is nem értem(amúgy nekem is 4 Gb ram van,szóval nem igazán számít,de akkor is mitől nőtt meg az étvágya ??? )

a win 7 olyan mint a nő, a rendelkezésre álló helyet kitölti 😀
notin nekem sem eszik meg a 2-ből 1,2 gigát, asztalin igen, mert van ram, nem lassul tőle semmi.
0
0
0
0
sisko avatar
ilosz írta:

Jaja elég sok,azért is nem értem(amúgy nekem is 4 Gb ram van,szóval nem igazán számít,de akkor is mitől nőtt meg az étvágya ??? )
0
0
0
0
Erik94 avatar
nekem mindegy van 4 gb ramom 😆
0
0
0
0
ilosz avatar
igen a starter kevesebbet😜
0
0
0
0
Erik94 avatar
A starter kevesebbet fogyaszt?elvileg van olyan edition ami csak fele anyit fogyaszt mint az eredeti 😆
0
0
0
0
ilosz avatar
0
0
0
0
Erik94 avatar
akkor használj linuxot 😆
0
0
0
0
sisko avatar
ilosz írta:
jajj én nem néztem milyen gépe van,bocsánat!😆

Az igaz,hogy a win7 újabb meg jobb,de nekem a 64bites win7 üresjáratban majd 1Gb-t eszik(igaz,csak a legutóbbi frissítés óta,előtte beérte 800 megával is,amit most nem igazán értek 😲)
Alapból én is a win7-re szavaznék,de arra a gépre már sok lenne sajnos.
0
0
0
0
ilosz avatar
jajj én nem néztem milyen gépe van,bocsánat!😆
0
0
0
0
sisko avatar
+1 a feleslegesnek vélők táborához 😀Ugyan nem tudni pontosan,milyen a procid,de mivel celeron,nem lehet valami acélos + egy régi,agp-s vga,szóval nem lenézésképp,de szerintem is inkább veszítenél a win7-el,mint nyernél.Én is xp-t használok a régi vasamon(3,4Ghz P4,2Gb ram,HD3850),de eszemben sincs lecserélni 😃
0
0
0
0
ilosz avatar
de az XP-nél mérföldekkel jobb,meg amúgy is 512MB ram körül szokott lenni a memóriaigénybevétel
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Nemtom ki hogy vélekedik, de sztem felesleges. Felzabálná csak a RAM-ot, hasznát meg nem látnád.
0
0
0
0
ilosz avatar
a netbookon 1GB rammal vígan elvan a windows 7 ezen verziói😀
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Én 1Gb RAM-ra nem raknék Win7-t.