Segítség!...Nem indul!

2008. May 18., téma
Fórum » Szoftver
Csak bátran... ha nem indul valami, csak írj és megpróbálunk segíteni!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pomrum avatar
A Legbiztossabb ha dx-et frissitesz a halo2 telepítőlemezén ami van azzal, ez nem cseréli ki a meglévő frissebb dx-et csak hozzáadja a rezisztens hinyzó modult. Ha még akkor sem fog menni akkor keress rá a google-ban a hibaüziben kiírt ddl-re és ha valahonan leszedted másold a játékkönyvtárba! Egyébként ez a hiba akkor jellemző ha másik windowsbol másolod át a játékmappát és ugy akarsz vele játszani.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Lehet, h csak 1 d3dx...dll kell, szoval a jatekkal kompatibilis, 1uttmukdo dX-verziot kene telepitened a rendszerre. Nalam a Gothic 3-nal volt ez a problema Win7-en, de 1 dX9-es pack-kel megoldottam.
0
0
0
0
Moose avatar
SEGITSÉG ELMARADT A HAVIM!!! Csak vicc 😃, valaki nem tudja miert nem megy Halo 2 win7en ? néztem, hogy csak vista meg mit tom én de nem megoldható, hogy mennyen win7 ? valami dll-t kér inditáskor.
0
0
0
0
ipod avatar
Van egy gondom felraktam a cs source-t és ki akartam probálni a mikrofont. Sikerült beállitani de amikor elinditom a win 7-et elkezd hangosan sipolni amig el nem indul😞
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
megoldva már töltöm is a game-t 😃 VÉÉÉÉGREEE 😃
0
0
0
0
R0x0r avatar
Lehet nem támogat valamit a géped
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
Sziasztok
az lenne a problem hogy az nfs world indítója mindig mikor belépnék (hack meg ilyesmi nincs mert reggeltem a bétára....) akkor kiírja hogy ErrorCode:-746 nemtudjátok mit lehetne vele csinálni? 😞
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok
Nekem olyan gondom lenne ,hogy a játék simán futott win xp alatt most felraktam a win7-et én nem megy a game
valahol olvastam h nem támogatja a játék a directx 11-et. kérdés: hogyan tudok win7 alatt játszani a red faction-nel?
0
0
0
0
aknakukac avatar
Az is kehet hogy olyan játékod van a meghajtón ami internetkapcsolatot ihűgényel és játékon belül leszedett egy frissítést ami megzabálta a helyet...
0
0
0
0
ipod avatar
De a counter strike telepitöjét.
Kitöröltem most talán jo lessz köszike😆
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Nem tömörítettél ki semmit?..mert ha igen, akkor meglehet hogy benne maradt a temp-ekben!
0
0
0
0
ipod avatar
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy a c meghajtórol eltünik a hely
egy órával ezelött volt 1.6 giga helyem most csak 300 megabájt van.😞
0
0
0
0
GordonFreeman avatar
sziasztok, az lenne a problémám, h megvettem a farcry 2-öt, és felinstalálom, csinálok online profilt, minden megy, de amikor plusz mappot akarok letolteni a szerverekrol, ami nincs benne alapbol a játékban, egyszeruen azzal dob ki mikor tolteném le h: térképletöltést kikapcsolta a játékgazda vagy mit, na, aza lényeg h hol tudnám bekapcsolni??? 😲
0
0
0
0
drEeW avatar
Hitoshi írta:
drEeW írta:
nekem a gta4 el van 1 kis problémám: mikor elkezdek gamelni bekéne jelentkezni windows livebe, be lépek és ott van a product keyem, leokézom, és azt irja h not valid product key. tört a game, de akk másoknak h jó? pls help

kattins arra hogy új fiók létrehozása,és mikor a felhasználói feltételeket előhozza ott vidd le a végére az egeret és ott van h offiline fiók létrahozása vagy valami ilyesmi és kész is

köszi srácok, jólett offline profillal 😉😀
0
0
0
0
Hitoshi avatar
drEeW írta:
nekem a gta4 el van 1 kis problémám: mikor elkezdek gamelni bekéne jelentkezni windows livebe, be lépek és ott van a product keyem, leokézom, és azt irja h not valid product key. tört a game, de akk másoknak h jó? pls help

kattins arra hogy új fiók létrehozása,és mikor a felhasználói feltételeket előhozza ott vidd le a végére az egeret és ott van h offiline fiók létrahozása vagy valami ilyesmi és kész is
0
0
0
0
Core2 avatar
Hozz létre offline profile-t.
0
0
0
0
drEeW avatar
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
ximo írta:
Köszi Gabesz! Kipróbáltam, és az egyik patch megoldotta, gondolhattam volna rá, csak már sík ideg voltam, sok időt elvesztegettem vele. Köszönöm még egyszer!

Na, ja. Jatekoknal alap, h legyen friss VGA-driver, vmint friss patch... + esetleg a jatekhoz adott dX-fajlok, vmint olykor audio-drver frissites is szukseges.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
szívesen máskor is 😃 alap hogy segítünk ha tudunk
0
0
0
0
ximo avatar
Köszi Gabesz! Kipróbáltam, és az egyik patch megoldotta, gondolhattam volna rá, csak már sík ideg voltam, sok időt elvesztegettem vele. Köszönöm még egyszer!
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
prónálj meg esetleg vmilyen patchet leszedni hozzá vagy vmi ujabb v agy lehet hogy régebbi drivert,lehet hogy nem kompatibilis a drivereddel vagy vmi.Komaatibilitási módban próbáld meg futtatni.Én igazánól nemtom,ez csak 1 tipp.Nekem az alap verzióval is ment simán gohnd nélkül win 7 en
0
0
0
0
ximo avatar
A kérdésem nem igazán ide illő, de örülnék, ha valaki válaszolna. Volt valakinek kompatibilitási problémája a Far Cry-al, Win7-es op rendszer, és dx10 vagy 11 mellett, mert ugyan el tudom indítani, de amint a kezdő videónak vége, tök kék lesz minden, szellemképesek a tereptárgyak, egyszerűen játszhatatlan😞 A gépemnek simán kellene vinnie, azért megpróbáltam lejjebb venni a grafikát, aminek hatására semmit sem változott a probléma. Valakinek van valami ötlete? Örömmel fogadok minden segítséget, mert kifogytam a tippekből... Előre is köszi.
0
0
0
0
zolika199 avatar
kösz a segítséget!😀
0
0
0
0
Core2 avatar
zolika199 írta:
Hitoshi írta:
CPU-z,Everest csak az Everest több mindenre is kiterjed

ok ezeket én is ismerem csak olyan kellene ahol a processzor ventilátorának a fordulatszámát is tudom szabályozni.😀

Olyan programot nem kapsz szerintem, de a BIOS-ba benézhetsz...ott ha lehet
0
0
0
0
zolika199 avatar
Hitoshi írta:

ok ezeket én is ismerem csak olyan kellene ahol a processzor ventilátorának a fordulatszámát is tudom szabályozni.😀
0
0
0
0
Hitoshi avatar
0
0
0
0
zolika199 avatar
Hello!
Tudnátok nekem mondani egy olyan programot amivel megtudom nézni, hogy a processzorom mennyi feszültséget kap, hány fokos, és a ventilátor mennyi fordulaton pörög, és a sebességét is tudjam állítani??
0
0
0
0
Hitoshi avatar
keress egy olyat hogy Front panel és ott kell megkeresni a két tűt amire rá kötöd a be/ki kapcsoló gombot itt egy kép de nem olyan jó de ki lehet venni [LINK]
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Na akkor van egy régi gépem a ház nélkül szóval nem tudom bekapcsolni ugyanis azt tudom ha a két bekapcsoló tűt összeérintem pl egy toll hegyével bekapcsol de mivel még az alaplap márkáját se tudom fogalmam sincs melyik az a két gomb ötletek? Rakjam be egy házba és az összes lehetséges módon dugjam rá a bekapcs gombot hátha jó lenne?
0
0
0
0
spektre avatar
Értem... Tehát, külön fel kell telepítenem a Physx-et?? És kész is? 😀 Ehhez nem értek annyira sajnos.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
A PhysX-fajlok ott vannak a jatek telepitojeben, valszeg a "SUPPORT" nevu mappaban, ha magatol nem rakta fel a jatek telepitoje, akkor neked kell kulon futtatni a jatek telepitese utan. ATi-val is muxik a jatek csak a physX-effektek nelkul. 😉
0
0
0
0
spektre avatar
Sziasztok. Metro 2033-at akartam elindítani, és kiírta kell a Physx.. Ati-m van, sehogy sem lehet életre kelteni? 😆 😞Aki tudja a megoldást legyen szíves PM-ben küldje el, nem tudom mikor tudok fórumot olvasni, előre is kösz! Szép napot mindenkinek.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
de nem frissített semmit csak egyszer a youtube on látom hogy kiírja hogy frissítsem
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Talan hibas az uj verzio, a frissites az A.F.-nek...rendszervisszaallitast probaltal, vagy nincsen megfelelo visszaallitasi-pont ?

En a helyedben megprobalkoznek vele, aztan ha megint muxik, akkor utana nem engednem, h felrakja ezt a frissitest az A.F.-nek.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
elsősorban operát használok de a firefoxon se mennek csak a fostos IE-en de eddig nem volt egyiknek se gondja az Adobe cuccal ha kérte frissítettem és már jó is volt
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
"Veletlenul" megvan nekem is az Airborne, eredetiben raadasul. Megnezem majd, h tenyleg lehet-e vmit 1altalan kezdeni vele 64-biten. 😉

Kmisi99 milyen bongeszot hasznalsz es hany-bites verziot ? A 64-bites bongeszoknek sajna gondja van az Adobe Flash-el, ha jol emlekszem...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
nem mennek a you tube os videók kiírja hogy töltsem le az adobe fos playert de hiába így se mennek
0
0
0
0
ximo avatar
Hát nem is tudom hedzso!

Tegnap telepítette a windows az összes új frissítést, a videókártyához, hangkártyához leszedtem a legfrissebb driver-eket. Maga a játék boltban vett eredeti, úgy kaptam kölcsön a tulajtól, mert neki ugyan így Win 7 ultimate alatt nem ment. A rendszer szerintem igen is megfelelően kezel minden hardvert. Legnagyobb gondom, hogy nem is tudom mi lehet a gondja, mivel telepítő közben,mikor kiírja, hogy felkészült a telepítésre bevillan egy fekete ablak, és annyi nem megy tovább. Szóval: semmi hibaüzenet egyszerűen nem tudom telepíteni.
Elhiszem hogy működnie kéne, egyet is értek, csak kevés vagyok hozzá, hogy meggyógyítsam😀
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
ximo írta:
Ja ugyan ez!😞
Van Valakinek tippe? (azon kívül, hogy rakjak fel egy xp-t)?

ximo írta:
Ja ugyan ez!😞

Minden jatek megy W7-en.

Legtobbszor az okozza a bakit, h tort es sajna hibas a jatek. Tegyuk fel viszont, h nem ez a gond. 😀

Akkor a 2 legvaloszinubb ok, szvsz:

1. Hianyzik vmi frissites, pl. a W7-hez, (pl. h kompatiblis legyen, megfelelobben kezelje a memoriat,stb.), v. a VGA-ahoz kell frissites, esetleg - bar ez ritkabb eset - a hangkarihoz.

2. A jatek-fajlok nem serultek, DE vmi nem lett feltelepitve a jatekhoz, azert nem is muxik. Legfontosabb a jatekhoz adott dX-fajlok, ezeket van, h a jatek telepitese soran nem, v. hibasan rakja fel a telepito.

Erdemes megprobalni legalabb meg 1Xszer kulon felrakni az alt. "SUPPORTS"-nevu mappaban talizhato, jatekhoz adott dX-fajlokat ! 😉

Nekem nem volt meg olyan jatek ami nem indult volna W7 64-biten, igaz a legregebbi jatek, amit felraktam ra, az kb. 2000-ben keszulhetett.
0
0
0
0
ximo avatar
Ja ugyan ez!😞
0
0
0
0
kakas avatar
én win7 32biten probáltam telepiteni,de a telepitő leállt szal eltünt az egész
0
0
0
0
ximo avatar
Hali! Most próbáltam a Medal of Honor Airborne-t telepíteni a gépemre, de nem sikerült😀 Már a telepítője leállt.
Elolvastam a read-me text-et, nem kompatibilis 64 bites op rendszerekkel (Windows 7 ultimate van fenn), lehetséges valahogy mégis futtani. Kompatibilitási módok közül próbáltam xp service pack2-ben futatni a telepítőt, ugyanúgy leállt😞 Van valami megoldás szerintetek?
0
0
0
0
Hitoshi avatar
és win 98 -as kompatibilitás ?
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
CCC meg frissítve szal :/ Nemtom
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A vga-d tényleg nem a legerősebb fajta, de azért még mindig jó kis vga, főleg azt a gamet el kellene vinnie...
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Állítólag másnak megy ez a majmos verzió, VGA-m nem a legerősébb, deh azért szerintem elhúzza 😃 Nem tom én se, mivel régen amikor felraktam, akkor is hasonló volt a baj, de ott legalább kidobott exe hibával ( bár akkor se tudtam megcsinálni). Tapasztalatom szerint, ami tényleg nem indul el, az mind kompatibilitási hiba, és eddig meg is tudtam ezeket oldani, de a SAW makacs...
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Akkor vagy feltörési hiba, vagy a vga-d nem bírja a játékot(bár ezt kétlem), vagy frissíteni kell a CCC-t..

HA ezek sem működnek, nem tudom, hol a probléma😕
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
SP2, SP3, egyiken se indul :S Ez volt az első dolgom, h megpróbáljam, de hát nem megy sehogy se....
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
A kompatibilitást próbáltad már levenni Windows xp sp3-ra?
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
üdv! Lehet, h vki már leírta ezt, és választ adtatok rá, de túl sok az oldal, és nem volt kedvem keresgetni, ezért kérlek titeket, ha tudjátok a megoldást írjátok le! Köszi!

Saw: The Videogame, RELOADED, Majmos, Win7-en.... Nem indul abszolut, több cracket is próbáltam, elkezd tölteni a PC, majd semmi... semmi hibaüzenet, v fekete képernyő, nem indul el akár mit csinálok vele!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció