A Legbiztossabb ha dx-et frissitesz a halo2 telepítőlemezén ami van azzal, ez nem cseréli ki a meglévő frissebb dx-et csak hozzáadja a rezisztens hinyzó modult. Ha még akkor sem fog menni akkor keress rá a google-ban a hibaüziben kiírt ddl-re és ha valahonan leszedted másold a játékkönyvtárba! Egyébként ez a hiba akkor jellemző ha másik windowsbol másolod át a játékmappát és ugy akarsz vele játszani.
Lehet, h csak 1 d3dx...dll kell, szoval a jatekkal kompatibilis, 1uttmukdo dX-verziot kene telepitened a rendszerre. Nalam a Gothic 3-nal volt ez a problema Win7-en, de 1 dX9-es pack-kel megoldottam.
SEGITSÉG ELMARADT A HAVIM!!! Csak vicc 😃, valaki nem tudja miert nem megy Halo 2 win7en ? néztem, hogy csak vista meg mit tom én de nem megoldható, hogy mennyen win7 ? valami dll-t kér inditáskor.
Van egy gondom felraktam a cs source-t és ki akartam probálni a mikrofont. Sikerült beállitani de amikor elinditom a win 7-et elkezd hangosan sipolni amig el nem indul😞
Sziasztok
az lenne a problem hogy az nfs world indítója mindig mikor belépnék (hack meg ilyesmi nincs mert reggeltem a bétára....) akkor kiírja hogy ErrorCode:-746 nemtudjátok mit lehetne vele csinálni? 😞
Sziasztok
Nekem olyan gondom lenne ,hogy a játék simán futott win xp alatt most felraktam a win7-et én nem megy a game
valahol olvastam h nem támogatja a játék a directx 11-et. kérdés: hogyan tudok win7 alatt játszani a red faction-nel?
sziasztok, az lenne a problémám, h megvettem a farcry 2-öt, és felinstalálom, csinálok online profilt, minden megy, de amikor plusz mappot akarok letolteni a szerverekrol, ami nincs benne alapbol a játékban, egyszeruen azzal dob ki mikor tolteném le h: térképletöltést kikapcsolta a játékgazda vagy mit, na, aza lényeg h hol tudnám bekapcsolni??? 😲
drEeW írta:
nekem a gta4 el van 1 kis problémám: mikor elkezdek gamelni bekéne jelentkezni windows livebe, be lépek és ott van a product keyem, leokézom, és azt irja h not valid product key. tört a game, de akk másoknak h jó? pls help
kattins arra hogy új fiók létrehozása,és mikor a felhasználói feltételeket előhozza ott vidd le a végére az egeret és ott van h offiline fiók létrahozása vagy valami ilyesmi és kész is
drEeW írta:
nekem a gta4 el van 1 kis problémám: mikor elkezdek gamelni bekéne jelentkezni windows livebe, be lépek és ott van a product keyem, leokézom, és azt irja h not valid product key. tört a game, de akk másoknak h jó? pls help
kattins arra hogy új fiók létrehozása,és mikor a felhasználói feltételeket előhozza ott vidd le a végére az egeret és ott van h offiline fiók létrahozása vagy valami ilyesmi és kész is
ximo írta:
Köszi Gabesz! Kipróbáltam, és az egyik patch megoldotta, gondolhattam volna rá, csak már sík ideg voltam, sok időt elvesztegettem vele. Köszönöm még egyszer!
Na, ja. Jatekoknal alap, h legyen friss VGA-driver, vmint friss patch... + esetleg a jatekhoz adott dX-fajlok, vmint olykor audio-drver frissites is szukseges.
Köszi Gabesz! Kipróbáltam, és az egyik patch megoldotta, gondolhattam volna rá, csak már sík ideg voltam, sok időt elvesztegettem vele. Köszönöm még egyszer!
prónálj meg esetleg vmilyen patchet leszedni hozzá vagy vmi ujabb v agy lehet hogy régebbi drivert,lehet hogy nem kompatibilis a drivereddel vagy vmi.Komaatibilitási módban próbáld meg futtatni.Én igazánól nemtom,ez csak 1 tipp.Nekem az alap verzióval is ment simán gohnd nélkül win 7 en
A kérdésem nem igazán ide illő, de örülnék, ha valaki válaszolna. Volt valakinek kompatibilitási problémája a Far Cry-al, Win7-es op rendszer, és dx10 vagy 11 mellett, mert ugyan el tudom indítani, de amint a kezdő videónak vége, tök kék lesz minden, szellemképesek a tereptárgyak, egyszerűen játszhatatlan😞 A gépemnek simán kellene vinnie, azért megpróbáltam lejjebb venni a grafikát, aminek hatására semmit sem változott a probléma. Valakinek van valami ötlete? Örömmel fogadok minden segítséget, mert kifogytam a tippekből... Előre is köszi.
Hello!
Tudnátok nekem mondani egy olyan programot amivel megtudom nézni, hogy a processzorom mennyi feszültséget kap, hány fokos, és a ventilátor mennyi fordulaton pörög, és a sebességét is tudjam állítani??
keress egy olyat hogy Front panel és ott kell megkeresni a két tűt amire rá kötöd a be/ki kapcsoló gombot itt egy kép de nem olyan jó de ki lehet venni [LINK]
Na akkor van egy régi gépem a ház nélkül szóval nem tudom bekapcsolni ugyanis azt tudom ha a két bekapcsoló tűt összeérintem pl egy toll hegyével bekapcsol de mivel még az alaplap márkáját se tudom fogalmam sincs melyik az a két gomb ötletek? Rakjam be egy házba és az összes lehetséges módon dugjam rá a bekapcs gombot hátha jó lenne?
A PhysX-fajlok ott vannak a jatek telepitojeben, valszeg a "SUPPORT" nevu mappaban, ha magatol nem rakta fel a jatek telepitoje, akkor neked kell kulon futtatni a jatek telepitese utan. ATi-val is muxik a jatek csak a physX-effektek nelkul. 😉
Sziasztok. Metro 2033-at akartam elindítani, és kiírta kell a Physx.. Ati-m van, sehogy sem lehet életre kelteni? 😆 😞Aki tudja a megoldást legyen szíves PM-ben küldje el, nem tudom mikor tudok fórumot olvasni, előre is kösz! Szép napot mindenkinek.
elsősorban operát használok de a firefoxon se mennek csak a fostos IE-en de eddig nem volt egyiknek se gondja az Adobe cuccal ha kérte frissítettem és már jó is volt
Tegnap telepítette a windows az összes új frissítést, a videókártyához, hangkártyához leszedtem a legfrissebb driver-eket. Maga a játék boltban vett eredeti, úgy kaptam kölcsön a tulajtól, mert neki ugyan így Win 7 ultimate alatt nem ment. A rendszer szerintem igen is megfelelően kezel minden hardvert. Legnagyobb gondom, hogy nem is tudom mi lehet a gondja, mivel telepítő közben,mikor kiírja, hogy felkészült a telepítésre bevillan egy fekete ablak, és annyi nem megy tovább. Szóval: semmi hibaüzenet egyszerűen nem tudom telepíteni.
Elhiszem hogy működnie kéne, egyet is értek, csak kevés vagyok hozzá, hogy meggyógyítsam😀
ximo írta:
Ja ugyan ez!😞
Van Valakinek tippe? (azon kívül, hogy rakjak fel egy xp-t)?
ximo írta:
Ja ugyan ez!😞
Minden jatek megy W7-en.
Legtobbszor az okozza a bakit, h tort es sajna hibas a jatek. Tegyuk fel viszont, h nem ez a gond. 😀
Akkor a 2 legvaloszinubb ok, szvsz:
1. Hianyzik vmi frissites, pl. a W7-hez, (pl. h kompatiblis legyen, megfelelobben kezelje a memoriat,stb.), v. a VGA-ahoz kell frissites, esetleg - bar ez ritkabb eset - a hangkarihoz.
2. A jatek-fajlok nem serultek, DE vmi nem lett feltelepitve a jatekhoz, azert nem is muxik. Legfontosabb a jatekhoz adott dX-fajlok, ezeket van, h a jatek telepitese soran nem, v. hibasan rakja fel a telepito.
Erdemes megprobalni legalabb meg 1Xszer kulon felrakni az alt. "SUPPORTS"-nevu mappaban talizhato, jatekhoz adott dX-fajlokat ! 😉
Nekem nem volt meg olyan jatek ami nem indult volna W7 64-biten, igaz a legregebbi jatek, amit felraktam ra, az kb. 2000-ben keszulhetett.
Hali! Most próbáltam a Medal of Honor Airborne-t telepíteni a gépemre, de nem sikerült😀 Már a telepítője leállt.
Elolvastam a read-me text-et, nem kompatibilis 64 bites op rendszerekkel (Windows 7 ultimate van fenn), lehetséges valahogy mégis futtani. Kompatibilitási módok közül próbáltam xp service pack2-ben futatni a telepítőt, ugyanúgy leállt😞 Van valami megoldás szerintetek?
Állítólag másnak megy ez a majmos verzió, VGA-m nem a legerősébb, deh azért szerintem elhúzza 😃 Nem tom én se, mivel régen amikor felraktam, akkor is hasonló volt a baj, de ott legalább kidobott exe hibával ( bár akkor se tudtam megcsinálni). Tapasztalatom szerint, ami tényleg nem indul el, az mind kompatibilitási hiba, és eddig meg is tudtam ezeket oldani, de a SAW makacs...
üdv! Lehet, h vki már leírta ezt, és választ adtatok rá, de túl sok az oldal, és nem volt kedvem keresgetni, ezért kérlek titeket, ha tudjátok a megoldást írjátok le! Köszi!
Saw: The Videogame, RELOADED, Majmos, Win7-en.... Nem indul abszolut, több cracket is próbáltam, elkezd tölteni a PC, majd semmi... semmi hibaüzenet, v fekete képernyő, nem indul el akár mit csinálok vele!
az lenne a problem hogy az nfs world indítója mindig mikor belépnék (hack meg ilyesmi nincs mert reggeltem a bétára....) akkor kiírja hogy ErrorCode:-746 nemtudjátok mit lehetne vele csinálni? 😞
Nekem olyan gondom lenne ,hogy a játék simán futott win xp alatt most felraktam a win7-et én nem megy a game
valahol olvastam h nem támogatja a játék a directx 11-et. kérdés: hogyan tudok win7 alatt játszani a red faction-nel?
Kitöröltem most talán jo lessz köszike😆
Az lenne a problémám hogy a c meghajtórol eltünik a hely
egy órával ezelött volt 1.6 giga helyem most csak 300 megabájt van.😞
köszi srácok, jólett offline profillal 😉😀
Na, ja. Jatekoknal alap, h legyen friss VGA-driver, vmint friss patch... + esetleg a jatekhoz adott dX-fajlok, vmint olykor audio-drver frissites is szukseges.
CPU-z,Everest csak az Everest több mindenre is kiterjed
ok ezeket én is ismerem csak olyan kellene ahol a processzor ventilátorának a fordulatszámát is tudom szabályozni.😀
Olyan programot nem kapsz szerintem, de a BIOS-ba benézhetsz...ott ha lehet
CPU-z,Everest csak az Everest több mindenre is kiterjed
ok ezeket én is ismerem csak olyan kellene ahol a processzor ventilátorának a fordulatszámát is tudom szabályozni.😀
Tudnátok nekem mondani egy olyan programot amivel megtudom nézni, hogy a processzorom mennyi feszültséget kap, hány fokos, és a ventilátor mennyi fordulaton pörög, és a sebességét is tudjam állítani??
En a helyedben megprobalkoznek vele, aztan ha megint muxik, akkor utana nem engednem, h felrakja ezt a frissitest az A.F.-nek.
Kmisi99 milyen bongeszot hasznalsz es hany-bites verziot ? A 64-bites bongeszoknek sajna gondja van az Adobe Flash-el, ha jol emlekszem...
Tegnap telepítette a windows az összes új frissítést, a videókártyához, hangkártyához leszedtem a legfrissebb driver-eket. Maga a játék boltban vett eredeti, úgy kaptam kölcsön a tulajtól, mert neki ugyan így Win 7 ultimate alatt nem ment. A rendszer szerintem igen is megfelelően kezel minden hardvert. Legnagyobb gondom, hogy nem is tudom mi lehet a gondja, mivel telepítő közben,mikor kiírja, hogy felkészült a telepítésre bevillan egy fekete ablak, és annyi nem megy tovább. Szóval: semmi hibaüzenet egyszerűen nem tudom telepíteni.
Elhiszem hogy működnie kéne, egyet is értek, csak kevés vagyok hozzá, hogy meggyógyítsam😀
Ja ugyan ez!😞
Ja ugyan ez!😞
Minden jatek megy W7-en.
Legtobbszor az okozza a bakit, h tort es sajna hibas a jatek. Tegyuk fel viszont, h nem ez a gond. 😀
Akkor a 2 legvaloszinubb ok, szvsz:
1. Hianyzik vmi frissites, pl. a W7-hez, (pl. h kompatiblis legyen, megfelelobben kezelje a memoriat,stb.), v. a VGA-ahoz kell frissites, esetleg - bar ez ritkabb eset - a hangkarihoz.
2. A jatek-fajlok nem serultek, DE vmi nem lett feltelepitve a jatekhoz, azert nem is muxik. Legfontosabb a jatekhoz adott dX-fajlok, ezeket van, h a jatek telepitese soran nem, v. hibasan rakja fel a telepito.
Erdemes megprobalni legalabb meg 1Xszer kulon felrakni az alt. "SUPPORTS"-nevu mappaban talizhato, jatekhoz adott dX-fajlokat ! 😉
Nekem nem volt meg olyan jatek ami nem indult volna W7 64-biten, igaz a legregebbi jatek, amit felraktam ra, az kb. 2000-ben keszulhetett.
Elolvastam a read-me text-et, nem kompatibilis 64 bites op rendszerekkel (Windows 7 ultimate van fenn), lehetséges valahogy mégis futtani. Kompatibilitási módok közül próbáltam xp service pack2-ben futatni a telepítőt, ugyanúgy leállt😞 Van valami megoldás szerintetek?
HA ezek sem működnek, nem tudom, hol a probléma😕
Saw: The Videogame, RELOADED, Majmos, Win7-en.... Nem indul abszolut, több cracket is próbáltam, elkezd tölteni a PC, majd semmi... semmi hibaüzenet, v fekete képernyő, nem indul el akár mit csinálok vele!