Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egy olyan telefont keresek aminek a rendszere nem omlik össze állandóan, néha játszanék vele meg zenét hallgatnák.Én az Iphone 4s-re gondoltam és be is tudnám szerezni olyan 50.000ért szerintetek megérné?
Szerintetek az LG F70 megér 49ezer forintot ?
4 magos a proci, 4.4 andorid...stb
Telenornál vásárlom, szerintetek megéri az árát ?
Az a baj hogy gevey-sim-es.Ebből lehet bármi hátrányom hogy gevey sim van benne?
Root talán megy, de azokon a hibákon az sem segít.
LG L5II fórumon rendszeres probléma a gyenge wifi, és a sokszor használhatatlan GPS. Ez nálam nem csak hogy gyenge, de szakadozik is. Én ezt a telefont nem fogom tovább használni, tönkrement a jack dugója, memóriakártyákat nem ismer fel, ez az eddigi legrosszabb minőségű telefonom, minőségben az L7II is nagyjából ezen a szinten van, bár abba legalább nem ezt a semmi hardvert rakták. Ezért nem ajánlom senkinek.
Azzal az S3-mal az a baj, hogy a RAM kezelése katasztrófa, a TouchWiz nagyon megfogja a sebességet. Az Xperia SP nem egy rossz telefon, inkább azt válaszd.
Xperia SP ezzel egyetértek nekem is ez van és tökéletesen megvagyok elégedve vele edig nemvolt olyan játék ami megakasztotta volna képeket is szépet csinál és a video is nagyon jó
nekem bevált
másnak is csak ajánlani tudom
Senkit nem akartam megsérteni, pláne nem veszekedni akarok, én csak vázolom azt, amit a tesztek nem hoznak elő, mert ezek a problémák csak jó egy év után jönnek elő zavaró mértékben. Amikor valaki egy új telefont használ egy hétig, akkor ez még nem fog kijönni.
Windows Phone-ról eddig személyes tapasztalataim nincsenek, nem volt ilyen telefonom, valószínű, hogy nem is lesz, mert egész egyszerűen nekem nem tetszik az a kezelőfelület, az a stílus, amit a Microsoft hozott össze, de eddig arról sem hallottam rosszat, sőt, csak jót.
Nem az android ellen akarok beszélni mindenáron, elismerem, hogy vannak előnyei is, de én eddig több hátrányával találkoztam mint előnyével. Tudom, hogy valakinek nem jön be az iphone, vagy a WP, az válasszon mást.
Ennyi, nem több.
Abból a pár telefonból az F6 talán jó, a Huaweiről megmondom őszintén fogalmam sincs, így közvetlen tapasztalatom nincs vele, de az L7 II-ről mindenképpen lebeszélnék mindenkit (4,3"-on a WVGA elég halovány teljesítmény, akkor is, ha egyébként egy jó panelről van szó, és az L5 II kisebb problémáit átörökölte az is), Az S3 mini pedig annyi köze van az S3-hoz, hogy az is Samsung, tulajdonképpen annyira "visszavágták" azt a telefont a nagytesóhoz képest, hogy inkább közelít egy Ace 3-hoz. A Samsung nem arról híres, hogy jól optimalizál, az S3 is képes nagyon belassulni.
A kamerát pedig mint fotós mondom, hogy nem gyengébb, épp hogy jobb.
Nagyobb képérzékelő van benne mint a többi telefonban, ehhez a kisebb felbontás azt eredményezi, hogy sokkal kevésbé zajosak a képek, mint bármilyen mobilnál. A zaj, és a vonalélesség, meg a dinamika hiánya a legfőbb problémái a mobilos optikáknak, nem pedig a felbontás, ezt jól felismerte a HTC. Sokkal szebb képeket készít így, igaz, kisebb felbontásban, de a 4MP még szerintem teljesen elfogadható.
Telefont fogok venni előfizetéssel csak nem tudok választani. Csúcs kategóriás telot szeretnék (kivéve iphone-t és samsung ) de bármelyik más androidos telo szoba jöhet. Én magam 3 telo között vacilálok LG G3, Sony Z2, és a Htc One M8. Érdekelne melyik jobb, bár tudom ezek között már szinte nincs is különbség, de mégis a hozzáértők véleménye érdekelne. Várom a kommenteket, köszönöm 😉
Egyébként 60k-ból nagyjából ezeket szerezheted meg:
Android: LG L7II, LG F6, Huawei G6, Samsung Galaxy S3 Mini
iOS: Ahogy említette niteforce max. használt 4S, de az már elég öreg, de nem beszélek le róla ahogy jónak látod 😀
WP: Nokia Lumia 520 (ezt az egy készüléket hallottam elfogadhatónak az olcsóbb WP-k közül, mondjuk nem tudom mennyire éri meg neked telefonon is szenvedni vele, ja és alkalmazás, na az nincs sok...)
Az említett L5 II-ről annyit, hogy jelenleg egy ilyet használok, és nem ajánlom.
Brutálisan lassú tud lenni, ha kilépek egy hosszabb böngészés után a főképerynőre, kb 5-6 másodperc amíg összerakja a főképernyőt...
Van, hogy nem tudom felvenni a telefont, mert úgy befagy.
A Wifi, mobilnet kb fél óránként leblokkol, nem tölt be semmit, ki-be kapcsolás után újra megy. (mondjuk ez lehet, hogy egyéni hiba).
Kamera rossz, videóból még egy HD felvétel sem jutott bele, a fényképek rondák.
Anyaghasználat szörnyű, a hátlap ócska műanyag, a kijelző pedig nem gorilla glass, ujjlenyomatokat gyűjti, és könnyen karcolódik...
Nagyjából ennyi, senkinek nem ajánlom.
Ha normális telefont akarsz, akkor androidból maximum azokat vedd, amin az alap google, nem cicomázott rendszer van, de sokkal inkább iOS, vagy WP.
Akkor xperia z
1.5GHz-es, négymagos processzor
5" FullHD érintőképernyő
13 megapixeles kamera
16gb belső tárhely
Memória (RAM): 2GB
Akku kapacitása: 2330 mAh
dióhéjban.
81 700ft
Vagy talán még a Xperia T2 Ultra ha szreted a nagy kijelzőt😀
inkább sony,htc-k körül ha esetleg onnan valami jobb darabocska lenne 😃
Én nem ismerem ezt a telót de az árát nem éri meg.Inkább vennék hejette egy Sony xperia sp-t ami picivel jobb és 30k val olcsóbb,és minőségibb.