Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
BoyYoy avatar
Nem rossz a BB Z10 😀 az uj BB-kre már fel lehet rakni az androidos alkalmazások, szoval simán jó telefon. 😀
0
0
0
0
Nogitsune avatar
És a BlackBerry Z10-röl mi a véleményetek?
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Igen olvastam, hogy annak jobb a kijelzője, de arra most nincs pénzem. A Z1 meg most van akciósan és gondolkodok rajta. Amitől még félek az pont a nagysága.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Tudom de szerintem z1 compact már az ips kijelzővel jó vétel.Mondjuk kinek mi jön be.Nekem a telefon megáll 4,5 col-nál.Ami nagyobb azt már nem lehet egy kézzel kényelmesen használni mert arra figyelsz h ki ne essen a kezedből.Telefonálásnál meg röhejes.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ez csak sima Sony Xperia Z1 4G.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Szerintetek melyik érné meg jobban, Sony Xperia Z1 vagy a sima Z?
0
0
0
0
no avatar
csak az iphonenál azért ritkább de ha tudsz valami jóbbat ajánlani akkor nyugodtan mert még gondolkodok
0
0
0
0
no avatar
Iphone is ugyanúgy le tud fagyni mint bármelyik másik telefon 😀
0
0
0
0
no avatar
Hello!

Egy olyan telefont keresek aminek a rendszere nem omlik össze állandóan, néha játszanék vele meg zenét hallgatnák.Én az Iphone 4s-re gondoltam és be is tudnám szerezni olyan 50.000ért szerintetek megérné?
0
0
0
0
no avatar
MFeri4615 Minél nagyobb a felbontás, annál több pixelből (képpontból) áll a kép. És így persze minél nagyobb annál szebb.
0
0
0
0
uzbad77 avatar
Nokia Lumia 625,nekem bejött
0
0
0
0
MFeri4615 avatar
Dono Köszönöm a választ. Még annyit kérdezhetek hogy ez a 800x480 felbontás ez most mi is mert én nem értem , van olyan telefon aminek jobb de kép mérete ugyan akkora. Ez a minőségét jelöli vagy mi ?
0
0
0
0
no avatar
MFeri4615 Az LG nem spórolt ki belőle semmit, jó kis hardver, friss Android, 2014-es UI. Talán nem a legjobb a felbontása (800x480), 4GB belső tárhelye van. Ennyit szerintem megér.
0
0
0
0
MFeri4615 avatar
Hali
Szerintetek az LG F70 megér 49ezer forintot ?
4 magos a proci, 4.4 andorid...stb
Telenornál vásárlom, szerintetek megéri az árát ?
0
0
0
0
sachme avatar
A gevey sim-es telefonnal tudok majd frissíteni,illetve restore-lni?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem a legjobb cucc [LINK]
0
0
0
0
sachme avatar
Az egyik barátomnak van egy iphone 4s 32gb-s telefonja.Meg szeretném venni kb 50k ft-ért.
Az a baj hogy gevey-sim-es.Ebből lehet bármi hátrányom hogy gevey sim van benne?
0
0
0
0
no avatar
davidlope97 Ha a legfelső kategóriában gondolkodsz megnézném az LG G2-t/G3-at.
0
0
0
0
no avatar
Nekem Xperia L van. Gyors, jó, kis tuning. Nekem erre volt pénzem. SP-t akartam, de lehet túl nagy lett volna :/ meg hát drágább volt. (Nekem is van Mobil bravia engine 2 xperia L ben mikor alapból nincs benne) 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
HyperxPlus: Már megtettem volna, de erre a zárt bootloaderre senki nem fejlesztett semmit.
Root talán megy, de azokon a hibákon az sem segít.
LG L5II fórumon rendszeres probléma a gyenge wifi, és a sokszor használhatatlan GPS. Ez nálam nem csak hogy gyenge, de szakadozik is. Én ezt a telefont nem fogom tovább használni, tönkrement a jack dugója, memóriakártyákat nem ismer fel, ez az eddigi legrosszabb minőségű telefonom, minőségben az L7II is nagyjából ezen a szinten van, bár abba legalább nem ezt a semmi hardvert rakták. Ezért nem ajánlom senkinek.

Azzal az S3-mal az a baj, hogy a RAM kezelése katasztrófa, a TouchWiz nagyon megfogja a sebességet. Az Xperia SP nem egy rossz telefon, inkább azt válaszd.
0
0
0
0
Van Helsing 25 avatar
HyperxPlus

Xperia SP ezzel egyetértek nekem is ez van és tökéletesen megvagyok elégedve vele edig nemvolt olyan játék ami megakasztotta volna képeket is szépet csinál és a video is nagyon jó

nekem bevált

másnak is csak ajánlani tudom
0
0
0
0
no avatar
Davidlope97: Nem neked írzam. Amúgy ott az Xperia SP erős, gyors, jó, használtan nem drága vagy ott az Samsung Galaxy S3. Nem tudom meddig mennél el anyagilag.
0
0
0
0
no avatar
Rootold a telot és tegyél fel rá más kernelt és jó teló lesz LG L5
0
0
0
0
no avatar
sony xperia m2 ez milyen lenne?
0
0
0
0
no avatar
A Samsungot én sem tudom ajánlani, a TouchWizt (bár le lehet cserélni )hagyjuk is. Amúgy meg Androidnál mindig ott a lehetőség, hogy nem gyári rendszert teszel fel rá...
0
0
0
0
niteforce avatar
NeTuddMeg: Leírtam, hogy nem akarok játszani a telefonon, nagyjából ugyanazt várom mint te, csak elég idegesítő, amikor fél percre használhatatlan a telefon, úgy befagy. Az enyém ezt naponta kb 5-ször eljátssza.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ha LTE akkor azt mondom jó egyébként nem S3 nagyon meghal 1gb ram alatt LTE verzió már egész jó.
0
0
0
0
no avatar
Samsung i9300 Galaxy S III 66.000 ft-ért ez milyen választás lenne? 😃
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
niteforce: nekem egy [LINK], és TELJES MÉRTÉKBEN megfelel arra, amire egy telefont kitaláltak.. tehát hívás, sms, esetleg netezés.. ha játszani akarsz akkor ott a PSP, vagy laptop, vegyél azt..
0
0
0
0
niteforce avatar
Nézd, nem várok olyan gyorsaságot, mint egy szuperszámítógéptől, de ez egy 35 ezer forintos telefon, ami néha még telefonálásra is alkalmatlan, amikor olyanokat fagy, hogy nem lehet felvenni. 35 ezerért nem ezt várom! Ha veszek egy 3 ezer forintos sima gombos alcatel telefont, azzal nincsenek ilyen gondok. Minden androidos telefonnál benne van ez a lassulás, mindegy milyen. Vannak jobb, rosszabb készülékek ilyen szempontból, de eddig 4 androidos telefonom volt, 4/4 eljátszotta ugyanazokat a dolgokat, ismerősi körből is ezt hallom. Nekem elég volt itt az androidból, nem akarok játszani a telefonon, nem akarok rajta repülőgépet irányítani, csak azt akarom, hogy működjön, mindenféle fagyás, lassulás, hiba nélkül. Én ezért fogok újra iphone-t venni.
Senkit nem akartam megsérteni, pláne nem veszekedni akarok, én csak vázolom azt, amit a tesztek nem hoznak elő, mert ezek a problémák csak jó egy év után jönnek elő zavaró mértékben. Amikor valaki egy új telefont használ egy hétig, akkor ez még nem fog kijönni.
Windows Phone-ról eddig személyes tapasztalataim nincsenek, nem volt ilyen telefonom, valószínű, hogy nem is lesz, mert egész egyszerűen nekem nem tetszik az a kezelőfelület, az a stílus, amit a Microsoft hozott össze, de eddig arról sem hallottam rosszat, sőt, csak jót.
Nem az android ellen akarok beszélni mindenáron, elismerem, hogy vannak előnyei is, de én eddig több hátrányával találkoztam mint előnyével. Tudom, hogy valakinek nem jön be az iphone, vagy a WP, az válasszon mást.
Ennyi, nem több.
Abból a pár telefonból az F6 talán jó, a Huaweiről megmondom őszintén fogalmam sincs, így közvetlen tapasztalatom nincs vele, de az L7 II-ről mindenképpen lebeszélnék mindenkit (4,3"-on a WVGA elég halovány teljesítmény, akkor is, ha egyébként egy jó panelről van szó, és az L5 II kisebb problémáit átörökölte az is), Az S3 mini pedig annyi köze van az S3-hoz, hogy az is Samsung, tulajdonképpen annyira "visszavágták" azt a telefont a nagytesóhoz képest, hogy inkább közelít egy Ace 3-hoz. A Samsung nem arról híres, hogy jól optimalizál, az S3 is képes nagyon belassulni.
0
0
0
0
no avatar
Niteforce: Azért mert neked az LG L5 lassú, attól nem minden Androidos kuka amiket felsoroltál.
0
0
0
0
Outsider20 avatar
köszi szépen niteforce 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Minőségi anyagokból épül fel, ugye fémből van, a HTC a legminőségibb gyártó android téren.
A kamerát pedig mint fotós mondom, hogy nem gyengébb, épp hogy jobb.
Nagyobb képérzékelő van benne mint a többi telefonban, ehhez a kisebb felbontás azt eredményezi, hogy sokkal kevésbé zajosak a képek, mint bármilyen mobilnál. A zaj, és a vonalélesség, meg a dinamika hiánya a legfőbb problémái a mobilos optikáknak, nem pedig a felbontás, ezt jól felismerte a HTC. Sokkal szebb képeket készít így, igaz, kisebb felbontásban, de a 4MP még szerintem teljesen elfogadható.
0
0
0
0
Outsider20 avatar
niteforce: meg tudnád indokolni, hogy mért ? 1 dolog van a htc-be ami engem zavar egy kicsit az pedig a kicsit gyengébb kamera.
0
0
0
0
niteforce avatar
Outsider20 : Ezek közül egyértelműen a HTC
0
0
0
0
Outsider20 avatar
Sziasztok!

Telefont fogok venni előfizetéssel csak nem tudok választani. Csúcs kategóriás telot szeretnék (kivéve iphone-t és samsung ) de bármelyik más androidos telo szoba jöhet. Én magam 3 telo között vacilálok LG G3, Sony Z2, és a Htc One M8. Érdekelne melyik jobb, bár tudom ezek között már szinte nincs is különbség, de mégis a hozzáértők véleménye érdekelne. Várom a kommenteket, köszönöm 😉
0
0
0
0
Payphoner avatar
Én vagy egy: HTC Windows Phone 8X-et vagy egy Samsung i8750 Ativ S, vagy esetleg egy 820-920 tudok ajánlani újonnan 60 ezer alatt... és ezek nagyon jó telók... 60 pedig nincsen normális androidos telefon... apple meg csak használtan...
0
0
0
0
no avatar
Azok a felsorolt androidos telefonok jók. Csak az Iphone "fanok" hurrogják le akik sötétek hozzá. Niteforce maradj legozni... vagy pozolj Iphoneval mást nehéz mondani erre. LG F6 Huawei G6 kiváló telefon nem kukàba valók.
0
0
0
0
niteforce avatar
Az említett androidos telefonok nagyjából kukába valóak, hiába idősebb egy iphone 4S, sebességben, használhatóságban sokkal jobb. Ja, meg még szeptemberben megkapja az ios 8-at, meg annak az összes frissítését, annak ellenére, hogy 3 éves, a kb 1éves L7 2 meg még az android 4.2-t se kapta meg, 4.1-el jött ki és úgy is marad, de az említettekre már szintén nem jön frissítés. Az már rég nem igaz, hogy a WP-re nincsenek alkalmazások. Sebességben ott van az ios mellett. Bár nekem nem tetszik a windows stílusa, nyugodtan ajánlok bármit. A legolcsóbb WP-s telefon ezerszer gyorsabb mint a legtöbb android. Ha a legjobbat akarod akkor meg iphone 4S.
0
0
0
0
no avatar
niteforce kissé elfogult vagy, igaz én is csak a másik irányba...

Egyébként 60k-ból nagyjából ezeket szerezheted meg:

Android: LG L7II, LG F6, Huawei G6, Samsung Galaxy S3 Mini
iOS: Ahogy említette niteforce max. használt 4S, de az már elég öreg, de nem beszélek le róla ahogy jónak látod 😀
WP: Nokia Lumia 520 (ezt az egy készüléket hallottam elfogadhatónak az olcsóbb WP-k közül, mondjuk nem tudom mennyire éri meg neked telefonon is szenvedni vele, ja és alkalmazás, na az nincs sok...)
0
0
0
0
niteforce avatar
60K-ból használt iPhone 4S. Ha használtan nem kell, akkor WP.
Az említett L5 II-ről annyit, hogy jelenleg egy ilyet használok, és nem ajánlom.
Brutálisan lassú tud lenni, ha kilépek egy hosszabb böngészés után a főképerynőre, kb 5-6 másodperc amíg összerakja a főképernyőt...
Van, hogy nem tudom felvenni a telefont, mert úgy befagy.
A Wifi, mobilnet kb fél óránként leblokkol, nem tölt be semmit, ki-be kapcsolás után újra megy. (mondjuk ez lehet, hogy egyéni hiba).
Kamera rossz, videóból még egy HD felvétel sem jutott bele, a fényképek rondák.
Anyaghasználat szörnyű, a hátlap ócska műanyag, a kijelző pedig nem gorilla glass, ujjlenyomatokat gyűjti, és könnyen karcolódik...
Nagyjából ennyi, senkinek nem ajánlom.
Ha normális telefont akarsz, akkor androidból maximum azokat vedd, amin az alap google, nem cicomázott rendszer van, de sokkal inkább iOS, vagy WP.
0
0
0
0
no avatar
A WP egy nyomorult vacak. Szerintem egy normális androidos telefonnal jársz a legjobban, mondjuk LG L5 II vagy valami hasonló.
0
0
0
0
Payphoner avatar
hát... 60 k ból nem fog jutni IOS-ra... Androidot nem ajánlom... Szóval egy jobb Lumia vagy egy WP-s HTC... Én is WP-t használok és a 8.1 iszonyat jó
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok uj telót szeretnék venni a régi helyett max 60 ezerért vennék milyet tudnátok ajánlani?
0
0
0
0
Joker avatar
hansoka
Akkor xperia z
1.5GHz-es, négymagos processzor
5" FullHD érintőképernyő
13 megapixeles kamera
16gb belső tárhely
Memória (RAM): 2GB
Akku kapacitása: 2330 mAh
dióhéjban.
81 700ft
Vagy talán még a Xperia T2 Ultra ha szreted a nagy kijelzőt😀
0
0
0
0
hansoka avatar
Samsung s3-4-5 annyira nem jönnek be, nokiáknak az op rendszerékröl keveset tudok,
inkább sony,htc-k körül ha esetleg onnan valami jobb darabocska lenne 😃
0
0
0
0
hansoka avatar
Köszi, és esetleg valami más 80-90 körüli árban ?
0
0
0
0
Joker avatar
hansoka
Én nem ismerem ezt a telót de az árát nem éri meg.Inkább vennék hejette egy Sony xperia sp-t ami picivel jobb és 30k val olcsóbb,és minőségibb.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció