Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hát kérlek szépen nekem nem,és úgy tudom hogy Play 2.2-től van. Így jóhogy anyud telóján Play van. 😀
Ez hülyeség a market magátol frisült olyan nincs hogy melyik androidra market vagy Play van megveszed felmész a marketra kiírja hogy .... Most már google play és elfogadod enyi.
Sziasztok!
Miért van az hogy a telefonom kijelzője néha-néha felvillan, majd pár másodperc múlva kialszik. Hozzá sem nyúlok csak az asztalon van és ezt csinálja. Nem meghatározható időközönként, hanem véletlenszerűen. Van hogy órákig nem csinálja, van hogy minden 2 percben. Egyb egy Sony Ericsson MK16i-ről van szó (Pro), 4.0.4-es gyári Androiddal!
Valakinek volt már hasonló?
Én azt hidtem hogy ez csak nekem van így (: amúgy gyermek betegség az androidnál (nekem gyári romal csinálta ugyanezt) majd kinövi.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy az egyik haveromnak 2.1-es Android van a telefonján,de viszont Play van rajta,ez hogy van?
Kérlek szépen az úgy hogy még 2.0 és androidon is frisül magától a market anyám is a giot 2.2 vel vette és azon is PLay van így lehet (:
Sziasztok. Olyan telefonban aminek van a hátulján vaku és android oprendszeres, tehető rá zseblámpa program?
Igen, itt is van: [url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.flashlight&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXZ1bmkuZmxhc2hsaWdodCJd[/url]
Persze ezt telóról is letöltheted, csak felmész Google Play-re, rákeresel arra, hogy Zseblámpa és ott lesz ez!😃 A legelső találat valószinűleg.
Köszönöm. Másik kérdésem pedig az lenne hogy tehető android programmal rendelkező telefonra van olyan alkalmazás amivel lehet bluetooth-on vagy wifi-n keresztül lehet távvezérelni egy arra alkalmas tv-t vagy bluetoothon keresztül egy számítógép zene ill. filmlejátszó funkcióit.
Hol találok android programra Twilight témát?
Sziasztok. Olyan telefonban aminek van a hátulján vaku és android oprendszeres, tehető rá zseblámpa program?
Igen, itt is van: [url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.flashlight&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXZ1bmkuZmxhc2hsaWdodCJd[/url]
Persze ezt telóról is letöltheted, csak felmész Google Play-re, rákeresel arra, hogy Zseblámpa és ott lesz ez!:D A legelső találat valószinűleg.
Valaki használja a black marketet milyen program ? Érdemes leszedni ?
en hasznalom,es szerintem nagyon jo.sok minden megtalalhato rajta,es raadasul mind ingyenes.egyetlen hibaja van,h.lassan tolti le onnan a dolgokat
gonolom valami jo magyar leiras nem talalhato a neten rola.ertek en angolul,de azert nem 100 szazalekra.ja,meg azt sem tudom,milyen a pontos telom.htc evo 3d gsm,vagy mit tudom en milyen verziok vannak meg.
van magyar, csak nem az ICS ROOT-olására, ott egy kicsit másképp működik a dolog...
ha pontosan követed a leírást akkor nem igazán ütközhetsz problémába...
ha a kamerákat körülölelő lap széle piros akkor CDMA ha sárga vagy fekete akkor GSM...
koszi a segitseget.sarga,szoval akkor amr tudom milyen a tipus.leheth.megprobalkozok vele
gonolom valami jo magyar leiras nem talalhato a neten rola.ertek en angolul,de azert nem 100 szazalekra.ja,meg azt sem tudom,milyen a pontos telom.htc evo 3d gsm,vagy mit tudom en milyen verziok vannak meg.
van magyar, csak nem az ICS ROOT-olására, ott egy kicsit másképp működik a dolog...
ha pontosan követed a leírást akkor nem igazán ütközhetsz problémába...
ha a kamerákat körülölelő lap széle piros akkor CDMA ha sárga vagy fekete akkor GSM...
hali.nekem lenne egy olyan kerdesem,h.van egy htc evo 3d-m,es szeretnem rootolni.de olvastam utanna,ha valamit rosszul csinalok,akar az egezs telefont elronthatom vele.tudtok valami olyan odlalat,ahol biztosan pontosan,reszletesen le van irva a folyamat?a valaszokat elore is koszonom
ha fent van a hivatalos ICS s tudsz angolul akkor e szerint a leírás szerint sikerülni fog az S-OFF s a ROOT [LINK]
u.i.: igen, könnyen brick-elheted a telódat szal nagy odafigyeléssel csináld!
Miért van az hogy a telefonom kijelzője néha-néha felvillan, majd pár másodperc múlva kialszik. Hozzá sem nyúlok csak az asztalon van és ezt csinálja. Nem meghatározható időközönként, hanem véletlenszerűen. Van hogy órákig nem csinálja, van hogy minden 2 percben. Egyb egy Sony Ericsson MK16i-ről van szó (Pro), 4.0.4-es gyári Androiddal!
Valakinek volt már hasonló?
http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?t=13478
innen csináltam, SuperOneClick 2.3.3-al de semmi nem úgy történt ahogy a fórumra le van írva.
Én szívesen elmagyarázom hogy kell csinálni ha fel akarod rakni.
Gingerbreaden be lehet állítani, hogy híváskor világítson, és a szivárvány minden árnyalatával, felváltva: piros, zöld, kék, lila, fehér, türkiz, rózsaszín, szürke... totálisan testreszabható a menü, a főképernyő, és nagyon szuperek voltak benne az animácikók app bezárásakor, menüben való navigáláskor.
Szal érted.
De nem hozott nekem semmi javulást. Én nem játszom a telefonon, meg nem futtattam csak ezért teszteket, de nem éreztem semmi pluszt. Sőt, még lassabb is volt. És már többször próbáltam, többféle verziót. Szerintem csak nekem nem jött be, de nekem teljesen jó a gyári. Elvégre nekem ez volt az első andoridos telefonom, és úgy megszoktam a Touchwiz-t hogy már ránézés nélkül is tudom kezelni.
De a te telefonod sokkal jobb az enyémnél. Az nem akad sehogy sem gyárival sem. Haveromnak Live With Walkman-je van, ami ugyanaz hardveresen, övé is teljesen gyors gyárival is. Szerintem csak az időt sem érdemes rászánni, mert teljesen jó az. Persze kipróbálhatod ha kíváncsi vagy rá, de én a helyedben nem foglalkoznék vele, nem kell 😀
Nézz szét a kommentek között, én is azt tettem.
Am ezt találtam, idővel biztos meglesz hivatalosan is: "Sajnos még nem adták ki a hivatalos frissítést, így a Sony PC Companion keresztül, még nem érzékel frissítést a rendszer."
Tehát már megvan, csak még nincs a SPCC-be betéve.
Valaki segítsen. Van egy Sony Ericsson xperia minim és az érdekelne , hogy hogyan tudom updatelni ICS-re , mert a sony pc companion szoftverben azt írja , hogy a legfrisebb verziót használom , pedig a 2.3.4 van fent.
akkor valszeg nincs hozzá hivatalos ICS