Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tápegységem 500w chieftec elbirná?
Persze találsz itt több összehasonlító tesztet is a kártyák között. Valamelyikben ez a jobb van amiben másik kártya. Én az EVGA-val nagyon kivagyok békülve, nyilván az is sokat számít hogy melyik gyártótól veszed.
Akarok venni egy kártyát azt tervezem most egyet és ha nem elég +1 év múlva még bele és akkor 2 lenne.
Sli vagy crossfire a jobb a megoldásra?
Mert ugye jönnek hamarosan 8xxx stb..
Addigra gyüjtenék pénzt és vennék 90-100k egy 8950-et jobban járnék?
Lehet a PowerColor HD7870 MYST Tahiti-LE 2év garissal jobban járna 58 000 Ft-ért.
[LINK]
[LINK]
ezt megéri megvenni 59ezerért 7950 videokártyát?
Sapphire HD 7950 3GB
[url]http://***/apro/elado_sapphire_hd7950_3gb_gddr5_flex_boost_pcie/hsz_1-50.html[/url]
Ez a szörnyeteg lenne a kiválasztott?
[LINK]
Sapphire HD 7950 3GB
[url]http://***/apro/elado_sapphire_hd7950_3gb_gddr5_flex_boost_pcie/hsz_1-50.html[/url]
6000 forintot megér?
wááá : D
GTX 780 DirectX DirectX 12 ? 😲
[LINK]
Baromság. Csak 11.0-s lesz az is.
[LINK]
Egy használt,hibátlan GTX 280 megér 6000dinárt?kb 15K forint.Gondoltam rezervának jólesz,bár nem dx11-es,de kategoriájában nemsok ellenfele van.
Háát igen minél kisebb a venti annál hangosabb elvileg.
Nem egészen. Minél kisebb, annál nagyobb fordulatszám kell neki, és attól nő a hangja.
THX 😀 orod
Ezek a 4cm-s ventik jok? hűtésileg?
youtube-on találsz róla videót hogy mit művelnek azok a kis ventik 😃
hangjukról nem beszélnék...
Mit irtam rosszul? 😀
A szokásosat :"Mien"
Ezek a 4cm-s ventik jok? hűtésileg?
Sziasztok! Fiuk-lányok! lenne egy olyan kérdésem hogy a Gigabyte GTX 680 Soc-nak Mien Hűtése van?? mert kép alapján az mi?????
Jo vagy jó hűtés?
olvasni tudsz amúgy? mi tudunk mert ki tudjuk bogozni az irományodból hogy mit is akarsz..
Google a barátod 😃
Google képkeresőben megtalálod...
Könyörgöm, csak egyszer az életben írjál már le helyesen egy mondatot.
Jo vagy jó hűtés?
Ennek a videó kártyának mekkora a pixel shader verziója :SAPPHIRE 11202-00-20G HD7750 1GB GDDR5 PCIE ????
Shader model : 5.0,directx : 11.1
Sztem jó a giga de mindenki azt vesz és azt mond amit akar + a pénztárcája enged 😃 😃
te mondtad meg a frankot😀 enyi..
Akk. ez most hogy is van ? A Gigabyte jobb meg hűvösebb meg halkabb is mint a többi ráadásul olcsóbb is, akk. miért vannak még a piacon a többi gyártók nem értem 😃
mindenki mást mond😆
Mondjuk a Vapor-X-nél nem hiszem h. hűvösebb lenne 😃
Szerintem pl az is erősen parasztvakítás, nem ér annyit amennyivel drágább!