Egy kérdésem lenne, ha a jelenlegi merevlemezemet SATA 3-ba akarom használni SATA2 helyett akkor elég lenne alaplapot cserélni ami támogatja a SATA3-at vagy másik tápegység is kéne hozzá?
Közben ténylegesen rájöttem mi volt a gond. Felforrósodott a vga. Az MSI Afterburner fogta magát és leszabályozta a ventiket 25%-ra. El sem tudom képzelni meddig hevült fel a gpu mikor el kezdett csíkozódni. Jobban oda kell figyeljek. Most is Bf3-ból 90 fokos gpu-val léptem ki mire észrevettem. 😶
Hát...fenese tudja,lehet valami piszok,amit néha elér a venti.Nálam már volt olyan,h beszált a gépbe valahogy egy légy,az oldal lap fentvolt,nemtom hol ment be,de hallani lehetett ahogy röpdös,és néha pattog a ventik között.😆
A tápom felől kattogást hallok olyan hangot ad mint mikor valami rugót szorítasz össze
mi lehet a baj ma kezdte el
a kattogás nem folyamatos kb így össze vissza de elég idegesítő
Hát valószínű, hogy vga csere lesz. Eszközkezelőben eltávolítottam a drivert, letiltottam a vga-t. Rebootoltam, visszaraktam egy régebbi drivert és most amíg nem kap nagyobb terhelést nincs gond, de amint játszani kezdek csikozódik és a vga nem válaszol hibaüzenet. Köszi a megerősítést mindenkinek! 😀
Sziasztok! Lenne egy nagy problémám. Egyik percben fogta magát a gép és elkezdett csikozódni a kép. De szinte alig látni valamit a képből. A rebootnál már az alaplap logójánál elkezdi. Csökkentett módban elindul a win, de normál indításnál kékhalál és újraindul. Viszont biosban nincs csikozódás. Valúszínű, hogy a vga adta meg magát? Plz help gyorsan, hogy tudjam mi ment gallyra. Thx előre is!
Jó proci,elég lesz egy darabig,a lap is jó,viszont ha ajánlhatom neked ezt:http://i.p.o.n.hu/webshop/product/msi_970a_g46/195382
ez jobb lenne,báris nekem ez van,és nagyon elégedett vagyok vele.Az oc is megy vele gond nélkül,megbizható,stabil.
Köszönöm a válaszokat, segítséget.
Már megvan, hogy milyet veszek 😃
ASROCK 970 Extreme3 R2.0
ezzel remélem, hogy jó lesz minden. 😀 AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition processzorról vélemény?
Más egyébb kivánság...sütni-fözni.Kicsivel jobb alaplapot néz miért pont fekete😆11.190 Ft mástészta hogy elvér e a hütönél a ram. MSI 760GM-P23 (FX) AM3 alaplap:
Normálisab lapok 20-23K környékén vannak,nézd meg az MSI,Gigabyte,esetleg az Asrock 970 sorozatos lapjait,esetleg az Asus M5A97-*** lapokat még,és válogass.Az R9 270X minden pcie lapba belemegy,valamint a tx3 is,az aerocool házban is elférnek.
Üdv.
Szeretném cserélni az alaplapomat illetve processzoromat
amit kinéztem az egy
http://t7.hu/1114
AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition
ehhez szeretnék vásárolni egy alaplapot max. 20.000FT-ért.
A lényeg, hogy az alaplapra férjen rá egy MSI R9 270X 2GB-os VGA és egy COOLERMASTER Hyper TX3 EVO processzorhűtő + férjen bele egy AEROCOOL PGS Strike-X ONE gépházba. Lehetőleg az alaplap FEKETE SZÍNŰ legyen.
Legyen korszerű, stabil, stb.
A segítséget előre is köszönöm.
Hali ! Van nekem 1 Cooler Master Hyper TX3 EVO proci hűtőm aminek az oldalán van 1 gyári Cooler Master venti de akarok rá 1 másikat viszont a gyári Cooler Mastert le akarom cserélni mert pont olyat nem találok sehol szóval a kérdésem az lenne h milyen 9cm-es ventit ajánlotok rá ? a mostani az 2200rpm en tud max menni. A keret az max 1000Ft/venti. Magyarán 2000Ft-ból kéne kijönnie 2 9cm-es ventinek vagy ha valaki betudná linkelni a gyári venti típusát esetleg ha valami boltba van akkor annak a linkjét. Köszi ha tudtok segíteni ! (Tudom nem pont ide illik de sürgős)
Lehet az is ha gondolod. 7870-re meg úgy mostani kártyák bármelyikére tudsz kötni kb 2 monitort. Csak ne legyen D-SUB mert az már kivonulóban van és DVI-dsub átalakításnál is vannak panaszok de még átalakítás nélkül is ha vga csatis a vga az újabbaknál. 9600GT-nél még biztos oké a VGA csati de az nem is mai kártya. 7870nél ugye gondolom képben vannak a r9 270 és r9 270x kártyák is mert elvégre majdnem ugyanaz mind a 3. A 270x valamivel erősebb mint a másik 2.
Most erre mit mondjak? számomra megtévesztő volt az a kép. 😃
Maradok az LG-nél.
Szerk: Majd csak 10.-e után lesz 7870-em és az mellé tervezem a monitort is.
Ha 6 monitoros eyefinity lenne akkor azt hinnéd, hogy 6-ot adnak ennyiért?
szerk:Ja, hogy nincs is xfx 7870-ed.... Akkor még jó, hogy használható az adatlapod... bár tökmind1 mert nem 9600GT-re tervezed ezt. Az a monitor az egyik legjobb ha nem a legjobb választás elvileg. DVI-D meg minden kártyán van meg digitálisnál nem gáz az átalakítás.
Hát annál legalább nem lesz az átalakításból esetleg vibirálás és a karidon úgysincs d-sub akkor minek kéne olyan monitor? De a kép is szebb valószínűleg.
egyébként nem lenne jobb egy ilyen?
https://www.i pon.hu/webshop/product/dell_u2312hm_fekete/187466
DP van a karin? Egyáltalán milyen xfx karid van? Mert nem 1 féle van.
Fogalmam sincsen, hogy pontosan milyen. De szerintem csak D-Sub-os csatlakozója van.
Most azon gondolkodom, hogy inkább veszek 50.000FT-ért egy ilyet:
[url]http://t7.hu/10vw[/url] ez jobban megérné.
A HDMI jobb mint a D-Sub? vagy nincsen jelentősége? 7870 szebb képet adna HDMI-n mint D-Subon?
Nagyobb teret mutasson? Úgy érted legyen egy másik asztalod tálca nélkül és 2 külön tartalmat lássál egy időben? Mert olyat lehet. De az a baj ezzel a monitorral, hogy én egyértelműen nem látom a gyártónál sem, hogy most csak D-SUB van rajta vagy van DVI is mivel specben csak d-sub van de a monitorról van egy kép amin látszik h dvi de az nem, hogy pontosan milyen. Analógba meg nem kéne belefognod. Mindenképp digitális kell szóval mg kéne tudni milyen csatlakozók vannak azon monitoron ténylegesen. HDMI vagy DVI-D dual link kéne.
2 monitort úgy tudsz gépre kötni, hogy van vagy 2 HDMI/DVI/D-SUB a gépeden, vagy 2 külön kábellel kötöd a 2 monitort, de 2 monitoros rendszernek nincs értelme, a 3-nak még talán.. De most egy FPS játékban a célkereszt pont középen van, az úgy nem valami szerencsés..
Februárban HA minden jól megy... lesz pénzem arra, hogy felállítsak egy két monitoros rendszert.
Ezt a monitort néztem ki,
[url]http://t7.hu/10vr[/url]
ha ebből veszek kettőt, összefogom tudni kötni őket? milyen kábelt kell vennem ahhoz, hogy a kettőt összeköthessem, + hogy ráköthessem a VGA-mra?
illetve minden játék támogatja a két monitoros rendszereket? és így ennek a két monitornak, kb. mekkora felbontása lenne?
Egyébként gyárilag van olyan lapos, amiben olyan proci van, amilyet én szeretnák belerakni a notimba és olyan alaplapja van, mint amilyen nekem most van. Még így sem érdemes?
danmih97 : nem ajánlatos,kékhalálozni szok a gép.Múltkor pont néztem egy vidit ahol egy i5-t cseréltek i7-re laposba,ment fél órát a gép aztán elkezdett kékhalálozni.Gondolom más feszültségek vannak beállítva vagy ilyesmi és ezért.Én nem ajánlanám.
MMathers: "Egy megfelelő hub segítségével a HD 7870-re, valamint a HD 7850-re is összesen hat megjelenítőt is csatlakoztathatunk, hála az Eyefinity 2.0-s verziójának." (prohardver)
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! A laptopomban (Packard Bell EasyNote TE11HC-460HG) lévő Intel Celeron B830-as procit szeretném Intel Core i3-2328M-re cserélni! A laposom működne az i3-as procival szerintetek, vagy kiégne az alaplap? A két proci: http://ark.intel.com/compare/70927,71141,
Kérlek szépen Titeket segítsetek, nagyon fontos lenne!
Igen,azzal próbáltam....most megint 100%on megy a CPU+Venti...de most az AMD Cataclyst(vagy mi?) pörgette fel..:S
Valakinek van valami sejtése,hogy mi lehet ez?:S
Szerk:
elindult a GPU-z,viszont fagyogat össze-vissza...na mindegy,nem ez a baj.
Feladatkezelőt nézegettem,és az tűnt fel,hogy bármi programot megnyitok,az rögtön felnyomja a procihasználatot 100%-ra...mi lehet a gond?
vezérlőpult->felügyeleti eszközök-> számítógép-kezelés->lemezkezelés és itt látnod kell maradék 900GB-ot azt leformázod adsz neki betűjelet és ennyi. Asszem.
Sziasztok Olyan gondom van hogy mikor játszok Cicereg az alaplapom a proci környékén egy bizonyos venti fordulatnál és rohadt hangosan Arra már rá jöttem hogy nem akkor csinálja mikor terhelem a gépet hane mikor már majdnem csutkán pörög a venti a procin ha hűvös van a szobában bármivel játszok ha nem pörög fel a venti nem ciripel semmi de ha jó meleget csinálok a szobában és alapbol pörög a venti mint a bolond már alap youtube-nál is csinálja Szerintetek mi váltja ezt ki? Olyan mintha egy kondi csinálná a feszkót
meg így menet közben nincs gond csak kattog de nem melegszik
mi lehet a baj ma kezdte el
a kattogás nem folyamatos kb így össze vissza de elég idegesítő
ez jobb lenne,báris nekem ez van,és nagyon elégedett vagyok vele.Az oc is megy vele gond nélkül,megbizható,stabil.
Már megvan, hogy milyet veszek 😃
ASROCK 970 Extreme3 R2.0
ezzel remélem, hogy jó lesz minden. 😀 AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition processzorról vélemény?
Szeretném cserélni az alaplapomat illetve processzoromat
amit kinéztem az egy
http://t7.hu/1114
AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition
ehhez szeretnék vásárolni egy alaplapot max. 20.000FT-ért.
A lényeg, hogy az alaplapra férjen rá egy MSI R9 270X 2GB-os VGA és egy COOLERMASTER Hyper TX3 EVO processzorhűtő + férjen bele egy AEROCOOL PGS Strike-X ONE gépházba. Lehetőleg az alaplap FEKETE SZÍNŰ legyen.
Legyen korszerű, stabil, stb.
A segítséget előre is köszönöm.
(Tudom nem pont ide illik de sürgős)
[url]http://t7.hu/10we[/url] vagy ez helyett esetleg valami jobb TV-t? 80.000-ig max.
Maradok az LG-nél.
Szerk: Majd csak 10.-e után lesz 7870-em és az mellé tervezem a monitort is.
szerk:Ja, hogy nincs is xfx 7870-ed.... Akkor még jó, hogy használható az adatlapod... bár tökmind1 mert nem 9600GT-re tervezed ezt. Az a monitor az egyik legjobb ha nem a legjobb választás elvileg. DVI-D meg minden kártyán van meg digitálisnál nem gáz az átalakítás.
Amúgy jelenleg egy XFX 9600GT-m van és egy ASUS 7870 2GB-re akarom cserélni.
egyébként nem lenne jobb egy ilyen?
https://www.i pon.hu/webshop/product/dell_u2312hm_fekete/187466
DP van a karin? Egyáltalán milyen xfx karid van? Mert nem 1 féle van.
Most azon gondolkodom, hogy inkább veszek 50.000FT-ért egy ilyet:
[url]http://t7.hu/10vw[/url] ez jobban megérné.
A HDMI jobb mint a D-Sub? vagy nincsen jelentősége? 7870 szebb képet adna HDMI-n mint D-Subon?
Ezt a monitort néztem ki,
[url]http://t7.hu/10vr[/url]
ha ebből veszek kettőt, összefogom tudni kötni őket? milyen kábelt kell vennem ahhoz, hogy a kettőt összeköthessem, + hogy ráköthessem a VGA-mra?
illetve minden játék támogatja a két monitoros rendszereket? és így ennek a két monitornak, kb. mekkora felbontása lenne?
Kérlek szépen Titeket segítsetek, nagyon fontos lenne!
Valakinek van valami sejtése,hogy mi lehet ez?:S
Szerk:
elindult a GPU-z,viszont fagyogat össze-vissza...na mindegy,nem ez a baj.
Feladatkezelőt nézegettem,és az tűnt fel,hogy bármi programot megnyitok,az rögtön felnyomja a procihasználatot 100%-ra...mi lehet a gond?
Viszont van egy nagyobb problémám.
Az újdonsült laptopom(HP Pavilion 17)-ben egyszer felpörög a venti mint az atom,aztán meg leáll...és ezt csinálja folyamaosan.
Meg kérdem én,normális az ilyen?:
+meg se nyitja a GPUz-tcsak tölt folyamatosan...
Az lenne a problemam,hogy az 1TBos winyobol,csak 100GBot ismer fel.Ezen a 100GBon van a Win8.A tobbi 900GB hova lett?