nem,
nem tudom kisilabizálni, hogy a vga vagy a vinyó felől jön-e a hang... felettébb érdekes, mert ha odadugom a fejem hallom, ha 5 centivel még közelebb, már megint nem hallok semmit... o.O
lehet betegesen hangzik, de télleg így van 😃
valami idegölő frekvenciaszerű hang jön a gépemből, ma vagy tegnap kezdődött, már az agyamra megy... próbáltam kifülelni, nem nagyon sikerült...
nem egyenletes, ha pl. betöltök valamit, legyen az weboldal, vagy megnyitok valamit, egy pillanatra elhalkul, de aztán hallatszik megint...
tudtok adni valami tippet mi lehet ?? ( nem poros a gép, ha esetleg áthúzás lenne)
Chuck : esetleg vidd be egy szervízbe ahol nem kérnek el egy vagyont a kárfelmérésért,ott szerintem könnyen meg tudják mondani mi lehet a probléma...egy kis pénzt azért meg tudsz igy spórolni mintha rögtön kikukázod a félkonfigot 😀
Bronson: erre gondoltam én is, de az ismerősök között nincs am2 processzor, alaplap, szóval szerintem majd veszek egy alaplapot+procit használtan úgysem kell nagy teljesítmény... és köszi nektek😀
amúgy melyik a jobb alaplap? Asrock G31M-S R2.0 vagy MSI G41m P26 ddr3 nem márkára hanem tudásra!
ez esetben ha nincsenek nagy igényeid,bőven elég az x2 is mellé.esetleg 9600 vagy 9800GT nem jöhet szóba?sokkal erősebb kártyák és fillérekért mennek használtan...
Hello! Igazából nem találtam rá a megfelelő topickot ezért ide írnám a kérdésem !
Rá lehet e kötni 1 monitorra 2 gépet illetve működne ne e a dolog hogy mind a két gépet tudom használni( természetesen nem egyszerre hanem amelyiket éppen indítom)
A monitoron van DVI + VGA bement , a mostani asztali van a DVI-re kötve..
Mert ha ez így működne akkor beüzemelném az első gépem (Ami 98 óta van meg) egy kicsit nosztalgiázni 😀
nem, a gép újraindítását, de utána a biost is reseteltem és úgy sem volt jó!
már szinte mindent kipróbáltam külön a számítógépből, minden működik csak az alaplap+proci nem, külön nem tudom letesztelni őket, szerintetek melyik lehet a bűnös?
Sziasztok! olyan problémám lenne hogy tönkre ment valami a netes gépbe és nem tudom micsoda pontosan! olyat csinált hogy elkezdett visító, cicergő hangot kiadni és becsíkozódott a kép és kikapcsolt a monitor!
a gép ment tovább, reseteltük és nem kapcsolt be a monitor sem, csak világított a gép és az elején a sárga led folyamatosan, ventillátorok forogtak, nem adott ki semmi idegen hangot!
vinyóra gondoltam, kipróbáltam másikkal ugyan az problem, kipróbáltam másik táppal, másik ramokkal, és ugyan az, szóval vagy az alaplap vagy a processzor, de melyik? integrált videokártyás gép!, kérlek valamit írjatok rá :/ köszi előre is 😀
u.i:kipróbáltam másik monitorral is!
Hello. Lenne egy olyan kérdésem, hogy észrevettem ha régóta megy a gép pl két nap, akkor a tápból ilyen kerepelő hangot hallok. Nincs egy hónapos és még Chieftec is. Valakinek ötlet? 😀
Még ilyen csonka kérdésre is lehet ez esetben tudni a választ. Az fm2+ alaplapokba minden fm2 processzor belemegy és mivel az fm2+ később jött ki mint bármelyik fm2 proci így az első bios is már támogatja őket. Szóval igen lehet fm2 procit tenni fm2+ alaplapba.
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy egy Asus P8Z68 V-LX típusú alaplapon van-e Intel hálózati kártya? (Lehet hogy hülyeséget kérdeztem, mivel az alaplapon van utp csatlakozó, tehát tudok netezni. Vagy ez a két dolog nem függ össze?)
Csak azért kérdem, mert tervezek venni egy HD-s tv-t amiben van olyan funkció hogy közvetlen kábel nélkül össze lehet kötni a pc-t a tv-vel Intel Widi program segítségével, és így az egész asztal tartalmát meg lehet jeleníteni a tv-n. Viszont az Intel Widi progit nem tudom feltelepíteni. a tv gyártójának ügyfélszolgálatán azt mondták hogy akkor tudom telepíteni ezt a progit ha Intel alaplap, Intel min. 2magos proci, Intel hálózati kártya van a gépben.
Másik kérdés:
Hogyan lenne érdemes összekötni a két eszközt. Én először a fent említett módra gondoltam, de nem tudom feltelepíteni a progit. Másodsorban HDMI kábeles összekötésre gondoltam, de arra azt mondták hogy ha messze van egymástól (több mint 5 méter) a tv és a gép akkor minőségromlás lehet a megjelenített képben. Ez tényleg így van?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok van egy kis problémám nemtom mi lehet, pár hete kezdődött, frisitette magát az avast legujabb verzióra, de azóta mindig ki kell kapcsolnom és be mert megzabálja a i3 cpu "30%"-át nemtom mi lehet, ujratettem ugyanugy onnantol kezdödik ha elindul a firefox mindjárt 25-30% hiába nyomom ki firefoxot ugyanugy háttérben 30%, persze nem irja ki hogy mi eszi meg.. de ha kikapcsolom az avast védelmét helyreál... mi lehet ez???? nem vágom... és persze net is lassu cpu terelésével is... köszönöm ha valaki vágja mit kéne tennem...
Van egy intel e3400-as procim és azt szeretném egy kicsit húzni(alaplap:asrock g41m vs3 r2.0) tudom hogy biosba kell de van egy asrock oc tuner amivel még lehet!Értem hogy a frekvenciát kell felfele húzni meg a szorzót de azt nem értem hogy milyen arányba + figyelni kell a hőmérsékletre is!
Aki tud legyen szives segítsen! 😀
Ha valóban ide-s vinyok akkor ott jumperezni kell, (master, slave) ha cabel select van akkor az sorrend számít első a rendszer(az első csati a kábelen) azt így tovább.
Csáó! Az lenne a gond, hogy a gépben van egy 40 gb-os maxtor sata vinyó (rendszer) egy 200gb-os samsung ide vinyó (fájlok) és most beleraknék egy 80gb-os ide samsung vinyót, de amint bekötöm a maxtor vinyót kilöki a gép... nem érzékeli és nem indul el a windows
Már megoldottam a gondot, hogy leformáztam csak abban segítsetek, hogy hogyan lehet beállítani hogy lássa is külön meghajtónak. Mert nem látja a gép. pls heeelp! (van raid kártya is a gépben*)
Sziasztok! Van egy 8GB-os Toshiba pendrive-om, LinuxLive USB creator nevű progival Ubuntu-t akartam rátenni a pendrive-ra ,de közben lefagyott a program és ezért lett egy kis gond a pendriveommal. Berakom a gépbe és kiírja ,hogy formázzam de nem engedi ,mert nincs megfelelő engedélyem, lemezkezelőben is próbáltam ott meg nem sikerül neki.Tulajdonságokban pedig azt írja ,hogy 0b szabad hely van rajta.Remélem valaki tud segíteni.
Köszi a válaszokat igazábol azt tudom nincs nagy különbség közte csak hogy az mindegy hogy milyen sata kábel van a tápegységen -vagyis az akkor egyféle van 😀
Egyszerű a válasz és egy forintodba se kerül. Semmit nem kell cserélni. Mert semmit nem fogsz vele elérni. Épp ezért csinálják sata 3 ra, hogy pont a hozzád hasonlókat forgassák ki. A sata2 kb 300MB/S adatátvitelre képes maximum. Még a csúcskategóriás szerver HDD-k se érik el ezt a sebességet. Kb úgy tudnám magyarázni, hogy pl egy egyszerű autóba bőven elég 200km/h ig rakni a kilométerórát mert attól gyorsabban úgy tud menni azzal ha kicseréled olyan órára ami 300km/h is tud mutatni azzal nem lesz gyorsabb a kocsi egy kicsit se.
nem tudom kisilabizálni, hogy a vga vagy a vinyó felől jön-e a hang... felettébb érdekes, mert ha odadugom a fejem hallom, ha 5 centivel még közelebb, már megint nem hallok semmit... o.O
lehet betegesen hangzik, de télleg így van 😃
valami idegölő frekvenciaszerű hang jön a gépemből, ma vagy tegnap kezdődött, már az agyamra megy... próbáltam kifülelni, nem nagyon sikerült...
nem egyenletes, ha pl. betöltök valamit, legyen az weboldal, vagy megnyitok valamit, egy pillanatra elhalkul, de aztán hallatszik megint...
tudtok adni valami tippet mi lehet ?? ( nem poros a gép, ha esetleg áthúzás lenne)
alaplapon 8 pines csatlakozó van de a tápon csak 4 pines működne így is?
amúgy én az MSI- ajánlom!
amúgy melyik a jobb alaplap? Asrock G31M-S R2.0 vagy MSI G41m P26 ddr3 nem márkára hanem tudásra!
Rá lehet e kötni 1 monitorra 2 gépet illetve működne ne e a dolog hogy mind a két gépet tudom használni( természetesen nem egyszerre hanem amelyiket éppen indítom)
A monitoron van DVI + VGA bement , a mostani asztali van a DVI-re kötve..
Mert ha ez így működne akkor beüzemelném az első gépem (Ami 98 óta van meg) egy kicsit nosztalgiázni 😀
már szinte mindent kipróbáltam külön a számítógépből, minden működik csak az alaplap+proci nem, külön nem tudom letesztelni őket, szerintetek melyik lehet a bűnös?
U.i: kipróbáltam most, kíváncsi voltam, át tettem az enyém és úgy is ugyan azt produkálta, a vga ventilátora forgott.
Esetleg egy kölcsön VGA-val kéne kipróbálni.
mert ilyenkor mással nem tudja jelezni hogy baj van csak "síp" jellel
a gép ment tovább, reseteltük és nem kapcsolt be a monitor sem, csak világított a gép és az elején a sárga led folyamatosan, ventillátorok forogtak, nem adott ki semmi idegen hangot!
vinyóra gondoltam, kipróbáltam másikkal ugyan az problem, kipróbáltam másik táppal, másik ramokkal, és ugyan az, szóval vagy az alaplap vagy a processzor, de melyik? integrált videokártyás gép!, kérlek valamit írjatok rá :/ köszi előre is 😀
u.i:kipróbáltam másik monitorral is!
Alaplap cserét nem szeretik az op.rendszerek.
Ha memóriát cserélek akkor újra kell telepíteni a számítógépet?
Most 1 4GB-os van benne, és jön helyette egy 2GB-os.
Olyan kérdésem lenne, hogy egy Asus P8Z68 V-LX típusú alaplapon van-e Intel hálózati kártya? (Lehet hogy hülyeséget kérdeztem, mivel az alaplapon van utp csatlakozó, tehát tudok netezni. Vagy ez a két dolog nem függ össze?)
Csak azért kérdem, mert tervezek venni egy HD-s tv-t amiben van olyan funkció hogy közvetlen kábel nélkül össze lehet kötni a pc-t a tv-vel Intel Widi program segítségével, és így az egész asztal tartalmát meg lehet jeleníteni a tv-n. Viszont az Intel Widi progit nem tudom feltelepíteni. a tv gyártójának ügyfélszolgálatán azt mondták hogy akkor tudom telepíteni ezt a progit ha Intel alaplap, Intel min. 2magos proci, Intel hálózati kártya van a gépben.
Másik kérdés:
Hogyan lenne érdemes összekötni a két eszközt. Én először a fent említett módra gondoltam, de nem tudom feltelepíteni a progit. Másodsorban HDMI kábeles összekötésre gondoltam, de arra azt mondták hogy ha messze van egymástól (több mint 5 méter) a tv és a gép akkor minőségromlás lehet a megjelenített képben. Ez tényleg így van?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Van egy intel e3400-as procim és azt szeretném egy kicsit húzni(alaplap:asrock g41m vs3 r2.0) tudom hogy biosba kell de van egy asrock oc tuner amivel még lehet!Értem hogy a frekvenciát kell felfele húzni meg a szorzót de azt nem értem hogy milyen arányba + figyelni kell a hőmérsékletre is!
Aki tud legyen szives segítsen! 😀
Már megoldottam a gondot, hogy leformáztam csak abban segítsetek, hogy hogyan lehet beállítani hogy lássa is külön meghajtónak. Mert nem látja a gép. pls heeelp! (van raid kártya is a gépben*)