Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
titannal van physx + a játékok többsége nvidiat támogat
+ titan 260k-ból kijön egy 10-es több mint amennyi lesz godinak 😃
pont nem az nvidia aki támogatja a játék fejlesztőket manapság, de nem baj,
physx nem nyomos érv mível csak olyan játékokba rakják bele ahol az nvidia fizet nekik, ott a havok ami ingyenes a játékok többsége azt használja.
280-300k a cf 😀
titannal van physx + a játékok többsége nvidiat támogat
7970 Cf 210k...physx Amd karival ugyanúgy használható, erős processzor a titka.
Ezt nem tudom hol olvastad.😆
+ titannal tudsz dicskedni is
+jo vga a titan
😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
Ezek aztán nyomós érvek...😂
Főleg hogy ár/értékben a béka segge alatt van a csudagyors Titan!
GodSie: egyértelmű 7970 a jó választás!
+jo vga a titan
😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
nagyon nem lőhetsz mellé az asus matrixal sem😃
pont ezért írtunk eddig 1 gpu-s vga-kat 😀
Sosem értettem hogyha valaki 200+ ezres VGA-ba gondolkodik akkor miért pont azon a szerencsétlen i5 procin spórol ami a kártya árának a töredékébe kerül... Ráadásul az FX8350 árából kijött volna.
Akk 7970 lightning v matrix de ha nvidiat akarnál akk classified! 😃
Azért azt sem szabad elfelejteni hogy egy mezei 7970-nél átlagosan közel 80 százalékkal gyorsabb a GTX690 ami azt jelenti hogy a lightning esetén is úgy 70 százalék körül lenne a 690 előnye.
nem hinném h egy fx 8350 kitudná normálisan hajtani a 690-et
Nem bizony, oda intel kellene. Ha nem akar procit cserélni akkor 7970. Nálam az 590-hez kevés volt a 4300Mhz-re húzott 8120.
Azért azt sem szabad elfelejteni hogy egy mezei 7970-nél átlagosan közel 80 százalékkal gyorsabb a GTX690 ami azt jelenti hogy a lightning esetén is úgy 70 százalék körül lenne a 690 előnye.
nem hinném h egy fx 8350 kitudná normálisan hajtani a 690-et
Én 2 hónap múlva veszek VGA_t de fingom sincs még h milyet gtx 690re gondoltam FX 8350el összekötve 😃 valakinek ötlet vgara kb 250e lesz :S
2kártyás rendszer alá intel kell, amúgy én nem vagyok a két kártyás rendszerek híve, beérném egy 7970el is (persze akkor abból már a legjobbal😀
ez nem rossz 😃
Ebbe van kakaó 😀 ilyenem van.
Én 2 hónap múlva veszek VGA_t de fingom sincs még h milyet gtx 690re gondoltam FX 8350el összekötve 😃 valakinek ötlet vgara kb 250e lesz :S
FX8350 mellé két GPU-s kártya? Inkább i5-3570k.
2kártyás rendszer alá intel kell, amúgy én nem vagyok a két kártyás rendszerek híve, beérném egy 7970el is (persze akkor abból már a legjobbal😀
HD7870 nem bőven elég? 😃
Sziasztok! lenne egy kérdésem, a gépemhez mérten milyen videokártyát lenne érdemes vennem?(max 25 eFt)Azért kérdezem mert a mostanit már elég régen használom és tropára ment, milyen olyan videokártyát vegyek, ami használható játékokra, meg kb egy szinten van a gépem teljesítményével?
Új vagy jó a használt is? Mennyit szánsz a vga-ra?
Lehetőleg új, de ha nagyon muszáj jó a használt is, a keret meg ahogy írtam maximum 25 ezer forint
ÚJ VTX3D ATI HD 7750 1GB DDR5 21000 Ft 2 év garancia
[LINK]
Köszönöm szépen! 😀
Sziasztok! lenne egy kérdésem, a gépemhez mérten milyen videokártyát lenne érdemes vennem?(max 25 eFt)Azért kérdezem mert a mostanit már elég régen használom és tropára ment, milyen olyan videokártyát vegyek, ami használható játékokra, meg kb egy szinten van a gépem teljesítményével?
Lehetőleg új, de ha nagyon muszáj jó a használt is, a keret meg ahogy írtam maximum 25 ezer forint
ÚJ VTX3D ATI HD 7750 1GB DDR5 21000 Ft 2 év garancia
[LINK]
Most vegyek egy 90-ért egy 7970-et full hd maxhoz elég szinte mindenhez még metrohoz is !!
Vagy várjam meg a 8xxx csak ott a az a bukanó hogy max 90ért egy 8850 fogok tudni venni!!!!!
mert a 8950 tuti 120fölött fog menni!!!
Arra még figyelned kell, hogy a házadba nem fog elférni a HD 7970 mivel 275mm. Fog kelleni egy nagyobb ház is.
Vagy várjam meg a 8xxx csak ott a az a bukanó hogy max 90ért egy 8850 fogok tudni venni!!!!!
mert a 8950 tuti 120fölött fog menni!!!
Ha nagy mázlid van csak a foglalat.. De akkor meg mért nem indul a másikban? Szerintem annak annyi.. 😞
Szóval referenciakártyákat nézve nem jobb de konkrétan neked milyen kártyád van? GPU-z progival csekkold le és csinálj róla egy képet és töltsd fel ide.