akinekj sok pénze van az vegyen Enermax-ot annál biztosabb táp szerintem nincs 😃 van vagy 20 kiló egy táp azért mert benne van az anyag, nem sajnálják ki belőle azt amit kell. Akkora kondik vannak benne hogy Pakson is csak néznének szerintem 😆
alex1997: azt gondold meg fx6300 lenyomja játékok alatt a 8120-t de még a 8150est. és 6300 vennék újabb architectura magonként kb 20% erősebb és minimálisan kevsebbet fogyaszt is.
RedRabbi!
Nem kérdezett ilyet! De hozzá értő is telepítette a gépre a drivert és neki se működött!Az a vicc hogy még egy ram tesztet se tudott elindírani!
Heló lassan alakul a végleges gép és elkezdtem gondolkodni hogy elég lessz-e az 500W tápom 😆
Ugye van a
HD 7850 2 GB
lessz majd FX 8120 vagy csak a 6 magos 6300
és még 8-16 giga ram 1800 mhz körül (a többi szerintem nem lényeg)
Ezekkel el menne még biztonságosan a gép (majd rendelni is fogok meg hasonló leterhelő feladatokat is adok majd neki 😀
Hali!
Milyen gond lehet az ha a nyomtatót nem ismeri fel a gép!Még a nyomtató driverének telepítésénél felismerte de utánna nem tudok szkenelni ezt írja ki:a windows(xp/7): ismeretlen ezköz nem lehet felismerni stb stb a nyomtató driver azt írta ki hogy az usb kábel nincs csatlakoztatva!Több op rendszerrel ki lett próbálva a gépemen és ugyan ezt a gondot produkálta(az alaplap drivere tökéletesen telepítve volt)!Más gépen viszont tökéletesen működött a nyomtató!
Milyen driver gond lehet????
Én ramra gyanakszok!
Csak egy hüje kérdés (talán):
van egy winyóm (samsung sp2014) és elektronika hibája van, találtam másik samsung winyót ami tökéletes, de HD080HJ. Az elektronikán megegyeznek a csatlakozók (belső elektronika, motor), de a HD080HJ az 80 GB-os sata a másik 200 GB-os pata. Esélytelen hogy működjön jól gondolom?? 😕
Sziasztok!
Láttam, hogy létezik olyan, hogy AMD Sempron X2 180. 2 magos, 2,4 GHz-es, szóval elég jónak tűnik.
Ez mennyivel gyengébb mondjuk egy azonos órajelű AMD Athlon X2-nél?
alex1997. nem muszáj, érdemes, én cseréltem úgy lapot win 7 alatt hogy lusta voltam ujra rakni, de az csak egy irodai gép volt, sajátom alatt biztos ujra raknám, egyébként ezt komlett gép cserét kb a win7 óta élik túl a windosok ,de ettől még közel sem szakszerű.
pl.
feltolod az alaplapod chipset driverét, és beleraksz egy másik lapot, csak gondolj bele...
( nekem pl. az alaplap chipset drivert le se lehet törölni )
Bronsonnak igaza van. Konkrét "szakmai " szavakkal nem tudom neked elmondani DE, én is nem rég cseréltem lapot az egyik gépünkbe és minden baja volt utána a Windowsnak... Lassu és instabil volt, rengeteg program el sem indult. Végül is nem mondom hogy csak azért is mindenáron telepítsd újra majd látod hogy nálad milyen, hogy megy stb. Lehet TE leszel a kiválasztott 😃 Semmi baja nem lesz tőle ! De azért "illik" újra telepíteni, meg amúgy sem árt sose. Főleg ha külön partíción van, legalább leformázhatod, "frissül" a FAT tábla is, nem kell töredezettség mentesíteni, mindenképp hasznos.
oylan kérdésem lenne, hogy: 2 vinyó van a gépben, az egyik csak slave-ként, adattárnak. (a sípolós)
van oylan funkció hogy ezt kikapcsolom, és csak akkor kapcsolom be ha én akarom ? !
az energiagazdálkodási lehetőségekben van hogy merevlemez kikapcsolása adott idő után, de én nem a főt, hanem az adattár vinyót akarom csak kilőni.
sziasztok.van egy videó kártyám vtx3d hd 6770.minden szép és jó játékok alatt de mikor internetezek a monitor felső részén kb 1cm-es csíkban ugrál a kép néha.de mikor ugrál leteszem a böngészöt az asztalra egyből befejezi.legtöbbször youtube alatt csinálja.nem tudom hogy a monitor a baj vagy a driver vagy ne adj isten a vga.mert egyszer csinálja egyszer nem.
sziaszzok
az a problémám, hogy megy a gép, és egyszer csak a hdd mintha megállna a pörgéssel, még hallani is lehet, de egy kis idő múltán újra elindul, mellesleg a windows is befagy ilyenkor, volt hogy már kék halált is dobott ez miatt
valami ötlet??
Olyan kérdésem lenne hogy ha az alaplapba (MSI G41M-P26) DDR3 1066/800mhz ram-ok valóak! én 1333mhz-set teszek bele, akkor lebutítja 1066-ra nem, de? és ha emelem a processzor órajelét azzal együtt emelkedik a ram mhz is! akkor ez hogy fog működni?
az enyém azért nem brutál, ha belegondolok, a hangfelvételen hangosabb mint valójában ...
na de akkor ez most mi lenne ? készüljek fatális adatvesztésre, vagy mi lesz vajon ? :/
HD Sentinel 4.40 PRO: ( köszi a tippet ! )
A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra.
működési idő: 602 nap,
becsült hátralévő élettartam: több mint 1000 nap.
összes indulás/leállás száma: 5482
vannak bizonyos frekvenciák amiket egy adott kor felett már nem hall az ember!lehet páran emlékeznek amikor vírusként terjedt a sulikban egy app a mobilokon ami órán volt nagy trollkodás... mindenki röhögött h a telefon sípol mint az állat a tanár meg folytatja a mondókáját mit sem sejtve 😂 az egyik ismerősömnek van egy szintén brutálisan sípoló 80gb-os régi ata merevlemeze, viszont már jó ideje ilyen és még nem halt meg... de gondolom ami késik az nem múlik 😆
beljebb ástam a sípolás témában amit korábban írtam. mivel szerintem legalábbis pár napos az esemény, a videokarihoz kötöttem, másik tippem a HDD volt. először deaktiváltam a vga-t, és úgy elindítottam a gépet, a sípolás ugyanúgy hallatszott.
aztán vga vissza, vinyóból ki a kábelek, indítás, a sípolás NEM hallatszott.
tehát akkor valszeg a vinyómnak annyi, vagy mit akar ez jelenteni ? a sípolás egyébként oylan frekvin szól, amit pl. anyum nem hall, amikor idehívtam hogy hallgatózzon, ő azt mondta nem hallotta, de én igen, és engem nagyon idegesít, a fejem is cseng tőle...
amikor egy tv belül poros, vagy kezd behalni, és olyankor tisztességesen oldalba szokták vágni, hogy elhallgasson egy időre.... na olyan ez a sípolás...
ötletek ? köszönöm.
szerk.: felvettem telóra, nagyjából hallatszik.
[LINK]
[LINK]
Jobb témát nem találtam ehhez a kérdéshez, úgyhogy ide teszem fel.
Van egy Acer TravelMate 2410 laptop, amihez nincs adapterem. Ehhez jó lenne egy Akyga AK-ND-04 Adapter HP 19V/4.74A 90W adapter? Vagy tudtok ajánlani más olcsó adaptert?
Sziasztok! 2 Routerem van rákötve a hálózatra wifi érdekében. Mikor pc-m ről fel szeretnék tölteni valamit youtubera akkor az nem sikerül. Általában 80-99% között megáll vagy több órán át tölt. Minden videónál bármilyen formátumban ez történik! Én routerre gyanakszom, hogy a pc outban valami baj van. Mivel WIFI-n keresztül telefonom feltölti. Igaz kb 2szer annyi időt ír (1 perces 720p videót kb 3 óra) de ez ellen lehet tenni valamit? hogy pc-ről is menjen? thome 10mb/s a letöltésem, és0,5 Mbit/s a garantált feltöltés. :/ tudom nem sok de most órára kéne tölteni mert tanárnak nem tudtam eljuttatni pendrive-on és határidő hétvége! help!!!!!!!!!!! (másik témában nem kapok választ ezért ide írom)
Vettem egy Canon Prixma Mg2550 tipusú nyomtatót rendesen feltettem a driver cd-t volt próba nyomtatás minden....Most szkennelni szeretnék de nem engedi ezt írja ki:-Lapolvasó ki van kapcsolva,-Az USB kábel nincs csatlakoztatva!
Ha a nyomtatón megnyomom a másolás gombot feketét/színest akkor beszkeneli és kinyomtatja!Nyomtatni gépről a nyomtató driverével tudok de szkenelni nem! A kábellel lenne a gond mert azt nem adtak hozzá hanem vettem?? ezt:http://images.multimediatower.hu/30/non/33279_1309881561_m.jpg
Vagy valami driver hiba?
valaki aki tud segítsen!
Előre is köszönöm!
kondikra a lap dobozán legalábbis.... ...
az van írva solid cap
- non-volatile
-low ESR
-low temperature
eléggé külön kitér a témára, meg elvileg ez a military class 3 "top quality and stability" lenne...
vagy ez mind csak parasztvakítás vajon ? :/
kicsit lenne pech, hogy ebbe a lapba elektronika hal be, a régi asrockomat meg kínoztam 5 évig azt semmi baja nem volt szegénynek ...
igazából tényleg olyan ez, mint amikor elvileg gyerek hall ilyen olyan frekvenciát, idősebb meg nem, vagy fordítva, stb.
ugyanis akármelyik alkatrészem kicsit "megnyomom" ( procihűtő, vga, memória ) akkor kicsit felhangosodik...
nem lehet valami feszültség, vagy áramhiba ez ?
ventiket direkt néztem, hogy lentebb, fentebb csavartam őket, de az nem befolyásolt semmit..
egyébként valamelyik ventim a 4-ből sistereg is, egyelőre azt se sikerült kihallgatni melyik..
személyes ajánlás az fps raider 550w.
Nem kérdezett ilyet! De hozzá értő is telepítette a gépre a drivert és neki se működött!Az a vicc hogy még egy ram tesztet se tudott elindírani!
Ugye van a
HD 7850 2 GB
lessz majd FX 8120 vagy csak a 6 magos 6300
és még 8-16 giga ram 1800 mhz körül (a többi szerintem nem lényeg)
Ezekkel el menne még biztonságosan a gép (majd rendelni is fogok meg hasonló leterhelő feladatokat is adok majd neki 😀
Kösz előre is!!!!!
Milyen gond lehet az ha a nyomtatót nem ismeri fel a gép!Még a nyomtató driverének telepítésénél felismerte de utánna nem tudok szkenelni ezt írja ki:a windows(xp/7): ismeretlen ezköz nem lehet felismerni stb stb a nyomtató driver azt írta ki hogy az usb kábel nincs csatlakoztatva!Több op rendszerrel ki lett próbálva a gépemen és ugyan ezt a gondot produkálta(az alaplap drivere tökéletesen telepítve volt)!Más gépen viszont tökéletesen működött a nyomtató!
Milyen driver gond lehet????
Én ramra gyanakszok!
Egy 500w-os táp elég az amd r9 280x-nek?
van egy winyóm (samsung sp2014) és elektronika hibája van, találtam másik samsung winyót ami tökéletes, de HD080HJ. Az elektronikán megegyeznek a csatlakozók (belső elektronika, motor), de a HD080HJ az 80 GB-os sata a másik 200 GB-os pata. Esélytelen hogy működjön jól gondolom?? 😕
[LINK]
parancsolj! Nézd meg kb mit bír! Itt pár procihoz azért odamérik 😀
Ha jól láttam nem egy igás ló és a mostani processzorod lenyomja...
Láttam, hogy létezik olyan, hogy AMD Sempron X2 180. 2 magos, 2,4 GHz-es, szóval elég jónak tűnik.
Ez mennyivel gyengébb mondjuk egy azonos órajelű AMD Athlon X2-nél?
alex1997. nem muszáj, érdemes, én cseréltem úgy lapot win 7 alatt hogy lusta voltam ujra rakni, de az csak egy irodai gép volt, sajátom alatt biztos ujra raknám, egyébként ezt komlett gép cserét kb a win7 óta élik túl a windosok ,de ettől még közel sem szakszerű.
Ha az van beírva az alaplap kiskönyvbébe hogy PCI Express® 2.0 x16 bus interface és én egy 2.1-es karit néztem ki akkor az a 2.1 es belemegy a lapba?
feltolod az alaplapod chipset driverét, és beleraksz egy másik lapot, csak gondolj bele...
( nekem pl. az alaplap chipset drivert le se lehet törölni )
oylan kérdésem lenne, hogy: 2 vinyó van a gépben, az egyik csak slave-ként, adattárnak. (a sípolós)
van oylan funkció hogy ezt kikapcsolom, és csak akkor kapcsolom be ha én akarom ? !
az energiagazdálkodási lehetőségekben van hogy merevlemez kikapcsolása adott idő után, de én nem a főt, hanem az adattár vinyót akarom csak kilőni.
az a problémám, hogy megy a gép, és egyszer csak a hdd mintha megállna a pörgéssel, még hallani is lehet, de egy kis idő múltán újra elindul, mellesleg a windows is befagy ilyenkor, volt hogy már kék halált is dobott ez miatt
valami ötlet??
[LINK]
[LINK]
na de akkor ez most mi lenne ? készüljek fatális adatvesztésre, vagy mi lesz vajon ? :/
HD Sentinel 4.40 PRO: ( köszi a tippet ! )
A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra.
működési idő: 602 nap,
becsült hátralévő élettartam: több mint 1000 nap.
összes indulás/leállás száma: 5482
ezek szerint valami műszaki hiba lehet ? :/
beljebb ástam a sípolás témában amit korábban írtam. mivel szerintem legalábbis pár napos az esemény, a videokarihoz kötöttem, másik tippem a HDD volt. először deaktiváltam a vga-t, és úgy elindítottam a gépet, a sípolás ugyanúgy hallatszott.
aztán vga vissza, vinyóból ki a kábelek, indítás, a sípolás NEM hallatszott.
tehát akkor valszeg a vinyómnak annyi, vagy mit akar ez jelenteni ? a sípolás egyébként oylan frekvin szól, amit pl. anyum nem hall, amikor idehívtam hogy hallgatózzon, ő azt mondta nem hallotta, de én igen, és engem nagyon idegesít, a fejem is cseng tőle...
amikor egy tv belül poros, vagy kezd behalni, és olyankor tisztességesen oldalba szokták vágni, hogy elhallgasson egy időre.... na olyan ez a sípolás...
ötletek ? köszönöm.
szerk.: felvettem telóra, nagyjából hallatszik.
[LINK]
[LINK]
Van egy Acer TravelMate 2410 laptop, amihez nincs adapterem. Ehhez jó lenne egy Akyga AK-ND-04 Adapter HP 19V/4.74A 90W adapter? Vagy tudtok ajánlani más olcsó adaptert?
Vettem egy Canon Prixma Mg2550 tipusú nyomtatót rendesen feltettem a driver cd-t volt próba nyomtatás minden....Most szkennelni szeretnék de nem engedi ezt írja ki:-Lapolvasó ki van kapcsolva,-Az USB kábel nincs csatlakoztatva!
Ha a nyomtatón megnyomom a másolás gombot feketét/színest akkor beszkeneli és kinyomtatja!Nyomtatni gépről a nyomtató driverével tudok de szkenelni nem! A kábellel lenne a gond mert azt nem adtak hozzá hanem vettem?? ezt:http://images.multimediatower.hu/30/non/33279_1309881561_m.jpg
Vagy valami driver hiba?
valaki aki tud segítsen!
Előre is köszönöm!
az van írva solid cap
- non-volatile
-low ESR
-low temperature
eléggé külön kitér a témára, meg elvileg ez a military class 3 "top quality and stability" lenne...
vagy ez mind csak parasztvakítás vajon ? :/
kicsit lenne pech, hogy ebbe a lapba elektronika hal be, a régi asrockomat meg kínoztam 5 évig azt semmi baja nem volt szegénynek ...
ugyanis akármelyik alkatrészem kicsit "megnyomom" ( procihűtő, vga, memória ) akkor kicsit felhangosodik...
nem lehet valami feszültség, vagy áramhiba ez ?
ventiket direkt néztem, hogy lentebb, fentebb csavartam őket, de az nem befolyásolt semmit..
egyébként valamelyik ventim a 4-ből sistereg is, egyelőre azt se sikerült kihallgatni melyik..