Jól van. Ha lenne egy S 4-ed arról is csak annyit tudnál, hogy Samsung és pl hány hüvelykes a kijelzője? na mind1. Ezt vehetnéd pl a mostani tápod helyett [LINK] A mostani tápodat konkrétan kinyírná az r9 280x ami a jobbik eset mert lehet a kártyát nyírja ki a tápod. És valahogy az egyik 9-10szer annyiba kerül mint a másik.
Köszönöm a választ! Nagyon hálás vagyok érte,most nem kell tápot cseréljek!Megszabadúltam + kiadástól.Nagyon remélem ,hogy az alább említett konfig futni fog a mostani tápommal!Mégegyszer köszönöm a választ!
sachme: dehogy kell 750w, ez a marketing bullshit a te konfigod full terhelésen 12v ágon ha 300-350 ha megeszik, a noname tápokra szinte kivétel nélkül azt írják rá mennyit fogyaszt a konektorból a te "750w" tápod 70% hatásfokot feltételezve 525 w tud kb leadni, ott az fsp amit irtam (raider 550w) az azt adja le ami rá van írva, és még minőségi is.
sachme: 500w is sok, nemhogy 750. Ismerősömre is rá akarták sózni a 600w-os tápot, erre szóltam a kedves eladónak, hogy elég oda egy 400w-os is, hebegve habogva jött a válasz, hogy végeredménybe igazam van.😆
A dc-shop nál láttam kb 14 ezer ftért,és a hardwaret leírtam 😀
Phenom II X6,Amd radeon r9 280x 3gb,és 8gb ramm.
Néztem oldalakat és azt írják hogy ehez a konfighoz 750 Watt kellene ,hogy működjön.
Az utóbbi időben csak a merevlemez keresztmetszette befolyásolta a gép teljesítményét: indítás,leállás bármely programm betöltése, szóvál elég sokat számmít, jobban mintha 4gb memoriát le cserélnél 8gb-ra.
hát függ tőle lévén onnan termeli be az adatokat a gép a hardverekre. Ha tele van a winyó akkor lassabban bootol is a gép pl. Ezért érdemes SSD-t venni. Felrakod rá a játékokat meg a programokat + az oprendszert az SSDre. Ha nincs tele akkor iszonyat gyorsan indulnak a cuccok valamint rohadt gyors bootot fogsz kapni. De ha tele van ugyan az az eredmény mint rendes winyónál. Azért gyorsabb at SSD mert nincs benne mozgó alkatrész, a winyóban meg van 😃
MMathers: nekem az alaplap is soknak tűnik 60C? mi van nyáron 75C? az északi híd kb 55C visel el ugyhogy nem ártana +1 venti mert szerintem nem lehet bent sok😀
Még mindig belassul? FPS érték ellen be vagy oltva?😃 60ról 20-at megértem. 60-ról 35-öt már nem.
Ez nem proci beállítás ez alaplap ReRabbit. pl asrock 970 pro3 r2.0-n valami 55 fok volt és ezért trottlingolt az FX 8350. Aztán kapott TR macho 120-at és megszűnt a probléma😃
De én ilyenen nem akadnék fenn. Hú bakker másokat mennyi minden zavar. De akár CPu trottling is lehet az meg alaplap beálltástól is függ. Hiába 55 fokos ha 55 foknál már trottlingol azaz valszeg azért ennyi mert ott már visszavesz a prociból mert szerinte veszély van.
De nem annyira, hogy beessen ennyire az fps. Bár nem tudom most mennyirről beszélünk. Szkás szerint semmi konrét adat csak belassul. Mindenki olyan penge már mindenbe de konkrét adatokkal sosem tudnak elsőre szolgálni. Pedig a telepátia nekem még mindig nem megy sajnos.
Üdv.
Segítségre volna szükségem... miért van az, hogy a Crysis 3,Far Cry 3... magas beállítások mellett hirtelen belassul a játék, olyan mintha túl lenne melegedve, majd utána megint jó lesz, folyamatos kép, stb aztán megint belassul az egész... megnéztem a gépem alkatrészeinek hőmérsékletét a GPU 57 fokos, CPU 55 fokos, alaplap 60 fokos
mivel nem magasak ezek a hőértékek, ezért én arra gondoltam, hogy a processzorom lehet kevés... és azért jelentkezik ez a "tünet".
Ötlet?
6 darab sata csatlakozód van, alapból annyit, de nem hiszem hogy bárki is ennyi merevlemezt kötne egy átlagos gépre... a vinyók amúgy nem nagy fogyasztók...
Köszi.
Ezt találtam róla:
Tápegység
- formátum: ATX
- teljesítmény: 500 W
- bemeneti feszültség: 120 V - 270 V
- üzemi zajszint: 24 dB
- 80 plus
- 24/20 tűs csatlakozó (alaplap): 1x
- 4 tűs csatlakozó (ATX12V): 1x
- 4 tűs csatlakozó (periféria): 3x
- floppy-meghajtó csatlakozó: 1x
- PCI-E csatlakozó (6 tűs): 1x
- S-ATA csatlakozó: 6x
- méretek: SZ 15 cm x M 8,70 cm x H 14 cm
Melyik jelenti hogy hány vinyó köthető rá?
Masterthief: Ne írj már ilyet kérlek.
Elég az 500W-os táp is, de jobban jártál volna egy 750W-os táppal.
Amúgy a VGA az sapphire.
A "ráírt" értéket mindig leadják, pl 70%-os 750w táp 100% terhelésen 750W ad le, de 975w vesz fel a hálózatból.😉
Phenom II X6,Amd radeon r9 280x 3gb,és 8gb ramm.
Néztem oldalakat és azt írják hogy ehez a konfighoz 750 Watt kellene ,hogy működjön.
ASUS M5A97 EVO R2.0
vélemény?
MMatchers: Ez biztos?😃 VGA-n is vannak😃 Tápban is van😃 FPS-t nem fogsz írni?
Ez nem proci beállítás ez alaplap ReRabbit. pl asrock 970 pro3 r2.0-n valami 55 fok volt és ezért trottlingolt az FX 8350. Aztán kapott TR macho 120-at és megszűnt a probléma😃
Segítségre volna szükségem... miért van az, hogy a Crysis 3,Far Cry 3... magas beállítások mellett hirtelen belassul a játék, olyan mintha túl lenne melegedve, majd utána megint jó lesz, folyamatos kép, stb aztán megint belassul az egész... megnéztem a gépem alkatrészeinek hőmérsékletét a GPU 57 fokos, CPU 55 fokos, alaplap 60 fokos
mivel nem magasak ezek a hőértékek, ezért én arra gondoltam, hogy a processzorom lehet kevés... és azért jelentkezik ez a "tünet".
Ötlet?
Ezt találtam róla:
Tápegység
- formátum: ATX
- teljesítmény: 500 W
- bemeneti feszültség: 120 V - 270 V
- üzemi zajszint: 24 dB
- 80 plus
- 24/20 tűs csatlakozó (alaplap): 1x
- 4 tűs csatlakozó (ATX12V): 1x
- 4 tűs csatlakozó (periféria): 3x
- floppy-meghajtó csatlakozó: 1x
- PCI-E csatlakozó (6 tűs): 1x
- S-ATA csatlakozó: 6x
- méretek: SZ 15 cm x M 8,70 cm x H 14 cm
Melyik jelenti hogy hány vinyó köthető rá?
Chieftec CTG 500W-s tápegység elbír 3 db Sata III-as vinyót?