Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Chuck avatar
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy van egy netezős gép itthon, tönkre ment az alaplap, így cseréltem benne alaplapot (asrock g31m-s r2.0 ez volt régen az enyém) és vettem hozzá használtban egy intel 531 3.0ghz HT-s procit! bele tettem és a gép lekapcsolt kb 5 perc után... túlmelegedett a proci és leoldott (intel gyári hűtővel, nem terhelve!) a paszta rendesen rajta volt!
van itthon nekem egy jó nagy darab hűtésem, rátettem azt és azzal 46 fok volt terhelés nélkül, de viszont az kell a gépembe, így vissza tettem az intel hűtőt és lehúztam 2ghz-ra a procit, így 36fokos! kipróbáltam másik lapban és ott is ugyan ezt csinálta!
Az a kérdésem hogy ez normális?... bár nem hiszem hogy az lenne.. de mi a baj? :/
0
0
0
0
philips20 avatar
halaki nem tud esetleg valami programot a the simpsons tapped out hogy, amivel lehet fánkokat berakni a játékba ?

mert fizetni nem akarok érte, inább valami hack kéne.

előre is kösz.
0
0
0
0
Razer015 avatar
Köszkösz 😀 Amúgy biztos nyúlik szerintem 😃 Ha nem nyúlna mi értelme lenne ? 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Tessék itt vannak harisnyák pl http://hárdverapró/apro/kabelharisnya_b_sok_szinben_b_majustol
De itt bogarászva jobb ajánlatokat is kaphatszhttp://hárdverapró/aprok/hardver?kategoria_gyartokhoz=2&gyartokereses=-1&hirdetesVaros=-1&hirdetesTipusa=-1&GYORSKERESO_TOKEN=17A68CF1946D4FAC933C&gyorskereses=modding&gyorskereses_hidden=Gyorskeres%C3%A9s+itt%3A+Hardver
0
0
0
0
cseszka avatar
Ha van növéred,hugod,esetleg anyukádnak biztos van harisnyája....😆
Viccet félre,kérdés hogy ha találsz is,rátudod e huzni a csatlakozásoktol?Mert ha jóltudom nem nyulik,bár még sose néztem.
0
0
0
0
Razer015 avatar
Hali 😀 Lehet nem idevaló de jobb helyet nem találtam neki 😃 Szóval. A gépben lévő kábelekre akarok harisnyát húzni h kinézzen valahogy mer így elég igénytelennek néz ki 😃 szóval lényeg az lenne h hol tudok ilyen harisnyákat venni a kábelekre mert sehol nem találtam :/
0
0
0
0
rollin avatar
Sziasztok! Egy kérdésem lenne a Call of Dutty 4 játékkal kapcsolatban. Minden működik,de nem találom a mentett játékot. Tudna nekem v.ki ebben segíteni? Nagyon meg köszönném.
0
0
0
0
mathejocy avatar
divisio1: Én kivenném belőle egyesével a ramokat. 😊
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Legegyszerűbb odaviszed akitől vetted és megkérdezed vagy valami hozzáértő boltba,ha innen nem tudja senki.
0
0
0
0
no avatar
Segítsetek , mi lehet a probléme , kérlek üzenetet írjatok és a segítséget előre is köszönöm 😀 http://www.youtube.com/watch?v=WhwRxClUcn0
0
0
0
0
niteforce avatar
csak annyit, hogy shift működése leállt.
2 lehetőség, kilépés, vagy keresés az interneten ami persze nem eredményes.
0
0
0
0
Bronson avatar
driver, directx, vcredist hasonlók?milyen hibakód van? ha van egyáltalán...
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok, az lenne a gondom, hogy letöltöttem a Need for Speed Shift játékot, de már a legelső versenynél, rögtön pár méterrel a rajt után (mindig ugyanott) lefagy a játék, ki kell belőle lépni. Letöröltem, letöltöttem egy másik verziót, ugyanez. Mi lehet a baj?
0
0
0
0
no avatar
eddig semmi gubanc csak annyira nem vágom nem vagyok egy pc guru gondoltam teszek egy próbát
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Akkor nem olyanlott a huzas,bar megprobalhatod 3.5-re emelni csak folyamatosan figyeld a hofokot!Ha nagyon melegszik visszaveszed!
0
0
0
0
no avatar
gyári nagyon apró én is csodálkoztam rajta
0
0
0
0
no avatar
nem füstöl le a proci ???
0
0
0
0
PC GAMER avatar
Sok ertelme nincs!Bar 1 probat meger,csak a feszt ne allitsd,ha nem ertes hoza!.Konnyeden lehet problema,de ha van jo hutod,gondolom nem gagyi gyarival akarod huzni?
0
0
0
0
no avatar
sziasztok lenne egy kérdésem van egy amd athlon iix2 250 procim lenne értelme felhúzni 3,5ghz re vagy nem éri meg ??
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Heló! Ebbe az alaplapba: AsusM5A97 a mostani Ramom belemegy-e vagy a CPU: AMD Athlon X2 2.8 GHZ 240. Mert ettől függ hogy mi lessz a következő alkatrész
0
0
0
0
sisko avatar
A sárga=nincs a gépnél,a piros=elfoglalt,de egyik esetben sem kéne megszakadnia,hisz a gép továbbra is online van,csak nem hallja vagy nem válaszol a hívásra.Pl azt is be lehet állítani,ha bizonyos ideig nem nyúlsz a géphez,akkor automatikusan sárgára-azaz nincs a gépnél-váltson.Ott valami más hiba (is) lehet.
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.skype-ban mikor a kapcsolatokban a nevek mellet a jel zöld ok,akkor online,ha szürke,akkor offline.De ha sárga akkor az mit jelent?Mert bevillan,becsörög neki,majd megszakad,és azzal már be is szürkül,mint mikor offlie,és irta e-mailban,h egész nap online volt,nekem meg nem jelezte,mig uncsitesomnakse akivel én meg beszéltem,szal nálunk nincs gond az biztos.
0
0
0
0
SCoreblack avatar
Idáig nem érkezett megfelelő válasz, így beírtam ide is, hátha valaki tudja értelmezni.
Lényegében azt szerettem volna megkérdezni hogy a hűtést pasztázzam újra vagy a tápot kellene kicserélni,mert ha minden hardvert leszedek....ami marad:
ALAPLAP,PROCI,TÁP. megy nem melegszik, de ha bekötöm a táp 2.csatlakozóját a cpu-s kábelt akkor felmelegszik.....Mi lehet a gond?
Nvidia spp
spp temperature: 60°kézzel észleltem majd diagnosztikai program is kimutatta.
0
0
0
0
mathejocy avatar
A támogatottság.Egyébként optimalizáció kérdése.Ha AC IV BF-el játszom,és kicserélem az FX-et egy Athlon 2 X2 250-re ,akkor nem mondod meg,hogy melyik van benne.Én is meglepődtem.(Mondjuk elég durva felbontáson játszom 😀 )
0
0
0
0
Chuck avatar
értem köszi! és játékoknál mi számít jobban egy prociban? Mhz? fsb? cache?
0
0
0
0
mathejocy avatar
10-15%-al, 300MHZ-cel és 1MB L2-vel.
0
0
0
0
Chuck avatar
Egy E5700 mennyivel jobb egy E3500-nál?
0
0
0
0
cseszka avatar
alex1997:Ezért irtam ami irtam.Énse tudom h mekkora fér bele.Leirtam mekkora fér bele a gyártó szerint,amit kicsillek,mert a te házad szélesebb mint az enyém,és nekem befér a 160mm mig a tiedbe 148.5 ir a gyártó.Ha irok párat,megveszed,és nemfér bele,azzal se vagy elörébb,csak a pénzt dobtad ki.Vedd le az oldal lapot,és akár egy vonalzval is megtudod mérni mekkora hej van a procitol a ház oldallapjáig.Igy a biztos.
0
0
0
0
RedRabbit avatar
alex1997: 160mm-nél ne legyen magasabb.

Válassz.😃 [url]http://www.argep.hu/main.asp?kid=3-252&sort=preis-[/url]
0
0
0
0
The Emptiness avatar
cseszka: Ne haragudj nem szemétkedni akarok kösz hogy válaszoltál de én ezzel nem vagyok előrébb :-(
Én egy pár db tipust vártam vagy valami hasonlót.
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Igen a My pcre. Xp vel , Win 7 -el (32,64) mindegyiket prómbáltuk egyikkel se jo tuti hogy nem szoftveres hiba .Nyomtatot meg most vettem:Cannon Prixma MG2550
0
0
0
0
cseszka avatar
MY pc-re kötötted rá?Mert ott nem irtad meg h mien oprendszert használsz.Pl XP,Win7,Win8...valamint a nyomtató tipust sem.Lehet nem is támogatja,ha pl tul régi fajta a nyomtató.De nézd meg az ezközkezelöben h ott a nyomtatónak fentvan e a divere.Ha nincs,és valszeg nincs,akkor ott egy sárga 3szög jelzi majd.
0
0
0
0
mamusz11 avatar
HAli!
Aki tudja mi lehet a gond és hogy lehetne megoldani kérem segítsen mert nagyon FONTOS!
Vettem egy nyomtatót amit feltelepítettem de a gép nem ismeri fel(Uknow divece).Már a pendrivot is szarakodik felismerni a gép!
Alaplap:Asrock G41m VS3 r2.0
A ram jó,a nyomtató is jó más gépen tesztelve lett,a táp(Mtech 550W max 2 éves tudom hogy nem a legjobb de eddig semmi baja nem volt a 4 db venti ki lett húzva hogy nehogy az vegy el el az áramot de így se volt jó)
Egyéb tippek?
Ha vennék bele egy Usb kártyát akkor arról jó lenne? Mondjuk ez holnap kiderül de azért szerintetek jó lesz e?
Ha nem lesz gond akkor mi lehet a baja javítható vagy nem mennyi lenne a javitás mert már kb 1 hete kínlódunk vele?
Vagy inkább vegyünk egy új lapot + akkor már procit is gondolom!
SEGÍTSETEK PLS! 😀
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Azt nem tudja valaki, hogy miért van az, ha lejátszok valami zenét vagy filmet bármilyen lejátszóval és utána elkezdek például netezni, akkor nagyon elkezd akadni a hang és a kép is. Még Youtube-nál is. A chrome meg megesz vagy 40-60%-ot is. Hardveres támogatás be van kapcsolva.
0
0
0
0
Chuck avatar
2 fajta E6600 van, én a 3ghz-s re gondoltam,
akkor is a 6550 lenne jobb választás?
0
0
0
0
cseszka avatar
alex1997:Ezt irja a weboldalán a háznak:CPU cooler height: 148.5mm / 5.8 inch a ház méretei pedig
200 x 424.6 x 479.5 mm ami érdekes,mert nekem TT V4-van,annak méretei 430 x 190 x 475 mm.Az enyim keskenyebb 10mm-el,és befér a 160mm magas CPU cooler is.
0
0
0
0
Bronson avatar
nincs olyan őrült nagy különbség a kettő között ahogy nézem, de az E6550 lenne a jobb választás szerintem
0
0
0
0
Chuck avatar
Sziasztok! melyik processzor az erősebb? és jobb lenne játékra? Intel E6550 vagy intel E6600?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Szevasztok annyit szeretnék kérdezni,hogy egy Cooler Master K350 házba melyik a legnagyobb CPU cooler ami még rendesen belefér úgy hogy a hátsó ventilátor be van rakva az oldal lap is rajta van és amelyikben lehet a ventilátort is cserélni.

Kösz előre is!!!
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Hali!
Ugy néz ki hogy az alaplapomon(asrock g41m vs3) meghalt az usb vezérlés!Az lenne a kérdésem hogy ha veszek bele egy usb kártyát akkor az jó lesz(működni fog)??
0
0
0
0
no avatar
RedRabbit: itt van gépházamban 😆,
de kiváncsiság kedvért megnéztem egy Akyga tápot a ***en (itt láttam a képen az adatokat is) és hát 420w rá írva de 12v ágon csak 192w add le 😃, mondjuk azt hogy igazad van a kombinált leadást írják rá, de ugye normális esetben a 12v ágat kéne föltűntetni.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Nekem ez nem tetszik,amúgy is ,ár meg van a gamepad csak még nem volt alkalmam ki próbálni de azért köszi. 😀 na szóval még mindig az a kérdésem hogy a mostani játékokon pl: far Cry 3,Cod MW3 stb. kompatibilis a Logitech Dual Action gamepad? És rezeg is? 😃 Előre köszi a válaszokat!
0
0
0
0
SCoreblack avatar
[url]https://www.google.hu/search?q=Thrustmaster+GP+XID+PC&rlz=1C1CHMO_huHU570HU570&oq=Thrustmaster+GP+XID+PC&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8[/url]
Ezt ajánlom:Thrustmaster GP XID PC
0
0
0
0
sachme avatar
Köszi az ajánlást.Lehet ezt veszem,eléggé tetszik 😀
0
0
0
0
mlan0 avatar
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék hogy a Logitech Dual Action Gamepad a mostani játékokon kompatibilis? pl: Far Cry 3,Cod MW3 stb. Ja és még valami,ez rezeg? 😃 (Windows 8-am van)
0
0
0
0
RedRabbit avatar
Ismétlem, nem a felvett hanem a leadott van ráírva, de mutass egyet akkor elhiszem.😀
0
0
0
0
no avatar
Most azon gondolkodom, hogy
megérne-e 6.000-8.000 forintot pluszban egy AMD FX 8320-as processzor 6300-as helyett... vélemények?
0
0
0
0
no avatar
RedRabbit:

NONAME tápokról beszéltem ahol ismétlem szinte kivétel nélkül mindig azt írják rá hogy mennyit vesz fel a hálozatból.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció