ugy gondolod,hogy uj alaplapot vegyek?esely nincs ra.azert mert nem megy a hang a win 8.1 alatt,azert nem fogok ujat venni.akkor inkabb ha tenyleg semmi megoldas nincsen,akkor visszaallok a win 7-re,ha muszaj.mit tudom en milyen hangkartyam van benne.via hd audio.nem tudom ez lehet-e.mar toltom.remelem ez mar fog segiteni.ha nem,akkor sajna holnap emgint szorakozhatoka geppel,es rakhatom vissza a 7-est.taylor sajna nem jo.azt irja ki,hogy doesnt support this op.system.de orulok ennek az egesznek.holnapra is megvan a feladatom.windows csere
Ezt próbáld felpattintani. ELvileg jó win8 32 és 64 bitre is. Ez amolyan általános driver. Nem ASUS féle alaplapodra specializált de attól még lehet jó. [LINK]
jaj,bocsi.persze,minden megy tokeletesen.minden program kvietel nelkul.mondjuk az officet valamiert nem tudtam aktivalni,pedig a 7-esen siman aktivaltam,ezen meg nem engedte.na de majd azt megoldom.az nem lenyeges.Reincarnation:erre en nem is gondoltam.na mindajrt megprobalom,es jelzek mi a helyzet.csak sikerulne ugy.ugyanazt irja ki.we cant find hd audio
hat mar neztem az asus oldaljan is,es nem lehet kivalasztani a win 8-at.ez most komoly,hogy azert mert regi az alaplapom,nem fog menni a hang rajta?nem akarom elhinni 😞
htcevo3d: Mit szedtél mert asusnál látom nincs win 8 driver neked? Azért kicsit koros(koros!= gyenge) procid és lapod van és már nem dobnak rá ki win 8 drivert. Többi dolgot fel tudtad rakni simán a win 7-hez való driverekkel?
en is segitsegre szorulok.felraktam a windows 8.1-est,es a vilagert nem megy semmilyen hang.alapbol nekem via hd audio progi kellene,hogy tudjam alligatni a stereo es az 5.1 kozott a dolgokat.letoltottem mar par verziot,ami elvileg win 8-al kompatibilis,de a telepitesnel hibat ir ki.es most semmilyen hang nem megy.mit tudok ezzel kezdeni?ennyire nem ertek ehhez?elore is megkoszonom ha tud valaki segiteni
Sziasztok!
Az lenne a problemam hogy a tegnap megerkezett az alaplapon,ami hibas szerintem.
Mindent bekotok jol es a helyere.Eloszor nem ment a power es a reset gomb se.Miutan 100adjara ujrakotottem elindult.Tovabba nem ismeri fel a ps2es billentyut se.Amikor a gep elindul egyet pillan es kessz.Ennyi.A monitor se indul el,pedig keresi a jelt.Mar 2 vga-val probaltam,de semmi se lett.
Valaki kerem segitsen!Elore koszonom a valaszt!
Bocsanat az ekezetek hianyaert,csak mas gepen vagyok most 😀
Hali! Valami nem kerek a HD 7770 vga-mal és nem tudom eldönteni, hogy most a kártya hibás, vagy valami más a probléma ( esetleg a BIOS-ban kéne állítanom még valamit? ) A lényeg, hogy idáig az APU-mnak a VGA-ját használtam, nem is volt a gépbe videókártya, viszont ez a HD7770, amit nem rég vettem, érdekes dolgot csinál, random időközönként elmegy a kép( tényleg változó, van hogy 6 óráig semmi ) ez alatt azt kell érteni, hogy ad egy szines, vagy épp fekete képet, és semmi, bár hangot hallok, de muszáj újraindítanom a gépet. Ez függetlenül attól történik, hogy játszok, vagy netezek, vagy bármi. Mindent átállítottam amit tudtam BIOS-ba, csak a VGA drivere van fent, szóval ezek után nem igazán értem. A kártya nem tűnik külsőleg sérültnek egyáltalán.. esetleg az átalakító lehet probléma ilyenkor? Tényleg tippem sincs már, szóval ha ez esetleg orvosolható egy egyszerű BIOS beállítással, akkor legyetek szívesek megírni, mert ez kifogott rajtam, és ha tényleg a kártya rossz, akkor vihetem vissza😀. Köszönöm
Üdv! Az lenne a kérdésem hogy ha egy Processzort UnderClock-olok attól lehet e baja? Tehát amennyire csak az alaplap biosa engedi a lehető leglassabbra veszem az FSB-t. Egy Kis retrojáték masinát építek és nincs szükség a 2600+ Barton sebességére ezért szeretném lelassítani amennyire csak lehet. Csak még sosem csináltam ilyet ezért inkább megkérdezem hogy lehet-e tőle baja??
akos328: Ph teljes rendszerfogyasztást ír. Maximum 150w lehet. Egy 6 pines csati van rajta, ami 75w, + pci-e sín ami még 75w. De 150w csak akkor ha kitolod TDP limitet, enélkül max 118w.
TaylorXIII: prohardveren 174W mutattak terhelve, persze nyilván a proci is közrejátszott mivel nem Furmarkkal mérték hanem Metro 2033-al. 115W-nak megjelölve a TDP-je , ez így ha azt nézzük 210W. mondtam h a 300wattal sokat mondtam.
De köszönöm szépen ha mindketten a vgat mondjátok akkor az lesz.
a procinak 95W van megjelölve TDP-nek, a kari 150-200W között fogyaszt terhelve, tehát 300W a maximum de szerintem sokat mondok ezzel az értékkel is, szóval van ott még kakaó 😀
az miatt nem aggódok, csak hogy egyáltalán jó vétel lenne-e eza párosítás, és hogy melyik legyen a prorítás, bár 2 hónapon belül úgy is cserélve lesz mindkettő.
Sziasztok. Abban kérném a segítségeteket, hogy melyik komponens lecserélése lenne a prioritás.
Adott egy Athlon x2 250-es proci és egy HD 5750-es VGA.
Egy Fx 6300-ra és egy R7 260X cserélnék. Kérdésem az lenne, -mivel egyszerre nem futja a 2-re csak 1 hóna eltéréssel félr bele a 2 költségvetésbe- hogy melyiket vegyem meg előbb. Tudom mindenképp limitbe kerülök bármelyiket is veszem elsőnek, de saját ötletből nem tudom eldönteni melyiket érné meg jobban elsőként választani.
Hát én annó használtam ezt a wint,bár akkor radeon karival.Utánna jött a win 8.1,amibe csak bedobtam a 760-at,meg felraktam a drivert,és ment,nemvolt gond.ma meg ette a fenét,de már elötte is ezekkel a beállitásokkal használtam a gépet (memoria orajel,cpu orajel,cpu fesz...).Szerintem a vga drivert kavart be.Na mindegy,egyenlöre ezzel is megy,ha jelenik meg ujabb,akkor majd kipróbálom azt is.
cseszka :Ezt tuning közben minden alkalommal látom vagy 5x .Mem,cpu fesz, illetve mem beállításra dobálja. Win7-nél nem szívtam ennyit.3 napja toltam vissza a win8-at,ez egy kicsit érzékenyebb a beállításokra. Update után simán felmegy minden driver.Addig csak macera van vele.A 334.xx driver am jól sikerült.Az experience viszont az új verzió óta nálam nem hajlandó játék közben felvenni. 😞
Sziasztok! Szerintetek melyik lenne jobb processzor az AMD Athlon II X4 750K vagy az AMD Athlon II X4 760K? vagy egyáltalán van valami különbség az órajeleken kívül?
Nekem a 3770k-s procihoz asus z77 sabertooth van és teszi a dolgát. Plusz okosság benne, hogy van benne kis venti a procihoz, ha húzni szeretnéd akkor lehet jól jön az a kis hűtés.
Hali.Ma ujra telepitettem a wint.Eddig 8.1 volt rajta,ment....de lassab volt mint a sima win8.Ma visszatette a win8-at,és elkezdett kékhalálozni vagy nem is tudom,ki ir valami olyat h szomoru szmájli,maj a szöveg h a windows leállt,adatokat gyüjt össze,itt megy a százalék 100%-ig,és itt ujra indithatom...,na akkor megint feltettem,de aztán is bedobja.Hozzáteszem még irja a szövegnél mikor kéri az ujrainditást h:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Mikor ujra indul ez a kép fogad.
az elöbb csak felakartam tenni a reinmeter-t,és meghalt az os....????? Átlagban akkor csinálja,mikor valaminek elinditom a telepitöjét.
----Szerk:------
3* is ujra raktam,annyival h nemraktam fel virus irtót,meg ma leszedtem a legujabb drivert a vga-hoz az nv oldalárol,amit már az uj vinre telepitettem.Telepitésnél hibát irt ki,de attol kép volt de valami nv experiencs v mi,mind a 2 alkalommal,3* amint irtam nem raktam fel virus keresöt,meg 1el régebbi drivert tettem fel a karinak,és most nincs gond...
30k-ig is el kell menni, hogy valami értelme is legyen a K-s procinak.
4670K- ASUS Z87-K, Asrock Z87 Extreme 3
3570K- Asrock Z77 Extreme 4.
SZerintem a másodikat vedd az azonos áron jobb alaplap miatt.
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy játszanák haverokkal a Borderlands 2-vel Tunnglen, haverjaim fel is csatlakoznak hozzám, pár percig játszunk, aztán elkezd ledobálni minket a game. Próbáltam már megoldást keresni, de angol tudás híján nehéz :S Egyszerűn szét kapcsol az egész játék. Valaki megoldás? 😀
Chuck : Az 531 nem egy langyos proci.Prescott mag sosem volt hideg.Proci fesztől függően akár 100W-ot is eszik.Én 4GHz-n küldtem,de ott már vízzel is necces volt.Van itthon 540-es procim,de azt lehűteni...Nem olcsó mulatság.Netes gépnek 420-as procit ajánlanám inkább.Bár ahogy elnézem az árakat, egy 2160-is olcsó.
looserking : Próbáld a gyáriból vmelyiket. [url]http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=p4s800-mx+se&p=1&os=17[/url]
Sziasztok! Vettem egy Avermedia Broadcaster HD C127-et és kérdésem: hogyan lehet felvenni saját gépet? 😀 Ugyanis van egy HD6670-em(hdmi, dvi, vga) és egy lcd monitorom (egy vga és egy táp csatival) és a C127-en pedig 1 hdmi és egy vga kábel. Szóval. Hogyan kell összekapcsolni mit mihez? Avermedia hdmi-t a kártyához és a kártya vga-t a monitorhoz?
Az lenne a problemam hogy a tegnap megerkezett az alaplapon,ami hibas szerintem.
Mindent bekotok jol es a helyere.Eloszor nem ment a power es a reset gomb se.Miutan 100adjara ujrakotottem elindult.Tovabba nem ismeri fel a ps2es billentyut se.Amikor a gep elindul egyet pillan es kessz.Ennyi.A monitor se indul el,pedig keresi a jelt.Mar 2 vga-val probaltam,de semmi se lett.
Valaki kerem segitsen!Elore koszonom a valaszt!
Bocsanat az ekezetek hianyaert,csak mas gepen vagyok most 😀
windowson belül a hangoknál láthatod hogy éppen mi az alapértelmezett eszköz ha tv-re lesz dugva azt is látni fogja, és akkor átlövöd arra.
De köszönöm szépen ha mindketten a vgat mondjátok akkor az lesz.
az miatt nem aggódok, csak hogy egyáltalán jó vétel lenne-e eza párosítás, és hogy melyik legyen a prorítás, bár 2 hónapon belül úgy is cserélve lesz mindkettő.
Adott egy Athlon x2 250-es proci és egy HD 5750-es VGA.
Egy Fx 6300-ra és egy R7 260X cserélnék. Kérdésem az lenne, -mivel egyszerre nem futja a 2-re csak 1 hóna eltéréssel félr bele a 2 költségvetésbe- hogy melyiket vegyem meg előbb. Tudom mindenképp limitbe kerülök bármelyiket is veszem elsőnek, de saját ötletből nem tudom eldönteni melyiket érné meg jobban elsőként választani.
mert fizetni nem akarok érte, inább valami hack kéne.
előre is kösz.
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Mikor ujra indul ez a kép fogad.
az elöbb csak felakartam tenni a reinmeter-t,és meghalt az os....????? Átlagban akkor csinálja,mikor valaminek elinditom a telepitöjét.
----Szerk:------
3* is ujra raktam,annyival h nemraktam fel virus irtót,meg ma leszedtem a legujabb drivert a vga-hoz az nv oldalárol,amit már az uj vinre telepitettem.Telepitésnél hibát irt ki,de attol kép volt de valami nv experiencs v mi,mind a 2 alkalommal,3* amint irtam nem raktam fel virus keresöt,meg 1el régebbi drivert tettem fel a karinak,és most nincs gond...
4670K- ASUS Z87-K, Asrock Z87 Extreme 3
3570K- Asrock Z77 Extreme 4.
SZerintem a másodikat vedd az azonos áron jobb alaplap miatt.
http://***/webshop/product/msi_b75a_g43_gaming/507567
Lenne egy olyan problémám, hogy játszanák haverokkal a Borderlands 2-vel Tunnglen, haverjaim fel is csatlakoznak hozzám, pár percig játszunk, aztán elkezd ledobálni minket a game. Próbáltam már megoldást keresni, de angol tudás híján nehéz :S Egyszerűn szét kapcsol az egész játék. Valaki megoldás? 😀
looserking : Próbáld a gyáriból vmelyiket. [url]http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=p4s800-mx+se&p=1&os=17[/url]