Ezek igen diétás igények.😆Ha neked az elég,akkor tényleg felesleges az erösebb gép,de nemis olyan sokára eljön az az idö is,amin csak ezen a felbontáson,és beállitásokon mennek majd a játékok a lentebb irt karival is.
sisko: "illetve 1 feladatotot gyorsabban elvégez" Azt pont nem. 😀 És az azonos órajelek mellé hozzátenném, hogy azonos architektúra, mert nagyon nem mindegy, hogy milyen processzormagok mennek azonos órajelen.
soma99 : Röviden ? Mindenben 😃.1 magos proci manapság már szinte semmire nem nagyon elég(talán netezésre).2 mag kb. dupla teljesítmény,(4mag kb négyszeres...)stb,több feladat egyidejű futtatása illetve 1 feladatotot gyorsabban elvégez.Mindez persze csak azonos órajelek mellet áll legközelebb az igazsághoz.
Az nem rossz bár az kb 12Mbit lehet. Annyit tanácsolnék még, hogy a feltöltési szálakat meg ilyesmiket lehet beállítani na ott írjál be sokkal nagyobb számokat, mert simánlehet, hogy teszem azt 50 embernek töltöd fel a cuccot de mind csak kevéssel tud tőled tölteni , vagy csak szimplán jó ha nem csak 50 embernek tudsz tölteni. Így szerintem még hatékonyabban lehet kihasználni feltötési sebességet.
Bulletstorm ::Valaki a képhibákra megoldást vagy milyen verziót kéne leszedni? régen faxán ment hibák nélkül de már elfelejtettem hogy kell megcsinálni
ha valaki lenne oly kedves pm-ben leírhatná
Megvolt, nyitottam egy TCP+UDP portot mert nem tudom melyik protokoll a jó nekem. Elindult az upload, de iszonyat lassú, max 100/200 kb/s.
Adok neki még pár nap esélyt, lehet csak simán nincs elég peer, de ha nem mozdul vissza régi állapotába, turkálnom kell google-en más megoldás után. :/
Akkor vegyél Intelt Gt 610 társaságában. Igaz gyengébb összeállítás-Gt 610 képet ad másra nem jó- fogyasztás valóban alacsonyabb lenne, Intellel kb 130w, Amd kb 150w. 😆
Recon934: Persze, de az energiamenedzsment beállításaiban kikapcsolhatod. Vezérlőpult\Rendszer és karbantartás\Energiagazdálkodási lehetőségek: Séma beállításainak módosítása->Speciális energiaellátási beállítások: Merevlemez->Merevlemez kikapcsolása: Soha
Igen, ez normális.
Nekem is van, hogy éppen nem seedelek vagy töltök lefelé valamit, akkor leállnak a WD Greenek 😉
Aztán ha elindítok valamit arról a hdd-ről akor meg újraindul...Tehát ez normális!😀
Üdv!
Amióta rátettem SSD-re a rendszert és a HDD-t csak adattárolásra használnom, azóta sokszor a HDD fogja magát és leáll, ha újra használatba veszem, tehát vmit betöltök róla akkor újra felpörög. Ez normális ?
A HDsentinel ugyanazt mutatja, mint amikor a HDD-n volt az op rendszer.
Attol függ mennyit szánsz a gépre,mik az igények a minimális játékok terén is.A gt 610 nagyon gyenge.Ebben az árban báris én inkább AMD rendszerben gondolkodnék.
simon7109: Win7-nél, és gondolom Win8-nál is van a Vezérlőpultban - Felügyeleti eszközök - Partíciók létrehozása és formázása. Itt törlöd a két partíciót, ezután egyesülni fognak, majd létrehozod az egészet egy partíciónak, és leformázod.
Napokban vettem egy Asus RT-N10E routert, előtte egy Canyon routerem volt. A gond az, hogy az új Asus routerrel a uTorrent nem tölt fel. Régi routerrel nem volt ilyen gond, és ezt is kb. ugyanúgy állítottam be. Letöltéssel nincs probléma, feltöltéssel se uTorrenten kívül, speedtest kb. 20 Mbit/s-ot mutat a feltöltésre, de uTorrenten belül meg se moccan az upload.
Van valami beállítás amit elmulasztottam, vagy valami más "trükk" amivel ez megoldható?
Elromlott a laptopom és hát, mondhatni javíthatatlan, szóval kiszedtem belőle a HDD-t és a PC-ben szeretném használni.
A probléma ott van, hogy szét volt osztva a laptopban 2 részre, egyiken a rendszer, másikon a többi cucc volt.
Na már ugye ha PC-be akarom rakni, már nincs szükség a 2 partícióra mert a rendszer a másik HDD-n van. Valahogy le tudom úgy formázni a laptopból kivett HDD-t, hogy újra csak 1 partíció legyen? Azt tudom, hogy rendszer újratelepítésnél lehet, de más mód nincs rá?
Egy ismerősömnek valami f*sz úgy állította be a gépét, hogy van benne egy 430 amit az internetes cuccok használnak, és amint egy olyan program indul (pl egy nagyobb gépigényű játék) akkor átvált a 770-re. Erről én még sohasem halottam, úgyhogy kellene segítség, mert így nem tudja használni a shadowplayt.. :/
Nem azt mondtam hogy nem lenne érdemes, természetesen nem hátrány ha azonos a márka 😃 viszont azt is mondtam ha a specifikációk megegyeznek nincs akadálya... nálam sem azonos sem a méret, sem a márka, de a többi klappol és nincs semmi gond 😀
Bronson: Érdemes egyformákat venni, mivel időzítések általában különböznek, igaz be lehet állítani, de egy laikus örül ha beteszi a gépbe, nemhogy még biosban bíbelődjön. 😀
Ajánlott uolyat venni a márkából, de attól még lehet az 2-4-8 Gb-os is csak ugyan az a márka legyen ill. még az óra jelre kell figyelni, hogy 1333 Mhz vagy 1600 Mhz vagy ami neked olyat kell venned
1-szer 4 giga ram van a gépemben, szeretnék bele többet. csak ugyan olyan típusból és ugyan akkorát vehetek, hogy működjön? mire kell még figyelni? kössz.
MacTavish9999 : Két jelentése is van :
1.frames per second,azaz a másodpercenként megjelenített képkockák száma,általában 25-30 alatt mondjuk,hogy akadozik egy játék,
2.First person shooter,azaz első nézetes lövöldözős (játék),mint pl a COD-ok.
nem,le kellett toltenem egy mas verziot,ami win 7-el kompatibilis.az elozoket,amiket eddig feltelepitettem total kitorolni,utanna a vezerlopult-rendszer-eszkozkezelo-letiltani a hangokat.gep ujrainditas,feltelepiteni a win 7-hez valo programot rendszergazdakent,gep ujrainditas,es voala,tokeletesen mukodik minden.ha valakinek ehhez hasonlo problemaja majd lenne a kozeljovoben,akkor megirhatom melyik verzio mukodik,mert rengetek van beloluk,de ez valt be
taylor mar tudom mire gondoltal.azt probaltam,de hiaba rakom at 5.1-re,nem szol csak stereoban.jumbo:letoltottem amit linkeltel,probaltam,vegre ki is tette a hd vdeck ikont,mar kezdtem orulni,hogy at tudom kapcsolni 5.1-re,de rakattintok az ikonra,es semmi.nem nyit meg semmit.probaltam rendszergazdakent is,ujrainditottam a gepet is,de eredmenytelen az egesz..........meg csinaltam 😀 hihetetlen.nem akarom elhinni.mukodik tokelesen minden.pedig holnap mar szerelohoz akartam volna vinni.hulye modszerrel sikerult,de a lenyeg,h.mukodik 😀
[LINK]
OS supported:
Windows XP, Windows XP 64-Bit, Windows Vista 32-Bit, Windows Vista 64-Bit, Windows 7 32-Bit, Windows 7 64-Bit, Windows 8 32-Bit, Windows 8 64-Bit
Chips supported:
VIA HD Audio Codecs VT1702S, VT1705, VT1708B, VT1708S, VT1716S, VT1718S,
VIA HD Audio Codecs VT1802P, VT1819S, VT2021,
VIA HD Audio Codecs VT1812S, VT1818, VT1828S
mar probalom,amiket linkeltetek.remelem nekem is fog menni valamelyik 😀 taylor amilyen linket kuldtel,azt feltelepitette problema nelkul.ujrainditast ker,de megvarom,mig lejon atobbi is,es kiprobalom.csak menjen,es megpsoroltal nekem jo par oras munkat holnap 😀mukodik,amit kudltel taylor.megy a hang 😀 csak 1 hiba van,nem tudom atallitani,hogy 5.1ben szoljon,mert nincs semmi bealiitasa.na majd elszorakozok en valamikor azzal,hogy megoldjam.megegyszer koszi a segitseget
Egyébként kösz a tipet cseszka. Ennyire én nem szoktam vadászni drvierre, hogy már más alaplapoknál keressem. Pedig látszik, hogy csak annyi a lényeg, hogy ugyanaz a chip legyen rajta akár FM1 akár AM3 akár lga 775 mert láttam olyat is és akkor már csak találni kell egy win 8.1 támogatottat😃
Nálam felmenne,de mivel nem VIA a hangkarim,a next-re nem nyomtam rá,de gond nélkül inditotta a telepitöt,nemkellet a kompatibilitással csacskázni.
VIA HD Audio Driver 10.5.00.33.120608 description
This package provides the installation files for VIA HD Audio Driver version 10.005D.
Chips supported:
- VIA HD Audio Codecs VT1702S, VT1705, VT1708B, VT1708S, VT1716S, VT1718S, VIA HD Audio Codecs VT1802P, VT1819S, VT2021
Notes:
This driver supports and has WHQL for the following HD audio chips ONLY: VT1705, VT1802P, VT1819S, VT1708S and VT2021.
124.8 MB / Windows XP / Windows Vista / Windows XP 64 bit / Windows Vista 64 bit / Windows 7 / Windows 7 64 bit / Windows 8 / Windows 8 64 bit
Érdekes. hasonlót linkeltem én is. Az enyém még nagyobb méretű is volt. Mégsem volt jó neki. Na ennek már jónak kéne lennie. ASUS laphoz ugyanahhoz hangchiphez(VIA VT 1708S) hasonló alaplaphoz. Láttam FM1-es lapnál is. Ennek már jónak kéne lennie. Ez újabb is mint amit cseszka linkelt és win 8.1 64 bithez van. [LINK]
forrás:[LINK]
Nem,nevegyél uj lapot,hanem ujabb tipusnak a weboldalán,aminek ugyan ez a hangkarija,és onnan leszeded hozzá a drivert...
---Szerk---
Ezt nézd meg,katt a Downloadra,majd a mirrora,és töltheted.
---Szerk---
Lejött,és telepitené is 64bites win8-ra.
[LINK]
Azért annyira nem néztem utána csak hátha alapon linkelgetek. Maga a VIA VT 1708S támogatottként szerepel szóval akár működhetne is. Igaz előzőnél is írta😃
minden fele keppen kiprobalo,ha hazaertem,csak most le kell lepnem.eddigi segitsegeket koszonom,es jelzek ha van valami valtozas.neked taylor foleg,hogy ennyire utanna nezel a dolgoknak
miben számìt az hogy egy proci 1 vagy 2 magos?
Találtam valami "number of upload slots" cuccot a beállításokban.
4 volt odaírva, átírtam 200ra. 😆
Most már az upload is megy rendesen. 😎
Amúgy időközben feltornászta magát 1,4 MB/s-ra, úgyhogy működik a port dolog, kössssz a helpet! =D
ha valaki lenne oly kedves pm-ben leírhatná
Proci:AMD FX4130 21.800Ft
VGA😶FX HD 7750 1GB DDR5 AMD,PCIE,GPU:800MHz,RAM:4500MHz,1GB,DDR5,128bit,Ak tív hűtés,VGA,1😆VI,1xHDMI 25.006Ft
Memó:CSX 2GB DDR3 1600Mhz 5 290 Ft
A végösszeg meg annyi amennyi.😀
Megvolt, nyitottam egy TCP+UDP portot mert nem tudom melyik protokoll a jó nekem. Elindult az upload, de iszonyat lassú, max 100/200 kb/s.
Adok neki még pár nap esélyt, lehet csak simán nincs elég peer, de ha nem mozdul vissza régi állapotába, turkálnom kell google-en más megoldás után. :/
Asus A55BM-E_13k
AMD A8-5600K_21k
Kingston HyperX 1600Mhz 1x2Gb_6.5k
Összesen: 40.5k-viszont jobb lenne 4Gb rammal, úgy 44k lenne a végösszeg.
Vga nem kell, kis felbontásra elég az APU.
Nekem is van, hogy éppen nem seedelek vagy töltök lefelé valamit, akkor leállnak a WD Greenek 😉
Aztán ha elindítok valamit arról a hdd-ről akor meg újraindul...Tehát ez normális!😀
Amióta rátettem SSD-re a rendszert és a HDD-t csak adattárolásra használnom, azóta sokszor a HDD fogja magát és leáll, ha újra használatba veszem, tehát vmit betöltök róla akkor újra felpörög. Ez normális ?
A HDsentinel ugyanazt mutatja, mint amikor a HDD-n volt az op rendszer.
Napokban vettem egy Asus RT-N10E routert, előtte egy Canyon routerem volt. A gond az, hogy az új Asus routerrel a uTorrent nem tölt fel. Régi routerrel nem volt ilyen gond, és ezt is kb. ugyanúgy állítottam be. Letöltéssel nincs probléma, feltöltéssel se uTorrenten kívül, speedtest kb. 20 Mbit/s-ot mutat a feltöltésre, de uTorrenten belül meg se moccan az upload.
Van valami beállítás amit elmulasztottam, vagy valami más "trükk" amivel ez megoldható?
A probléma ott van, hogy szét volt osztva a laptopban 2 részre, egyiken a rendszer, másikon a többi cucc volt.
Na már ugye ha PC-be akarom rakni, már nincs szükség a 2 partícióra mert a rendszer a másik HDD-n van. Valahogy le tudom úgy formázni a laptopból kivett HDD-t, hogy újra csak 1 partíció legyen? Azt tudom, hogy rendszer újratelepítésnél lehet, de más mód nincs rá?
1.frames per second,azaz a másodpercenként megjelenített képkockák száma,általában 25-30 alatt mondjuk,hogy akadozik egy játék,
2.First person shooter,azaz első nézetes lövöldözős (játék),mint pl a COD-ok.
OS supported:
Windows XP, Windows XP 64-Bit, Windows Vista 32-Bit, Windows Vista 64-Bit, Windows 7 32-Bit, Windows 7 64-Bit, Windows 8 32-Bit, Windows 8 64-Bit
Chips supported:
VIA HD Audio Codecs VT1702S, VT1705, VT1708B, VT1708S, VT1716S, VT1718S,
VIA HD Audio Codecs VT1802P, VT1819S, VT2021,
VIA HD Audio Codecs VT1812S, VT1818, VT1828S
VIA HD Audio Driver 10.5.00.33.120608 description
This package provides the installation files for VIA HD Audio Driver version 10.005D.
Chips supported:
- VIA HD Audio Codecs VT1702S, VT1705, VT1708B, VT1708S, VT1716S, VT1718S, VIA HD Audio Codecs VT1802P, VT1819S, VT2021
Notes:
This driver supports and has WHQL for the following HD audio chips ONLY: VT1705, VT1802P, VT1819S, VT1708S and VT2021.
124.8 MB / Windows XP / Windows Vista / Windows XP 64 bit / Windows Vista 64 bit / Windows 7 / Windows 7 64 bit / Windows 8 / Windows 8 64 bit
Kicsomagolva majdnem 313Mb.
forrás:[LINK]
---Szerk---
Ezt nézd meg,katt a Downloadra,majd a mirrora,és töltheted.
---Szerk---
Lejött,és telepitené is 64bites win8-ra.
[LINK]