Nálam a Q9300 tökéletesen megy egy GTX 480 Lightning-al 😀 Minden megy vele 1680x1050-ben Ultrán 😉 Egyszer volt ismerősnél kipróbálva i5 2500K-al, ott azért sokkal nőtt az FPS száma, de kisebb vga-hoz bőven jó még a Quad proci, úgyhogy ajánlom! 😎
PC GAMER: Kösz a helpet. De még így is trollkodik. Megnyomom a felvevőt, lemegy az fps és elkezd beszaggatni a játék felvétel közben. És mikor lejátszom a felvételt 15-17 fps-m van. Nem semmi, h a szomszédban a barátomnak jóval gyengébb gépe van és nála rendesen megy 30 fps-vel a videó amire beállította a felvételtés. És nem akadozik vagy szaggat a videó mikor vissza nézi a felvételt. 😞
Srácok az miért van, hogy felveszek valamit fraps segítségével. Játék 60 fps-el megy, bekapcsolom a felvevőt, akkor se megy le 40-35 fps alá. De mikor megnézem, hogy hogyan sikerült a videóm. Elkeseredve kell hogy lássam 15-17 fps van lejátszás közben. Szaggat az egész és lassú is ráadásul. Pedig beállítottam, hogy 30 fps-vel felvételezzek és ne full size-ben hanem half-ban és kiszedtem a hangot is, hogy kevesebb legyen a méret. Lehet gyenge hozzá a gépem? Pedig nem nagy játékról van szó. PES 14-ben akartam felvenni a legszebb góljaimat. 😞
Ezek igen diétás igények.😆Ha neked az elég,akkor tényleg felesleges az erösebb gép,de nemis olyan sokára eljön az az idö is,amin csak ezen a felbontáson,és beállitásokon mennek majd a játékok a lentebb irt karival is.
sisko: "illetve 1 feladatotot gyorsabban elvégez" Azt pont nem. 😀 És az azonos órajelek mellé hozzátenném, hogy azonos architektúra, mert nagyon nem mindegy, hogy milyen processzormagok mennek azonos órajelen.
soma99 : Röviden ? Mindenben 😃.1 magos proci manapság már szinte semmire nem nagyon elég(talán netezésre).2 mag kb. dupla teljesítmény,(4mag kb négyszeres...)stb,több feladat egyidejű futtatása illetve 1 feladatotot gyorsabban elvégez.Mindez persze csak azonos órajelek mellet áll legközelebb az igazsághoz.
Az nem rossz bár az kb 12Mbit lehet. Annyit tanácsolnék még, hogy a feltöltési szálakat meg ilyesmiket lehet beállítani na ott írjál be sokkal nagyobb számokat, mert simánlehet, hogy teszem azt 50 embernek töltöd fel a cuccot de mind csak kevéssel tud tőled tölteni , vagy csak szimplán jó ha nem csak 50 embernek tudsz tölteni. Így szerintem még hatékonyabban lehet kihasználni feltötési sebességet.
Bulletstorm ::Valaki a képhibákra megoldást vagy milyen verziót kéne leszedni? régen faxán ment hibák nélkül de már elfelejtettem hogy kell megcsinálni
ha valaki lenne oly kedves pm-ben leírhatná
Megvolt, nyitottam egy TCP+UDP portot mert nem tudom melyik protokoll a jó nekem. Elindult az upload, de iszonyat lassú, max 100/200 kb/s.
Adok neki még pár nap esélyt, lehet csak simán nincs elég peer, de ha nem mozdul vissza régi állapotába, turkálnom kell google-en más megoldás után. :/
Akkor vegyél Intelt Gt 610 társaságában. Igaz gyengébb összeállítás-Gt 610 képet ad másra nem jó- fogyasztás valóban alacsonyabb lenne, Intellel kb 130w, Amd kb 150w. 😆
Recon934: Persze, de az energiamenedzsment beállításaiban kikapcsolhatod. Vezérlőpult\Rendszer és karbantartás\Energiagazdálkodási lehetőségek: Séma beállításainak módosítása->Speciális energiaellátási beállítások: Merevlemez->Merevlemez kikapcsolása: Soha
Igen, ez normális.
Nekem is van, hogy éppen nem seedelek vagy töltök lefelé valamit, akkor leállnak a WD Greenek 😉
Aztán ha elindítok valamit arról a hdd-ről akor meg újraindul...Tehát ez normális!😀
Üdv!
Amióta rátettem SSD-re a rendszert és a HDD-t csak adattárolásra használnom, azóta sokszor a HDD fogja magát és leáll, ha újra használatba veszem, tehát vmit betöltök róla akkor újra felpörög. Ez normális ?
A HDsentinel ugyanazt mutatja, mint amikor a HDD-n volt az op rendszer.
Attol függ mennyit szánsz a gépre,mik az igények a minimális játékok terén is.A gt 610 nagyon gyenge.Ebben az árban báris én inkább AMD rendszerben gondolkodnék.
simon7109: Win7-nél, és gondolom Win8-nál is van a Vezérlőpultban - Felügyeleti eszközök - Partíciók létrehozása és formázása. Itt törlöd a két partíciót, ezután egyesülni fognak, majd létrehozod az egészet egy partíciónak, és leformázod.
Napokban vettem egy Asus RT-N10E routert, előtte egy Canyon routerem volt. A gond az, hogy az új Asus routerrel a uTorrent nem tölt fel. Régi routerrel nem volt ilyen gond, és ezt is kb. ugyanúgy állítottam be. Letöltéssel nincs probléma, feltöltéssel se uTorrenten kívül, speedtest kb. 20 Mbit/s-ot mutat a feltöltésre, de uTorrenten belül meg se moccan az upload.
Van valami beállítás amit elmulasztottam, vagy valami más "trükk" amivel ez megoldható?
Elromlott a laptopom és hát, mondhatni javíthatatlan, szóval kiszedtem belőle a HDD-t és a PC-ben szeretném használni.
A probléma ott van, hogy szét volt osztva a laptopban 2 részre, egyiken a rendszer, másikon a többi cucc volt.
Na már ugye ha PC-be akarom rakni, már nincs szükség a 2 partícióra mert a rendszer a másik HDD-n van. Valahogy le tudom úgy formázni a laptopból kivett HDD-t, hogy újra csak 1 partíció legyen? Azt tudom, hogy rendszer újratelepítésnél lehet, de más mód nincs rá?
Egy ismerősömnek valami f*sz úgy állította be a gépét, hogy van benne egy 430 amit az internetes cuccok használnak, és amint egy olyan program indul (pl egy nagyobb gépigényű játék) akkor átvált a 770-re. Erről én még sohasem halottam, úgyhogy kellene segítség, mert így nem tudja használni a shadowplayt.. :/
Nem azt mondtam hogy nem lenne érdemes, természetesen nem hátrány ha azonos a márka 😃 viszont azt is mondtam ha a specifikációk megegyeznek nincs akadálya... nálam sem azonos sem a méret, sem a márka, de a többi klappol és nincs semmi gond 😀
Bronson: Érdemes egyformákat venni, mivel időzítések általában különböznek, igaz be lehet állítani, de egy laikus örül ha beteszi a gépbe, nemhogy még biosban bíbelődjön. 😀
Ajánlott uolyat venni a márkából, de attól még lehet az 2-4-8 Gb-os is csak ugyan az a márka legyen ill. még az óra jelre kell figyelni, hogy 1333 Mhz vagy 1600 Mhz vagy ami neked olyat kell venned
1-szer 4 giga ram van a gépemben, szeretnék bele többet. csak ugyan olyan típusból és ugyan akkorát vehetek, hogy működjön? mire kell még figyelni? kössz.
MacTavish9999 : Két jelentése is van :
1.frames per second,azaz a másodpercenként megjelenített képkockák száma,általában 25-30 alatt mondjuk,hogy akadozik egy játék,
2.First person shooter,azaz első nézetes lövöldözős (játék),mint pl a COD-ok.
nem,le kellett toltenem egy mas verziot,ami win 7-el kompatibilis.az elozoket,amiket eddig feltelepitettem total kitorolni,utanna a vezerlopult-rendszer-eszkozkezelo-letiltani a hangokat.gep ujrainditas,feltelepiteni a win 7-hez valo programot rendszergazdakent,gep ujrainditas,es voala,tokeletesen mukodik minden.ha valakinek ehhez hasonlo problemaja majd lenne a kozeljovoben,akkor megirhatom melyik verzio mukodik,mert rengetek van beloluk,de ez valt be
taylor mar tudom mire gondoltal.azt probaltam,de hiaba rakom at 5.1-re,nem szol csak stereoban.jumbo:letoltottem amit linkeltel,probaltam,vegre ki is tette a hd vdeck ikont,mar kezdtem orulni,hogy at tudom kapcsolni 5.1-re,de rakattintok az ikonra,es semmi.nem nyit meg semmit.probaltam rendszergazdakent is,ujrainditottam a gepet is,de eredmenytelen az egesz..........meg csinaltam 😀 hihetetlen.nem akarom elhinni.mukodik tokelesen minden.pedig holnap mar szerelohoz akartam volna vinni.hulye modszerrel sikerult,de a lenyeg,h.mukodik 😀
[LINK]
OS supported:
Windows XP, Windows XP 64-Bit, Windows Vista 32-Bit, Windows Vista 64-Bit, Windows 7 32-Bit, Windows 7 64-Bit, Windows 8 32-Bit, Windows 8 64-Bit
Chips supported:
VIA HD Audio Codecs VT1702S, VT1705, VT1708B, VT1708S, VT1716S, VT1718S,
VIA HD Audio Codecs VT1802P, VT1819S, VT2021,
VIA HD Audio Codecs VT1812S, VT1818, VT1828S
miben számìt az hogy egy proci 1 vagy 2 magos?
Találtam valami "number of upload slots" cuccot a beállításokban.
4 volt odaírva, átírtam 200ra. 😆
Most már az upload is megy rendesen. 😎
Amúgy időközben feltornászta magát 1,4 MB/s-ra, úgyhogy működik a port dolog, kössssz a helpet! =D
ha valaki lenne oly kedves pm-ben leírhatná
Proci:AMD FX4130 21.800Ft
VGA😶FX HD 7750 1GB DDR5 AMD,PCIE,GPU:800MHz,RAM:4500MHz,1GB,DDR5,128bit,Ak tív hűtés,VGA,1😆VI,1xHDMI 25.006Ft
Memó:CSX 2GB DDR3 1600Mhz 5 290 Ft
A végösszeg meg annyi amennyi.😀
Megvolt, nyitottam egy TCP+UDP portot mert nem tudom melyik protokoll a jó nekem. Elindult az upload, de iszonyat lassú, max 100/200 kb/s.
Adok neki még pár nap esélyt, lehet csak simán nincs elég peer, de ha nem mozdul vissza régi állapotába, turkálnom kell google-en más megoldás után. :/
Asus A55BM-E_13k
AMD A8-5600K_21k
Kingston HyperX 1600Mhz 1x2Gb_6.5k
Összesen: 40.5k-viszont jobb lenne 4Gb rammal, úgy 44k lenne a végösszeg.
Vga nem kell, kis felbontásra elég az APU.
Nekem is van, hogy éppen nem seedelek vagy töltök lefelé valamit, akkor leállnak a WD Greenek 😉
Aztán ha elindítok valamit arról a hdd-ről akor meg újraindul...Tehát ez normális!😀
Amióta rátettem SSD-re a rendszert és a HDD-t csak adattárolásra használnom, azóta sokszor a HDD fogja magát és leáll, ha újra használatba veszem, tehát vmit betöltök róla akkor újra felpörög. Ez normális ?
A HDsentinel ugyanazt mutatja, mint amikor a HDD-n volt az op rendszer.
Napokban vettem egy Asus RT-N10E routert, előtte egy Canyon routerem volt. A gond az, hogy az új Asus routerrel a uTorrent nem tölt fel. Régi routerrel nem volt ilyen gond, és ezt is kb. ugyanúgy állítottam be. Letöltéssel nincs probléma, feltöltéssel se uTorrenten kívül, speedtest kb. 20 Mbit/s-ot mutat a feltöltésre, de uTorrenten belül meg se moccan az upload.
Van valami beállítás amit elmulasztottam, vagy valami más "trükk" amivel ez megoldható?
A probléma ott van, hogy szét volt osztva a laptopban 2 részre, egyiken a rendszer, másikon a többi cucc volt.
Na már ugye ha PC-be akarom rakni, már nincs szükség a 2 partícióra mert a rendszer a másik HDD-n van. Valahogy le tudom úgy formázni a laptopból kivett HDD-t, hogy újra csak 1 partíció legyen? Azt tudom, hogy rendszer újratelepítésnél lehet, de más mód nincs rá?
1.frames per second,azaz a másodpercenként megjelenített képkockák száma,általában 25-30 alatt mondjuk,hogy akadozik egy játék,
2.First person shooter,azaz első nézetes lövöldözős (játék),mint pl a COD-ok.
OS supported:
Windows XP, Windows XP 64-Bit, Windows Vista 32-Bit, Windows Vista 64-Bit, Windows 7 32-Bit, Windows 7 64-Bit, Windows 8 32-Bit, Windows 8 64-Bit
Chips supported:
VIA HD Audio Codecs VT1702S, VT1705, VT1708B, VT1708S, VT1716S, VT1718S,
VIA HD Audio Codecs VT1802P, VT1819S, VT2021,
VIA HD Audio Codecs VT1812S, VT1818, VT1828S