Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Helló vettem egy logitech formula ex kormányt és kellene egy kis segitség a race 07 es beállitashoz mert mindig auto gaz van
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Hogy lenne ugyanaz a 2 csati? A 6+2-es CSAK a videokártyákba való. Sehová máshová. Be is próbáltad kapcsolni a gépet mikor bedugtad a 6+2-es csatlakozót?
0
0
0
0
mamusz11 avatar
ugyan az 2 csati és már régóta ez a tápom van! am utánna!miért???
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Azt mondod, hogy a 6+2 tűs csatit már belepróbáltad dugni a processzor tápcsatlakozójába? Ugye nem sikerült bele dugni?? Mikor próbáltad? a 4 tűs CPU tápcsatlakozó előtt vagy utána? Milyen tápod volt előtte?
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Igen tuti! Van egy 6+2 pines csati amit ha bedugok akkor semmit se csinál gép!Van a gépben 3 venti(2x8cm és egy 12cm) a régi konfiggal tökéletesen működött de most belessultak meg a 12 cm nem is megy!!!Ha veszek egy átalakítót azzal működhet?

UI.:HELP sürgős!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Egy M-tech tápnál ez könnyen elképzelhető. Mindent jól dugtál be tuti?
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Hali!

Ma vettem egy Asrock FM2A75m Pro4 alaplapot és egy Amd A8 6600K procit!A gond az lenne hogy a tápon(M-Tech 550W) csak 4 pines 12voltos kábel van de a lap 8 pines!A kézikönyv szerint bekötöttem a 4 pinest de bekapcsoláskor 5 rövidet sípol ami ha jól olvastam központi processzor hiba!
Mi lehet a gond!Nem ka elég áramot?
0
0
0
0
neuroflex avatar
hogy tudom vissza szeretném állítani régi yuo tube.ot hogyan kell?
0
0
0
0
no avatar
helótok.nekem egy olyan problémám lenne,hogy ha hallgatok zenét akkor sokszor megakad a zene vagy olyan fura hangot ad ki,mintha mix lenne vagy mi 😀 nem tudom rendesen ezt leirni.majd ozt próbáltam videóval is,és ugyanaz,megakad 1másodpercre a videó is,és ugyanaz a fura hang.valami ötlet?netán az lenne,hogy win 8.1 és a hang driverrel lenne valami?de akkor viszon tszerintem a videóval ezt nem csinálná.vagy igen?nem tudom mi lehet vele.lenne valami ötlet?
0
0
0
0
szilver avatar
Reincarnation:
Az all cpu meter már mutatja mind a 8 magot.igazad volt. 😃 és néha néha használja is mind a 8at a rendszer,igaz 1-2 %-ban csak (windowson belül) szóval általában 4 magot használ és a másik 4-et leállítja,de viszont ha teerhelés alatt van akkor bekapcsolja mindet.(néha pár másodpercre, van hogy csak 2 magot használ) gondolom akkor ez normális dolog. 😀😉)
0
0
0
0
Titan Killer avatar
VGA drivert kellet federálnom.
0
0
0
0
no avatar
szilver:
ott vmi baj lesz, igen 8magos 4modulos ahogy tetszik de ettől függetlenűl az 8 szálon tud dolgozni ugyhogy az widget biztos nem 100% ha van újabb azt szedd le vagy cpu meter-t ami tudom hogy jol működik.
0
0
0
0
Flash avatar
csenke: Sztem lökjél egy screenshotot, sokkal könnyebb lenne... VGA, monitor driver fönnt van?
0
0
0
0
Titan Killer avatar
Hello.Ujra tettem a windows 7 home premium 64 bitre de olayn problémám van hogy felbontás tiszta más mint a 32 bit-en volt megválotztattam 1024-re.De igy is az ikonok nem a regiek nagysága megváltoztattam kicsire de így se az.A legnagyobb probléma az hogy a téma más.Ugy mondom hogy windows 7 kép van de ott alul is windows 7 start menu olyan windows 7-es de ahol a mozzila ,media player,óra,net van az más mint volt olyan szürkés ezt hogy tudom megváltoztatni.Ja és a mozzila felbontása is egész más lett nagyobb az egész ezt hogy lehet megváltoztatni.Probáltam a ctrl-de igy sem az.Akkor meg tul kicsik.
Választ köszönöm
0
0
0
0
RedRabbit avatar
Nem te vagy tudatlan...Amd 8 magosnak nevezi, és úgy is árulja, de lényeget kiollóztam.

Ez a kép mindent elárul, az, hogy ők magon belül hogyan osztanak szoroznak már más kérdés.😆
https://kepfeltoltes.hu/140220/amd-fx-8150.33459782_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
szilver avatar
Értem talán azt hiszem.De akkor a CPU-Z miért ír 8 cores-t és 8 thread-ot?De viszont a system monitor II widget már csak 4 et mutat.Aida Stressz test alatt a grafikon szintén 4 mag-ot,de az érzékelő menüpontnál már 8 at szintén.Érdekes.Én arra gondoltam hogy ez fix 8 magos mint ahogy a régi PhenomII x4 955 volt fix 4 magos.Akk ezek szerint ez nem olyan. :/ egy cseppet tudatlan vagyok az újabb hardverek terén mostanság.
0
0
0
0
RedRabbit avatar
"Abban a tekintetben, hogy a processzoron belül mi az az elemi feldolgozó egység, amely a támogatott utasításkészletek összes utasítását fel tudja dolgozni, a korábban megszokott "mag" kifejezést a Bulldozerben a "modul" vette át, tehát a Zambezi egy négymodulos CPU, amely modulonként 2 programszál és órajelenként 4 utasítás végrehajtására képes. A modulok belül több alegységre bonthatóak, amelyek közül néhányból teljes egészében kettő van, ezek dedikáltan egy-egy szálhoz tartoznak, míg mások mindkét utasításfolyamot kezelik felváltva vagy párhuzamosan."

Magyarán 4 magos.
0
0
0
0
szilver avatar
Sziasztok!
Ma vettem egy Fx 8350 black edition Processort (végre) , és csak 4 magot lát a windows,vagyis fizikai magok száma 4, logika magok száma 8.akkor most ez lényegében csak 4 magos és virtuálisan 8? Vagy hogy van ez?Hogy lehetne állandó működésre bírni mind a 8 magot?Előre is köszönöm a segítséget! 😀
0
0
0
0
no avatar
Hali. i3 prociba melyik a legerősebb tipus? PC be.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Heló lenne egy fura kérdésem.

Ha elindítom az AMD Control Centert nem tudom hogy mitől de úgy dönt a monitorom,gépem hogy 2X szebb képet fog adni 😆 attol hogy a VGA config programját elindítom. Hmmm fura
Na és ez zabálja-a hardvert?
És hogy a monitornak kb milyen beállítások jók én mindent 75 v 80ra rakok (élesség stb)

Kösz előre is (nem sürgős csak meglepődtem)
0
0
0
0
Titan Killer avatar
hello tudnátok segíten légszi abban hogy a ramom mennyi mhz-es és mennyi a cl-e
Kösz
Mező Érték
Memória modul tulajdonságai
Modul neve Kingston 9905471-001.A01LF
Sorozatszám 8C201114h (336666764)
Gyártás ideje 11. hét / 2011
Modul mérete 2 GB (2 ranks, 8 banks)
Modul típusa Unbuffered DIMM
Memória típusa DDR3 SDRAM
Memória sebessége DDR3-1333 (667 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége 1.5 V
Hibafelismerési módszer Nincs
Frissítési gyakoriság Normál (7.8 us)

Memória időzítések
@ 666 MHz 9-9-9-24 (CL-RCD-RP-RAS) / 33-74-4-10-5-5-20 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP-FAW)
@ 609 MHz 8-8-8-22 (CL-RCD-RP-RAS) / 30-68-4-10-5-5-19 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP-FAW)
@ 533 MHz 7-7-7-20 (CL-RCD-RP-RAS) / 27-59-4-8-4-4-16 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP-FAW)
@ 457 MHz 6-6-6-17 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-51-3-7-4-4-14 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP-FAW)

Memória modul jellemzői
Auto Self Refresh Támogatva
Extended Temperature Range Támogatva
Extended Temperature Refresh Rate Nincs támogatva
On-Die Thermal Sensor Readout Nincs támogatva

Memória modul gyártó
Cégnév Kingston Technology Corporation
Termék információ http://www.kingston.com/products/default.asp
Választ privátban ha lehet
0
0
0
0
cseszka avatar
Külön progi kell neki,de az se mindegy milyen biost tettél rá.Valamint jó ha van szünetmentes tápod is,mert elég kaka ha pont frissités közben megy el az áram.Ajánlom inkább h szervizben csináltasd.
0
0
0
0
Gabor A pek avatar
Tiszteletem
Videokártyánál hogy kell biost-t frissíteni ? Nagyon nehéz , vagy annyi mintha feltennék egy programot ?
0
0
0
0
mamusz11 avatar
okés köszönöm!
Ezek passzolnak😞van egy 500gb sata 2 es vinyóm azt az alaplap beveszi majd?)
lap:Asrock FM2A75 PRO4 alaplap
proci :AMD A8 6600K processzor
ram:KIngston 2gb 1333mhz
hűtés:Cooler Master Hyper 103
0
0
0
0
sisko avatar
mamusz11 : talán az A8 jobb lenne,abban HD 8570D gpu(vga) van a HD 5450 viszont mindenképp felejtős.az integrált jóval erősebb.
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Hali!
Szerintetek hogy legyen??
1:AMD Athlon II X4 750K + Ati radeon hd 5450
vagy

2:AMD A8 6600K processzor integrált Apu-val (4gb Ram)(abból 1 gb az integrált vga nak)
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem 3,8 Ghz? Egyébként Mhzben kéri. Azt írd be, hogy 3800. Szóval ott van, hogy magok, órajel és két szövegmező ezektől jobbra szóval mindhárom egy sorban van. Na elsőbe(bal oldali) írd be, hogy 4 a másodikba(jobb oldali) meg írd be, hogy 3800.
0
0
0
0
no avatar
hali! nekem az gépem megadásával lenne kérdésem! akár hogy be írom be a processzort (AMD FX-4130 Quad-Core 2.81GHz) azt írja az összehasonlításnál hogy nem adtam meg minden adatot. Létszives segítsetek!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Magától csinálja. Ha szükséges felugrik 3,6ghzre de nem sok időre mert egy idő után visszavesz és attól is függ hány magot használ éppen az adott program. Szóval kicsit kacifántos. Egyébként biosban lehetne elvileg Z-s lapban felrakni ténylegesen 3,Ghz-re.. Tiédben szerintem nem lehet. CPU ratiot kéne feltolnod 32ről 36-ra és akkor 3,6ghz lenne egyből ahogy nagyobb terhelés alatt van. De mint írtam szerintem ezt csak Z-s lapban lehet. De egyébként így is elég a procid. Nem kell húznod.
0
0
0
0
sisko avatar
Razer015 : ha sima (nem "K" ) procid van,akkor az alapórajel a 3,2,a turbo pedig a 3,6,és ezt BIOS-ban kell engedélyezni.Ez nem igazán tuning,azt csak a k-s procikkal lehet(és nem csak 3,6-ig,hanem jóval feljebb is )
0
0
0
0
Razer015 avatar
Hali. Van nekem 1 i5 3470 procim na most az Intel oldalán meg úgy mindenhol azt írják h tuningolható 3,2-ről 3,6 GHZ-re Na most ez hogy lehetséges ? Szoftverrel ? Biosban v valaki nem tudja ? 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Igen elég a HEXA 500 de az eddig is megvolt, nem? Egyébként nem 70k a max keret? Nekem még azt írtad... Mivel 4670K +23 ezres alaplap páros nem hinném, hogy bármilyen boltban kijön 70-ből. Egyébként boltfüggő is, hogy 23 ezerből mi jön ki. Szóval azt is elárulhatnád.
0
0
0
0
no avatar
És egy 4670K mellé milyen alaplapot lenne érdemes venni max. 23.000FT-ig? illetve egy FSP HEXA 500W elég lenne?
0
0
0
0
Silent Rain avatar
Szerintem sehogy! Egyik gyártó sem jeleskedik a zene semmilyen területén 😆

Komolyra fordítva biztos jól ! 😀 Nekem gyengébb van mindkettőből (proci+vga), de eddig minden szépen fut nálam a legmagasabb felbontásban is. pl. Bf4, AC blackflag , NFS Rivals stb.. újabban megjelent címek😀
0
0
0
0
no avatar
Egy Intel Core i5 4670k és egy ASUS 7870 2GB hogyan "muzsikálna" együtt?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Jó kis proci, de ha ennyit rászánsz akkor már inkább a 2500K-s verziót ajánlom, mert amennyivel drágább a 2500-nál, annyit bőven megér 😉 A lényeg az a kettő között, hogy csak a K-s verziót tuningolni, de eléggé szeretik a szorzóemelést (Jobbaknál nem ritka az 5 Ghz elérése) 😉
0
0
0
0
no avatar
véleményeket szeretnék erröl a procirol core i5-2500 elöre is köszönöm
0
0
0
0
Bronson avatar
nemcsak amd drivernél, mindennél célszerű eltávolítani az előző maradványait...
0
0
0
0
no avatar
figyelem emberek Amd driver telepitése előtt célszerű, vagyis fontos mindig eltávolitani az elözőt telepitő eltávolitásával??
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Nálam a Q9300 tökéletesen megy egy GTX 480 Lightning-al 😀 Minden megy vele 1680x1050-ben Ultrán 😉 Egyszer volt ismerősnél kipróbálva i5 2500K-al, ott azért sokkal nőtt az FPS száma, de kisebb vga-hoz bőven jó még a Quad proci, úgyhogy ajánlom! 😎
0
0
0
0
no avatar
ki tudna szolgálni a 9300 egy hd6670 et?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok? nézegettem apám gépébe core2quad 9300-9400 akat. Sokan mondták vegyek i5 procit inkább. Mibe erősebb egy mai i5?? mivel tud többet??
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
PC GAMER: Kösz a helpet. De még így is trollkodik. Megnyomom a felvevőt, lemegy az fps és elkezd beszaggatni a játék felvétel közben. És mikor lejátszom a felvételt 15-17 fps-m van. Nem semmi, h a szomszédban a barátomnak jóval gyengébb gépe van és nála rendesen megy 30 fps-vel a videó amire beállította a felvételtés. És nem akadozik vagy szaggat a videó mikor vissza nézi a felvételt. 😞
0
0
0
0
cseszka avatar
looserking:Akkor nincs minn gondolkodni,ha elég neked,akkor hadszóljon.😀😂
0
0
0
0
PC GAMER avatar
robinho89 full size-ben csinald es allitsd 50Fps-re attol tobbet ne,mert gyorsitott lesz a video...
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Srácok az miért van, hogy felveszek valamit fraps segítségével. Játék 60 fps-el megy, bekapcsolom a felvevőt, akkor se megy le 40-35 fps alá. De mikor megnézem, hogy hogyan sikerült a videóm. Elkeseredve kell hogy lássam 15-17 fps van lejátszás közben. Szaggat az egész és lassú is ráadásul. Pedig beállítottam, hogy 30 fps-vel felvételezzek és ne full size-ben hanem half-ban és kiszedtem a hangot is, hogy kevesebb legyen a méret. Lehet gyenge hozzá a gépem? Pedig nem nagy játékról van szó. PES 14-ben akartam felvenni a legszebb góljaimat. 😞
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció