Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egyébként azt nem tudom, hogy 8+2 vagy milyen fázisú VRM van az msi lapon mert nem írják de ennyi pénzért már biztos nem 4+1😃
APU esetében az FM2-res prociknál Pl AMD 5800K az integrált GPU (7660D) és a dedikált videókártya crossfire módban képes működni. Természetesen az erre alkalmas videókártyák száma alacsony, és nem a legerősebb szériákból való.
Meg azt se értem, hogy ez végén a G betű mit jelent? "HD 7660G" hogy a CPU-ba van beépítve ?
Ahogy én utána olvastam megtudtam róla pár dolgot de nem teljesen értem.
Hogy az IGP, Integrated Graphics Processor jelent ami CPU-ba beépített grafikus mag.
Én személy szerint Sapphire Hd 7790 vapor-x ajánlom, csendes, hűvös, van benne tartalék.😀
A nyár folyamán leszeretném cserélni a vga-t (vtx3d6750) alaplap táp proci a gépem adataiban meg van adva és ezekhez kellene 30-40k között egy "nagyon jó" vga-t 😃
1-2 jó tanáccsal dobjatok már meg , mert nem tudok választani
Köszönöm 😀
nomad2: Táp: FSP HEXA 500W, 6950 többet fogyaszt, sokkal, de teljesítményben jobb, és az FSP HEXA el is tudná szerintem látni.
Amúgy szerintem nem.. 😀
Tehát 39,41,42 % sistereg miért??? Kezd idegesíteni
Aki tud segítsen köszönöm
Játékok alatt láthatod a géped igazi teljesítményét.
Ezt csak a géped tudja..
Szard le nem az számít ő mit mond, hanem a benchmarkok, és a játék közbeni FPS...