Mit fejlesszek a gépemben?

Szerző: XFXFORCE, 2011. January 22., téma
Fórum » Asztali PC
Ezt a topicot azért hoztam létre, hogy meglehessen beszélni, azt egymás között, mit lenne érdemes fejleszteni, a már meglévő gépekben.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kalashnikoff avatar
MrDaRkAnGeLGaMeR írta:
kalashnikoff írta:
MrDaRkAnGeLGaMeR írta:
egyeda írta:
MrDaRkAnGeLGaMeR: neked nem kellene sokat fejleszteni... talán még 4gb ram és tuti lenne 😃 😀

8Gb-tervezek itt Miskolcon van egy DarkComp nevezetű bolt ott 15 ropi 2x4Gb 1600Mhz DDr3-as 😃

Milyen ramot, Corsair Vengeance-t?

Nem,Kingmax!

15-ért szerintem jobban járnál egy Corsair Vengeance 8Gb DDR3 1600Mhz-el. Strapabíróbb, jobb hűtés.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Szerintem is 960T és AMD. 1156 elavult, 1155-be pedig kéne pénzt ölnöd, ha jót akarnál. 960T-vel jobban járnál.
0
0
0
0
niteforce avatar
lenne egy kicsi.
ne vegyél már i3-540-et, elavult platform az 1156, kicsit gyenge is az a proci.
Inkább egy i3-2100, de annál is inkább Phenom II X4 960T.
0
0
0
0
metamorf avatar
Drassler írta:

Szerintem vedd meg előbb az alaplap+cpu kombinációt, és addig míg gyűjtesz, vagy megveszed a vga-t, tudsz gépezni a régi vga-val, persze ha megvan még a vga-d 😃 és jó is..

kösz,hd6850 i3-540(3.65Ghz)-el mennyire lenne procilimites?
0
0
0
0
MrDaRkAnGeLGaMeR avatar
kalashnikoff írta:
MrDaRkAnGeLGaMeR írta:
egyeda írta:
MrDaRkAnGeLGaMeR: neked nem kellene sokat fejleszteni... talán még 4gb ram és tuti lenne 😃 😀

8Gb-tervezek itt Miskolcon van egy DarkComp nevezetű bolt ott 15 ropi 2x4Gb 1600Mhz DDr3-as 😃

Nem,Kingmax!
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
MrDaRkAnGeLGaMeR írta:
egyeda írta:

0
0
0
0
MrDaRkAnGeLGaMeR avatar
egyeda írta:

0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
MrDaRkAnGeLGaMeR avatar
niteforce írta:
maxon is minden fut 4Gb-on.

OK OK!! De felvenni már vmi nem elég mert a burnout paradise szaggatott 50 FPS-es FRAPS felvételen...
0
0
0
0
niteforce avatar
maxon is minden fut 4Gb-on.
0
0
0
0
no avatar
4gb ram nem kevés...az ujjabb játékokhoz tökéletes! közepesen a legtöbb játék fut 4gb-on
0
0
0
0
MrDaRkAnGeLGaMeR avatar
egyeda írta:
mit kellene fejleszteni? és mennyiért?

Ezt még én sem tudom ezért kérdeztem 😃
0
0
0
0
no avatar
mit kellene fejleszteni? és mennyiért?
0
0
0
0
MrDaRkAnGeLGaMeR avatar
MaximumGame írta:
Kornel77 írta:
MrDaRkAnGeLGaMeR írta:
Sziasztok! 😃 Fejleszteni szeretném a gépem hogy több FPS-em legyen egy gameplay felvételekkor 😃 Csak azt nem tudom mit kell ahhoz fejleszteni??
Mert mondták már hogy optikai meghajtót ramot bővítsek illetve VGA legyen erősebb vagy 2 😃 Szóval mit tegyek? 😃

Egy komolyabb VGA nem ártana,meg +2 Gb Ram se baj ha lenne 😃

Egy GTX 560-HD 6870 alatt ne vegyél,ha van lovettád 😀

Játék felvételnél egy jó proci a legfontosabb 😀 hiába jó a VGA ... ha benyomod a felvételt és procid maxon lesz és lassú a HDD-d 😃

Értem! 😃 Fraps-el veszek fel videót de nem vagyok benne biztos h mind a 4 magot kihasználja vagy egyáltalán az egész gépet kihasználná..Éppen a burnout paradise-t próbágattam felvenni de szaggatott nagyon és 50 FPS-el vettem fel..szóval ezért nem tudom..Procim az tuti nem gyenge a VGA is elég jó (persze elférne mellé még egy) a HDD meg őszíntén szólva fogalmam sincs milyen 😆 😆
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Kornel77 írta:
MrDaRkAnGeLGaMeR írta:
Sziasztok! 😃 Fejleszteni szeretném a gépem hogy több FPS-em legyen egy gameplay felvételekkor 😃 Csak azt nem tudom mit kell ahhoz fejleszteni??
Mert mondták már hogy optikai meghajtót ramot bővítsek illetve VGA legyen erősebb vagy 2 😃 Szóval mit tegyek? 😃

Játék felvételnél egy jó proci a legfontosabb 😀 hiába jó a VGA ... ha benyomod a felvételt és procid maxon lesz és lassú a HDD-d 😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
MrDaRkAnGeLGaMeR írta:

GTS450 + 955 alatt nincs elég FPS?!.
Ha több fps-t akarsz akkor egy "erősebb" VGA-t vegyél. (Nem mint ha a GTS 450 a maga szintjén ne lenen erős.)
0
0
0
0
Kornel77 avatar
MrDaRkAnGeLGaMeR írta:

0
0
0
0
MrDaRkAnGeLGaMeR avatar
0
0
0
0
Drassler avatar
metamorf írta:
Sziasztok. Szerinetek mivel járnék jobban? Ha veszek egy jobb videókártyát(HD6850) és majd késöbb egy alaplap+cpu(II X4 960T) kombót vagy fordítva?

Szerintem vedd meg előbb az alaplap+cpu kombinációt, és addig míg gyűjtesz, vagy megveszed a vga-t, tudsz gépezni a régi vga-val, persze ha megvan még a vga-d 😃 és jó is..
0
0
0
0
metamorf avatar
Sziasztok. Szerinetek mivel járnék jobban? Ha veszek egy jobb videókártyát(HD6850) és majd késöbb egy alaplap+cpu(II X4 960T) kombót vagy fordítva?
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Hát ezt még elég nehéz lenne megmondani, majd ha megjelenik akkor térjünk vissza rá.
0
0
0
0
niteforce avatar
mivel még nem jelent meg a HD7870 ezt nem tudja az AMD-n kívül nagyon senki
0
0
0
0
no avatar
De 8 lenne,olvass vissza. 😀
Ja és kb. hány FPS-t kapnék BF3-ban?
0
0
0
0
Borbi avatar
adam990304 írta:
És egy utolsó kérdés:Ha ugye cserélném a lapot,bleraknék egy 7870-et,egy i5 2500K-t és még 4 GB ramot,akkor milyen felbontásig vinne a gép mindent fullon DX11-ben?

Ez a konfig mindent visz maxon,amit a monitor bír/tud.
0
0
0
0
no avatar
És egy utolsó kérdés:Ha ugye cserélném a lapot,bleraknék egy 7870-et,egy i5 2500K-t és még 4 GB ramot,akkor milyen felbontásig vinne a gép mindent fullon DX11-ben?
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Drassler írta:
adam990304: egyébként itt vannak az árak: http://www.argep.hu/product_1724283.html

Lehet én is ilyen lapot fogok venni, bár még gondolkodok 😃 i5 2500K-hoz kéne meg HD6870-hez..

A legjobb vétel most a z68.
0
0
0
0
Drassler avatar
adam990304: egyébként itt vannak az árak: http://www.argep.hu/product_1724283.html

Lehet én is ilyen lapot fogok venni, bár még gondolkodok 😃 i5 2500K-hoz kéne meg HD6870-hez..
0
0
0
0
DCMAN avatar
nem mert elöször csak 30000-at irt.csak utána irta át!!😉gondolom neked se mind1 hogy 30vagy 26.igen ugyan az a kettő ez jó lap csak én olcsobban is tudok mint 30 azért irtam kicsit máskép😆.am ez jó lap ezzel jó vételt csinálnál
0
0
0
0
no avatar
DCMAN:Nem ugyanolyan a kettő? 😆
0
0
0
0
DCMAN avatar
Asus P8Z68-V LX (26.000Ft)
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
adam990304 írta:
Sziasztok!Újra feltennék egy kérdést.
Ugye arról beszéltem,hogy monitort is veszek újat.
Ehelyett inkább egy alaplapot vennék.
Nos,tudna valamelyikőtök egy olyan alaplapot ajánlani,amibe bele tudom majd rakni a HD7850-et vagy 7870-et,egy i5 2500K-val és az öszes többi jelenlegi alkatrészemmel?
Monitort csak később vennék így.Meg ugye amit 4GB Ramot ajáónlottattok az is menjen bele. Nagyon megköszönném.Bővíthető legyen majd,ha lehet,és a lehető legolcsóbb legyen. Köszi!

Asus P8Z68-V LX (27.000Ft) "néhol 30.000Ft"
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!Újra feltennék egy kérdést.
Ugye arról beszéltem,hogy monitort is veszek újat.
Ehelyett inkább egy alaplapot vennék.
Nos,tudna valamelyikőtök egy olyan alaplapot ajánlani,amibe bele tudom majd rakni a HD7850-et vagy 7870-et,egy i5 2500K-val és az öszes többi jelenlegi alkatrészemmel?
Monitort csak később vennék így.Meg ugye amit 4GB Ramot ajáónlottattok az is menjen bele. Nagyon megköszönném.Bővíthető legyen majd,ha lehet,és a lehető legolcsóbb legyen. Köszi!
0
0
0
0
levi27 avatar
köszi a segítséget 😀
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
levi27 írta:
Szépjóestét! 😃
Procit vagy memóriát lenne érdemesebb bővítenem?(tudom hogy mind2 kellene de az nem megoldható most) Szerintetek meddig lesznek még ilyen olcsók a ddr3-as ramok? mert ha várható a drágulás akkor ink azt veszek...max porosodik a polcin míg nincs proci hozzá 😆

Ram-ot. A proci az úgy ahogy jó még.
DDR3-as ram-ok most elkezdtek drágulni, de nem drasztikusan. A közép kategóriás DDR3-as ramok emelkedtek kicsivel jobban, az alsó kategóriás-ok azok pár száz forinttal. Szerintem drasztikus emelés nem várható (bár ezt nem lehet előre tudni)
0
0
0
0
levi27 avatar
Szépjóestét! 😃
Procit vagy memóriát lenne érdemesebb bővítenem?(tudom hogy mind2 kellene de az nem megoldható most) Szerintetek meddig lesznek még ilyen olcsók a ddr3-as ramok? mert ha várható a drágulás akkor ink azt veszek...max porosodik a polcin míg nincs proci hozzá 😆
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Processzor: AMD Phenom II X4 960T (30.000Ft)
Videókártya: Radeon HD6770 1GB 128bit (25.000Ft)
Tápegység: Chieftec iARENA 400W (8.000Ft)
Alaplap: Asus M4N75TD (18.000Ft)
Ram: Corsair 4GB (7.000Ft) | Corsair 8GB (13.000Ft) (Ha 8 Gb-ra vágynál.)
0
0
0
0
no avatar
valami ősze állítást tudtok linkelni?
0
0
0
0
no avatar
hát azt gondoltam veszek egy 8Gb az böven elég😃
0
0
0
0
Osynho avatar
arnold012 írta:
80-90k
Táp,processzor,videokártya,alaplap csak ezek kellennek

Meg ram, gondolom. 😀 Valami am3-as konfig jönne ki belőle, 4gb rammal, 6770 körüli vga-val, szerintem. Ja és egy minőségi, 400-as táppal.
0
0
0
0
no avatar
80-90k
Táp,processzor,videokártya,alaplap csak ezek kellennek
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
arnold012 írta:
Sziasztok szeretném fejleszteni gépemet majdnem mindent ki cserélek segítséget szeretnék kérni tőletek.

Mennyi a keret rá?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok szeretném fejleszteni gépemet majdnem mindent ki cserélek segítséget szeretnék kérni tőletek.
0
0
0
0
Osynho avatar
A 300 dollár nálunk ojróban értendő, sajnos. 😕
0
0
0
0
niteforce avatar
olyan 55-60 körül lesz szerintem
0
0
0
0
no avatar
És a videókártya szerintetek mennyibe fog kerülni?
0
0
0
0
Osynho avatar
adam990304 írta:
Jó.Akkor tudnátok adni egy árat,hogy ez mennyi lenne?
Gondolom új hűtő kellene a procihoz,hiszen még most is túlmelegedik a procim.
Akkor kellene ugye 4GB RAM,ebből tudnátok egy linket adni,legoclcsóbbat lehetőleg. 😆
VGA-t meg majd megnézem,ha kijön.

Ramot ráérsz venni, ha kevésnek bizonyul. Most semmire se kell költened, a procidat állítsad be. Mondjuk egy jó cooler nem árthat. A 7800-as széria meg még kint sincs. 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció