Hogy néz ki a desktopod?
A téma egyszerű! Mutasd meg, hogy jelenleg hogyan néz ki a desktopod/asztalod. Akár értékelni is lehet az előtted kommentáló asztalát egy 10-es skálán.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Win8
Win7
Hiába! Thief mániás vagyok.😃
Boldog animekarácsonyt! 😀
Játékok hoz illik 1 kis kedv csináló! 😃
és még ma rakok fel 5 komolyabb játékot 😃 valahogy nem elég nekem az 500 gb 😃 már most elhasználtam a felét böven 😃
Eltüntettem a tálcát mert szeretnék helyette rocket dock-ot használni.
Csak ugye mivel tálcám nincs az ablakok azonnal úgy gondolják hogy nekik akkor használni kell a tálca területét is szóval hogy tudom azt megoldani hogy a windows úgy lássa mintha a tálca még mindig ott lenne és ne terjessze ki az ablakok méretét?
Windows 8 64 bit ha lényeges
párszor letöltöttem én is de...hát nem igazán sikerült rájönnöm mit hogyan kellene. Tudtok linkelni vmi jó leírást hozzá? Esetleg magyarul ha van?
[LINK]
YouTube-os Nismo + Eau Rouge 😆 da best 😆
ez lett belőle 😀
Linuxosan barátságos 😀
Kár hogy Fedora 19-en már nem működik a screenlets.
boxxerhun: nice, melyik animéből van? 😃
Hasonló megoldás miatt, mint az alsó sor parancsikonjai. Lehet az is bezavart, majd kezdek velük valamit.
Kösz az ajánlást, majd meglesem.
jaja, rainmeter a sötétített "üvegfelület" (Sidebar), rajta pedig egy RocketDock 😀
Alul is egy áttetsző Taskbar van, ami az egérmutatóra eltűnik (kivilágosodik) és a parancsikonok már használhatóak is alatta. Kár, hogy 2 RocketDock nem mehet egyszerre. Úgyhogy addig babrálgattam, hogy ezt találtam még esztétikusnak 😀
Bl0ck: én is a nulláról kezdtem tegnap, szóval érdemes rááldozni azt a jó pár órát... 😉
Elég pacek lett.
Bal oldalt, games alatt az Objectdock?
Szeretnék már egyszer valami viselhetőt én is csinálni, csak nem nagyon ismerem se rain-t, se objectet..