VB Tippverseny

Szerző: almos, 2010. June 11., téma
Fórum » Sport
Eszembe jutott egy nagyszerű ötlet!Szóval rendezzünk tippversenyt!Minden meccsen a kezdő sipszóig lehet tippelni.Ird meg,hogy szerinted mi lesz a pontos végeredmény(pl.:Anglia 3-1 Brazilia).Ha eltalálod pontosan a végeredményt,akkor 10 pontot kapsz,ha csak a nyertes csapatot találod el,vagy hogy döntetlen lesz,akkor 5,ha pedig csak az egyik csapat góljainak a számát akkor 1pontot.Ha van kedvetek játszunk!Én irom és minden meccs közzéteszem az eredményt!Hogy legyen kis tétje is,ha 10-12-en folyamatosan játszanánk,akkor megkérném Nruhtas-t,hogy az első 3 helyezett pontjait irja hozzá a többi pontjaihoz.
Meccseket innen tudjátok kinézni: [LINK]

Első tipp: Franciaország 1-0 Uruguay
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gigazte avatar
BL tippverseny gázos lesz. Nagyon sok meccs van egy nap:S
0
0
0
0
no avatar
Nem tom! 😆
Am ugyeh az én kezem is benne voltam ebbe a "Kinyeri a 2010-s foci VB"-t toppiccal!
0
0
0
0
almos avatar
Hát nem is tudom ki volt eme fantasztikus topic megteremtője??? 😆😂😎
0
0
0
0
no avatar
Nem baj! téll jó fórum téma! 😆
Am Majd még a VB után is lehetne folytatni tom h már írtam! 😆
De a BL jó lenne!
0
0
0
0
almos avatar
Ha igy haladunk ez a fórumtéma még ott lesz a TOP10-ben is nemsokára 😆
0
0
0
0
no avatar
Én nem is nézem mert az én helyesírásom is katasztrófális! 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
Oks, de helyesírást ne nézzétek, mert elég jókat írok kőzbe😆
0
0
0
0
no avatar
Igen csak szórakozunk nyugi giga! 😉
0
0
0
0
almos avatar
tudjuk,hogy nem vagy olyan...😆
0
0
0
0
gigazte avatar
Sok kicsi sokra megy😆 Amúgy én nem vagyok olyanfajta kikérem magamnak😆
0
0
0
0
no avatar
almos írta:
gigazte írta:
De ne itt írogassuk, mert nehéz lesz kikeresgélni a tippeket😆 Inkább Kedden tippelek.

Ahha...szóval szeretnéd ha gyarapodna a profilod látogatottsága...ejnye-bejnye... 😆
------------
ne vedd komolyan

Hova gyarapodjon? 😆 10K felett van! 😆
0
0
0
0
almos avatar
gigazte írta:
De ne itt írogassuk, mert nehéz lesz kikeresgélni a tippeket😆 Inkább Kedden tippelek.

Ahha...szóval szeretnéd ha gyarapodna a profilod látogatottsága...ejnye-bejnye... 😆
------------
ne vedd komolyan
0
0
0
0
no avatar
Igen kedden lesz! És asszem most 8-kor lesz!
0
0
0
0
gigazte avatar
0
0
0
0
almos avatar
Lehet,azt tudim,hogy 6-án,de nemtudom,hogy az mikor van 😆
0
0
0
0
no avatar
almos írta:
dragking: szerintem rossz csaj van melletted, mert most irtam sms-t a csajnak és mondja,hogy nagyon unatkozik,elnézhetnék feléje...
gigazte: inkább majd megvárlak Dél-Afrikában,megkeresem a csajt, de nem nyúlok hozzá...😊😆

Háát nm tom h rosz csaj-e! MOndta h sok mindenki írogat neki sms-t meg iesmi...😆
Am meg sztem ő az mert a szája pont akkora igaz kicsit kicsi de nm gond megoldjuk! 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
Ez lol😆
Amúgy kedden lesz nem?
0
0
0
0
almos avatar
gigazte írta:
almos írta:
dragking: szerintem rossz csaj van melletted, mert most irtam sms-t a csajnak és mondja,hogy nagyon unatkozik,elnézhetnék feléje...
gigazte: inkább majd megvárlak Dél-Afrikában,megkeresem a csajt, de nem nyúlok hozzá...😊😆

Megbeszéltük, de még gumit kell cserélnem...😂

De a kemény keveréket vedd fel 😆
0
0
0
0
almos avatar
dragking írta:
Am köv meccsekre!
Uruguay 1-2 Hollandia

köv meccsekre
ez a két csapat csak egyszer játszik 😆😆😆
0
0
0
0
gigazte avatar
almos írta:

Megbeszéltük, de még gumit kell cserélnem...😂
0
0
0
0
almos avatar
0
0
0
0
no avatar
Am köv meccsekre!
Uruguay 1-2 Hollandia
0
0
0
0
gigazte avatar
De te közelebb vagy😆 Majd Egyiptomban várj meg😃
0
0
0
0
no avatar
Már késő megvolt ezért nm voltam egész nap! Most is JohannesBurg.ból írok és a csaj meg itt van melettem!
De megint mennem kell telhetetlen! 😆
0
0
0
0
almos avatar
gigazte írta:
Mind1 elmegyek megvigasztalom a csajt, velem tartasz almos?😆

Hát persze! Én már elindultam Dél-Afrikába, már nem érdekel a döntő se 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
Mind1 elmegyek megvigasztalom a csajt, velem tartasz almos?😆
0
0
0
0
gara66 avatar
bazz a két csapatom😞

nembaj, megvan a favorit!!!
keddre eldöntöm h mennyivel fog nyerni Uruguay😉
0
0
0
0
almos avatar
1.Demoz:197pont
2.tothricsi95:181pont
3.Rick:179pont
4.almos:170pont
5.dragking:161pont
6.gigazte:151pont
7.ceni98:136pont
8.Blackwell:126pont
9.gara66:99pont
10.hector maio:28pont
11.pc dawee16pont
12.Jan88:12pont
13.azbizony:11pont
14.renato1030:10pont
15.ro_oland:10pont
16.Z3ro:10pont
17.villamdavid:10pont
18.poker9876:5pont
19.udvary:0pont

Paraguay 0:1 Spanyolország
------------------------------------
Legközelebb:
Uruguay-Hollandia
0
0
0
0
gigazte avatar
Nyert az a csapat akire tippeltem. Mégse örülök😢
0
0
0
0
gigazte avatar
almos írta:
Am pont ez a csaj fog levetkőzni???

Igen ő vetkőzik le, de ha veszít Paraguay én megvígasztalom😂
[LINK]
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Én is Paraguay drukker vagyok. 😉
0
0
0
0
almos avatar
Am pont ez a csaj fog levetkőzni???
0
0
0
0
Fatal_Error93 avatar
Nahát, így most már elég sokan szurkolnak Paraguay-nak😆
0
0
0
0
gigazte avatar
Egyet kell értenem veled almos😜
0
0
0
0
almos avatar
Ohh,yeah, mi lesz itt....HAJRÁ PRAGUAY!!!
0
0
0
0
Adam996 avatar
ja bomba nő úgy értettem hbomba mégis csak nyerjenek 😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
hát a paraguayiak nem is fognak nyerni am sztem holland-spanyol döntő lessz 😃😃
0
0
0
0
DarthRoni avatar
ne, nyerjenek a paraquay-iak, mert egy ottani bomba-nő megígérte hogy levetkőzik élő adásban ha nyernek 😆 meg amúgy is, a spanyolok kiejtették a portugálokat(L) 😢 😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
spanyolország 3-1 paraguay
0
0
0
0
almos avatar
Na látod,ezt énse értem,és szerintem senki se!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
de azt nem értem, hogy ezek ennyire hülyék? jó én is játszok csapatban, de laikusnak vallom magam, és gondolom nem vagyok ezzel egyedül, de ha mi laikusok látjuk hogy türelmesnek kéne lenni, akkor a nagyon okos mlsz-es emberek miért nem?
0
0
0
0
almos avatar
Pontosan, nem lehet egyből egy ilyen szar csapatból olyat csinálni ami kijut a vb-re, fiatalokat játszatni és türelmesnek lenni!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
hát én arra gondoltam, hogy dzsudzsákot meghagyni, meg pl. a debreceni Vargát (remélem jól emlékszem hogy Vargának hívják) meg talán Husztit, meg hogy legyen egy tapasztalt, Gerát, és a csapat többi részét pedig az utánpótlás válogatottakból, pl. mi a sz.rt akarunk egy Torgellével? igyekszik meg hajt, de lassú, és nem valami gólerős, de a helyére berakni Német Krisztiánt, had játszon, hoaszú távon kell eredményednek lenni, nem félév alatt csodát csinálni
0
0
0
0
almos avatar
DarthRoni írta:
sztem most is lehetne jó csapatunk, csak nem kéne félévenként váltogatni az edzőt, és szerintem csak fiatalokat kéne játszatni, és lehetőleg ugyanazokat, és akkor lehet hogy eltelik 3-4 év eredmény nélkül, de utána elérhetne valamit, egy összeszokott, tapasztalt, egységes válogatott, am. meg 4 év ide vagy oda nem számít, 4 éve is szarok voltunk 😃 annyit megérné várni

Egyezek veled, kéne egy edző,szerintem magyar, és kéne neki adni 4évet,fiatalitani,persze azért nem túlzásba vinni,de próbálja meg inkább a 25 évnél fiatalabbakat játszatni!
0
0
0
0
DarthRoni avatar
sztem most is lehetne jó csapatunk, csak nem kéne félévenként váltogatni az edzőt, és szerintem csak fiatalokat kéne játszatni, és lehetőleg ugyanazokat, és akkor lehet hogy eltelik 3-4 év eredmény nélkül, de utána elérhetne valamit, egy összeszokott, tapasztalt, egységes válogatott, am. meg 4 év ide vagy oda nem számít, 4 éve is szarok voltunk 😃 annyit megérné várni
0
0
0
0
Demoz avatar
Hát én tudom😀 Láttam pár éve egy jó magyar meccset a filmmúzeumon és nagyon jó volt!😜
0
0
0
0
almos avatar
Sajnos...régen nem igy volt ez :-)
0
0
0
0
DarthRoni avatar
csak ellenük kell fogadni -.- 😆