VB Tippverseny
Eszembe jutott egy nagyszerű ötlet!Szóval rendezzünk tippversenyt!Minden meccsen a kezdő sipszóig lehet tippelni.Ird meg,hogy szerinted mi lesz a pontos végeredmény(pl.:Anglia 3-1 Brazilia).Ha eltalálod pontosan a végeredményt,akkor 10 pontot kapsz,ha csak a nyertes csapatot találod el,vagy hogy döntetlen lesz,akkor 5,ha pedig csak az egyik csapat góljainak a számát akkor 1pontot.Ha van kedvetek játszunk!Én irom és minden meccs közzéteszem az eredményt!Hogy legyen kis tétje is,ha 10-12-en folyamatosan játszanánk,akkor megkérném Nruhtas-t,hogy az első 3 helyezett pontjait irja hozzá a többi pontjaihoz.
Meccseket innen tudjátok kinézni: [LINK]
Első tipp: Franciaország 1-0 Uruguay
Meccseket innen tudjátok kinézni: [LINK]
Első tipp: Franciaország 1-0 Uruguay
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Am ugyeh az én kezem is benne voltam ebbe a "Kinyeri a 2010-s foci VB"-t toppiccal!
Am Majd még a VB után is lehetne folytatni tom h már írtam! 😆
De a BL jó lenne!
De ne itt írogassuk, mert nehéz lesz kikeresgélni a tippeket😆 Inkább Kedden tippelek.
Ahha...szóval szeretnéd ha gyarapodna a profilod látogatottsága...ejnye-bejnye... 😆
------------
ne vedd komolyan
Hova gyarapodjon? 😆 10K felett van! 😆
De ne itt írogassuk, mert nehéz lesz kikeresgélni a tippeket😆 Inkább Kedden tippelek.
Ahha...szóval szeretnéd ha gyarapodna a profilod látogatottsága...ejnye-bejnye... 😆
------------
ne vedd komolyan
dragking: szerintem rossz csaj van melletted, mert most irtam sms-t a csajnak és mondja,hogy nagyon unatkozik,elnézhetnék feléje...
gigazte: inkább majd megvárlak Dél-Afrikában,megkeresem a csajt, de nem nyúlok hozzá...😊😆
Háát nm tom h rosz csaj-e! MOndta h sok mindenki írogat neki sms-t meg iesmi...😆
Am meg sztem ő az mert a szája pont akkora igaz kicsit kicsi de nm gond megoldjuk! 😆
Amúgy kedden lesz nem?
dragking: szerintem rossz csaj van melletted, mert most irtam sms-t a csajnak és mondja,hogy nagyon unatkozik,elnézhetnék feléje...
gigazte: inkább majd megvárlak Dél-Afrikában,megkeresem a csajt, de nem nyúlok hozzá...😊😆
Megbeszéltük, de még gumit kell cserélnem...😂
De a kemény keveréket vedd fel 😆
Am köv meccsekre!
Uruguay 1-2 Hollandia
köv meccsekre
ez a két csapat csak egyszer játszik 😆😆😆
Megbeszéltük, de még gumit kell cserélnem...😂
Uruguay 1-2 Hollandia
De megint mennem kell telhetetlen! 😆
Mind1 elmegyek megvigasztalom a csajt, velem tartasz almos?😆
Hát persze! Én már elindultam Dél-Afrikába, már nem érdekel a döntő se 😆
nembaj, megvan a favorit!!!
keddre eldöntöm h mennyivel fog nyerni Uruguay😉
2.tothricsi95:181pont
3.Rick:179pont
4.almos:170pont
5.dragking:161pont
6.gigazte:151pont
7.ceni98:136pont
8.Blackwell:126pont
9.gara66:99pont
10.hector maio:28pont
11.pc dawee16pont
12.Jan88:12pont
13.azbizony:11pont
14.renato1030:10pont
15.ro_oland:10pont
16.Z3ro:10pont
17.villamdavid:10pont
18.poker9876:5pont
19.udvary:0pont
Paraguay 0:1 Spanyolország
------------------------------------
Legközelebb:
Uruguay-Hollandia
Am pont ez a csaj fog levetkőzni???
Igen ő vetkőzik le, de ha veszít Paraguay én megvígasztalom😂
[LINK]
sztem most is lehetne jó csapatunk, csak nem kéne félévenként váltogatni az edzőt, és szerintem csak fiatalokat kéne játszatni, és lehetőleg ugyanazokat, és akkor lehet hogy eltelik 3-4 év eredmény nélkül, de utána elérhetne valamit, egy összeszokott, tapasztalt, egységes válogatott, am. meg 4 év ide vagy oda nem számít, 4 éve is szarok voltunk 😃 annyit megérné várni
Egyezek veled, kéne egy edző,szerintem magyar, és kéne neki adni 4évet,fiatalitani,persze azért nem túlzásba vinni,de próbálja meg inkább a 25 évnél fiatalabbakat játszatni!