Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
adata4g avatar
Sziasztok! 😀 most vettem meg a dirt3 steam-en és azt szeretném megkérdezni hogy miért nem menti el a játékot? és miért nem tudok belépni a live steraba pedig neten be tudok lépni de játékban nem enged?! hogyan? és miként? tudom orvosolni ezeket a problémákat?
0
0
0
0
susguy avatar
domaax:
Ha esetleg nem úgy áll le a játék, ahogy kéne (kifagy, .exe-t leállítod feladat kezelőben, stb.), akkor dobhat ki ilyen üzenetet, már ha jól értelmezem amit mondani akar az ablak. Egyébknét Borderlands 2 nekem is panaszkodik majdnem minden indításnál, hogy néhány beállítást nem mentett a legutóbbi alkalommal, szóval az is lehet hogy csak a játék egy értelmetlen hibája, de legalább a felhasználói élményt nem befolyásolja.
0
0
0
0
atstuff07 avatar
Bár nem tudom ilyen esetben fognak-e segíteni, mert több helyen is írja a Steam, hogy ne adjuk meg jelszavunkat senkinek. Legfeljebb akkor várhatsz segítséget, ha nem így tálalod nekik a dolgot, ahogy nekünk ...
0
0
0
0
susguy avatar
xXGigabyte17Xx:
A Steam Guard küldött egy kódot, hogy ha esetleg nem te lennél az, akkor ne tudjon belépni. Te megadtad neki ezt a kódot. Be tudott lépni a fiókodba, onnantól meg már azt csinálhat amit akar.
Írhatsz magyarul, de az angollal mész csak biztosra.
0
0
0
0
atstuff07 avatar
Inkább fordítsd le angolra vagy németre a magyart, úgy biztosabban válaszolnak.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Szerintem maradj az angolnál...
0
0
0
0
no avatar
De a steam guard be volt kapcsolva akkor, hogy bírja átírni az e-mail címemet?
csak azt adtam meg ami a belépéshez szükséges. steam supportnak írhatok magyarul?
0
0
0
0
atstuff07 avatar
xXGigabyte17Xx:
Üdv ma cseréltem egy steam accot

te mit is kaptál cserébe? Mert ha semmit akkor kidobtad az ablakon a saját fiókodat. Legalább ismerőssel "cseréltél"?
0
0
0
0
Liptik avatar
xXGigabyte17Xx: Szerintem megváltoztatta az email címet. Nem szabad az ilyenekbe belemenni, főleg akit nem ismersz.
0
0
0
0
susguy avatar
xXGigabyte17Xx:
Először is verd a fejed a falba hogy ilyen könnyen átbasztak, másodszor pedig írj a Steam supportnak, kellő bizonyítékok ellenében visszaadják jogos tulajdonosának a fiókot.
Egyébként amiket megadtál, tökéletesen elég ahhoz, hogy átírja az e-mailed és bármely más adatot.
0
0
0
0
no avatar
Üdv ma cseréltem egy steam accot előre adtam az adataimat vagyis csak annyit, hogy betudjon lépni az accomba
(név, kód, első ellenörző kód ami a belépéshez szükséges nem az adatok átírásához)
Azóta nem tudok a fiókomba belépni, rámegyek az elveszett accountra-tudom a fióknevet
de nem küldi ki az ellenőrző kódot a megadott e-mail címemre. Mit tehetnék?
0
0
0
0
sudosu avatar
Szóval nálam is ez volt a probléma 😀. Nem tudom engem hidegen hagyott. Csak láttam nem jelenítette meg CS:GO-ban 😃.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Az avatar csere nálam is segített... azóta nem csinálja ezt.
0
0
0
0
GaboC avatar
Nekem is ez volt 1x, de profilt cseréltem és azóta jó. Ez Kb. 1 hónapja volt.
0
0
0
0
gigazte avatar
Nekem már két hete ezt csinálja! Leginkább a CS-ben idegesítő!
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
Csak nálam van ez a probléma?
Valamikor nem mutatja a barátoknak az avatarját és az enyémetsem.
Ez valami bug?
0
0
0
0
GaboC avatar
TigerDemoN: Szerintem sincs köze más játékhoz.
Beelzebul: Köszönjük az infót😀
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ingyen Anomaly Warzone Earth - Regisztrálsz itt: [LINK] és a My games fülnél megtaláljátok a steam kulcsot.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
TigerDemoN: a többihez semmi köze szerintem!
Ajax: Én is videókat láttam. de vannak bunkók! de melyik játékban nincsenek?
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
Lehet hogy nem ide illő téma de azért megkérdem. 😆
Ha egy játékost bannolnak MW2-ről akkor a többi codhoz lesz bármi köze?
A többi codról is bannolni fogják? Gondolok a BO2-re.
0
0
0
0
no avatar
Ajax: még csak videókat láttam, de nekem az jött le, hogy ha pótkocsi nélkül közlekedő játékost látsz, akkor inkább húzódj le, mert 99%-ban fel akarja borítani a kamionodat. 😃
BenjaminHun: persze, megírom majd.
0
0
0
0
Ajax avatar
Az ***a, nem is tudtam erről. 😃 Nincsenek trollok? Tehát nincs az, hogy szépen furikázol, és valaki úgy gondolja, hogy vicces ha beléd megy állandóan?
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Ajax: azt takarja hogy az egész térképen vagytok egy csomóan!
asd14asd: ha sikerült akkor írd már meg nekem legyél olyan szíves!
0
0
0
0
Ajax avatar
ETS2-be van multi? Az pontosan mit takar, mit lehet csinálni? Többen kamionozhatunk egy városban, vagy mi? 😀
0
0
0
0
no avatar
atstuff07: feltétele a steam-es játék a multinak.
Írtam a PlayOn-nak, hogy van-e rá lehetőség, hogy Steam-en aktiváljam a játékot. Azt mondták, hogy van kód, amivel lehet, de ha nekem nem volt szerencsém vele, akkor kérhetek kódcserét, amivel tudom ott aktiválni. Elküldtem a kért adatokat és most várok. 😃 Hétvégén nem hiszem, hogy foglalkoznak vele. 😃
0
0
0
0
atstuff07 avatar
A Steam csak egyjátékost jelöl, többjátékost nem, de mivel a játék ugyanaz, nem hiszem csak Steam-es verzióval lehetne multizni, ha lehet. Szóval az szerintem nem feltétele, max ha a steames barátaiddal akarsz játszani.
0
0
0
0
no avatar
BenjaminHun: főként a multi miatt vettem meg. Így jár, aki nem néz utána kellően a dolgoknak. 😃 Nem számít, így is elleszek vele. Köszönöm a válaszokat!
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
asd14asd: Tesóm is meg vette eredetim (nem a steamost) és hát nem lehet aktiválni. Max ha teamon veszed meg mert multizni akarsz!
0
0
0
0
atstuff07 avatar
asd14asd: akkor marad az original aktiválás, igazából teljesen mind1, mert a steam nem tárolja ennek a mentéseit, és a lemezt sem használod többé, mert a mindig friss verzió fent van a játék hivatalos honlapján
0
0
0
0
no avatar
atstuff07: beaktiválni én is próbáltam, de nekem azt írja, hogy egy másik felhasználóval már aktiválták a játékot ezzel a kóddal. 😞 Azért köszi a választ! 😃
0
0
0
0
atstuff07 avatar
asd14asd: szerintem nem, csak ha a doboz hátulján meg van jelölve a Steam, akkor kell/lehet ott aktiválni.

Helyesbítek: most kipróbáltam kíváncsiságból és beaktiválta, juhéé 😀
0
0
0
0
no avatar
Új vagyok a Steam világában és most lehet, hogy nagyon hülye kérdést teszek fel. 😆 Nem tudom.
Na tehát, ha én megvettem a Media Markt-ban az Euro Truck Simulator 2-t, akkor én azt tudom aktiválni Steam-en a hozzá kapott aktiváló kóddal? Vagy csak akkor tudom Steam-en használni, ha ott vettem meg?
Egyébként a multiplayer módhoz kéne csak a Steam aktiválás, mert anélkül nem lehet letölteni.
Köszönöm előre is!
0
0
0
0
Ajax avatar
Beniboy: Nyilván nem azt fogják kiírni, hogy "Vigyázz, ellopom az accountod, ha ide kattintasz". Kicsit gondolkodjunk már!

CSABA78: Más megoldás: vegyél játékot. Rengeteg bundle, illetve leárazás van, ahol fillérekért lehet jó játékokat venni.
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
De ez már vagy a 30. ilyen oldal, és én még elgondolkoztam azon hogy miért csinálják, úgyis mindenki leszarja. Mostmár értem miért.
0
0
0
0
susguy avatar
Beniboy:
Jaj de kis naiv. Bocsi, de látszik hogy 12 éves vagy. Ha azt állítom az interneten, hogy én vagyok Jézus, azt is elhiszed?
0
0
0
0
Beniboy avatar
Amúgy meg nem lopják el senkinek se az accountját mivel azt állítja az oldal h ajándék kódot kap az aki összegyüjti a húsz kattintást!
0
0
0
0
susguy avatar
CSABA78:
Mert... van agyam? Miért fizetne neked egy oldal több mint 6000 Forintot, csak mert 20 ember meglátogatta az oldalukat? Csak fél percre gondolkozz már el a dolgon, hogy hány száz sebből is vérzik ez az egész.
0
0
0
0
susguy avatar
CSABA78:
Ez egy kamu oldal, nem fogsz kapni 20 eurót. Legjobb esetben is csak ellopják az accountod, mikor megadod nekik az adataid.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ha semmi valóságtartalma akkor mi miért kattintsunk rá?
0
0
0
0
Ajax avatar
CSABA78: Aha... tehát 20 kattintás = 20 pont = 20 euró. Ennek mennyi a valóságtartalma?
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Egyes oldalakat kicsillagoz ha például reklámnak minősül. Ilyenkor az oldal nevébe rakj egy szóközt és úgy másolt be (bb kódok nélkül). Majd az emberek látni fogják, hogy oda nem kell szóköz és nélküle keresnek rá. Pl.: www.go ogle.com
0
0
0
0
Arnybiro avatar
CSABA78 engedi a linkeket is!
0
0
0
0
susguy avatar
Egyszerűbb, ha leírod, hogy mihez és milyen segítséget kérsz, időt spórolva magadnak, és legfőképpen azoknak, akik segítenének neked.
0
0
0
0
KERKO avatar
Köszi Ajax 😃 hát régen volt az lehet változott valami de nem..
amúgy köszi a linket, eddig nem tudtam, hogy kell a googlen keresni. de mostmár tudom hála neked!
0
0
0
0
Ajax avatar
Kvindor: Elsőre mit nem értettél azon, hogy "NEM"? Nem lehet aktivált játékot eladni/cserélni. Ha egyszer aktiváltad, az ott is marad. A családi megosztást arra találták ki, hogy megoszd a játékaid a családoddal (nehéz volt kikövetkeztetni, nem? 😃😉, esetleg barátaiddal. Egy játékot megosztani sem lehet, csak az egész könyvtárad. De ha mondjuk te játszol valamivel, és a barátod is épp játszik valamivel a te játékaid közül az ő profiljában, akkor őt kifogja dobni a játék pár perc után, mert egyszerre nem lehet játszani. Most erről részletesen lehetne írni, de nem teszem meg, mert neten le van írva minden: [LINK]
0
0
0
0
KERKO avatar
steamen ez a családi hozzáférés vagy micsoda hogy müködik? kitudok választani egy játékot, hogy más is játszhasson vele? vagy akkor az egész fiókomat használhatja?

csak mert van egy játék a fiókomon amit nem használok és elszeretném adni. ( Pay day 2) esetleg nem lehet cserélni játékokat?
0
0
0
0
susguy avatar
Azóta már javították, de azért egy-kettőt szereztem haveroknak is még 😆
0
0
0
0
YellowFlash avatar
Azonnal lecsaptam rá. 😃 Twitch-en az egyik streamen láttam. Az egész chat ráment, szinte mindenki megvette. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
-99% Tropico 4 Collector's Bundle-re, a teljes játék összes DLC-vel csak 27 centért. A kártyákból a fele ára vissza jön.
[LINK]
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Jó ez az új skin, először nagyon fura volt, de már megszoktam, jóval modernebb mint az előző volt.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció