Sziasztok! 😀 most vettem meg a dirt3 steam-en és azt szeretném megkérdezni hogy miért nem menti el a játékot? és miért nem tudok belépni a live steraba pedig neten be tudok lépni de játékban nem enged?! hogyan? és miként? tudom orvosolni ezeket a problémákat?
domaax:
Ha esetleg nem úgy áll le a játék, ahogy kéne (kifagy, .exe-t leállítod feladat kezelőben, stb.), akkor dobhat ki ilyen üzenetet, már ha jól értelmezem amit mondani akar az ablak. Egyébknét Borderlands 2 nekem is panaszkodik majdnem minden indításnál, hogy néhány beállítást nem mentett a legutóbbi alkalommal, szóval az is lehet hogy csak a játék egy értelmetlen hibája, de legalább a felhasználói élményt nem befolyásolja.
Bár nem tudom ilyen esetben fognak-e segíteni, mert több helyen is írja a Steam, hogy ne adjuk meg jelszavunkat senkinek. Legfeljebb akkor várhatsz segítséget, ha nem így tálalod nekik a dolgot, ahogy nekünk ...
xXGigabyte17Xx:
A Steam Guard küldött egy kódot, hogy ha esetleg nem te lennél az, akkor ne tudjon belépni. Te megadtad neki ezt a kódot. Be tudott lépni a fiókodba, onnantól meg már azt csinálhat amit akar.
Írhatsz magyarul, de az angollal mész csak biztosra.
De a steam guard be volt kapcsolva akkor, hogy bírja átírni az e-mail címemet?
csak azt adtam meg ami a belépéshez szükséges. steam supportnak írhatok magyarul?
xXGigabyte17Xx:
Először is verd a fejed a falba hogy ilyen könnyen átbasztak, másodszor pedig írj a Steam supportnak, kellő bizonyítékok ellenében visszaadják jogos tulajdonosának a fiókot.
Egyébként amiket megadtál, tökéletesen elég ahhoz, hogy átírja az e-mailed és bármely más adatot.
Üdv ma cseréltem egy steam accot előre adtam az adataimat vagyis csak annyit, hogy betudjon lépni az accomba
(név, kód, első ellenörző kód ami a belépéshez szükséges nem az adatok átírásához)
Azóta nem tudok a fiókomba belépni, rámegyek az elveszett accountra-tudom a fióknevet
de nem küldi ki az ellenőrző kódot a megadott e-mail címemre. Mit tehetnék?
Lehet hogy nem ide illő téma de azért megkérdem. 😆
Ha egy játékost bannolnak MW2-ről akkor a többi codhoz lesz bármi köze?
A többi codról is bannolni fogják? Gondolok a BO2-re.
Ajax: még csak videókat láttam, de nekem az jött le, hogy ha pótkocsi nélkül közlekedő játékost látsz, akkor inkább húzódj le, mert 99%-ban fel akarja borítani a kamionodat. 😃
BenjaminHun: persze, megírom majd.
atstuff07: feltétele a steam-es játék a multinak.
Írtam a PlayOn-nak, hogy van-e rá lehetőség, hogy Steam-en aktiváljam a játékot. Azt mondták, hogy van kód, amivel lehet, de ha nekem nem volt szerencsém vele, akkor kérhetek kódcserét, amivel tudom ott aktiválni. Elküldtem a kért adatokat és most várok. 😃 Hétvégén nem hiszem, hogy foglalkoznak vele. 😃
A Steam csak egyjátékost jelöl, többjátékost nem, de mivel a játék ugyanaz, nem hiszem csak Steam-es verzióval lehetne multizni, ha lehet. Szóval az szerintem nem feltétele, max ha a steames barátaiddal akarsz játszani.
BenjaminHun: főként a multi miatt vettem meg. Így jár, aki nem néz utána kellően a dolgoknak. 😃 Nem számít, így is elleszek vele. Köszönöm a válaszokat!
asd14asd: akkor marad az original aktiválás, igazából teljesen mind1, mert a steam nem tárolja ennek a mentéseit, és a lemezt sem használod többé, mert a mindig friss verzió fent van a játék hivatalos honlapján
atstuff07: beaktiválni én is próbáltam, de nekem azt írja, hogy egy másik felhasználóval már aktiválták a játékot ezzel a kóddal. 😞 Azért köszi a választ! 😃
Új vagyok a Steam világában és most lehet, hogy nagyon hülye kérdést teszek fel. 😆 Nem tudom.
Na tehát, ha én megvettem a Media Markt-ban az Euro Truck Simulator 2-t, akkor én azt tudom aktiválni Steam-en a hozzá kapott aktiváló kóddal? Vagy csak akkor tudom Steam-en használni, ha ott vettem meg?
Egyébként a multiplayer módhoz kéne csak a Steam aktiválás, mert anélkül nem lehet letölteni.
Köszönöm előre is!
CSABA78:
Mert... van agyam? Miért fizetne neked egy oldal több mint 6000 Forintot, csak mert 20 ember meglátogatta az oldalukat? Csak fél percre gondolkozz már el a dolgon, hogy hány száz sebből is vérzik ez az egész.
Egyes oldalakat kicsillagoz ha például reklámnak minősül. Ilyenkor az oldal nevébe rakj egy szóközt és úgy másolt be (bb kódok nélkül). Majd az emberek látni fogják, hogy oda nem kell szóköz és nélküle keresnek rá. Pl.: www.go ogle.com
Köszi Ajax 😃 hát régen volt az lehet változott valami de nem..
amúgy köszi a linket, eddig nem tudtam, hogy kell a googlen keresni. de mostmár tudom hála neked!
Kvindor: Elsőre mit nem értettél azon, hogy "NEM"? Nem lehet aktivált játékot eladni/cserélni. Ha egyszer aktiváltad, az ott is marad. A családi megosztást arra találták ki, hogy megoszd a játékaid a családoddal (nehéz volt kikövetkeztetni, nem? 😃😉, esetleg barátaiddal. Egy játékot megosztani sem lehet, csak az egész könyvtárad. De ha mondjuk te játszol valamivel, és a barátod is épp játszik valamivel a te játékaid közül az ő profiljában, akkor őt kifogja dobni a játék pár perc után, mert egyszerre nem lehet játszani. Most erről részletesen lehetne írni, de nem teszem meg, mert neten le van írva minden: [LINK]
steamen ez a családi hozzáférés vagy micsoda hogy müködik? kitudok választani egy játékot, hogy más is játszhasson vele? vagy akkor az egész fiókomat használhatja?
csak mert van egy játék a fiókomon amit nem használok és elszeretném adni. ( Pay day 2) esetleg nem lehet cserélni játékokat?
Ha esetleg nem úgy áll le a játék, ahogy kéne (kifagy, .exe-t leállítod feladat kezelőben, stb.), akkor dobhat ki ilyen üzenetet, már ha jól értelmezem amit mondani akar az ablak. Egyébknét Borderlands 2 nekem is panaszkodik majdnem minden indításnál, hogy néhány beállítást nem mentett a legutóbbi alkalommal, szóval az is lehet hogy csak a játék egy értelmetlen hibája, de legalább a felhasználói élményt nem befolyásolja.
A Steam Guard küldött egy kódot, hogy ha esetleg nem te lennél az, akkor ne tudjon belépni. Te megadtad neki ezt a kódot. Be tudott lépni a fiókodba, onnantól meg már azt csinálhat amit akar.
Írhatsz magyarul, de az angollal mész csak biztosra.
csak azt adtam meg ami a belépéshez szükséges. steam supportnak írhatok magyarul?
te mit is kaptál cserébe? Mert ha semmit akkor kidobtad az ablakon a saját fiókodat. Legalább ismerőssel "cseréltél"?
Először is verd a fejed a falba hogy ilyen könnyen átbasztak, másodszor pedig írj a Steam supportnak, kellő bizonyítékok ellenében visszaadják jogos tulajdonosának a fiókot.
Egyébként amiket megadtál, tökéletesen elég ahhoz, hogy átírja az e-mailed és bármely más adatot.
(név, kód, első ellenörző kód ami a belépéshez szükséges nem az adatok átírásához)
Azóta nem tudok a fiókomba belépni, rámegyek az elveszett accountra-tudom a fióknevet
de nem küldi ki az ellenőrző kódot a megadott e-mail címemre. Mit tehetnék?
Valamikor nem mutatja a barátoknak az avatarját és az enyémetsem.
Ez valami bug?
Beelzebul: Köszönjük az infót😀
Ajax: Én is videókat láttam. de vannak bunkók! de melyik játékban nincsenek?
Ha egy játékost bannolnak MW2-ről akkor a többi codhoz lesz bármi köze?
A többi codról is bannolni fogják? Gondolok a BO2-re.
BenjaminHun: persze, megírom majd.
asd14asd: ha sikerült akkor írd már meg nekem legyél olyan szíves!
Írtam a PlayOn-nak, hogy van-e rá lehetőség, hogy Steam-en aktiváljam a játékot. Azt mondták, hogy van kód, amivel lehet, de ha nekem nem volt szerencsém vele, akkor kérhetek kódcserét, amivel tudom ott aktiválni. Elküldtem a kért adatokat és most várok. 😃 Hétvégén nem hiszem, hogy foglalkoznak vele. 😃
Helyesbítek: most kipróbáltam kíváncsiságból és beaktiválta, juhéé 😀
Na tehát, ha én megvettem a Media Markt-ban az Euro Truck Simulator 2-t, akkor én azt tudom aktiválni Steam-en a hozzá kapott aktiváló kóddal? Vagy csak akkor tudom Steam-en használni, ha ott vettem meg?
Egyébként a multiplayer módhoz kéne csak a Steam aktiválás, mert anélkül nem lehet letölteni.
Köszönöm előre is!
CSABA78: Más megoldás: vegyél játékot. Rengeteg bundle, illetve leárazás van, ahol fillérekért lehet jó játékokat venni.
Jaj de kis naiv. Bocsi, de látszik hogy 12 éves vagy. Ha azt állítom az interneten, hogy én vagyok Jézus, azt is elhiszed?
Mert... van agyam? Miért fizetne neked egy oldal több mint 6000 Forintot, csak mert 20 ember meglátogatta az oldalukat? Csak fél percre gondolkozz már el a dolgon, hogy hány száz sebből is vérzik ez az egész.
Ez egy kamu oldal, nem fogsz kapni 20 eurót. Legjobb esetben is csak ellopják az accountod, mikor megadod nekik az adataid.
amúgy köszi a linket, eddig nem tudtam, hogy kell a googlen keresni. de mostmár tudom hála neked!
csak mert van egy játék a fiókomon amit nem használok és elszeretném adni. ( Pay day 2) esetleg nem lehet cserélni játékokat?
[LINK]