Nekem van fent a gépen Firefox,Google Chrome,Explorer 8 és Safari,a Google Chromot használom szívesen,az a helyzet hogy elgé gyors, az explorernél mindenképp az döglassú 😆
amikor kezdtem netezni, akkor az explorer nagyon gyenge volt, s inkabb firefoxot hasznaltam, s ez maradt meg, azota megjelent jobb explorer is, mar annyira megszoktam a firefoxot, hogy annal maradok.
probaltam chromeot is de nem annyiva jobb mint a firefox, s nem valtottam
Alapvetően Firefox-ot használok mindenre, de mivel honlapokat is szerkesztünk így az Explorer és a Safari is fent van a gépemen weblap ellenőrzés céljából. Egy kis kiegészítés:
A böngészőkkel elvégzett tesztek során az Internet Explorer jeleskedett a kártékony weboldalak felismerésében a legmegbízhatóbban.
Szerintem nincs sok különbség a böngészők között. én Mozillát használok, mert már nagyon régóta ezt használom. azt h miért kezdtem el ezt használni nem tudnám megmondani, de megszoktam, és még nem csalódtam benne.
opera,internet explorer,firefox,google chrome
probaltam chromeot is de nem annyiva jobb mint a firefox, s nem valtottam
a firefox megfagyott, az explorer lassu volt. az operát meg az avantot még nem próbáltam.
Egy kis kiegészítés:
A böngészőkkel elvégzett tesztek során az Internet Explorer jeleskedett a kártékony weboldalak felismerésében a legmegbízhatóbban.
De egyébként én is Firefoxot használok, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Te melyiket használod?